FCSTEAUA.RO

Hei, trezirea! FCSB is not CFR, FCSB=STEAUA! Totuși, Steaua a învins pe Rapid Viena!

Hai să nu facem înmormântare la unison cu presa bocitoare, cea care tratează meciul Stelei ca pe înfrângerea CFR-ului !Apoi Rapid Viena e de urna a 2-a, Dudelange de urna a 4-a!!!

Steaua mândria României!

FCSB is not CFR, FCSB is STEAUA! STEAUA A ÎNVINS, chiar dacă nu la un scor de calificare! Se mai întâmplă și la case mult mai mari! Shit happens!

Jelitoarele media simulează că își smulg părul din cauza coeficientului de țară, arătând cu degetul spre Steaua, însă în compania ultimelor două campioane (CFR și Viitorul) și a unei echipe de locul 3 și deținătoarea Cupei României (CSU Craiova),, tot STEAUA (FCSB) e fruntea României, cea care a adus și acum cele mai multe puncte din 6 meciuri prin 4 victorii, un egal și doar o înfrângere.

CFR Cluj, campioana unei mari rușini, din 6 partide are 2 victorii, un egal, 3 înfrângeri și o eliminare istorică pentru România, cu 2 eșecuri în fata unor semi-amatori din Luxemburg. CFR a fost condusă la un moment dat cu 5-0 la general!!!

Normal, dacă nu s-a calificat Steaua nu s-a calificat nimeni din Romania.

Tot Steaua a învins și la audiență. 38.000 de spectatori prezenți pe Arena Națională la Steaua – Rapid Viena 2-1!

Peluza Roș-Albastră
Peluza Roș-Albastră

Tot STEAUA a pus la respect adversarul, cel mai titrat club din Austria, apoi i-a făcut cadou calificarea.

“A fost un meci foarte emoționant, totul a mers prost în prima repriza, am primit golul de 0-2 în cel mai prost moment. Nu ne-am înțeles deloc cu mingea si gazonul, am spus la pauza ca trebuie sa ne scoatem pampersul pentru ca nu putem sa jucam fotbal într-un asemenea mod. 

În prima repriză am resimţit din plin presiunea publicului, nu am reuşit să ţinem de minge aşa cum ne-am dorit, am jucat cu teama, s-a văzut frica din jocul nostru, am fost nervoşi. Aşa cum ne aşteptam, FCSB a pus o presiune foarte mare, a jucat cu mingi lungi, iar noi încercam mereu pe mingea a doua să recuperăm.

Am încercat apoi mai mult, înfrângerea este pana la urma în regula. Este înfrângerea  carierei mele! Nu ma gândeam la un asemenea cadou din partea portarului advers. Ţin sa ii mulțumesc pe aceasta cale. ” a spus Goran Djuricin la finalul partidei.

Da, Steaua a ratat o calificare, a doua în 15 ani, dar nu și-a pierdut onorabilitatea fotbalistică și pedigriul de Europa.

Capul sus!

Forza Steaua!

X Ray