Dany's
Nov 14 2007, 06:06 PM
Comentati rezultatele din Liga 2 si vizionati-le Sambata la ora 13:00 Clasamente si scoruri pe pagina 2 etapa XV Liga 2
Stiri noi din Liga 2!!!!!!!!!! Incepând cu aceasta saptamâna, la antrenamentele formatiei FC Botosani se afla în probe jucatorul Filip Popescu. Ultima data la Zimbru Chisinau, Popescu a mai evoluat în Liga a II-a din România la Jiul Petrosani si FC Vaslui, se arata pe site-ul oficial al clubului botosanean.
Cea mai mare performanta a lui Filip Popescu este promovarea în Liga I cu FC Vaslui, la finele sezonului 2004/2005.
Totodata, la antrenamentele conduse de Leo Grozavu mai participa si un fost jucator al lui FC Botosani, Iulian Suleap. Acesta a plecat de la Botosani în vara anului trecut dupa ce fostul tehnician, Mihai Ciobanu, a renuntat la serviciile sale.
Dupa 14 etape, FC Botosani se afla pe locul patru în clasamentul seriei I din Liga a II-a, cu 25 de puncte, la patru puncte de CS Otopeni, ocupanta locului doi, ultimul care duce în Liga I.
Ca si cum problemele pe care le are în ultimul timp nu ar fi fost de ajuns, FC Târgoviste are o mare dilema înaintea jocului de duminica, de la Oradea, cu FC Bihor, din etapa a XV-a a seriei a II-a din Liga a II-a. Titularul postului de portar în primele 14 runde, Cosmin Lunescu, nu va putea apara la Oradea. El a fost eliminat în meciul cu FC Arges si nu are drept de joc cu bihorenii.
Tehnicianul Adrian Matei va alege portarul titular pentru jocul cu FC Bihor dintre Barboiu, Zegher si Ghitescu. Primul a aparat în ultimele 50 de minute ale confrutarii cu liderul FC Arges, a avut câteva intervenetii reusite dar a încasat si trei goluri. Se pare ca Matei va decide sâmbata cine va apara la Oradea.
Atacantul formatiei Sportul Studentesc, Dacian Varga, a prefatat pe site-ul suporterfc.com derby-ul de sâmbata, din deplasare, cu FC Botosani. Varga a spus ca Sportul este în plina ascensiune în ultimele etape si îsi doreste un succes la Botosani. ?Vrem sa învingem la Botosani. Lupta pentru locul doi va fi foarte încinsa si se va da pâna în ultima etapa?, a spus Varga pe site-ul fanilor.
Nelu Demeter, președintele executiv al echipei din Liga a doua, Minerul Lupeni, și totodată cunoscut ca unul dintre cei mai înflăcărați susținători ai echipei Steaua, a făcut un mic protest la adresa formației din Ghencea.
Astfel mașina lui, o dacie vopsită în culorile roș-albastru ,inscripționată cu emblema clubului din Ghencea și cu semnăturile tuturor jucătorilor pregătiți de Marius Lăcătuș, a revenit la culoarea ei normală roșie, iar pe capota nu se mai regăsește emblema steliștilor. "Am vopsit din nou mașina în culoarea ei, adică roșu, am dat jos emblema, am șters semnăturile, gata Steaua m-a dezamăgit profund. Acesta este un mic protest la adresa echipei pe care am, însoțit-o în toate deplasările. Nu pot să-l iert pe Valeriu Argăseală pentru faptul că m-a mințit că aduce echipa la Lupeni și mii de oameni i-au așteptat pe steliști în zadar și nici nu pot trece peste ceea ce se întâmplă la echipă. Voi ține în continuare cu ei, dar i-am dat jos de pe mașina mea. Este jenant ca un patron ca Gigi Becali să facă afirmații ridicole, pur și simplu îmi este rușine de ceea cea ajuns Steaua, nici măcar suporterii nu mai merg la stadion. Nu voi mai merge nici eu la niciun meci", a spus Demeter.
CSM FOCSANI Pentru prima oara în istorie, echipa de fotbal a Focsaniului, CSM, are un site propriu pe internet, în care suporterii din tara si nu numai pot afla toate noutatile despre lot, programul echipei în campionat, dar si despre ceea ce se întîmpla la sectia de juniori, în campionatul Ligii I, în Cupa României, Liga Campionilor si Cupa UEFA. Administratorul site-ului www.csmfocsani.ro, Andrei Sotârca, se declara un fan al echipei de pe Milcov si a decis sa promoveze activitatea acestei: ?Am vrut sa fac ceva inedit pentru cei care iubesc aceasta echipa. Sunt prezent alaturi de baieti la fiecare meci de acasa si în deplasare, ba mai mult, am si prieteni în echipa?.
Citate Pro Sport
Va astept cu stiri noi!!!
STIRI Liga 3
Presedintele executiv al lui CF Sibiu, Werner Keul, a retras echipa din campionat si a declarat ca decizia este irevocabila. “Nu mai avea rost sa continuam, fiindca nu erau rezultate. Cine vrea sa ramâna va juca în Liga a patra, iar cine nu, va pleca cu banii luati la zi”, a declarat Keul, care-si va muta si sediul firmei de la stadion, întrucât concesionarea gratuita a arenei era valabila doar pentru primele trei esaloane
Primarul orasului Suceava, Ion Lungu, a declarat ca nu este surprins de parcursul aproape impecabil al formatiei Cetatea în seria I din Liga a III-a.
”Era un lucru firesc sa se întâmple astfel, pentru ca lotul de jucatori si conditiile de la club sunt la nivelul ligii a II-a. In plus, am avut norocul sa gasim si omul potrivit pentru banca tehnica. Marian Pana este un tip hotarât si un antrenor pregatit sa faca fata chiar si rigorilor unei formatii din primul esalon. Am început deja sa punem bazele unei echipe performante si sper ca în câtiva ani sa ajungem între echipele de elita ale României”, a precizat edilul Sucevei pentru site-ul oficial al clubului Cetatea.
Citate din Pro Sport
Rezultate,Liga 2 etapa 14
Seria 1 Dunărea Galați - FC Săcele 4-0 CS Otopeni - FCM Bacău 2-0 Concordia - Progresul 1-0 CSM Focșani - Intergaz B. 3-1 Delta Tulcea - Dunărea Giurgiu 2-0 Sportul Stud. - FCM Câmpina 2-0 FCM Bacau 1-2 Dinamo II
Seria 2 Arieșu Turda - FC Bihor 0-1 FC Caracal - Gaz Metan 0-2 CFR Timișoara - CS ISCT 4-1 Mureșul Deva - CSM Rm Vâlcea 0-2 Liberty O. - FCM Reșița 2-1 Unirea Alba Iulia - Minerul 1-2 Jiul - Poli II Timisoara 2-0 FC Târgoviște - Arges 0-4 Drobeta 1-0 Corvinul Hd.
CLASAMENT Liga 2,Etapa 14 Seria 1:
1 FC Brasov 39p, 2 CS Otopeni 29p , 3 Concordia Chiajna 26p, 4 FC Botosani 25p,5 Sportul 25p,.....................15 Intergaz 12p, 16 CS Focsani 11p, 17 FCM Campina 10p, 18 FC Sacele 8p
CLASAMENT Liga 2,Etapa 14 seria 2:
1 FC Arges 33p, 2 CSM Rm. Valcea 32p, 3 Muresul Deva 30p, 4 Gaz Metan Medias 28p,5 Liberty Oradea 26p,...........................15 FCM Resita 13p, 16 Poli II 11p, 17 Corvinul 11p, 18 FC Caracal 2p.
De vineri vor fi postate rezultatele si clasamentul ligii 3 .Va multumesc pentru. intelegere.
Marius
Nov 14 2007, 07:23 PM
daca tot faci treaba asta te rog si eu ceva: poti sa afli ceva despre echipa mea "de suflet" as putea zice F.C. 1 Decembrie din Liga a 3-a,seria a 3-a (parca)? la ei,pot sa ma laud ca,am inceput si eu fotbalul (evident ca la ei l-am si terminat) si am auzit ca acum au adus ceva jucatori de pe la tinretul echipelor bucurestene.sincer eu am incercat sa aflu cate ceva dar.....nu prea am gasit nimic in afara de rezultate si clasament....
Deni
Nov 14 2007, 08:31 PM
CSM Rm Valcea , cea mai tare echipa din Liga a doua , si are si cel mai mijto stadion din Liga a doua ....... daca vezi ce gazon are , iti zica ochi
Dany's
Nov 15 2007, 04:07 PM
Stiri Liga 2 15-11-2007
In conferinta de presa de joi, antrenorul principal al lui FC Botosani, Leo Grozavu, a facut câteva remarci fata de meciul de sâmbata, cu Sportul Studentesc.
”Eu în general nu prea fac pronosticuri înaintea unui joc. Daca ne gândim ca evoluam acasa putem spune sa suntem favoriti si orice echipa joaca pe teren propriu în mod normal e favorita. La meciul acesta nu se poate spune ca suntem favoriti. Jucam cu Sportul Studentesc, o echipa cu state vechi în divizia A si tinând cont de particularitatile jocului, pe un teren foarte greu, nu cred ca acest meci are vreo favorita. Starea terenului mai mult ca sigur ca va influenta evolutia ambelor echipe”, a spus Leo Grozavu.Sursa ,,Pro Sport,,
Arbitrii si programul ligii 2,etapa 15
SERIA I
FCM BACAU – DUNAREA GALATI
Arbitru: Teodor Craciunescu (Rm. Vâlcea); Asistenti: Mihai Iliescu (Craiova) si Vladimir Urzica (Piatra Neamt)
PREFAB MODELU – CS OTOPENI
Arbitru: Sebastian Coltescu (Craiova); Asistenti: Daniel Demetrescu (Rm. Vâlcea) si Valentin Avram (Bucuresti)
FCM CAMPINA – Dinamo II Bucuresti
Arbitru: Romulus Pop (Tg. Mures); Asistenti: Catalin Savu (Galati) si Bela Szoke (Constanta)
FC BOTOSANI – Sportul Studentesc
Arbitru: Lucian Dan (Aiud); Asistenti: Liviu Ciubotariu (Galati) si Joszef Fodor (Od. Secuiesc)
PROGRESUL Bucuresti – CSM FOCSANI
Arbitru: Dan Burca (Mangalia); Asistenti: Mihai Artene (Vaslui) si Anghel Voicu (Pitesti)
FC SACELE – CONCORDIA CHIAJNA
Arbitru: Florin MArcu (Oradea); Asistenti: Bogdan Velicu (Bucuresti) si Dragos Vlad (Târgoviste)
INTER GAZ – DELTA TULCEA
Arbitru: Felix Mihai (Galati); Asistenti: Mircea Orbulet si Andrei Simonis (ambii din Bucuresti)
DUNAREA GIURGIU – FOREX Brasov, duminica, ora 11:00
Arbitru: Florin Constantin (Ilfov); Asistenti: Daniel Burloiu (Galati) si Ionut Babadac (Alexandria)
FC Brasov – PETROLUL PLOIESTI, duminica, ora 12:00
Arbitru: Alexandru Tudor (Bucuresti); Asistenti: Eduard Dumitrescu (Pitesti) si Ionel Popa (Pascani)
SERIA A II-A
CORVINUL HUNEDOARA – Jiul Petrosani
Arbitru: Robert Dumitru (Brasov); Asistenti: Mircea Toderici (Arad) si Flavius Damaschin (Timisoara)
IS CAMPIA TURZII – MURESUL DEVA
Arbitru: Sorin Tarcea; Asistenti: Sorin Caia si Ovidiu Maier (toti din Timisoara)
GAZ METAN MEDIAS - CFR Timisoara
Arbitru: Ionica Serea (Focsani); Asistenti: Valeriu Bostina (Bucuresti) si Nicolae Dobrica (Rm. Vâlcea)
CSM RM. VALCEA – LIBERTY SALONTA
Arbitru: Victor Stanisteanu (Buzau); Asistenti: Stelian Slabu (Brasov) si Daniel Ciocanea (Sibiu)
FCM RESITA – FC DROBETA
Arbitru: Dragos Istrate (Bucuresti); Asistenti: Szabo Gero si Szekely Iulian (ambii din Cluj)
MINERUL LUPENI – ARIESUL TURDA
Arbitru: Mihai Ianovschi (Pitesti); Asistenti: Gabriel Bârjac (Zalau) si Catalin Haramuz (Resita)
FC Arges - FC CARACAL, ora 13:00
Arbitru: Florin Miron (Bucuresti); Asistenti: Ionut Borcan (Ploiesti) si Vlad Bârleanu (Bucuresti)
Poli II Timisoara – Unirea ALBA IULIA, ora 14:00
Arbitru: Ilarie Pasarin (Rovinari); Asistenti: Dan Marchis (Baia Mare) si Horea Bochis (Dej)
FC Bihor – FC TARGOVISTE, duminica, ora 14:00
Arbitru: Florin Ghimbasan; Asistenti: Bogdan Hârlab si Dan Ilies (toti din Bucuresti)
Dany's
Nov 15 2007, 04:12 PM
Stiri Liga 3 ,15-11-2007; Tehnicianul formatiei Cetatea, Marian Pana, a declarat ca în iarna va încerca sa mai aduca 2-3 jucatori, asta chiar daca este multumit de ceea ce are la club în prezent.
”Avem o strategie foarte precisa si este normal sa ne pregatim din timp pentru ce va fi la anul. In iarna vom trage linie, însa nu vom aduce jucatori noi doar de dragul de a mai face niste transferuri, ideea este sa îmbunatatim calitatea lotului. Cred ca nimeni nu-si doreste sa mai traim o data dezamagirea din sezonul precedent si de aceea vreau sa nu mai existe emotii în momentul în care se accidenteaza unul sau doi jucatori”, a precizat Marian Pana în presa locala.
Referitor la campionat, antrenorul Cetatii a precizat: “Chiar daca ne este din ce în ce mai greu sa ne impunem din cauza ca majoritatea adversarilor abordeaza o tactica ultradefensiva împotriva noastra, noi vom juca ca si pâna acum pe cartea atacului. Sper ca nici vremea sa nu se înrautateasca prea tare în urmatoarele trei saptamâni, astfel încât suprafetele de joc sa ramâna în limite acceptabile”.Sursa Pro Sport
Dupa ce patronul Beniamin Kira a renuntat sa finanteze pe Olimpia, clubul din Satu Mare a ramas si fara antrenor. Florin Fabian si-a anuntat demisia spunând ca nu mai are niciun sens sa continue la Olimpia.
“Las pe altii sa vina si sa faca mai multe la Olimpia. Dar eu unul nu vad niciun viitor la club. De altfel nici cu Beny Kira lânga noi, sincer, nu vedeam calea spre performanta”, a marturisit Fabian în presa locala.
Acesta s-a aratat usor deranjat de declaratiile fostului finantator care si-a motivat retragerea din cauza lipsei de rezultate. “Nu putea sa se astepte la mai mult deoarece în vara totul s-a facut în graba si fara pregatire si cu un lot subtire, eu zic ca si asa am scos puncte destule. Urma ca din iarna sa ne întarim lotul”, a mai spus Fabian.
Legat de viitorul sau fotbalistic, Florin Fabian spune ca nu a luat înca nicio decizie. “Deocamdata nu stiu ce voi face. A fost o experienta pentru mine, eu am venit la Olimpia cu bratele deschise si am dorit sa fac performanta, dar din pacate nu s-a putut. Sigur ca sunt dezamagit dar asa e viata, cu bune si rele. Cât despre Olimpia, din pacate nu vâd nicio solutie. Clubul e în faliment si e pacat ca autoritatile locale nu s-au implicat cu adevarat”, a încheiat Fabian.
Sursa ProSport
Dany's
Nov 15 2007, 04:21 PM
Stiri Liga III,15-11-2007 Clujul e în sărbătoare - după 55 de ani, e primul oraș din provincie care dă 3 echipe în optimile Cupei României Timișoreana.
Virușii verzi de la Sănătatea Cluj sunt însă eroii orașului. Angajații de la abator l-au îmbolnăvit pe patronul echipei UTA - au eliminat UTA și visează la Champions League.
Ultimii în Liga a 3-a, virușii verzi de la Sănătatea au încins o mare petrecerea după ce au răpus fosta UTA lui Lăcătuș în Cupă - la un pahar de bere și o pizza de pui. Patronul a adus puii - șeful echipei e medic veterinar și are un abator de pui, unde lucrează patru dintre eroii de la Sănătatea Cluj.
Sărbătoarea celor supranumiți virușii verzi n-a ținut însă prea mult. Ei au trebuit să se trezească dimineața și să meargă la abatorul patronului, care i-a răsplătit cu 5 milioane de lei pentru calificarea în optimi - cea mai mare primă din istoria echipei.
Virușii verzi au devenit deja cunoscuți în lume Sănătatea Cluj îi așteaptă în optimi pe Dinamovisti dar se gândesc și la Champions League după ce șeful UEFA, Platini, a anunțat că din 2009 și câștigătoarele de Cupe pot ajunge în Ligă.
Dany's
Nov 15 2007, 05:19 PM
Astept si intrebari ale dvs.despre ligile inferioare
Stanici
Nov 15 2007, 05:25 PM
Despre adevarata Poli....
cRiss4Steaua
Nov 15 2007, 07:16 PM
cei care sunt microbisti adevarati , poate au auzit si ei de Olimpia Satu Mare. Acum cativa ani se lupta in Divizia A si facea fata sa zicem asa , cu brio , iar acum este in Liga a 3a si aproape de desfintare. Chiar trista treaba , mai ales ca este echipa locala , si imi pare rau doar pentru faptul ca nu mai pot merge la meciuri tari , gen Olimpia - Steaua. Eu nu sunt fac Olimpia , dar .. pentru binele judetului si al meu sa vad Steaua in SM , sper sa se gaseasca un investitor si sa faca ceva

. Si pentru ca sunt si niste ultrasi care insotesc echipa peste tot chiar daca e in Liga a 3a .
http://www.prosport.ro/index.php?section=a...66746&rss=1.
Dany's
Nov 15 2007, 07:30 PM
Chiar scria mai sus de Olimpia ce era inainte si ce a ajuns....... Pacat.
Wally
Nov 15 2007, 07:35 PM
CITAT(cRiss4Steaua @ Nov 15 2007, 09:16 PM)

cei care sunt microbisti adevarati , poate au auzit si ei de Olimpia Satu Mare. Acum cativa ani se lupta in Divizia A si facea fata sa zicem asa , cu brio
Nu facea fata chiar cu brio. Imi aduc aminte de niste infrangeri cu 6-0.
cRiss4Steaua
Nov 15 2007, 07:48 PM
eh wally .. in mare ..

)
Marius
Nov 15 2007, 09:06 PM
de chiajna si snagov ce stii?? bine chiajna e destul de bine,am inteles ca se face si stadion nou acolo,dar de snagov,dupa un an in B nu mai stiu nimic....
P.S. si pentru pritenul dragoshel,de Buftea ce ne zici?
I.N.Money
Nov 15 2007, 09:13 PM
Chiajna tocmai l-a luat pe Mitrovic :biggrin: ,pe langa Florentin Dumitru,Balasa,Vintila,etc.
Marius
Nov 15 2007, 09:16 PM
si cand te gandesti ca se voia naturalizarea lui Mitrovici.....sa joace la nationala.......
I.N.Money
Nov 15 2007, 09:19 PM
Poate o sa reînvie la Chiajna si facem un schimb cu Bănel .
Marius
Nov 15 2007, 09:55 PM
sau poate o sa-l transferam pe Messi.......important e scapam de surdu!!
Dany's
Nov 16 2007, 01:22 PM
FC Snagov este pe primul loc in Liga 3 Seria II,in ultimul meci invingand acasa la Steaua II cu 1-0
Am sa-ti spun si despre concordia totul dar mai tarziu putin.
Dany's
Nov 16 2007, 01:33 PM
Divizia B Etapa 14 Concordia Chiajna 1 - 0 FC National(Progresul)
03.11.2007 Divizia B Etapa 13 Inter Gaz Bucuresti 1 - 1 Concordia Chiajna
27.10.2007 Divizia B Etapa 12 Concordia Chiajna 3 - 0 Dunarea Giurgiu
24.10.2007 Divizia B Etapa 11 Forex Brasov 1 - 0 Concordia Chiajna
21.10.2007 Divizia B Etapa 10 Concordia Chiajna 3 - 1 Delta Tulcea
13.10.2007 Divizia B Etapa 9 CSM Focsani 2 - 2 Concordia Chiajna
07.10.2007 Divizia B Etapa 8 FC Brasov 4 - 0 Concordia Chiajna
29.09.2007 Divizia B Etapa 7 Concordia Chiajna 1 - 0 Dunarea Galati
22.09.2007 Divizia B Etapa 6 CS Otopeni 2 - 1 Concordia Chiajna
15.09.2007 Divizia B Etapa 5 Concordia Chiajna 2 - 1 Dinamo II
12.09.2007 Divizia B Etapa 4 Sportul Studentesc 0 - 4 Concordia Chiajna
09.09.2007 Divizia B Etapa 3 Concordia Chiajna 2 - 0 Petrolul Ploiesti
01.09.2007 Divizia B Etapa 2 CS Botosani 2 - 0 Concordia Chiajna
25.08.2007 Divizia B Etapa 1 Concordia Chiajna 4 - 0 FCM Cimpina,vezi aici rezultatele Concordiei in acest sezon.
Momentan Concordia este pe locul 3 cu 26p si se bate la promovare cu Cs Otopeni si Sportul,din 14 partide are 8 victorii,unele la scor.
Dany's
Nov 16 2007, 01:39 PM
Despre CS Buftea.....
Ultimul meci a fost invinsa la Branesti cu 2-0, se afla pe locul 4 la 8 puncte de locul ce asigura promovarea in Liga II.Din 14 meciuri are 9 victorii,0 egaluri,4 esecuri si are 27p
Dragoshel
Nov 16 2007, 01:46 PM
ooo vedeti ma ca si noi avem echipa de fotbal??
Candva, mai demult a fost si in C, dar a fost cumparata de aia de la "Doi cocosi" restaurant+baza sportiva... cine a venit prin buftea a auzit de el, Si au retrogradat-o......
Marius
Nov 16 2007, 01:49 PM
dragoshel?? si acu' tot in C e!!!! =))))
Dragoshel
Nov 16 2007, 01:51 PM
da ma dar era in prima Liga din C
Dany's
Nov 16 2007, 02:01 PM
CS Buftea joaca deschis ceea ce se vede dupa rezultate 0 egaluri,joaca la risc ori pierde ori castiga
Dany's
Nov 16 2007, 02:04 PM
Diseara toate rezultatele si clasamentele din Liga III pe la ora 21
Dany's
Nov 16 2007, 05:08 PM
Rezultate Liga III
Seria I
FC Barlad 1 - 4 Cetatea Suceava
Leonard Pascani 0 - 2 FCM Bacau II
Poli Galati 2 - 0 Bujorul Targu Bujor
Juventus Falticeni 2 - 1 CFR Pascani
Willy Bacau 3 - 2 Laminorul Roman
Ceahlaul II Piatra Neamt 0 - 1 Otelul II Galati
Aerostar Bacau 1 - 0 Poli II Iasi
Romania: Seria C2 -
Onix Ramnicu Sarat 0 - 0 CSM Medgidia
Unirea Slobozia 2 - 1 Portul Constanta
Juventus Bucuresti 3 - 0 Aversa Bucuresti
Dunarea Calarasi 1 - 1 CS Snagov
Farul II Constanta 2 - 4 CSM Rimnicu Sarat
Steaua II 4 - 1 Rocar ANEFS Bucuresti
Callatis Mangalia 5 - 1 Abatorul Slobozia
CS Ovidiu 1 - 1 Viitorul Insuratei
Romania: Seria C3 -
Unirea Tarlungeni 0 - 1 FC Targoviste II
CS Filipestii de Padure 2 - 1 Chimia Brazi
Conpet Ploiesti 2 - 2 Rapid II
AS Ghimbav 2 - 1 CF Predeal
Dodu Bucuresti 2 - 1 Transkurier Sfintu Gheorghe
CS Buftea 2 - 1 Petrolul II Ploiesti
AS Clinceni 1 - 6 CSM Ploiesti
FC 1 Decembrie 3 - 1 UFC Chitila
Romania: Seria C4 -
Sparta Medias - FC Bals
Juventus Bascov 2 - 0 CFR Craiova
Chimia Craiova 1 - 1 Building Vinju Mare
International Curtea de Arges 3 - 0 Gaz Metan Craiova
Atletic Sibiu 0 - 2 Unirea Costesti
Progresul Corabia 4 - 0 Dunarea Calafat
Armata Craiova 1 - 0 FC Cisnadie
ALRO Slatina 3 - 0 Turris Turnu Magurele
Romania: Seria C5 -
CFR Marmosim Simeria 1 - 0 Calor Timisoara
Victoria Nadlac 1 - 2 Nova Mama Mia Becicherecoul Mic
CSM Sebes 2 - 1 Fortuna Covaci
Gloria Arad 1 - 1 Minerul Motru
UM Timisoara 9 - 1 CS Ineu
CS Vulcan 0 - 0 ACU Arad
Unirea Sinnicolau 1 - 1 Alto Gradimento Albina
Romania: Seria C6 -
Avintul Reghin 2 - 1 Maris Tirgu Mures
Bihorul Beius 3 - 0 Gaz Metan Targu Mures
Inter Blaj 0 - 2 FC Bihor II
Somesul Satu Mare 2 - 0 Sanatatea Cluj
FC Baia Mare 2 - 1 Gloria II Bistrita
Mobila Sovata 2 - 2 Unirea Dej
U 1919 Cluj 1 - 2 Marmatia Sighetu Marmatiei
Trans Sil Tirgu Mures 5 - 2 Turul Micula
Maine la 13 fix Rezultate si clasamente Liga 2
Dragoshel
Nov 16 2007, 05:08 PM
Iar a batut Buftea...

cu 2-1
Multumesc pentru toate stirile astea
stelistsub
Dany's
Nov 16 2007, 05:14 PM
N-ai pentru ce,e bine sa stie toti ce se intampla si in ligile 2 si 3.
axl
Nov 16 2007, 05:30 PM
CITAT(stelistub @ Nov 16 2007, 07:08 PM)

Callatis Mangalia 5 - 1 Abatorul Slobozia
Ohohoooo, varza i-am facut.
Dany's
Nov 16 2007, 06:53 PM
De astazi va fi prezentata istoria unor cluburi mai titrate din Liga 2.Incepem cu FC Brasov-Unul dintre cele mai vechi cluburi din România se afla la poalele Tâmpei si acesta este Fotbal Club Brasov, în actuala denumire. Cu o existenta de 68 de ani, istoria "galben negrilor" a parcurs un drum pe atât de zbuciumat, pe cât de interesant. Anul trecut, pe 18 august si-a aniversat 45 de ani de prezenta pe prima scena. Vorbind de clubul "stegarilor", trebuie sa ne întoarcem la obârsie, înca înaintea celui de-al doilea razboi mondial. Totodata este necesar sa cunoastem precursorii clubului brasovean.
Precursorii stegarilor
Primele semnale ale jocului de fotbal la Brasov sunt de prin anii 1911-1913, când în scolile brasovene se încingeau dispute acerbe între cetele de liceeni. În 1914 apare Brasovia, de numele careia se va lega peste ani numele "stegarilor". Se înfiinteaza apoi în 1920 "Coltea", cea care în 1928 va deveni prima si pâna în prezent unica echipa ce a câstigat titlul de campioana nationala. În 1927, fabrica de avioane brasoveana, IAR, îsi va organiza un club sportiv, iar prin-tre sectii figura fotbalul.
Dupa încheierea conflagratiei mondiale, IAR-ul va deveni Tractorul, iar echipa de fotbal va figura în multe editii în campionatele divizionare B si C. Apare apoi A.CFR si Astra, care este de fapt "bunica" actualei echipe a "galben negrilor". Povestea fotbalului de sub Tâmpa este pe atât de interesanta, pe cât de controversata. De la urcusuri, precum titlul cucerit de "Coltea" (foto), echipa colonelului Vintila Cristescu (primul participant brasovean la o editie a Jocurilor Olimpice din 1928 de la Amsterdam - primul din stânga), dupa ce cu un an de zile înainte se clasase în finala la promovarea "stegarilor" în "A" si cucerirea "Cupei Balcanice", la cele patru retrogradari în abisul diviziei B. De la victoria asupra lui Espanol Barcelona pâna la înfrângerea cu 1-10 din partea dinamovistilor.
"Brasovia", precursoarea formatiei "Steagul Rosu"
Brasovia este considerat primul club de fotbal, organizat în acceptiunea cuvântului. Înfiintat înaintea primului razboi mondial, în 1914, a avut o activitate redusa în timpul primei conflagratii, se reorganizeaza la sfârsitul ostilitatilor. În 1920 se afiliaza la "Federatia Societatilor Sportive din România" (FSSR). Câstiga ani la rând campionatul regional, dar nu depaseste faza "sferturilor", în etapa finala pe tara. Pe atunci, campioana tarii se declara prin meciuri simple eliminatorii între campioanele districtelor regionale. Când se organizeaza prima editie în sistem divizionar (1932/33) este componenta a seriei a doua, unde ocupa locul opt. Dupa ce mai evolueaza în divizia B si apoi în C, în 1937 cedeaza locul formatiei Astra (foto), în a treia divizie, de fapt, formatia "galben negrilor" de astazi. În campionatul diviziei C din editia 1938/1939 (de fapt era editia a doua a acestei competitii), ocupa locul patru în "Liga de Centru". Aceasta a treia divizie, de-abia înfiintata, se desfiinteaza, fapt care o trece în district, unde, dupa numai o editie promoveaza în divizia B. Nu are viata lunga si revine în district.
Între 1941-1945 participa la "Cupa Eroilor", competitie echivalenta diviziei B, dar nerecunoscuta ca atare. în 1945, în noile conditii impuse de noul regim, clubul se reorganizeaza sub presedintia inginerului Ion Pateanu si a sefului sectiei de fotbal, Theodor Banesiu. În editia 1946/47, când se reia campionatul diviziei C, sub noua denumire de UAB Brasov, face parte alaturi de alte cinci echipe din zona si patru din alte regiuni, din seria a XII-a, unde ocupa locul al treilea. Din 1951, dupa trei ani de când Silviu Ploiesteanu a preluat echipa, "Metalul Steagul Rosu" nu mai paraseste cele doua divizii. Mai întâi în "B", apoi din 1956/1957 în "A", formatia brasoveana începe treptat sa se impuna drept una dintre cele mai bune echipe din campionatul românesc.
Anul promovarii în elita: 1956
În cel de-al saselea an de prezenta în divizia secunda, la sfârsitul editiei din 1956, stegarii reusesc sa câstige seria a doua la diferenta de 7 puncte de a doua clasata. A realizat una dintre cele mai mari medii de goluri înscrise într-un meci (3). Drept recompensa, stegarilor li s-a asigurat un turneu peste granita. Era primul turneu peste hotare al "stegarilor", în fosta Uniune Sovietica, cu meciuri în Republica Moldova si Ucraina. Prin schimbarea sistemului de desfasurare al campionatului din primavara - toamna în cel care functioneaza si în prezent, toamna - primavara, campionatul a început în toamna urmatoare. Debutul "stegarilor" pe prima scena a avut loc pe 18 august 1957, pe Stadionul Tineretului, în compania echipei bucurestene, Progresul (actuala FC National). Era editia cu numarul 40 a Campionatului National sau editia cu numarul 20 de când s-a trecut la sistemul divizionar. Silviu Ploiesteanu a introdus în teren urmatoarea echipa: Ghita - Bârsan, Marinescu, Percea - Zaharia, Popescu Paul - Ciripoi, Fusulan, Proca, Szigeti, David. La debut, stegarii au învins cu 3-1 (1-1), iar David este primul marcator în divizia A (el a înscris în minutul 27, pentru a recidiva în minutul 80. S-a intercalat în minutul 60 P. Popescu). Stegarii au detinut ani buni recordul rasturnarii unui scor. În meciul din etapa a doua, de pe stadionul Republicii cu Rapid, timp de patru minute au întors rezultatul de la 3-1 pentru gazde la 3-4, prin primul "hat - trick" din istoria clubului, realizat de Fusulan. În anul de debut, stegarii s-au clasat la mijlocul clasamentului pe locul sapte. La a treia participare, în editia 1959/60, "stegarii" au fost foarte aproape de titlu, reusind în final sa termine pe locul secund. Perioada de stabilitate si maturitate a echipei continua si pe plan international, în 1962 câstigând Cupa Balcanica
Dupa zece editii pe prima scena, echipa a suferit doua socuri. Decesul unuia dintre cei mai dotati fotbalisti, Iuliu Naftanaila si prima retrogradare în divizia secunda, dupa un baraj în care nu au fost cu nimic inferiori formatiilor care au patruns în elita. La revenire, stegarii se impun din nou printre echipele de prestigiu, dar, obisnuiti cu "suturile" în campionatul 1974/75, retrogradeaza pentru a doua oara, dupa ce în sezonul anterior se aflau pe podium si participasera în Cupa UEFA. Penitenta diviziei secunde a fost cu o mai mare durata. Cinci ani le-au trebuit stegarilor pentru a reveni, iar la revenire au intrat în celebrul scandal de "sub Tâmpa", al banilor negri. A treia retrogradare, din '83, a fost una comandata politic. "Ori ramâne Jiul Petrosani în divizie si retrogradeaza Brasovul, ori Brasovul se mentine si cei retinuti pentru cercetari (n.n. nevinovati) vor face puscarie", era vocea unor demnitari politici cu rang mare în stat. Asa au retrogradat stegarii numai pentru un an. Urmatoarele 13 editii, FCM Brasov si apoi FC Brasov a fost o formatie "palmase", o formatie de pluton, fara sa iasa prea mult în evidenta. În primavara lui '90 pierde pe propriul teren accesul în UEFA, acces care se va realiza zece ani mai târziu. A patra si ultima retrogradare se va produce la finalul campionatului 1996/97, când cu jucatori de certa valoare, pe care multi specialisti o vedeau în UEFA, a "picat" în B. Implicarea omului de afaceri Ioan Neculaie, în viata echipei, a facut ca ultimele trei editii sa constituie un adevarat reviriment. Urcarea pe treapta a treia a podiumului si participarea în Cupa UEFA, când sub Tâmpa a venit "Inter"-ul italian cu cel mai bun fotbalist al mondialelor asiatice, Ronaldo. În afara lui Silviu Ploiesteanu, considerat a fi cel mai bun antrenor care a pregatit echipa în decursul existentei ei, au mai evoluat, cu rezultate mai mult sau mai putin spectaculoase: Nicolae Proca, Valentin Stanescu, Traian Ivanescu, Constantin Teasca, Nicolae Pescaru, Stefan Coidum, Marcel Goran, Costica Stefanescu, Ioan Nagy, Paul Enache, Gheorghe Staicu, Gabriel Stan, Viorel Hizo, Ioan Andone, Florin Halagian, Gabriel Stan, Marius Lacatus (vezi tabelul alaturat).
FC Brasov si cariera internationala oficiala
Prima evolutie internationala a "stegarilor" a fost la sfârsitul lui august 1956. A fost recompensa pe care am amintit-o pentru evolutia din campionat. Au evoluat în compania unor echipe din primul esalon sovietic, din Republica Moldova si Ucraina: Burevestnik Chisinau (2-3), Dinamo Kiev (1-1), dar si cu Casa Ofiterilor Odesa din campionatul ucrainean (un fel de divizie B, pe care au învins-o cu 2-1). Echipa primului turneu international: Ghita (Constantinescu) - Raicu (Bârsan), Marinescu, Percea - Aron, Zaharia - Hasoti, Fusulan, Proca, Kneipp (Maghet), David.
Câstigatoarea primei Cupe Balcanice intercluburi
La începutul anului '61 se pune pe picioare o "Cupa Balcanica" pentru formatiile de club. Reprezentanta, în premiera, a României, a fost Steagul Rosu, care, în cele opt partide nu a cunoscut înfrângerea: 8 5 3 0 18-7 13 4-2 (d) si 3-0 (neprezentare) cu AEK Atena; 1-0 (d) si 0-0 cu Partizan Belgrad; 1-1 (d) si 3-0 cu Fenerbahce Istanbul; 2-2 si 4-2 (d) cu Levschi Sofia. Este prima echipa care a adus un trofeu international în tara, în componenta: A fost înscrisa si la editia a doua, în care a ratat câstigarea competitiei datorita unor vicii ale regulamentului de organizare. 0-1 (d) si 6-2 cu Olympiakos Pireu; 0-2 (d) si 3-1 cu FC Sarajevo, iar prin neprezentarea lui Galatasaray a ratat primul loc. La editia din 1970/71 au avut o prestatie mai modesta, clasându-se pe locul doi în serie: 1-1 si 0-2 (d) cu Panionios; 3-0 si 0-0 (d) cu Altay Izmin. În Cupa Balcanica, stegarii au sustinut 16 partide: 16 8 5 3 31-16 21
Cupa Oraselor Târguri
Devenita una dintre cele mai respectate echipe ale deceniului sase, este înscrisa în editia 1963/1964 a celei de-a treia competitii continentale, Cupa "Oraselor Târguri". Era a doua echipa româneasca, dupa Petrolul Ploiesti, participanta în aceasta competitie, precursoarea Cupei "UEFA" de astazi. Daca în prima ei participare, evolutia a fost modesta, iesind din primul tur, peste doi ani atinge turul al doilea, când a întâlnit una dintre puternicele formatii de pe continent, Espanol Barcelona. Din echipa spaniola facea parte renumitul pe atunci Alfredo di Stefano, iar antrenor era un alt renumit portar, Ricardo Zamora. Ramâne memorabila victoria din al doilea meci, de pe stadionul "Tractorul", cu 4-2 (dupa ce în deplasare cedasera cu 1-3). A fost necesar un al treilea meci, pentru ca spaniolii sa se califice (1-0 pe acelasi stadion).
Marius
Nov 16 2007, 06:55 PM
CITAT(stelistub @ Nov 16 2007, 07:08 PM)

FC 1 Decembrie 3 - 1 UFC Chitila
mama ce etapa misto!!! toate echipele "noastre" au castigat!!!!!
cRiss4Steaua
Nov 16 2007, 10:14 PM
CITAT
Somesul Satu Mare 2 - 0 Sanatatea Cluj
:>
Dany's
Nov 17 2007, 09:27 AM
S-a deschis scorul la Hunedoara Corvinul 0-1 Jiul In MIN 20
Dany's
Nov 17 2007, 10:50 AM
Seria I min 75
Inter Gaz Bucuresti 1 - 0 Delta Tulcea
FC Sacele 1 - 1 Concordia Chiajna
FC National 2 - 1 CSM Focsani
CS Botosani 1 - 0 Sportul Studentesc
FCM Cimpina 1 - 1 Dinamo II
Prefabricate Modelu 0 - 1 CS Otopeni
FCM Bacau 0 - 0 Dunarea Galati
Seria II min 75
FCM Resita 1 - 0 Severnav Turnu Severin
CSM Ramnicu Vilcea 0 - 0 Liberty Oradea
Gaz Metan Medias 1 - 0 CFR Timisoara
IS Cimpia Turzii 1 - 0 Muresul Deva
Corvinul Hunedoara 1 - 1 Jiul Petrosani
Minerul Lupeni 0 - 0 Ariesul Turda
Dany's
Nov 17 2007, 11:11 AM
Rezultate finale Liga II
SERIA I
Inter Gaz Bucuresti 1 - 1 Delta Tulcea
FC Sacele 1 - 2 Concordia Chiajna
FC National 3 - 1 CSM Focsani
CS Botosani 1 - 1 Sportul Studentesc
FCM Cimpina 1 - 2 Dinamo II
Prefabricate Modelu 1 - 2 CS Otopeni
FCM Bacau 0 - 0 Dunarea Galati
SERIA II
FCM Resita 1 - 0 Severnav Turnu Severin
CSM Rimnicu Vilcea 0 - 0 Liberty Oradea
Gaz Metan Medias 1 - 0 CFR Timisoara
IS Cimpia Turzii 1 - 0 Muresul Deva
Corvinul Hunedoara 1 - 2 Jiul Petrosani
Minerul Lupeni 2 - 2 Ariesul Turda
FC Arges 5-1 FCM Caracal
Dany's
Nov 17 2007, 11:14 AM
Liga III seria 1
Echipa M V E I Gol +/- Pct.
1 FC Brasov 15 13 1 1 39-8 31 40p
2 CS Otopeni 15 10 2 3 29-21 8 32 p
3 Concordia Chiajna 15 9 2 4 26-15 11 29 p
4 CS Botosani 15 7 5 3 20-14 6 26 p
5 Sportul Studentesc 15 7 5 3 19-17 2 26 p
6 Dinamo II 15 6 5 4 30-30 0 23 p
7 Delta Tulcea 15 7 2 6 20-17 3 23 p
8 Dunarea Giurgiu 14 5 5 4 15-15 0 20 p
9 Petrolul Ploiesti 14 6 4 4 22-17 5 22 p
10 Forex Brasov 14 5 3 6 14-10 4 18 p
11 Progresul Bucuresti 15 4 6 5 15-17 -2 17p
12 Prefabricate Modelu 15 3 6 6 15-23 -8 15 p
13 Dunarea Galati 15 4 3 8 15-25 -10 15 p
14 FCM Bacau 15 2 8 5 11-16 -5 14 p
15 Inter Gaz Bucuresti 15 3 4 8 21-23 -2 13 p
16 CSM Focsani 15 2 5 8 18-28 -10 11 p
17 FCM Cimpina 15 2 4 9 10-26 -16 10 p
18 FC Sacele 15 0 8 7 5-21 -16 8 p
Progresul Bucuresti - 1 puncte penalizare
Seria II
1 FC Arges 15 12 1 2 36-9 27 36p
2 CSM Ramnicu Vilcea 15 10 3 2 25-10 15 33p
3 Gaz Metan Medias 15 10 1 4 34-19 15 31p
4 Muresul Deva 15 9 3 3 21-11 10 30p
5 Liberty Oradea 15 8 3 4 11-7 4 27p
6 Drobeta Turnu Severin 15 8 1 6 20-15 5 25 p
7 Jiul Petrosani 15 8 5 2 18-9 9 24p
8 FC Bihor 14 5 4 5 13-12 1 19p
9 CFR Timisoara 15 5 3 7 13-15 -2 18p
10 Apulum Alba Iulia 14 5 3 6 16-16 0 18 p
11 IS Cimpia Turzii 15 5 3 7 13-19 -6 18 p
12 Minerul Lupeni 15 4 5 6 16-22 -6 17 p
13 CSM Resita 15 4 4 7 13-18 -5 16 p
14 Ariesul Turda 15 4 4 7 11-20 -9 16 p
15 FC Tirgoviste 14 3 5 6 16-25 -9 14 p
16 Poli II Timisoara 14 3 2 9 10-25 -15 11 p
17 Corvinul Hunedoara 15 3 2 10 9-25 -16 11 p
18 FCM Caracal 14 0 2 13 7-25 -14 2 p
FC Arges - 1 puncte penalizare
Jiul Petrosani - 5 puncte penalizare
Dany's
Nov 17 2007, 03:08 PM
Steaua II pe locul 5 in Liga III cu o partida mai putin
Dany's
Nov 17 2007, 06:09 PM
Derby incendiar etapa viitoare in Liga 2!!!!! Gaz Metan Medias-Muresul Deva,lupta pentrupromovare
Dany's
Nov 18 2007, 07:50 AM
Astazi la ora 14 pe N24 FC Bihor-FCM Targoviste in direct
Deni
Nov 18 2007, 10:21 AM
Aici gresisi : CSM Rimnicu Vilcea 0 - 0 Liberty Oradea , corect se scrie : CSM Ramnicu Valcea
Dany's
Nov 18 2007, 11:56 AM
Asta e mai greseste si omul :biggrin: Dunarea Giurgiu 3-0 Forex Brasov,FC Brasov1-0 Petrolul Ploiesti Liga II,seria I
Dany's
Nov 18 2007, 02:30 PM
FC Bihor 1-0 FCM Targoviste
Andor 86' Eliminat Parfait 85' de la Targoviste
Dany's
Nov 20 2007, 10:18 AM
Stiri noi-Liga 2 si Liga 3
După victoria obținută în deplasare, la Corvinul Hunedora, cu scorul de 2-1, antrenorul Jiului, Gheorghe Poenaru, a declarat că echipa sa nu contează în lupta pentru promovare.
"Nu putem vorbi nici măcar de locul doi pentru că e diferență mare de puncte. Teoretic avem șanse la promovare, dar practic este mai greu. Tot cea ce-mi doresc este să nu mai pierdem niciun meci până la finele anului și apoi vom mai vedea ce facem", a spus Poenaru.
Tehnicianul a mai opinat că în partida, de miercuri, din deplasare, cu Unirea Alba Iulia vrea să obțină cel puțin un punct. "Mergem să câștigăm chiar dacă Unirea este o formație puternică", a spus Poenaru, care nu-i va putea folosi pe mijlocașul Mircea Gheorghe- suspendat și atacantul Gabriel Apetri - accidentat.
Cornel Penescu a comentat parcursul pitestenilor in Liga II si a dezvaluit ca atacantul Unirii Urziceni, Bogdan Stancu, a ajuns la echipa lui Dan Petrescu fara acordul conducerii din Trivale. "Argesul este pe drumul cel bun. Este liderul clasamentului si nu cred ca putem sa fim orpiti de cineva în drumul nostru catrea revenirea in Liga I. Am pus la echipa un antrenor tânar, Ionut Badea, 32 de ani în care am mare incredere. O sa vedeti ca o sa mai auzim de acest baiat. Noi l-am monitorizat de mai mul timp si am ajuns la concluzia ca este cea mai buna solutie pentru banca tehnica", a spus Penescu.
In continuare acesta s-a referit si la transferul lui Bogdan Stancu la Unirea Urziceni. "Pe vremea când Geannini antrena in Trivale, atunci a hotarât sa-l împrumute pe Stancu la Dacia Mioveni. Noi aveam semnat un contract cu Bogdan pe o perioada de cinci ani. Fara acordul nostru el a ajuns în cele din urma la Uriziceni. Mi l-au furat pe Bogdan Stancu. Spun acest lucru, deoarece vreau sa cunoasca toata lumea cum a ajuns el la o alta echipa", a incheiat patronul echipei din Trivale.
REUSITA Sase jucatori din lotul lui Marius Lacatus au jucat vineri pentru echipa secunda a Stelei în meciul câstigat cu 4-1 împotriva celor de la Rocar. Cel mai bun jucator de pe teren a fost Marius Croitoru, autor a doua goluri, dintre care unul din lovitura libera, lista marcatorilor pentru Steaua II fiind completata de Romeo Surdu si Rusu. Din prima echipa, au mai evoluat Vâtca, Badoi, Zaharia si Golanski, ultimul aflat la primul meci oficial dupa accidentarea suferita la meciul de Cupa de la Bacau. Sursa ProSport
Jucatorii lui Municipal Targoviste continua sa primeasca usor cartonase rosii, dupa Lunescu, in partida cu FC Arges, a venit randul francezului Parfait sa fie eliminat, duminica, la Oradea. “Nu stiu ce s-a vazut la televizor, dar Parfait a fost lovit primul cu cotul, fiind provocat, dupa care si-a impins adversarul, care a cazut spectaculos”, a povestit faza antrenorul Matei.
Cert e ca, in doar 10 oameni, Municipal a cedat, peste doua minute primind gol care a pus lacat la puncte.Poate ca FC Bihor nu ar fi marcat golul victoriei daca pe teren fortele ar fi fost egale numeric. Prin eliminarea lui Parfait, Municipal a acumulat patru cartonase rosii in acest campionat, precedentele fiind incasate de Nita, Popescu si Lunescu.
Maine avem etapa intermediara in Liga 2
Dany's
Nov 20 2007, 06:55 PM
Meciurile zilei 20-11-2007 Rezultate Liga 3 Etapa Intermediara
Romania: Seria C1 -
Cetatea Suceava 1 - 0 Cetatea Tirgu Neamt
FC Barlad 2 - 1 Juventus Falticeni
Otelul II Galati 4 - 0 Willy Bacau
Raraul Campulung Moldovenesc 0 - 0 Aerostar Bacau
Poli II Iasi 0 - 0 Ceahlaul II Piatra Neamt
FCM Bacau II 1 - 1 CF Braila
Bujorul Targu Bujor 3 - 1 Leonard Pascani
Pambac Bacau 3 - 0 Poli Galati
Laminorul Roman 1 - 0 CFR Pascani
Romania: Seria C2 -
CSO Ianca(s-a retras) - Dunarea Calarasi
CS Navodari 1 - 1 Onix Ramnicu Sarat
Rocar ANEFS Bucuresti 2 - 0 Farul II Constanta
Viitorul Insuratei 4 - 0 Callatis Mangalia
Abatorul Slobozia 1 - 0 Steaua II

Nasol cand urcasem si noi mai sus....
Portul Constanta 1 - 1 CS Ovidiu
Aversa Bucuresti 1 - 4 Unirea Slobozia
CSM Medgidia 0 - 3 Juventus Bucuresti
CSM Rimnicu Sarat 1 - 0 CS Snagov
Romania: Seria C3 -
Unirea Tarlungeni 1 - 0 AS Ghimbav
Petrolul II Ploiesti 2 - 0 Dodu Bucuresti
UFC Chitila 1 - 1 AS Clinceni
CSM Ploiesti 2 - 1 CS Buftea
Rapid II 4 - 1 FC 1 Decembrie
Electrosid Titu 1 - 1 Conpet Ploiesti
Chimia Brazi 4 - 0 Tricolorul Breaza
Transkurier Sfintu Gheorghe 2 - 0 CF Predeal
Romania: Seria C4 -
FC Cisnadie - Sparta Medias Amanat
Oltchim Rimnicu Vilcea 3 - 1 Juventus Bascov
ROVA Rosiori 1 - 0 Atletic Sibiu
FC Bals 2 - 2 Progresul Corabia
Turris Turnu Magurele 4 - 2 Armata Craiova
Building Vinju Mare 0 - 1 ALRO Slatina
Gaz Metan Craiova 2 - 2 Chimia Craiova
CFR Craiova 0 - 2 International Curtea de Arges
Dunarea Calafat 1 - 1 Unirea Costesti
Romania: Seria C5 -
ACU Arad 3 -0 Auxerre Lugoj,Auxerre s-a retras din campionat
Calor Timisoara 4 - 0 Victoria Nadlac
CFR Marmosim Simeria 2 - 1 UM Timisoara
EMC Rovinari 2 - 0 Unirea Sinnicolau
Alto Gradimento Albina 1 - 0 CS Vulcan
Fortuna Covaci 3 - 0 Minerul Matasari
Minerul Motru 4 - 3 CSM Sebes
Nova Mama Mia Becicherecoul Mic 2 - 4 Gloria Arad
Minerul Mehedinti 4 - 1 CS Ineu
Romania: Seria C6 -
Maris Tirgu Mures 4 - 0 Bihorul Beius
Avintul Reghin 1 - 2 FC Baia Mare
Marmatia Sighetu Marmatiei 3 - 1 Mobila Sovata
Lotus Sinmartin 3 - 0 Trans Sil Tirgu Mures
Turul Micula 3 - 0 U 1919 Cluj
FC Bihor II 1 - 1 FC Sibiu
Sanatatea Cluj 2 - 0 Inter Blaj
Gaz Metan Targu Mures 1 - 2 Somesul Satu Mare
Unirea Dej 1 - 0 Gloria II Bistrita
Marius
Nov 20 2007, 07:05 PM
CITAT(stelistub @ Nov 20 2007, 08:55 PM)

Rapid II 4 - 1 FC 1 Decembrie
wtf?? nu mai scap de ciorile astea nici in "C" ??
Dragoshel
Nov 21 2007, 12:28 PM
CSM Ploiesti 2 - 1 CS Buftea
Vai de mine... ....
Dany's
Nov 21 2007, 03:27 PM
Rezultate Liga 2
SERIA I
Sportul Studentesc 1 - 2 Petrolul Ploiesti
Forex Brasov 1 - 0 Inter Gaz Bucuresti
Dunarea Giurgiu 0 - 2 FC Brasov
Dinamo II 2 - 0 CS Botosani
Dunarea Galati 0 - 2 Prefabricate Modelu
CS Otopeni 4 - 1 FCM Cimpina
Concordia Chiajna 1 - 0 FCM Bacau
CSM Focsani 3 - 1 FC Sacele
Delta Tulcea 1 - 0 FC National
SERIA II
CFR Timisoara 0 - 1 FC Arges
Apulum Alba Iulia 0 - 0 Jiul Petrosani
Severnav Turnu Severin 1 - 1 CSM Rimnicu Vilcea
FCM Resita 5 - 0 Corvinul Hunedoara
Ariesul Turda 3 - 1 Poli II Timisoara
FCM Caracal 1 - 0 FC Bihor
FC Tirgoviste 0 - 0 Minerul Lupeni
Muresul Deva 2 - 3 Gaz Metan Medias
Liberty Oradea 2 - 0 IS Cimpia Turzii
CLASAMENTE Liga II
Seria 1
Loc Echipa M V E I Gol +/- Pct.
1 FC Brasov 16 14 1 1 41-8 33 43
2 CS Otopeni 16 11 2 3 33-22 11 35
3 Concordia Chiajna 16 10 2 4 27-15 12 32
4 Dinamo II 16 7 5 4 32-30 2 26
5 CS Botosani 16 7 5 4 20-16 4 26
6 Sportul Studentesc 16 7 5 4 20-19 1 26
7 Delta Tulcea 16 8 2 6 21-17 4 26
8 Petrolul Ploiesti 16 7 4 5 24-19 5 25
9 Dunarea Giurgiu 16 6 5 5 18-17 1 23
10 Forex Brasov 16 6 3 7 15-13 2 21
11 Prefabricate Modelu 16 4 6 6 17-23 -6 18
12 Progresul Bucuresti 16 4 6 6 15-18 -3 17
13 Dunarea Galati 16 4 3 9 15-27 -12 15
14 FCM Bacau 16 2 8 6 11-17 -6 14
15 CSM Focsani 16 3 5 8 21-29 -8 14
16 Inter Gaz Bucuresti 16 3 4 9 21-24 -3 13
17 FCM Cimpina 16 2 4 10 11-30 -19 10
18 FC Sacele 16 0 8 8 6-24 -18 8
Progresul Bucuresti - 1 punct penalizare
Seria II
Loc Echipa M V E I Gol +/- Pct.
1 FC Arges 16 13 1 2 37-9 28 39
2 CSM Rimnicu Vilcea 16 10 4 2 26-11 15 34
3 Gaz Metan Medias 16 11 1 4 37-21 16 34
4 Muresul Deva 16 9 3 4 23-14 9 30
5 Liberty Oradea 16 9 3 4 13-7 6 30
6 Drobeta Turnu Severin 16 8 2 6 21-16 5 26
7 Jiul Petrosani 16 8 6 2 18-9 9 25
8 FC Bihor 16 6 4 6 14-13 1 22
9 Apulum Alba Iulia 16 6 4 6 19-16 3 22
10 CSM Resita 16 5 4 7 18-18 0 19
11 Ariesul Turda 16 5 4 7 14-21 -7 19
12 CFR Timisoara 16 5 3 8 13-16 -3 18
13 Minerul Lupeni 16 4 6 6 16-22 -6 18
14 IS Cimpia Turzii 16 5 3 8 13-21 -8 18
15 FC Tirgoviste 16 3 6 7 16-26 -10 15
16 Poli II Timisoara 16 3 2 11 11-31 -20 11
17 Corvinul Hunedoara 16 3 2 11 9-30 -21 11
18 FCM Caracal 16 1 2 13 8-25 -17 5
FC Arges - 1 puncte penalizare
Jiul Petrosani - 5 puncte penalizare
BOMBA!!!!!!!!!!!!!!!!GAZ Metan Medias a trecut pe locul 3 dupa victoria de la Muresul Deva si este la egalitate cu CSM Rm. Valcea in lupta pentru promovare.
Dany's
Nov 23 2007, 12:44 PM
Astazi rezultate si clasamente Liga III,maine rezultate Liga II
Dany's
Nov 23 2007, 04:15 PM
Romania: Seria C1 -
Leonard Pascani 0 - 1 Pambac Bacau
Juventus Falticeni 3 - 2 Laminorul Roman
Willy Bacau 3 - 1 Poli II Iasi
CFR Pascani 2 - 0 Otelul II Galati
Ceahlaul II Piatra Neamt 2 - 0 Raraul Campulung Moldovenesc
Aerostar Bacau 0 - 0 FCM Bacau II