Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Nov 12 2009, 08:48 PM
Trimis la
|
|
|
Grup: Members Postari: 2 Inregistrat pe: 12-November 09 Membrul Nr.: 66,817 |
daca tot se aproprie se aproprie craciunul, sper ca Mos Craciun sa vin si la Steaua anul asta.
ce ziceti de jucatori urm. pentru Steaua: Dorian Andronic, FC Vaslui aparator central 16.10.1989 Marius Valerica Gaman, FC Universitatea Craiova apparator central 25.02.1989 LAURENTIU Catalin IORGA Otelul Galati mijlocas dreapta(?) 1988-03-17 bun ieftini si tineri ( cum ii plac lu Jiji ), ziceti ce credeti si eventual mai adaugati la lista ( cine stie poate Jiji umbla pe forumuri |
|
|
|
Nov 12 2009, 09:00 PM
Trimis la
|
|
![]() UM 1947 ![]() Grup: Moderatori Postari: 5,194 Inregistrat pe: 12-January 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 60,775 |
Tu nu stii ce patroni au jucatorii aia... Mititelu si Porumboiu... si la Galati nu mai zic... mereu s-au cerut sume fabuloase cand vine vorba de Steaua...
-------------------- ![]() |
|
|
|
Nov 12 2009, 09:05 PM
Trimis la
|
|
![]() Pur si simplu stelist ![]() Grup: Moderatori Postari: 10,204 Inregistrat pe: 5-May 06 De la: Brasov Membrul Nr.: 14,735 |
Vorbim de Jiji, deci probabil n-o sa fie nici un transfer la iarna.
-------------------- "Nici o furtuna, nici o invazie, nici un cutremur, nici o ocupatie, nici o lovitura, oricat de dureroasa, de nimicitoare, nu a putut sa-i clinteasca pe romanii din Dacia Traiana. Nimeni si nimic nu ne va putea smulge din ea."- Ion Antonescu
"Prefer să mor in mocirlă intr-o Romanie Mare decat să mor in paradisul unei Romanii mici." - Ion Antonescu ![]() |
|
|
|
Nov 12 2009, 09:12 PM
Trimis la
|
|
|
"stelist infocat" Grup: Seniori Postari: 114 Inregistrat pe: 28-April 06 Membrul Nr.: 14,038 |
ce transferuri ?
Noi luam jucatori de pe cele mai urate piete ( america de sud , scumpi si se acomodeaza greu... aia gratis nu se pun)in loc sa ne uitam in africa , sarbi,croati,bosnieci etc... , dar asta este unul din zecile de motive pt care Gigi e contestat ! |
|
|
|
Nov 12 2009, 09:13 PM
Trimis la
|
|
![]() "stelist pana la moarte" Grup: Seniori Postari: 274 Inregistrat pe: 21-March 09 Membrul Nr.: 62,313 |
Vorbim de Jiji, deci probabil n-o sa fie nici un transfer la iarna. Ba da .. jucatori gen Bibishkov -------------------- Pot sã am o lume-ntreaga la degetul mic, dar þie, alt deget iþi dedic
|
|
|
|
Nov 12 2009, 10:06 PM
Trimis la
|
|
![]() "stelist pana la moarte" Grup: Seniori Postari: 517 Inregistrat pe: 27-July 09 De la: Targu Mures Membrul Nr.: 64,516 |
A vorbit deja jj cu euro-scouterii lui sa ii aduca niste dvd-uri ale unor jucatori care cer 100.000 pe an (de preferat cat mai brazilieni din ligile inferioare).
Pleaca! -------------------- |
|
|
|
Nov 12 2009, 10:11 PM
Trimis la
|
|
![]() "stelist si dincolo de moarte" ![]() Grup: Redactori FCSTEAUA.RO Postari: 7,308 Inregistrat pe: 17-August 05 De la: Alba Iulia/Cluj Napoca Membrul Nr.: 5,072 |
Si zici ca astia sunt buni la football manager? Ii pot transfera usor si dau randament?
Da', ia zi, de vandut ii pot vinde pe bani buni? -------------------- |
|
|
|
Nov 12 2009, 10:30 PM
Trimis la
|
|
![]() "stelist si dincolo de moarte" Grup: Seniori Postari: 2,617 Inregistrat pe: 15-April 09 De la: Brad,HD Membrul Nr.: 62,926 |
Nu prea cred ca o sa facem cine stie ce transferuri.Jiji nu mai da bani...Bla bla....O sa aduca Stoichita ceva no name de prin Armenia,Panama,Insula Serpilor sau pe unde naiba o mai fi fost.Plus ca mai e o problema,cica li s-a stricat dvd player-ul,iar pana cumpara Jiji altul....
-------------------- Steaua FAN!
|
|
|
|
Nov 12 2009, 10:32 PM
Trimis la
|
|
![]() "stelist pana la moarte" ![]() Grup: membri AISS Postari: 650 Inregistrat pe: 16-November 07 De la: Ploiesti/Rahova Membrul Nr.: 42,831 |
brandan de la Urziceni ar fi excelent pt Steaua...dar ma indoiesc ca Meme o sa il lase sa plece spre Steaua.plus ca ar fi un pret foarte mare.
-------------------- Vorbele n-au valoare faptele conteaza
Stelistii se nasc nu se inventeaza |
|
|
|
Nov 12 2009, 10:54 PM
Trimis la
|
|
![]() "stelist pana la moarte" Grup: Seniori Postari: 380 Inregistrat pe: 15-September 09 De la: spania Membrul Nr.: 65,590 |
din caz de Becali se uita pe forum am un mesaj PLEACA!!!!
in rest cred ca gaman de la u.Craiova este un jucator foarte bun si tot de la Craiova mai e Florin costea sau Gigel bucur de la Timisoara dar sunt foarte scumpi -------------------- |
|
|
|
Nov 12 2009, 11:20 PM
Trimis la
|
|
![]() CCE 2007 , CBM 2010 Grup: Seniori Postari: 5,986 Inregistrat pe: 19-March 08 De la: Sibiu Membrul Nr.: 48,621 |
Cel mai bun transfer ar fi o plecare a ciobanului.
-------------------- |
|
|
|
Nov 12 2009, 11:30 PM
Trimis la
|
|
![]() Vultur Lazial Grup: Seniori Postari: 2,612 Inregistrat pe: 17-April 07 De la: Ploiesti Membrul Nr.: 28,360 |
Noi nu stim cum sa scapam de cioban (care ar fi cel mai tare transfer) si voi vorbiti de transferuri, mos craciun, bibishkov 2 si alte prostii de genul asta ...
-------------------- Mircea Lucescu crede că el a inventat fotbalul in Romania, că el a facut echipe in Romania, că el a fost persecutat de Securitate. Pentru mine există doar doi mari antrenori in Romania: Ienei si Covaci! (Anghel Iordanescu) |
|
|
|
Nov 13 2009, 01:26 AM
Trimis la
|
|
![]() "stelist pana la moarte" Grup: Seniori Postari: 969 Inregistrat pe: 24-August 04 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 1,397 |
Probabil vreo 2 armeni, nu fratii de pe bega, asta daca nu va fi dat Stoichita afara pana atunci ... si poate inca un anonim liber de contract , cu pretentii salariale foarte mici ... insa mai interesant este de vazut cine va pleca ...
Acest mesaj a fost editat de Stryker: Nov 13 2009, 02:10 AM -------------------- 'predatorpulse7' : MULTUMIM Steaua CA EXISTI si ca tragi acest mizerabil fotbal romanesc dupa tine
'The Flyer' : domn'e,eu nu mai suport,imi trebuie o pusca cu luneta neaparat!ce am facut sa patimim dupa un nenorocit nevertebrat? 'Roger' : Mutu ar face bine sa-si goleasca frigiderul, ca pe Ghencea i se va umple de carne, asta e sigur :) 'MoWeed' : Capitanul de azi al Stelei nu este un fotbalist ratat. Pentru a fi fotbalist ratat, trebuie in primul rand sa fie fotbalist, ori la Banel nu e cazul. |
|
|
|
Nov 13 2009, 02:54 AM
Trimis la
|
|
![]() "stelist infocat" Grup: Seniori Postari: 69 Inregistrat pe: 18-April 09 De la: Baton Rouge, USA Membrul Nr.: 62,964 |
http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/Steaua-lui-lippi-163405.html
Daca vin jucatori tot la fel de buni precum asthia din vara mai bine nu mai aducem. Jucatori care ar trebui: Un fundas central de baza. Plecarea lui Goian trebuie suplinita: Gaman, Gangioveanu Fundasi de banda in ambele parti: In banda trebuie doi mexicani ca au plamini de fier... Mijocas central de creatie : Marquinhos - Marcos Antônio da Silva Gonçalves , Andrezinho - Andrè Luiz Tavares, Sburlea, Roman Mijlocsul de creatie este esential la sstilul care il joaca echipele romanesti. Daca am fi Olanda nu ar fi nevoie. E greu sa gasesti jucatori valorosi consacrati sub 2 mil de euro. Ar putea fi incercata si o strategie de stilul urmator. Jucatori brazilieni cumparati pe 100-200 de mii de la 18-19 ani. Crescuti la Steaua 2 dupa care promovati la prima echipa in functie de randament. Dar nu sunt eu scouter sa la zic la pnibilii aia din conducere ce sa faca. Argesala stie mai bine doar a jucat fotbal la viata lui Acest mesaj a fost editat de ice_ball: Nov 13 2009, 02:57 AM |
|
|
|
Nov 13 2009, 06:58 AM
Trimis la
|
|
![]() "stelist pana la moarte" Grup: Seniori Postari: 637 Inregistrat pe: 8-September 08 Membrul Nr.: 56,886 |
Chiar asa, voi nu sunteti sanatosi la tartacutza? Noi ne vrem Steaua inapoi, si voua va arde de transferuri la FC Becali? In ce lume traiti voi? FIFA? Football manager?
De transferuri, imnuri, coregrafii si alte bunatati abia dupa ce pleaca Gigi. Va spun cum le spun parintii copiilor: Intai temele, apoi fifa! |
|
|
|
Nov 13 2009, 03:58 PM
Trimis la
|
|
![]() UM 1947 ![]() Grup: Moderatori Postari: 5,194 Inregistrat pe: 12-January 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 60,775 |
Cel mai bun transfer ar fi o plecare a ciobanului. Sau transferul la Rahova -------------------- ![]() |
|
|
|
Nov 13 2009, 06:47 PM
Trimis la
|
|
![]() "stelist si dincolo de moarte" Grup: Seniori Postari: 1,515 Inregistrat pe: 14-September 04 De la: australia Membrul Nr.: 1,557 |
sa continuam transferul de carne in gura lui jijel pana se satura, si apoi mai vedem daca avem nevoie de transferuri.
pentru ce sa facem transferuri acum? sa creasca si mai mult datoriile Stelei fata de creditor? da 100.000 pe vreun ecuadorian, trece in acte un comision de 1.5 milioane pentru fratii Becali, si uite asa ia si comisionul inapoi de la verii lui, si inca o data toata suma de la cel ce va cumpara Steaua de la boul universului! nu v-ati prins ca asta a ramas cea mai tare afacere a ciobanului? -------------------- MORI MAIMUTA PROASTA! TU SI TOT NEAMUL TAU. DISPARI ACOLO DE UNDE AI VENIT, IN PUTZA BERBECULUI!
|
|
|
|
Nov 15 2009, 02:08 PM
Trimis la
|
|
![]() "stelist infocat" Grup: Seniori Postari: 78 Inregistrat pe: 24-September 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 65,962 |
Chiar asa, voi nu sunteti sanatosi la tartacutza? Noi ne vrem Steaua inapoi, si voua va arde de transferuri la FC Becali? In ce lume traiti voi? FIFA? Football manager? De transferuri, imnuri, coregrafii si alte bunatati abia dupa ce pleaca Gigi. Va spun cum le spun parintii copiilor: Intai temele, apoi fifa! Ai dreptate ! Desi toti iubim Steaua , acest lucru fiind cel ce ne uneste , ar trebui ca toti sa venim cu idei ( nu neaparat pe forum) si cu metode de a elibera Steaua de dictatori.Si eu imi doresc transferuri tari , sa joace Steaua foarte bine , sa castige campionatul ... DAR in acelas timp ma doare sufletul cand vad ca peluzele sunt goale , atmosfera care se facea la meciuri precum Steaua - Galata anu trecut imi lipseste , desi iubesc Steaua si am dat bani sa vin pe stadion sau sa imi fac abonament , ciobanul ne lasa pe afara ca asa considera el. Sau cand castiga Steaua sa zica el ca datorita lui a castigat . Nu va e dor sa iesim pe strada ? Sa ne bucuram de multe victorii? Toate aceste lucruri ne lipsesc de cand a plecat ... Meme ! Cat timp a fost Meme , desi unii l-au criticat pentru pumnul acela , Steaua era reprezentata de el , ciobanul nu prea era asa de mult bagat in seama , de aceea a si scapat de el ciobanul. Haideti sa gasim o metoda , sa facem ceva, dar tot uniti , acesta sa fie un scop al nostru , al iubitorilor Stelei. |
|
|
|
Nov 16 2009, 09:19 PM
Trimis la
|
|
![]() "stelist si dincolo de moarte" Grup: Seniori Postari: 1,754 Inregistrat pe: 22-August 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 37,366 |
Transferuri ??
Vise...vise Ma astept totusi la 2-3 jucatori armeni sau kazahi sau in cel mai bun caz il vom transfera pe capitanul nationalei Rwandei despre care vom spune ca e un jucator senzational si ca Steaua s-a batut cu multe cluburi pt a-l lua. Bineinteles ca dupa 1 luna vor deveni oameni de baza...la Steaua II -------------------- |
|
|
|
Nov 17 2009, 11:41 AM
Trimis la
|
|
![]() "stelist infocat" Grup: Seniori Postari: 148 Inregistrat pe: 20-October 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 66,445 |
Aduce vreun Toja iar de ne sparge cu declaratii de presa si vreo doi brazilieni sa intarzie la cantonamente si luam titlul sigur.
Si eu sunt de parere ca cel mai bun transfer pentru Steaua este plecarea Ciobanului(dau 100 de euro la cheta pt asta) Acest mesaj a fost editat de Free_Steaua: Nov 17 2009, 11:41 AM -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 9th September 2010 - 07:48 AM |