Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Oct 2 2009, 09:20 PM
Trimis la
|
|
![]() pierde-vara ![]() Grup: Moderatori Postari: 7,559 Inregistrat pe: 25-July 06 De la: Bac�u Membrul Nr.: 17,452 |
Steaua va intalni in etapa a treia a Ligii Europa favorita acestei grupe, echipa turca, Fenerbahce. Adversarii nostri au scazut destul de mult din forma pe care o aveau acum 2 ani cand reuseau sa elimine Sevilla din optimile Ligii Campionilor.
Fenerbahce are o infrangere (1-2, Twente) si o victorie (1-0, Sheriff) in Grupa H. Rezultatul meciului nu este important pentru stelisti. Cel mai important lucru este ca Becali sa vanda, sa plece si sa moara. Becali vinde, pleaca, mori! -------------------- "Tot ce conteaza pentru ea e sa ramana sanatoasa,
Doar ca sa implineasca un vis numit "Cea mai frumoasa casa", Si face tot pentru copii, e sacrificiul suprem, Pentru femei ca ea inchin cu-ai mei cu respect cand bem!" |
|
|
|
Oct 2 2009, 09:26 PM
Trimis la
|
|
![]() [..] Grup: Seniori Postari: 2,487 Inregistrat pe: 15-July 07 De la: Bucuresti/Buzau Membrul Nr.: 32,177 |
Nu cred ca putem scoate mai mult de un egal. N-avem echipa.
-------------------- ![]() |
|
|
|
Oct 2 2009, 09:33 PM
Trimis la
|
|
![]() "stelist si dincolo de moarte" Grup: Seniori Postari: 8,442 Inregistrat pe: 31-July 04 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 989 |
Facand o socoteala simpla, Fener a luat bataie acasa de la Twente, cu care noi am terminat la egalitate chiar la Enschede. Favorita in acest meci e Steaua si mai mult ca sigur ca daca Steaua va marca va reusi sa castige. Si sa nu se uite ca suntem nasii Galateisaray si a lui Fenerbahce.
Steaua - Fener: 1, x Partida se va desfasura joi 22 octombrie, incepand de la ora 20:00 Acest mesaj a fost editat de Virgil: Oct 2 2009, 09:38 PM -------------------- Dau trei halbe goale pentru una plina/Cine se combina?
![]() |
|
|
|
Oct 3 2009, 09:59 AM
Trimis la
|
|
![]() UM 1947 ![]() Grup: Moderatori Postari: 5,129 Inregistrat pe: 12-January 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 60,775 |
Turcaletii astia sunt cam inconstanti in evolutii... daca ii batem si facem 5 puncte dupa tur, avem sanse mari sa ne calificam, pentru ca vine meciul de acasa cu Twente, si deplasarea de la Tiraspol, de unde cred ca vom scoate 6 puncte.
In meciul din Turcia nu prea cred... -------------------- ![]() |
|
|
|
Oct 3 2009, 10:08 AM
Trimis la
|
|
![]() Intotdeauna superiori! Grup: Seniori Postari: 1,532 Inregistrat pe: 10-January 09 De la: Oradea Membrul Nr.: 60,751 |
Ne vor fugari tot meciul insa le dam un gol prin ultimele minute.
-------------------- Vinde!Pleaca!Mori!
![]() Mingea este precum femeia, ii place sa fie rasfatata. (Eric Cantona) Fotbalul este simplu, dar este greu sa joci simplu. (Johan Cruijff) Nu cred ca exista cineva nascut sa fie jucator de fotbal. E adevarat ca te poti naste cu anumite calitati si talent, dar nu se poate spune ca cineva s-a nascut pentru a deveni un as al fotbalului. (Pele) |
|
|
|
Oct 3 2009, 02:01 PM
Trimis la
|
|
![]() "stelist infocat" Grup: Seniori Postari: 69 Inregistrat pe: 8-June 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 63,702 |
eu presimt un 2-0 pentru Steaua ... orcum rezultatul nu conteaza ... oierul trebuie sa plece !
-------------------- ![]() |
|
|
|
Oct 5 2009, 10:50 AM
Trimis la
|
|
![]() "stelist pana la moarte" Grup: Seniori Postari: 202 Inregistrat pe: 4-May 07 Membrul Nr.: 29,308 |
Dacã jucãm ca ºi cu Gloria e vai de noi
|
|
|
|
Oct 5 2009, 01:11 PM
Trimis la
|
|
![]() "stelist pana la moarte" Grup: Seniori Postari: 436 Inregistrat pe: 13-May 07 Membrul Nr.: 29,814 |
meciul e greu,pentru ca echipa e pe marginea prapastiei din toate punctele de vedere.Becali,pleaca din Ghencea!
-------------------- Steaua,nothing's gonna change my love for you,you ought know by now how much i love you
Nimeni nu te poate suporta,Steaua nu este a ta!!! |
|
|
|
Oct 5 2009, 09:59 PM
Trimis la
|
|
![]() "stelist si dincolo de moarte" Grup: Seniori Postari: 1,034 Inregistrat pe: 11-February 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 25,918 |
o furam zdravan
-------------------- |
|
|
|
Oct 5 2009, 10:30 PM
Trimis la
|
|
![]() Grup: Members Postari: 20 Inregistrat pe: 27-August 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 65,224 |
Steaua joaca mai bine pe terenul altora.... batem cu 2-1
-------------------- |
|
|
|
Oct 5 2009, 10:51 PM
Trimis la
|
|
![]() "stelist pana la moarte" Grup: Seniori Postari: 968 Inregistrat pe: 24-August 04 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 1,397 |
Cel mai greu meci de pana acum, daca ne luam dupa numele adversarului ...
Daca jucam 4-3-3-ul de ieri si nu avem vreun bulan mare o luam fara drept de apel ! -------------------- 'predatorpulse7' : MULTUMIM Steaua CA EXISTI si ca tragi acest mizerabil fotbal romanesc dupa tine
'The Flyer' : domn'e,eu nu mai suport,imi trebuie o pusca cu luneta neaparat!ce am facut sa patimim dupa un nenorocit nevertebrat? 'Roger' : Mutu ar face bine sa-si goleasca frigiderul, ca pe Ghencea i se va umple de carne, asta e sigur :) 'MoWeed' : Capitanul de azi al Stelei nu este un fotbalist ratat. Pentru a fi fotbalist ratat, trebuie in primul rand sa fie fotbalist, ori la Banel nu e cazul. |
|
|
|
Oct 6 2009, 10:18 AM
Trimis la
|
|
![]() "stelist infocat" Grup: Seniori Postari: 197 Inregistrat pe: 26-April 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 13,709 |
batem cu siguranta!
|
|
|
|
Oct 8 2009, 12:09 AM
Trimis la
|
|
|
Grup: Members Postari: 1 Inregistrat pe: 8-October 09 Membrul Nr.: 66,225 |
L-am auzit pe Becali spunand intr-un interviu ca doreste sa se joace fara suporteri. Voi ce stiti?
|
|
|
|
Oct 8 2009, 09:10 AM
Trimis la
|
|
![]() Pur si simplu stelist ![]() Grup: Moderatori Postari: 10,176 Inregistrat pe: 5-May 06 De la: Brasov Membrul Nr.: 14,735 |
Important nu este rezultatul, important este ca tot stadionul sa continue in tonul meciului cu Gloria Bistrita.
-------------------- "Nici o furtuna, nici o invazie, nici un cutremur, nici o ocupatie, nici o lovitura, oricat de dureroasa, de nimicitoare, nu a putut sa-i clinteasca pe romanii din Dacia Traiana. Nimeni si nimic nu ne va putea smulge din ea."- Ion Antonescu
"Prefer să mor in mocirlă intr-o Romanie Mare decat să mor in paradisul unei Romanii mici." - Ion Antonescu ![]() |
|
|
|
Oct 8 2009, 11:39 AM
Trimis la
|
|
![]() "stelist si dincolo de moarte" Grup: Seniori Postari: 8,442 Inregistrat pe: 31-July 04 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 989 |
Important nu este rezultatul, important este ca tot stadionul sa continue in tonul meciului cu Gloria Bistrita. Eu as sugera un ton mai ridicat. -------------------- Dau trei halbe goale pentru una plina/Cine se combina?
![]() |
|
|
|
Oct 8 2009, 12:07 PM
Trimis la
|
|
![]() "stelist pana la moarte" Grup: Seniori Postari: 379 Inregistrat pe: 15-September 09 De la: spania Membrul Nr.: 65,590 |
sper sa castigam dar imi doresc mai mult un adevarat proest inpotriva ciobanului ca la meciul cu Gloria Bistrita sau chiar si mai tare de atat bv baeti tinetio tot asa forza Steaua
-------------------- |
|
|
|
Oct 9 2009, 10:19 PM
Trimis la
|
|
![]() "stelist infocat" Grup: Seniori Postari: 114 Inregistrat pe: 11-May 09 De la: Peluza SUD Membrul Nr.: 63,334 |
Ce pot sa zik... in primul rand trebuie sal conteste iar Tribuna 1 cum a fost la meciul cu Gloria. Nu ne poate interzice nimeni libertatea de a ne exprima in cuvinte. Furia in forta vizika n-avem voie nici verbal nu avem...
Nu conteaza buletin/fara buletin trebuie sal anihilam si sal dam jos din loja... El se gandeste numa la imputitii aia de copii ai lui si afaceri. DACA VA ADUCETI AMINTE A DECLARAT LA SPORT.RO CA EL NU ESTE STELIST SI ESTE DOAR O AFACERE CLUBUL Steaua . AFARA DIN Ghencea !!!!!!!!!!! JEG ORDINAR OIER ANALFABET RASIST MASCARICI UN BUFON !!!!!!!!!!!! -------------------- V.P.M !!!
|
|
|
|
Oct 9 2009, 11:20 PM
Trimis la
|
|
|
VPM ![]() Grup: membri AISS Postari: 854 Inregistrat pe: 23-November 08 De la: peluza Membrul Nr.: 59,653 |
toti vb dar nimeni nu face nimic...vorba este la moda acum.
vorba, sfaturile, indemnurile ... dar nimeni nu ia atitudine... |
|
|
|
Oct 12 2009, 02:01 PM
Trimis la
|
|
![]() "stelist pana la moarte" Grup: Seniori Postari: 329 Inregistrat pe: 22-April 08 De la: PS Membrul Nr.: 51,229 |
toti vb dar nimeni nu face nimic...vorba este la moda acum. vorba, sfaturile, indemnurile ... dar nimeni nu ia atitudine... pai ia vezi ma cum faci, ia tu atitudine la meciul cu Fener vreau sa te vad sarind in teren Acest mesaj a fost editat de ultra_ss: Oct 12 2009, 02:01 PM |
|
|
|
Oct 12 2009, 06:17 PM
Trimis la
|
|
![]() UM 1947 ![]() Grup: Moderatori Postari: 5,129 Inregistrat pe: 12-January 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 60,775 |
Se pare ca am scapat de Daniel Guiza, atacantul s'a accidentat in cantonamentul echipei nationale a Spaniei.
Potrivit cotidianului Hurriyet, Guiza are o microrupturã muscularã la piciorul drept ºi în funcþie de dimensiunea rupturii se va stabili dacã jucãtorul va rata, dupã meciul cu Steaua, din 22 octombrie, ºi derbiul cu Galatasaray, programat la 25 octombrie. -------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 3rd September 2010 - 05:33 PM |