i0nutz83

Divizia A. Procesul Etapei.

644 posts in this topic

etapa 30

niculaeflorinel v roby29steaua

in mod normal 3-0 pentru mine, in min 60 la 1-0 pentru el am iesit din meci pentru ca suna cineva la usa si acum nu mai vrea sa continue meciul

edit:

etapa 32

niculaeflorinel 0-2 bezmetiqu_alex

in repriza a doua am jucat 3-2-3 =))

Pai si ce daca a sunat cineva???pui pauze si deschizi usa.....

da ma, dar pauza dureaza doar 30 de secunde, apoi jocul revine singur, si adversarul bineinteles inscrie o caruta de goluri...

da ma, dar pauza dureaza doar 30 de secunde, apoi jocul revine singur, si adversarul bineinteles inscrie o caruta de goluri...

A fost clara intentia ta de a iesi din joc, avand in vedere ca urma o degajare nereusita ( pasa scurta ).

Data viitoare cand vei scapa singur cu portaru, voi iesi din joc, motivand ca ma cauta Elodia. ;)

Poate sa ti se dea 15-0 ca tot mi se rupe de meciu' tau + ca nu ma mai balacaresc sa jucam n minute.

daca aveam posesia, puteam sa ies din joc, n-am iesit cand aveai mingea

iar daca vrei neaparat 15-0 eu refuz, doar 3-0 cer

si hai sa revenim ontopic totusi

Dar ce ? Suntem off-topic ?? Sau nu prea recunosti literele din titlul topicului ??

Nu mai conteaza. Chiar ii voi cere lu' i0nutz cand va avea timp, sa'ti acorde 3-0, ca vad ca ceri cu insistenta. Culmea e, ca tu cel care iesi din joc, ceri ca sa castigi la masa verde.

Tot respectu' pentru ManiaCU, care a fost si el in aceasta situatie cu un user mai vechi si nu a mai fost de acord sa joace minutele ramase. :)

Dar pana la urma, e si asta o tactica de a mai castiga ceva puncte pentru salvarea de la retrogradare. ;)

Edited by RobYnho

marinescu , dannyok dati 1 semn d viata cand intrati ... v-am tot cautat zilele astea nu ati fost de gasit ...

Etapa 32

mihainho_86 - roby29steaua 3-1

Nu inteleg de ce se oftica roby.Am dat o centrare la un corner in careul mic(nu am vrut,dar asta nu conteaza).Nu a fost gol..nimic.Regulamentul e clar:

"Nu este permisa executarea cornerelor direct in careul "mic" advers (0 - 6m). In caz ca se intampla ca un gol sa fie inscris astfel - golul va fi anulat."

Etapa 31

ronaldo_0201 v mihainho_86 0-1

Edited by mihainho86

Etapa 31 : roby29steaua 3 - 0 dumy_wazzy Pana in min. 73, cand s'a intrerupt si am reusit sa fac si un print.

untitled.PNG

Etapa 31

ronaldo_0201 v mihainho_86 0-1

deja a inceput sa ma dispere jocu asta de kkt!!!ai ocazii nenumarate,iar adversarul da un gol din nimic...apoi baga autobaza!!!!ce joc mai e asta????ratezi din 3 metri,faza din care si un schiop ar da gol!!!!

asta e mergem mai departe si asteptma 2009 cu bratele deschise!!

Etapa 31 : roby29steaua 3 - 0 dumy_wazzy Scor final . . .

Etapa 30 : niculaeflorinel 0 - 1 roby29steaua Scor final . . .( am jucat cele 30 min. ramase )

P.S Imi cer scuze, pentru " balacareala" pe care am creat'o.

fifa este nedreapta :(

de acord cu tine klaus...deja devine f f f nedreapta.....ocazii peste ocazii si in min85+ iei gol dintr-o faza de .......da asta este!!

Etapa 32: blind1ro v power_steaua_6 2-3 ... ce penibil joaca unii :)