Posted November 30, 2007 · Report post 1 Decembrie este ziua în care toți ar trebui sã fim mai buni, mai curajoși și mai mândri de națiunea cãreia îi aparținem. Inaintea regimului criminal comunist care a scos România de pe harta Europei, cu consecințe ce au ramificații pânã în zilele noastre, a existat momentul în care Românii de pretutindeni au reușit una dintre cele mai importante victorii din toate timpurile: Marea Unire. Este de datoria noastrã sa respectãm și sã prețuim exemplul lor, încercând sã fim mai aproape unii de ceilalti, indiferent cã suntem din București, Craiova, Timișoara, Chișinãu, Cluj, Iași, Constanta sau Cernãuți. In lumea în care trãim, identitatea naționalã este un lucru indezirabil. Liderii politici își doresc o masã inertã de oameni, a cãror singura grija sã fie reprezentatã de ce vor pune pe masã în ziua care vine. Ca și susținerea cluburilor sportive, strigarea idealurilor naționale este privitã suspect în condițiile în care globalizarea și uniformizarea sunt scopuri nedeclarate, dar ușor de remarcat, ale celor care ne conduc societatea. Chiar dacã momentul "1918" nu a avut loc prin intervenție militarã, originea clubului nostru ne dã un motiv în plus de a considera ziua de azi ca fiind una specialã pentru steliști. Cu siguranțã cã fãrã eforturile soldaților români care și-au dat viața pe câmpurile de luptã, cursul istoriei ar fi fost altul. Ei au adus, cu bune si rele, România acolo unde se gãsește acum, la fel de bine cum ei și-au dorit un club numai al lor, care sã-i reprezinte. Acest club va rãmâne în eternitate, la fel ca țara noastrã! Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie, Tara mea de glorii, tara mea de dor? Bratele nervoase, arma de tarie, La trecutu-ti mare, mare viitor! Mihai Eminescu La multi ani, Romania! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 30, 2007 · Report post La multi ani tuturor romanilor! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 30, 2007 · Report post Astazi e zi de sarbatoare. Eu unul o voi sarbatori alaturi de alti stelisti la meciul de hochei si in carciumele de peste drum. La multi ani, romanilor! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 30, 2007 · Report post Va asteptam pe patinoarul M. Flamaropol incepand cu ora 17.30 Intrare libera Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 30, 2007 · Report post La multi ani, tuturor romanilor! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 30, 2007 (edited) · Report post abia astept sa se aprinda bradu de la unirii :X ar putea sa puna si conducerea Stelei un brad la intrarea stadionului.... si sa fie ros-albastru decorat... ar fi cv frumos Edited November 30, 2007 by Catalyn07 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 30, 2007 (edited) · Report post LA Multzi Ani !!! In primu rand La Multi Ani mie , apoi lu Axl , api lu Fan , apoi lu Stanci , apoi lu Dee , apoi lu boranelu , apoi lu Wally , apoi lu Marius , apoi lu Brunetzika , apoi lu Ionutz (de la fifa ) , apoi lu weeze , apoi lu forever , apoi lu SSK , apoi lu I.N. Money , apoi lu Lucian (il stiti voi portaru ) , apoi lu Dragoshelu , apoi la toti ROMANI !!! La Multzi Ani fratilor !!! steagro Edited November 30, 2007 by -=Danny=- Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 30, 2007 · Report post LA Multzi Ani lu boranelu Who the **** is boranelu??!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 30, 2007 · Report post La multi ani si tie Danny. Dar cum de l-ai uitat pe fratele tau Ronaldo la urari? Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 30, 2007 · Report post Who the **** is boranelu??!! Vroiam sa zic Bodanelu ....... holograma ..... Sa continui lista : La Multzi Ani Ciss , apoi C.Ronaldo , apoi Jderul , apoi Bodanelu ( ca tot l-am schis gresit ..... si mai sunt , dcaa ma mai gandesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 30, 2007 · Report post La multi ani tuturor, si sper sa profitam de ziua de astazi pentru a ne gandi bine la anumite subiecte tabu. Actiunile, gandurile si vorbele noastre pot face diferenta, si ne pot separa de "gloata", insa pot la fel de usor cadea in penibil si derizoriu. Sper ca fiecare din noi sa-si dea seama cum se poate schimba in bine, si ce poate face pentru tara noastra, iar pe 2 Decembrie sa ne trezim un pic mai destepti. Traiasca Romania! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 30, 2007 · Report post @danny Du-te tata la culcare ca deja nu mai diclesti tastatura.....hai fugi in pat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 30, 2007 · Report post 1 Decembrie.Haidetzi la meci la 5 : 30:X sa ii rupem pe unguri Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 30, 2007 · Report post La Multi Ani tuturor romanilor ! steagro steagro steagro :steag_steaua_ro: Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 30, 2007 · Report post Din Toronto un la multi calduros tuturor romanilor din tara si de peste hotare. Nu o sa uit NICIODATA de unde am plecat, iubesc Romania si fratii mei romani. Salut Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 30, 2007 · Report post La Multi Ani si sa dea Dumnezeu sa aveti un an mai bun decat asta. Nu va lasati pe tanjala la anul, Jiji trebuie sa ia toate voturile voastre, votati nu png-u si nu Jiji president. Felicitari celor care au pus sus harta cu Romania...lata!! De la Arad pana la Cetatea Alba! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 30, 2007 · Report post Din Toronto un la multi calduros tuturor romanilor din tara si de peste hotare. Nu o sa uit NICIODATA de unde am plecat, iubesc Romania si fratii mei romani. Salut Din pacate frate, iubesti o tara fara pretenti, fara viitor, si un popor nacajit rau. Si un fotbal de tot rasul in tara asta de doi lei. Mai bine tina te de Toronto si Hockey. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2007 · Report post LA MULTI, MULTI ANI, Romania!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2007 · Report post Din pacate frate, iubesti o tara fara pretenti, fara viitor, si un popor nacajit rau. Si un fotbal de tot rasul in tara asta de doi lei. Mai bine tina te de Toronto si Hockey. Cristocea_ mascariciule stii astia care ganditi asa nu sunteti in stare sa luptati sa faceti tara noastra "cu viitor". Sunteti niste lasi care nu ati reusit sa va impuneti, cred ca ai luat prea multa bataie cu atitudinea asta. RUSINE ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2007 · Report post La multi ani, Romanie! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2007 · Report post Din Toronto un la multi calduros tuturor romanilor din tara si de peste hotare. Nu o sa uit NICIODATA de unde am plecat, iubesc Romania si fratii mei romani. Salut care frati tata ? cu riscul de a parea paranoic, romanii sunt cea mai imbecila specie existenta, asta dupa comportamentul pe care-l afiseaza pe afara. In marea majoritate a locurilor unde sunt mai mult de 2 romani, e ciuda, invidie si sapat pe la spate .... stiu cazuri in USA, Canada, Spania, Italia si Germania. Mi-e dor de tara si am multe amintiri de acasa, dar aici in afara dupa cate am vazut si gustat chiar si pe pielea mea, prefer sa nu ma numesc roman sau sa cunosc romani (cu mici exceptii evident). Daca iei 3 romani, 3 indieni, 3 chinezi, 3 rusi, 3 unguri si 3 francezi vei vedea ca cele mai mari neintelegeri si alte imbecilitati se petrec unde sunt cei 3 romani. In rest, un La Multi Ani calduros, si sper ca anul acesta tricolorul va flutura si-n CV si Hr ... ah, si mu** la unguri. Forza Steaua !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2007 · Report post care frati tata ? cu riscul de a parea paranoic, romanii sunt cea mai imbecila specie existenta, asta dupa comportamentul pe care-l afiseaza pe afara. In marea majoritate a locurilor unde sunt mai mult de 2 romani, e ciuda, invidie si sapat pe la spate .... stiu cazuri in USA, Canada, Spania, Italia si Germania. Mi-e dor de tara si am multe amintiri de acasa, dar aici in afara dupa cate am vazut si gustat chiar si pe pielea mea, prefer sa nu ma numesc roman sau sa cunosc romani (cu mici exceptii evident). Daca iei 3 romani, 3 indieni, 3 chinezi, 3 rusi, 3 unguri si 3 francezi vei vedea ca cele mai mari neintelegeri si alte imbecilitati se petrec unde sunt cei 3 romani. In rest, un La Multi Ani calduros, si sper ca anul acesta tricolorul va flutura si-n CV si Hr ... ah, si mu** la unguri. Forza Steaua !!! Exakt. Si acesti 3 romani sunt si varza la fotbal. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2007 · Report post " La Multi Ani " tuturor romanilor de pretutindeni , salutari din Vancouver ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2007 · Report post Din Calgary, Alberta, Canada, La multi ani tuturor romanilor ros-albastrii si de alte culori... Cat despre Steaua in acest moment, curios, dar este taman ceea ce ii trebuia: un dus rece, dupa care se va trezi mai puternica, si speram...mai inteleapta ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2007 · Report post La Multi Ani ROMANI ! Sa dea Dumnezeu sa fim mai buni, mai destepti, mai sanatosi si sa avem clipe de fericire mai multe !!! La Multi Ani STELISTI !!! FORZA Steaua !!! Share this post Link to post Share on other sites