Posted November 23, 2007 · Report post Internationalul roman si purtatorul tricoului cu numarul zece de la Steaua, Nicolae Dica, a anuntat ca se pregateste sa paraseasca gruparea din Ghencea si fotbalul romanesc, dupa cum informeaza cotidianul portughez Record in editia sa de vineri. "In decembrie voi parasi fotbalul romanesc si pe Steaua. In legatura cu un posibil transfer la Benfica recunosc ca exista o posibilitate, dar nu s-a discutat nimic concret. Inca ma gandesc la alegerea viitorului meu club", a declarat Dica. Sursa mai sus mentionata aminteste si de interesul cluburilor Aston Villa si Fiorentina, precizand ca atacantul roman isi doreste o echipa care sa evolueze in constant in cupele europene si care sa se lupte la titlu in campionatul din care provine. Sub contract cu Steaua pana in iunie 2008, Dica este evaluat de conducerea din Ghencea la 4 milioane de euro, dupa cum precizeaza aceeasi sursa lusitana. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 23, 2007 · Report post Normal nu se face o asemenea declaratie , nu ma asteptam din partea lui Dica , dar ce pot sa spun........ Oricum datoria fata de Steaua a facut-o fara indoiala , asa ca e timpul sa se nasca o stea europeana(sper), asta in cazul in care se va tine de treaba la noua sa echipa, si daca se poate sa lucreze foarte intens la cap. viteza , pentru a fi un jucator intradevar complet. BAFTA indiferent unde vei juca , pentru noi intodeauna vei fi DICANHIO din Ghencea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 23, 2007 · Report post Stiu ca Dica se tot gandeste la plecarea lui de la Steaua inca din septembrie, dar pana sa ajunga la o echipa mare, ar face bine sa joace si pentru Steaua, nu numai pentru Romania! La cum a jucat in ultimul timp, mare mi-e mirarea ca are oferte! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 23, 2007 · Report post in sfarsit .... yeah Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 23, 2007 · Report post Ca jucator e destul de bun, ca om .. am indoieli mi se pare un de *** mai ales dupa ce a facut cu impresara sa ( nu zic ca aia e mare impresara, dar nu poti sa te schimbi dupa cum bate vantu de fiecare data ) Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 23, 2007 · Report post Ce`a m ai buna veste pe ziua de aziiiii wepppa Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 23, 2007 · Report post corect sa plece, daca da cineva 4 mil pe iel, dar la alta echipa tra sa se miste pe teren. Fozza Steaua o vitorie cu Dinamo, spargeti javrele. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 24, 2007 · Report post are tot dreptu sa plece! si-a facut datoria la Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 24, 2007 (edited) · Report post Cred ca va fi un mare jucator la Benfica. Un club perfect pentru el. Edited November 24, 2007 by Stelist_ Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 24, 2007 · Report post Dica este un jucator de valoare la care i se pregateste un viitor frumos,insa totul depinde numai de el.Merita din plin sa joace la un club important al Europei si eu sunt comvins ca nu va dezamagi. Din pacate Steaua pierde un jucator,care desi in ultima vreme se afla intr-o criza de forma,este un jucator cu vadite calitati fotbalistice si care stie sa faca diferenta in unele momente. Mult succes Dica la noul club la care vei merge si iti multumim pentru tot! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 25, 2007 · Report post Credeti in aceasta declaratie??? Aseara Dica a zis ca el nu a declarat asa ceva asa ca presa de kkt .... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 25, 2007 · Report post Oricum pun pariu ca va pleca din iarna,nu neaparat la Benfica,mai degraba l-as vedea alaturi de Mutu la Fiorentina,Dica e un jucator care uneori are perioade proaste si apoi isi revine aratand adevarata s-a valoare,sa nu uitam ca si anul trecut era injurat si huiduit apoi a facut miracole in CL!!Si merita sa plece undeva mai sus!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2007 · Report post dute DICAAAAAAAA .......DUUUUUTEEEEEE dar eu nu cred in minuni.....vei face numai tusa oriunde te vei duce ,aici toti munceau pentru tine,acolo nu prea cred...DUTEEEEEEEE.POATE ASA Steaua SE VA FACE ECHIPA CARE A FOST SI VA REVENI LA JOCUL VITEZISTILOR Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2007 · Report post Pe sport.ro Dica spune ca nu e adevarat ce scrie in cotidianul Record,nu a zis ca o sa plece de la Steaua. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2007 · Report post cum puteam avea o Stea puternica daca jucatorii care devin mai buni pleaca la cluburi mari ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 27, 2007 · Report post Multumesc Dica pentru ce ai jucat la Steaua, pentru minunatele momente pe care le-ai oferit in acesti ani. Multa bafta oriunde te-ai duce pentru mine esti singurul din echipa actuala care merita sa intre in hall of fame, alaturi de marile legende steliste Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 29, 2007 (edited) · Report post Multe vorbe bune pentru Dica si multe cuvinte de incurajare a plecarii lui. Parca il impingeti sa plece..... La fel si pe Goe......... Same Ogararu, same Paraschiv, same.... Cautati voi in arhiva postarilor " dedicate plecarii " pentru alti jucatori valorosi ai Stelei si garantat veti regreta ceea ce au scris altii inaintea voastra. Si voi contribuiti la plecarea lor prin entuziasmul afisat si prin "intelegerea" de care dati dovada la cererea oierului de a-i vinde. Si voi incurajajati plecarile si slabiti echipa Steaua prin aprobarile voastre. Incercati sa incurajati ramanerea lor la club, motivarea lor profesionala si gasirea comunitatii( famioliei/clubului) care sa-i faca sa ramana aici si sa faca PERFORMANTA aici la Steaua. LE. Steaua este un CLUB MARE ! Dica merita sa joace la Steaua! Multi nu merita sa faca parte din conducerea clubului si din echipa Steaua. Dar Dica merita Steaua si Steaua merita sa_l aiba pe Dica!!!!!!!! Edited November 29, 2007 by novac Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 29, 2007 · Report post Multe vorbe bune pentru Dica si multe cuvinte de incurajare a plecarii lui. Parca il impingeti sa plece..... La fel si pe Goe......... Same Ogararu, same Paraschiv, same.... Cautati voi in arhiva postarilor " dedicate plecarii " pentru alti jucatori valorosi ai Stelei si garantat veti regreta ceea ce au scris altii inaintea voastra. Si voi contribuiti la plecarea lor prin entuziasmul afisat si prin "intelegerea" de care dati dovada la cererea oierului de a-i vinde. Si voi incurajajati plecarile si slabiti echipa Steaua prin aprobarile voastre. Tu chiar crezi ca noi, suporterii, avem vreun cuvant de spus? Chiar crezi ca se tine cont de parerea noastra? Share this post Link to post Share on other sites