Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Ochiroșii e accidentat grav (GSP)!

11 posts in this topic

Accidentare horror pentru Ochiroșii: rupturã de ligamente încrucișate și colaterale, de menisc și de cartilaj. Va sta minimum 6 luni. Dupã ce a ieșit accidentat în precedenta etapã, la Gloria Bistrița - Gloria Buzãu 3-2, Ochiroșii a fost ieri la Spitalul Militar din București pentru teste amãnunțite. Diagnosticul a fost crud: rupturã a ligamentelor încrucișate, dar și a celui colateral. În plus, i s-a fisurat meniscul și s-a rupt și cartilajul de la genunchiul stîng!

 

Ochiroșii va fi operat peste cîteva zile la Bologna. "Acum nu mai am durerile așa mari. Sper ca în martie sã revin pe gazon", a spus ieri mijlocașul. Unul dintre medicii care l-au consultat ieri a fost mai pesimist: "E o accidentare foarte gravã. Cred cã va fi nevoit sã stea pe tușã mai mult de 6 luni". Asta ar însemna cã fotbalistul e în pericol sã nu mai joace pînã în vara lui 2008! Ochiroșii a fost împrumutat de Steaua la Buzãu pînã la finalul turului, cînd urma sã se întoarcã în Ghencea. El a jucat pentru buzoieni doar 3 meciuri, dintre care douã ca titular.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mda, avem si noi o tanara speranta si o trimitem sa-si rupa picioarele prin transeele de la Buzau. Ce preparatori fizici au acolo, ce program de pregatire & recuperare dupa efort....cunoscuti astia de la Buzau pentru conditiile deosebite.

 

Insanatosire rapida Razvan, tine-te tare !

 

Ciobane, mori !

Share this post


Link to post
Share on other sites

frate yo sunt din buzau si cred ca e pacat ca acest jucator a ajuns aici pentru ca la varsta lui trebuie sa stea pe langa jucatori cu caracter si valoare( Dica Goian... ) asta e

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naspeta rau situatia.

Dupa ce ca e una dintre putinele valori tinere de care dispunem si singura solutie ca mijlocas stanga de meserie, oierul il da la Buzau. Asta asa, in timp ce si Bostina le intareste flancul stang rivalilor de moarte (l-am vazut ieri si mi s-a parut clar, ca valoare peste toate improvizatiile noastre in banda stanga).

In timpul asta, cretinoidul - creditor il aduce pe Surdu si ni-l baga pe gat meci de meci. Mai, oare n-o fi mana lui Adrian Ilie, ca doar el l-a impresariat pe bolovanul adus de la CFR?

Share this post


Link to post
Share on other sites

transeele au fost la bistritza , iar atacurile nasoale au venit din partea celor de acolo.

hai sa nu dam vina pe cine nu trebuie pentru ca am vazut acel meci iar intrarile au fost intr-un anumit sens si peste limita bunului simt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ce sa spun bravo Becali...si felicit fair-playul din campionatul intern!

 

Mi se pare putin exagerat sa dam vina pe Becali pentru accidentarea lui Ochirosii. Mai degraba hazardul a decis asta. Ochirosii putea juca si la Steaua si sa sufere o accidentare grava. Amintiti-va de cazul Plesan. E oricum, regretabil. Tot ce pot sa-i doresc este insanatosire grabnica si mult curaj.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imi pare rau de Ochirosii...

Nu ar fi trebuie sa fie imprumutat la buzau.

Trebuia sa ramana la Steaua.

forzza Steaua, forzza Neaga, forzza Dica

Share this post


Link to post
Share on other sites

@razvan_cmi, dee

 

"Transeele" mele erau figurative. E un lucru atunci cand un jucator beneficiaza de un program de antrenament adecvat, de o alimentatie adecvata, de o pregatire fizica facuta de Massimo Pedrazzini, de program de recuperare dupa un meci, si alta e cand e trimis la Gloria Buzau (no offense pentru cei de acolo, dar mai au de lucrat la infrastructura). Nu putem preveni hazardul, dar putem face tot ce e posibil pentru a limita "pierderile".

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0