Posted October 26, 2007 · Report post Am trait o marti seara plina de emotii la Sevilla, in fata televizoarelor sau cu urechea la transmisia lui Gabi Safta pe fcsteaua.ro. Ocaziile gazdelor se succedau rapid la poarta bravului Zapata si numai forma extraordinara a acestuia si Norocul au salvat 11-le nostru de la o infrangere categorica. Revazand in memorie faza golului doi al Sevillei, cand Luis Fabiano a sutat puternic si Emeghara a fost la o fractiune de secunda de a agata balonul si a evita golul, conchid ca norocul Stelei nu a fost deplin. Fara acel gol Steaua ar fi terminat meciul neinvinsa si ar fi reusit sa obtina un punct. Un punct care ar fi atras atentia Europei asupra noastra, am fi punctat deci la imagine si ar mai fi contat si pe plan financiar. Pentru ca dupa cum bine se stie punctele se transforma in bani, virati de UEFA in conturile bancare ale celor care le-au obtinut. Stiu, acum dupa ce am scapat ca prin urechile acului de o infrangere usturatoare, poate in genul celei suferite de Slavia in fata lui Arsenal, incep sa-mi vina idei. Desigur aceste idei nastrusnice ar fi trebuit sa-mi vina inaintea disputarii partidei, dar atunci nu-mi dadea mana. Imi imaginam doar cum e sa fii in valvoarea Infernului 90 din 90 de minute. Am trecut si prin asta si in urma au ramas concluziile total defavorabile echipei noastre. Intr-o statistica intocmita de Andrei Vochin, spaniolii ne-au depasit net la toate capitolele. Mai putin la sansa. De ce se intampla aceste lucruri, de prisos sa spun. Stim cu totii ca daca nu ai jucatori de mare valoare in echipa, e imposibil sa tii pasul cu echipe din clasa Arsenal, Real, Barcelona, Milan. Pentru aceasta e nevoie de bani si pana in prezent investitorul Stelei s-a multumit doar sa ne abureasca, anuntand transferuri de marca pe care nu le-a realizat niciodata. Cum ar fi fost sa avem in echipa un conducator de joc precum Camus? Sau un mare jucator asa cum e Belluschi? Eu zic ca aportul lor ar fi contat foarte mult. Ar fi contribuit intr-o mai mare masura la calitatea si eficienta jocului. Asta daca si jucatorii pe care ii avem in prezent ar juca ceva mai iute, ar pasa mai bine, ar sti sa faca o preluare, sa se demarce si sa traga la poarta din orice pozitie. Aflam mai nou, cu stupoare, ca Gigi Becali precizeaza in declaratia de avere pe care a prezentat-o in vederea depunerii candidaturii pentru alegerile europarlamentare din 25 noiembrie 2007, ca nu e unicul proprietar al clubului ci asociat cu o participare de 26% din totalul actiunilor. Ca a creditat (nu a investit)pana in prezent clubul cu 12 milioane de euro pe care spera sa ii recupereze la un moment dat. In conformitate cu declaratia proprie calitatea sa la Steaua ar fi aceea de asociat si creditor Eu cred insa ca minte afirmand ca Steaua nu-i apartine decat in proportie de 26%, dar daca ar fi asa nu credeti ca ar fi cazul sa nu-si mai bage atata coada si sa suceasca echipa asa cum il taie capul? Ar cam fi timpul sa-si vada de mioarele lui si sa lase echipa pe mainile celor care se pricep. Altfel cine stie? Tot atat de noua este informatia ca Becali ar fi primit amenintari cu moartea daca nu renunta la politica. Imi inchipui ca amenintarile nu au venit asa, de florile marului. Ce alegi Gigi? Politica sau... fotbalul? Cu o zi inaintea meciului cu U Cluj doresc sa-mi exprim increderea ca meciul va fi unul pe care il vom castiga. Astept o victorie concludenta, superioritate la toate capitolele si un nou suflu. Suntem Steaua, pentru Dumnezeu. Treziti-va baieti! Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2007 · Report post Prietene,cu parere de rau iti spun ca baietii vor , dar ma tem ca nu pot mai mult. Iar minciunile oierului cu Belluschi,Cesar sau Dady nu le-au muscat decat cei care nu stiu ce jigodie avem parte la conducerea clubului nostru iubit. Sampion Lig (vorba unui alt parvenit care face parte din aceeasi cloaca infecta - familie nu se poate spune) : 5 suturi pe poarta in 3 meciuri?? Imi vine sa intru-n pamant de rusine... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2007 · Report post poate am fi putut mai mult==dar asa zicem dupa fiecare meci. de ce nu am putut mai mult?pentru ca asta ne este valoarea!! si sevilia putea sa ne dea 5 goluri! si sevilia trebuia sa primeasca penalty! asta ne e valoare si trebuie sa acceptam,pentru a ne imbunanati jocul!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2007 · Report post Revazand in memorie faza golului doi al Sevillei, cand Luis Fabiano a sutat puternic si Emeghara a fost la o fractiune de secunda de a agata balonul si a evita golul, remarc ca norocul Stelei nu a fost deplin. Ar fi cazul sã îl revezi la televizor sau pe calculator. Nu a fost vorba de niciun noroc sau ghinion. Sau tu nu ai vãzut cã jucãtorii au greșit pasul la offside? Fara acel gol Steaua ar fi terminat meciul neinvinsa si ar fi reusit sa obtina un punct. Cu siguranța Sevilla nu avea forța sã ne mai dea unul... Ești cred singurul care nu a observat cã Sevilla a jucat cu frâna trasã dupã marcarea golului doi. Stim cu totii ca daca nu ai jucatori de mare valoare in echipa, e imposibil sa tii pasul cu echipe de clasa Arsenal, Real, Barcelona, Milan. Pentru aceasta e nevoie de bani si pana in prezent investitorul Stelei s-a multumit doar sa ne abureasca, anuntand transferuri de marca pe care nu le-a realizat niciodata. ªi totuși aveam Tradiția de partea noastrã... Ce ar fi insemnat sa avem in echipa un conducator de joc precum Camus? Sau un mare jucator asa cum e Belluschi? Eu zic ca foarte mult. Ar fi contribuit intr-o mai mare masura la calitatea si eficienta jocului. Dacã și cu parcã, se plimbau în barcã. Mai ale cã majoritatea i-am vãzut pe cei mai sus menționați doar în niște filmulețe de pe youtube. Asta daca si jucatorii pe care ii avem in prezent ar juca ceva mai iute, ar pasa mai bine, ar sti sa faca o preluare, sa se demarce si sa traga la poarta din orice pozitie. Ar fi însemnat cã aveam altã echipã. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2007 · Report post @ forever_STEAUA Interesant ce spui. Sa inteleg ca o stii si pe asta cu pasul la offside sau ai citit undeva? Oricum ar fi e o nota buna in dreptul tau. Continui sa adaugi mereu cate ceva cunostintelor tale si asta imi umple sufletul de bucurie. Traditia? Traditia s-a confirmat, Sevilla a castigat din nou. Deci cu Traditia (Ansamblu de obiceiuri, credințe, cunoștințe, datini etc. moștenite și transmise din generație în generație, constituind o trãsãturã specificã a unui popor sau a unui grup social) nu e de glumit. Stiu ca ai spus-o in gluma, dar poftim dovada. "Sevilla a jucat cu frana trasa dupa marcarea golului doi". Wow! Ma uimesti domnisoara. Dar ai intr-un fel dreptate. Sevilla a semanat de foarte multe ori de-a lungul celor 90 si ceva de minute, cu un bolid din F1 care trecea intr-o viteza ametitoare pe langa biata noastra Dacia Logan by Renault. Totusi parerea mea e ca frana de mana a fost trasa cu adevarat de super pilotul Juande Ramos, abia dupa golul lui Ovidiu. In fine. "Dacã și cu parcã, se plimbau în barcã. Ar fi însemnat cã aveam altã echipã." Ai inteles perfect sensul cuvintelor mele, asta am vrut sa spun. Incepi sa te descurci binisor cu dezlegarea tainelor jocului cu balonul rotund. Ma bucur nespus. Te-ai straduit cat ai putut si ai fost la inaltimea stradaniei tale. Sper ca dialogul nostru sa fie unul folositor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2007 · Report post si poate am putea sa invatam si noi ceva fotbal daca tot dam banii pe deplasari in spania, anglia si altele asemenea,macar sa nu ne ducem degeaba..... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2007 · Report post @Virgil Mult mai amuzant decat a fi ironic e a incerca sa fii ironic si a nu-ti reusi. Din acest punct de vedere, iti multumesc. Personal, ma indoiesc ca se putea obtine ceva din acest meci. Sevilla e jucat exact cat e nevoie pentru a castiga. Daca nu marcau atunci, marcau intr-o alta faza; daca am fi egalat, ar fi marcat, exceptand poate cazul in care golul nostru venea in ultimele 5-10 minute. Au dominat jocul tactic din primul pana in ultimul minut. Daca tie ti s-au parut ultimele 30 minute de dominare, inseamna ca ai vazut alt meci. Au fost mingi aruncate pe varfuri, fara nici o sansa pentru noi. Pana si golul nostru a fost cu sansa, Victoras a incercat sa centreze, mingea a fost deviata de un aparator, si apoi Ovidiu a ajuns exact inaintea portarului. Cate suturi la poarta am tras noi si cate ei ? Cate ocazii clare am avut noi si cate au avut ei ? Mai departe, vedem ca Becali minte in declaratia de avere. Unde minte in declaratia de avere, n-am inteles. Mai mult, in declaratia de avere se precizeaza ca a CREDITAT, nu (asa cum ai precizat in mod ERONAT) investit in Steaua 12 milioane. Diferenta intre cei 2 termeni e colosala si iti recomand Prosportul de azi pentru a te lamuri. Cat despre amenintarile cu moartea, cele "noi" sunt cele de pe Internet, adica de pe fcsteaua.ro/gsp/prosport. Ma indoiesc ca au legatura cu politica. Practic, scuza-ma, dar tot ce pot sa retin din articolul tau dupa ce elimin inexactitatile e ca am avut noroc mult, dar nu chiar mult. Cam putin, si sugestia mea e sa lasi la o parte sentimentul de superioritate manifestat in postul catre forever_, si sa te straduiesti sa scrii un articol cat de cat util. Traditia FTW ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2007 · Report post @ andyro Retin observatia in legatura cu creditul si investitia. Am scris exact pe dos. Am modificat si pentru faptul ca ai fost atent si m-ai atentionat iti multumesc. In rest andyro, repet rugamintea adresata cu cateva zile in urma, de a nu te mai baga in seama cu mine. Imi esti nesuferit. Daca ai opinii in legatura cu articolele mele nu ai decat sa le postezi. Atat si nimic mai mult. Fara atacuri la inteligenta si alte de astea. Iar forever, despre care imi amintesc ca a terminat Informatica, socotesc ca e mai mult decat inteligenta sa-mi poata cantari vorbele si eventual sa riposteze. Viata lunga andyro. Sper sa mai discutam abia pe lumea cealalta. Sunt putin macabru, stiu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2007 · Report post Daca ai observat, ti-am comentat in mare masura articolele - sau in fine, acea insiruire de cuvinte care incearca sa Para logica si argumentata (si crede-ma, nu e). In rest, permite-mi sa am putere de decizie asupra posturilor la care aleg sa raspund, atat timp cat respect litera si spiritul regulamentului. Nu iti place sa iti comentez posturile (repet, nu articolele), atunci respecta niste minime reguli (de bun simt, le-as zice eu), sau nu mai posta deloc. Nu stiu ce ai considerat tu atacuri la inteligenta (?) de acolo si ma intereseaza la fel de mult precum ma intereseaza parerea ta despre mine. Ti-am reprosat un sentiment de superioritate fata de o reprezentata a sexului opus pentru simplul motiv ca tu ai outze si stii fotbal si ea n-are deci nu stie. Ceea ce e o dovada nu de lipsa de inteligenta, ci de alte lipsuri, probabil mult mai grave. P.S. Rog ca termenul outze sa nu fie cenzurat, referindu-se la "gloabele oculare" si nu la alte parti ale corpului omenesc, cum un moderator pervers ar putea crede. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2007 · Report post @ forever_STEAUA, axl23, I.N.Money Luati-l de pe mine ca-l omor! Acum vorbind corect, Andy nu face decat sa ma provoace. Are el ceva cu mine. Vrea sa epateze. @ andy Vrei sa te-njur in post? In particular am facut-o de nenumarate ori. Hai, te rog, abtine-te. Esti baiat mare, nu-ti mai da in petec. E ultimul raspuns pe care il primesti de la mine baietas. Dupa care vei vorbi singur. Stii cum se numesc cei care vorbesc singuri... Nu, nu papagali. Mai incearca. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2007 · Report post @Virgil eu cred ca ai vazut alt meci,unul in care Sevilla s-a chinuit sa dea doua goluri si brava noastra echipa n-a putut egala din cauza unei invazii de lacuste! daca faceau,parca nu era asa..............au avut doua bare spaniolii,un penalty neacordat,am avut un arbitru mai mult decit amabil,ne-au facut in prima repriza de nu mai stiam unde e mingea si vi si bagi textul asta deplasat! hai sa o lasam moarta,ca aceste rinduri din partea ta nu-si aveau rostul! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2007 · Report post In nici un caz nu am fi putut mai mult la Sevilla... poate doar sa primim mai multe. Evident, si eu m-am intrebat ce s-ar fi intamplat daca Eme ar fi scos mingea aceea, dar dupa ce am vazut rezumatul partidei Arsenal - Slavia m-am declarat multumit. In alta ordine de idei, un articol cam divagant (daca nu cumva se vrea ironic si nu am inteles eu). Edit: divagant nu inseamna "aiurea" (din punctul meu de vedere) ci o suma de idei fara o legatura naturala intre ele. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2007 · Report post @ Flyer Inteleg ca esti influentat de toata discutia mea cu forever si andy. Stiu ca puteai fi de partea mea sau de partea lor. Ai ales sa fii de partea lor. Nu ma deranjeaza, dar nu-ti pot respecta opinia atata timp cat e tendentioasa, ironica. Am vazut acelasi meci Flyer si nu faceam decat sa-mi astern un gand, pentru ca o reflectie ar fi prea mult spus. E o drama? O tragedie? Un fapt nemaipomenit? In mod sigur nu. Atunci de ce atata reticenta? Eu speram sa am parte de niste comentarii pe tema propusa, nu de ironie (forever), nu de punere la punct (andy). Andy asta e un tip inteligent, dar prea otraveste atmosfera pe forum. Ati reusit sa faceti sa nu mai scrie oameni care au facut-o foarte mult timp si bine. Din inima si din dragoste pentru Steaua si pentru voi. Unde vreti sa ajungeti? Prin felul in care ne tratati sabotati redactia fcsteaua.ro. Avem nevoie de un cuvant bun de la voi, de o incurajare, de o observatie ca de la stelist la stelist folosind un ton moderat. Ce zici Flyer? Crezi ca e posibil? Numai uniti vom reusi. @ fedora Ironic in niciun caz. Divagant poate insemna a vorbi aiurea, nu-i asa? Nu. Hai sa zicem ca era pura fictiune, un vis, ceva in genul asta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2007 · Report post Ironic in niciun caz. Divagant poate insemna a vorbi aiurea, nu-i asa? Nu. Hai sa zicem ca era pura fictiune, un vis, ceva de genul asta. ªi de ce nu ai spus de la început așa? Eu credeam cã ai scris în articol ce ai vãzut în timpul meciului... Am încercat sã îți explic în felul meu [uneori ironic, e adevãrat, dar mãcar nu mi-am luat altã identitate pentru a face chestia asta] ce au vãzut majoritatea celor care s-au uitat la meci. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2007 · Report post OK forever. Nu e nicio problema. Suntem oameni si uneori nu reusim sa ne intelegem. Accept ca vina imi apartine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2007 · Report post Salutare! Ma surprinde ca inca nu v-ati obisnuit cu stilul de a scrie al lui Virgil. (sau poate ar trebui sa scriu virgilian. Asta ca sa ma inscriu in nota de ironie a reply-urilor :-)) In alta ordine de idei, acum vreun an cand spuneam ca mareleGandac ingroapa societatea in datorii, aproape nimeni nu m-a crezut. Iata!,in sfarsit, avem si dovada: declaratia de avere. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2007 · Report post @Virgil serios acum,la ce draci am pe mine dupa ultimele luni.......imi vine sa-mi bag tot in toate!eu am luat-o ca atare,fara sa disting nuante sau alte rahaturi! uniti?eu cred ca nu se mai poate,e parerea mea!unii sunt cea,unii hais,unii vor sa nu facem rau echipei(si aici imi vine sa rid a plinge),unii il vrem mort pe idiotul amibian,unii mai cred in galerie,altii vand biletele primite gratis! e greu omule,ati vazut ca eu postez doar la citeva zile,n-am de gind sa ma schimb acum si nici nu vreau sa fac un record la postari! si nu sunt influentat nici de andyq,nici de tine sau altii!eu postez pareri proprii si personale!aia a fost opinia mea! numai bine! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2007 · Report post Daca n-as fi vazut meciul , as fi spus, dupa scorul de 2:1, ca Steaua a jucat foarte bine cu detinatoarea cupei UEFA, insa l-am vazut! E adevarat, toti observam ,dar tragem concluziile in mod diferit. Cum am mai dezbate noi articolul asta daca ne-am situa toti pe aceeasi pozitie? Din punctul meu de vedere Steaua a jucat slab cu Sevilla si DA, pot sa spun ca a avut sansa in sensul ca Sevilla s-a complacut cu un scor strans si nu au fortat un scor fluviu. Mie mi-au dat senzatia ca pot, insa la 2:0 au avut “amabilitatea” sa ne invite la joc si pe noi retragandu-se in aparare. E o diferenta neta intre ei si noi. E clar pentru toti ca nu putem sa avem prima sansa, insa mi-ar place ca macar in meciul retur, Steaua sa riste. Nu au absolut nimic de pierdut. 0 pct, atat avem. "Cand nu ai nimic, orice iti este la indemana, tocmai pentru ca ai de pierdut nimicul si ramane sa castigi totul, daca poti." (C.S) P.S in sfarsit Virgil te-am prins ...te-am 'atacat' si eu, cu drag Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2007 · Report post @Virgil, te cunosc, esti optimist, se vede din articole tale. dar.. ai gresit legat de meciul acesta. Sevilla ne-a batut la funduletul gol. din pct de vedere tactic, a fost jalnic, si aici comentez prima repriza. s-a gresit total cand s-a inceput cu Surdu pe dreapta si Nicolita pe Stanga. in noul campionat, Banel nu a jucat deloc pe stanga. el, sezoanele trecute, obijnuia sa schimbe partea cu Bostina, Cristocea, Ochirosii, dar sezonul acesta nu a mai jucat. si s-a vazut asta. Surdu, praf. se ducea in centru chiar in stanga, lasand un spatiu imens pe partea dreapta, unde batranul P. Marin nu a reusit sa-i faca fata pustiului de 19 ani. In centru, Croitoru nu este inchizator. el e un jucator fantezist, care sa se plimbe de pe stanga pe dreapta si sa ofere mingi. atat. la inchidere a fost praf. Ov. Petre s-a descurcat cat a putut. si cred ca depus cel mai mare efort. A inchis partea centrala si a fost nevoit sa vina si in dreapta sa-l ajute pe P. Marin, ca oricum Surdu nu era acolo. Trecerea lui Eme pe dreapta a fost prima miscare buna a acestui meci. plus schimbarile la pauza. Si acum incep a critica campania de acizitii. Surdu, Badoi, jucatori proveniti din alte sisteme, 4-3-3 la Cluj respectiv 3-4-3 la rapid. SI nu s-au obijnuit. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2007 · Report post Scorul este mult prea mic fata de diferenta din teren. Eu zic ca am avut ghinion, nu noroc. Sevilla a facut cea mai buna repriza din acest sezon. Le-a mers totul uns. Cand Pedrazzini a inceput sa mute pe tabla, lucrurile s-au schimbat. Sa nu mai vorbim ca arbitrul ne-a avantajat la cateva decizii importante. Merg la Londra...sa vad daca se aseaza si ai nostri in genunchi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2007 · Report post "daca si jucatorii pe care ii avem in prezent ar juca ceva mai iute, ar pasa mai bine, ar sti sa faca o preluare, sa se demarce si sa traga la poarta din orice pozitie." Daca ar fi fost in stare de asa ceva, acum eram pe primul loc in grupa. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2007 · Report post Salutare! Ma surprinde ca inca nu v-ati obisnuit cu stilul de a scrie al lui Virgil. (sau poate ar trebui sa scriu virgilian. Asta ca sa ma inscriu in nota de ironie a reply-urilor :-)) Si tu Ayrton? Mi-ai ramas acelasi "bun" amic. Ce e atat de greu de inteles? Am spus ca daca Emeghara ar fi respins acel sut al lui Fabiano, Sevilla ar fi ramas cu un singur gol inscris la momentul final. Ca e de neconceput si ca echipa lui Juande Ramos ar fi fortat victoria si ar fi obtinut-o e cu totul alta poveste. Sunteti rauvoitori, ca sa nu spun ca suferiti de lipsa de imaginatie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2007 · Report post Si tu Ayrton? Mi-ai ramas acelasi "bun" amic. ... Sunteti rauvoitori, ca sa nu spun ca suferiti de lipsa de imaginatie. Ai inteles gresit! Am vrut sa spun acelasi lucru, ca unii dintre noi suferim de lipsa de imaginatie. Daca la inceput articolele tale mi se pareau agasante, acum , iti spun cu cea mai mare sinceritate, le gasesc de cele mai multe ori chiar tonice. Keep up the good work! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2007 · Report post Nu cred ca Steaua putea face mai mult decat un 1-2 la Sevilla.De la meciul cu Alkmaar nicio echipa nu a prea mai obtinut puncte in Adaluzia,iar asta se intamplase intr-un moment in care spaniolii aruncasera in joc multe rezerve. Nu vad cum Steaua putea sa obtina un rezultat favorabil,cum nu vad nici cum Steaua poate invinge Slavia Praga,daca nu apare acea determinare care exista in jurul echipei in urma cu ceva ani. Dupa ce Luis Fabiano a marcat al doilea gol,ma asteptam sa urmeze un galop de sanatate din partea lor si se putea intampla daca nu ratau atat. O echipa care a avut 5 suturi pe poarta in 3 meciuri de Liga( ce naiba ?!? ) ce pretentii mai poate sa aiba ? Cum pot da vina pe ghinion in asemenea situatie ? Nu e nevoie sa cautam in statistici sa ne dam seama ca este un record negativ al competitiei. La noi infrangerile se premieaza cu ceasuri si dublare de salariu... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2007 · Report post La noi infrangerile se premieaza cu ceasuri si dublare de salariu... Mi-ar placea sa ne detasam putin de gustul amar al infrangerii. Am vedea, atunci, ca diferenta dintre fotbalul care se joaca in Liga si cel practicat de Steaua e uriasa. Pedrazzini a pregatit bine jocul cu Arsenal (desi si in acea partida am avut sansa cu carul), iar in a doua repriza de la Sevilla, a avut curajul sa scoata doi oameni importanti: unul pentru gandacacatul de 2gi (ce i-o placea la Surdu, nush), si Dica (important pentru executiile neasteptate, care ne-au scos de atatea ori din buda curtzii lu' bunica-mea). Jocul, a fost evident, sper, s-a schimbat. Concluzia mea e ca Massimo "le are" cu antrenoratul, insa n-are cu cine: am vazut preluari de Liga a II-a, pase de pensionari, tacklinguri simple ratate, Iacob nu e in stare sa sara la cap fara sa ciolaneasca etc. Am ferma convingere ca nici o alianta intre Mourinho si Ancelotti n-ar scoate ceva din astia. Degeaba a zbierat Hagi ca vrea un coordonator. Degeaba urlam pe forumuri ca n-avem fotbalisti. Hai sa-l "intelegem" si pe manelistu' de gandac: daca scoate atata profit fara sa bage bani, de ce sa bage bani? P.S. Am observat ca reusitele din Champions League se datoreaza intr-o mare masura executiilor personale: ca e pasa, ca e sut. Hai sa vedem care din jucatorii Stelei de acum se poate lauda cu una din aceste calitati. P.S. 2 Povestea Daniel Coman ca Dobrin, Dumnezeu sa-l ierte, il batea pe Mutu, cand erau la Pitesti la concursurile de finalizare, desi avea peste 30 de ani in fata lui, si era si bolnav. Cine are urechi de auzit, sa auda. Cred ca Majearu si Boloni se inchina cand vad cine se crede fotbalist in tara asta... Share this post Link to post Share on other sites