Posted October 21, 2007 · Report post Stelistilor care sunteti stabiliti intre orasele Niagara Falls - Toronto - Kitchener si sunt dispusi sa se inscrie intr-o actiune ce vrea sa fie primul fan club oficial de peste ocean. Va propun daca sunteti dispusi, sa ne organizam si daca ne strangem destui membrii sa ne inscriem in acte cu titul: " Stelistii din Canada" (SDC). Am avea mai multe oportunitati de manifestare a iubirii catre echipa noastra (inchirierea unui local unde sa vedem meciurile, bere, sa cantam pentru echipe, etc). Sunt confident ca vom avea parte de tot sprijinul AISS in aceasta incercare de a alina dorul de tara, de echipa ros-albastra. Prezentarea membrilor va rog sa o faceti aici. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2007 · Report post Eu sunt primul care ma prezint: Nume: Alexandru R. Nascut: 28 mai 1989, Galati - Romania Varsta: 18 ani Locul: Niagara Falls Educatie: Liceu (ultimul an) spre York / U of T University (sper ) Suporter Steaua din anul 1994. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2007 · Report post Iar eu al doilea: Nume: Sorin C. Nascut: 14 martie 1986, București - România Varsta: 21 ani Locul: Toronto (East York) Educatie: Anul patru la University of Toronto pe profil Matematicã aplicatã și Statisticã Suporter Steaua ... de când mã știu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2007 · Report post Al 3-lea: Nume: Alin G. Nascut: 13 Iunie 1986, Fagaras - România Varsta: 21 ani Locul: Kitchener Educatie: Terminat Facultate pentru Tecnologie. Suporter Steaua ... de cand ma facut mama Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2007 · Report post Nume: Sebastian G. Nascut: 3 iulie 1988, Iasi - Romania Varsta: 19 ani Locul: Toronto Educatie: Ryerson... Suporter Steaua din iulie 88 :steag_steaua_ro: Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2007 · Report post Nume: Catalin M. Nascut: 26 Ianuarie 1987 Reghin - Romania Varsta: 20 ani Locul: Toronto Educatie: Anul 3 uoft Suporter Steaua ... de mai mult de 19 ani Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2007 · Report post Nume: Sergiu Stroia Adus pe lume: 7 mai 1984, cred ca toti stelistii si-ar dorii sa se fii nascut pe 7 mai Varsta: hai ca nu suntem rapidisti sa nu stim scaderea. Locul: Brasov, din 2001 - Toronto Educatie: Anul 4 York suporter de pe vremea lu' Laca Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 24, 2007 · Report post Nume: Alexandru G. Nascut: 28 Aprilie 1987, Brasov - Romania Varsta: 20 ani Locul: Kitchener Suporter Steaua din anul 1996. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 24, 2007 · Report post Nume: Ioan Botina Nascut: 21 Nov. 1989 Bucuresti (Am locuit in Ramnicu Valcea toata viata) Varsta: 17 ani... in mai putin de o luna 18 Locatie: Meadowvale, Mississauga Suporter Steaua de... mereu Share this post Link to post Share on other sites