fcsteaua.ro

Stelistii din lume. Fan Club in Toronto ?

16 posts in this topic

Adresez acest mesaj catre romanii care sunt stabiliti intre orasele Niagara Falls - Toronto - Kitchener si sunt dispusi sa se inscrie intr-o actiune ce vrea sa fie primul fan club oficial de peste ocean.

Va propun daca sunteti dispusi, sa ne organizam si daca ne strangem destui membrii sa ne inscriem in acte cu titul: " Stelistii din Canada" (SDC).

Am avea mai multe oportunitati de manifestare a iubirii catre echipa noastra (inchirierea unui local unde sa vedem meciurile, etc).

Sunt confident ca vom avea parte de tot sprijinul AISS in aceasta incercare de a alina dorul de tara, de echipa ros-albastra.

Cine este interesat sa ma anunte pe privat sau la emailul: [email protected]

SteauaToronto

Superb. Din pacate eu is la vreo 5 ore de voi, si de cealalta parte a granitei ... sper sa reusiti

Forza Steaua !!!

Frumoasa initiativa! :wink: Si fanii SS Lazio din Canada s-au reunit intr-un fan-club asemanator cu cel care vreti sa-l faceti voi!

forzateaua

Sunt convins ca se gasesc si membri ....

Seaua este cea mai iubita echipa ROMANEASCA Steaya e Romania

Am dovedit-o mereu o sa o aratam si la Sevillia again

Succes cu initiativa ta

:steag_steaua_ro: Succes initiativei tale! Steaua este simbol national si ai sa gasesti membrii pentru.Fanclubul Stelei chiar si in Toronto! FORZA Steaua!!!

sal @SteauaToronto,

excelenta ideea pentru care va doresc mult succes. Eu sunt din München, si doresc/urmaresc acelasi scop si sper ca in scurt timp sa pot sa anunt si eu acelasi lucru! Ar fi desigur un mic vis. Va doresc bafta si as dori sa tinem legatura deoarece un schimb de opinii pe aceasta tema nu strica nici unuia din noi.

60 de ani de glorie merita respectati!!

:steag_steaua_ro: Si din London Ont.: "Forrzza Steaua"

Vrei sa faci parte din grupul fan clubului ca iti pot da acces daca vrei.