Posted October 13, 2007 · Report post În aceasta searã, naționala României disputã un meci decisiv al campaniei Euro 2008, care ar putea-o califica dupã o pauzã de 8 ani de zile la un turneu final al Campionatului European de Fotbal. La Constanța, tricolorii au nevoie de o victorie pentru a nu mai "sta" în meciul contra Bulgariei de la Sofia, admițând cã alte erori de parcurs cu echipele mai slab cotate nu se vor produce. Totuși, și un rezultat de egalitate oferã în continuare șanse egale cu ale Olandei la primul loc în grupã. Selecționerul Victor Pițurcã a conștientizat importanța acestui meci și a ales sã lase deoparte vechiul conflict cu George Ogãraru și sã-l convoace la lot pe fostul fundaș al Stelei, actualmente titular la Ajax Amsterdam. În afarã de aceastã modificare, cel mai probabil Pițurcã va merge pe mâna unui "unsprezece" deja rodat, care sã se miște dezinvolt și sigur, pentru a nu lãsa Olandei inițiativa. Astfel, probabil vom începe cu: Lobonț - Ogãraru, Goian, Tamaș, Raț - Codrea, Ovidiu Petre, Chivu - Nicolița, Mutu, Marica (Niculae) Singura surprizã pare a fi (eventuala) lipsã a lui Dicã din primul 11, datoratã reapariției lui Chivu în linia de mijloc, prudenței cu care Pițurcã trateazã acest meci, dar și formei mai slabe în care se aflã decarul roș-albastru în ultima vreme. De partea cealaltã, olandezii au mulți absenți de marcã, Van Persie, Snejder, Kuyt sau Van der Sar fiind doar unii dintre ei. Este de remarcat însã revenirea la naționalã a golgeterului lui Real Madrid, Ruud van Nistelrooy. Cele 18.000 de locuri ale stadionului din Constanța vor fi ocupate, însã nimic nu poate șterge amintirea unui nou meci în care bișnițarii își fac de cap sub ochii poliției, iar oficialii FRF își bat joc de suporterii români, scoțând la vânzare doar 3.000 bilete, restul mergând la tot felul de rude, sponsori, rude ale sponsorilor și probabil sponsori ai rudelor. Partida se va desfãșura, deci, pe stadionul Farul din Constanța și va fi arbitratã de o brigadã greacã, avându-l la centru pe Kyros Vassaras. Meciul va începe la ora 20:15 și va fi transmis în direct pe TVR1. Hai România! Ovidiu Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 13, 2007 · Report post Daca isi vede de lungul nasului Mutu, si o sa inscrie, poate poate... cine stie?? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 13, 2007 · Report post Meci greu, care daca e tratat precum cel din Olanda, putem face o figura frumoasa, sa le-o punem olandezilor pentru prima data in istorie... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 13, 2007 · Report post Fratilor de ce Dica nu e titular! Ce-o fi in capu lu Piti? Cred ca nu joaca asa ofesnsiv cum se lauda! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 13, 2007 · Report post ce echipa de cacao avem!!! daca jucau si sneijner si van persie probabil ca jucam cu vreo 7 inchizatori!!! ce mijloc e ala cu Chivu,codrea si al nostru ceas?? eu vad meciul asta asa: jucam la 0-0 si daca avem mare bulan si continua forma excelenta a lui Mutu poate le dam un gol la nimereala......... p.s. se pare ca va fi titular Daniel niculae in locul lui marica!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 13, 2007 · Report post Pai avem 4 fundasi, iar din 4 mijlocasi, unul e fundas de meserie, iar ceasul nu mai de creatie nu e! Codrea nici el nu e prea ofensiv iar doar cu Mutu, Marica si Nicolita si fara nici un mijlocas de creatie nu stiu cum vom da gol. Poate mizeaza pe vreo lovitura libera si iar ne salveaza Mutu. Dar sa afirmi ca vrei sa castigi cu echipa asta ori esti prost ori mamanci kkt. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 13, 2007 · Report post E clar ca vom juca exact ca la Rotterdam,la ciupeala.E nebunie curata sa incepi cu 3 la inchidere intr-un meci pe teren propriu in care ai nevoie de victorie ca sa fi aproape sigur de calificare. Nu inteleg de ce insista cu Chivu la mijloc,la inchidere,pozitie pe care a jucat lamentabil acum un an in meciul cu Belarus de pe Ghencea,abia reusind sa le faca fata ex-sovieticilor. Sper ca Pițurcã stie ce face si nu vom da cu bâta in balta cand mai avem atat de putin si ne luam biletele spre Elvetia si Austria. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 13, 2007 · Report post cu cine atacam? codrea e defensiv, Petre la fel, Chivu e fundas, Banel e robot. nici macar cornere sa dea Goian gol nu o sa avem. de ce nu mai faceti si acuma gura ca piti joaca din primu minut cum a jucat Olaroiu din minutu 70 cu boro?cu 7 oameni de aparare, chiar 8 cu Banel sper sa fie doar o informatie falsa si sa intre Dica in locu lu codrea sau tamas.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 13, 2007 · Report post O sa luam vreo de 3 4 boabe. Abea astept generatia lui Ochirosii si Bicfalvi. La ora acutala avem jucatori de kkt. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 13, 2007 · Report post Stati linistit ca nu asta va fi formula de start ^^ dica10 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 13, 2007 · Report post Baieti, Credem In Voi!!! Castigai Pentru Noi! Nu exista lucruri imposibile.... steagro Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 13, 2007 · Report post cred totusi ca printre acesti 7-8 jucatori defensivi pe care ii va introduce pitzi diseara avea loc si Dica..cel putin nu inteleg de ce insista cu Ovidiu"ceas" Petre :-?? steagro Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 13, 2007 · Report post Mda si eu cred ca e vrajala, nu are cum sa fie asta formula de start. E o strategie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 13, 2007 · Report post HAI Romania!!!pronostic: 2-1 ) Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 13, 2007 · Report post eu cred ca Ovidiu 'Rolex' Petre va marca in seara asta ! HAI Romania ! :steag_steaua_ro: Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 13, 2007 · Report post Nicolita-Ov. Petre-Chivu-Codrea Cu asa mijloc sa spui ca joci la victorie e cel putin hilar, sa nu zic ca e sfidator la adresa inteligentei romanilor... Este o tactica de barbut: jucam la 0-0 si hai poate pica una in ate din greseala adversarului, dintr-o deviere sau dintr-o faza fixa. Adevarul este ca avem mult prea mult respect pentru adversari. Iar olandezii sunt exact in perioada optima pentru a fi batuti, daca avem mai mult curaj. Olandezii sunt acum intr-o groapa de potential, joaca incalcit si se vede ca nu-s in forma de vreun an. Dar iarasi ne vom multumi cu putin, suntem fricosi si ne speriem precum calul de propria basina. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 13, 2007 · Report post si la ce va asteptatzi? in fatza olandei.. .. speram si credem... HAI Romania!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 13, 2007 · Report post off topic, un articol interesant, desi putin patetic: <<Se pare ca italienii fac parte din alta categorie omeneasca decat romanii. Ati vazut vreodata calmitatea, respectul si eleganta lui Pedrazzini, Bergodi sau Zenga la vreun antrenor roman? Mai ales ale lui Pedrazzini. Pei e usor cand ai aproape toata lumea impotriva ta? Cand toti te percep ca “inlocuitorul Regelui” sau “umbra lui Becali”? E usor cand suporterii te ignora complet la meciuri? Cand se vehiculeaza cate un inlocuitor al tau in fiecare zi? Nu, nu e. Insa Massimo nu pare afectat de ce se intampla in jurul sau. Si a ales cea mai buna solutie de a face fata presiunii ce-l inconjura. Ignoranta. Nu a iesit cu declaratii pompoase in presa. Ba chiar a dat declaratii banale, la obisnuitele conferinte de presa. Nu considera noua functie de la Steaua drept sansa carierei sale si este pregatit sa se dea la o parte in orice moment pentru a face loc unui alt antrenor. A cucerit jucatorii inca de la primul mandat. Si asta pentru ca, inainte de seful lor, le este prieten. Lucru care parca e ceva normal pentru antrenorii italieni. Rapidistii, dinamovistii si mai ales stelistii stiu cel mai bine. Sa te mentii in fotbalul romanesc si sa o faci la cele mai inalte standarde e greu. E greu pentru conationalii nostri, daramite pentru cei din strainatate. Insa Pedrazzini insista. Vrea sa demonstreze ca nu mai este secundul din spatele lui Zenga sau Hagi si nici umbra lui Becali. El e Pedrazzini. Massimo Pedrazzini. Antrenorul Stelei si atat. A demonstrat ca are tupeu si valoarea. A demonstrat-o in fata lui Wenger si o va demonstra in continuare. Suporterii ros-albastrii inca nu l-au adoptat. Numele sau nu este strigat la fiecare meci asa cum era al lui Protasov, Zenga sau Hagi. Sau nu a fost pana acum. Insa timpul ii va face si lui dreptate. Un om cu valoarea, eleganta si inteligenta lui Massimo nu poate trece neobservat. “Un antrenor trebuie sa stie sa comunice cu toti jucatorii. Cînd un atacant nu înscrie, e normal sa fie nervos, asa cum a fost Iacob cu Arsenal, dar el si-a revenit cu Mioveniul. Sînt momente în care trebuie sa ridici tonul, momente în care trebuie sa te calmezi. Tonul este însa cel mai important. Citesc în fiecare zi, în ziare, numele unui antrenor la Steaua, apoi ba ca sunt bun, ba ca sunt un impostor… Cand sunt criticat, nu trebuie sa ma enervez, iar cînd sînt laudat, nu ma extaziez. Este nevoie de echilibru, iar eu îmi vad de treaba mai departe”. Cateva propozitii, o singura concluzie: Pedrazzini nu e roman. Si parca e pacat, mare pacat, ca un strain ne da lectii. Si lectii nu numai de fotbal, ci si de viata. Sunt sigura ca incet, incet isi va face loc in inimile suporterilor stelisti. Pentru ca acestia apreciaza valorile, iar Pedrazzini e una rara!>> Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 13, 2007 · Report post Hai Romania!!!! Sper sa marcam macar un gol impotriva lor, dar este bun si un egal. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 13, 2007 · Report post Cea mai mare bataie de joc la adresa suporterilor....F.R.F...o cloaca de incompetenti si nesimtiti:cum poti sa duci un meci ca Romania-Olanda in Constanta pe un stadion de 14000 de locuri din care 10000 de locuri sunt pentru sponsorii,consiliul local.................si alte lipitoriiiiii,daca Piturca era un mare antrenor cum tot spune nu muta nationala pe un teren denivelat.......poate ca gresesc eu si imi cer scuze pentru toti cei pe care ii deranjez cu comnetarile mele dar eu asa vad......un spectacol fara spectatori este egal cu zero nu conteaza ca sunt cei mai buni actori pe scena dar lucrul acesta nu ii intereseaza pe cei de la F.R.F,pe ei ii intereseaza sa isi incaseze ei primele....in rest HAI Romania.....HAI Romania P.S o sa merg sa vad echpa nationala a tarii mele in alta tara pentru ca la mine in tara nu pot din cauza incompetentilor...... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 13, 2007 · Report post Mi`as dori din tot sufletul sa castigam insa consider ca si un egal cu Olanda este un rezultat mare. Parerea mea e ca e un prim 11 destul de bun daca vrem sa speram la un egal. HAI Romania! steagro Ps: A citit cineva articolul de pe UEFA.com referitor la generatia lui Chivu? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 13, 2007 · Report post se poate vedea sau auzi pe undeva pe net meciul in direct? Ma poate ajuta cineva cu o adresa? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 13, 2007 · Report post se poate vedea sau auzi pe undeva pe net meciul in direct? Ma poate ajuta cineva cu o adresa? asta caut si eu,nu am gasit.stie cineva vreun link ceva? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 13, 2007 · Report post www.myp2p.eu instalati sopcast si va merge... imaginea nu e perfecta dar se vede mingea Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 13, 2007 · Report post http://www.softfree.eu/romana/windows/internet/sopcast.php Sper sa va ajute pe cei ce nu pot vedea meciul. Share this post Link to post Share on other sites