frunji

Pariuri sportive

2,852 posts in this topic

Apar baietii care dupa ce se termina meciul jura ca exact asa ar fi jucat si ei.

Esti tu asa sigur? Inca unu care se trezeste vorbind.

Edited by chodi do pi�e

incearca sa-ti aduci aminte cine s-a trezit vorbind aiurea.

incearca sa-ti aduci aminte cine s-a trezit vorbind aiurea.

Stai sa ma gandesc. A...tu.

PS: incearca sa-mi demonstezi ce mare surpriza a fost rezultatul din Slovenia.

Era vorba de o formatie puternica, cu jucatori foarte valorosi care avea o sansa imensa sa ajunga la baraj si o alta echipa care nu mai avea practic pentru ce juca. In astfel de meciuri iti dai sufletul pentru a castiga si daca antrenorul nu ar fi fost asa de cretin incat sa inceapa meciul cu Krasic si Pantelic pe banca si nu-l punea pe vidic sa bata penaltyul, probabil alta ar fi fost situatia.

Nu ma lua cu aere de parior , ca-s satul de dinastia. Dupa razboi, toti se dau eroi, daca te ducea putin capul nu veneai sa ne dai noua lectii dupa meci , ci inainte, eventual si cu niste argumente bine pregatite.

poate pt ca slovenii au dat un "gol" prin min +45 , poate ca sarbii au avut 12 ocazii, au ratat un penalty?? asta ce e?

Bai baieti, n-o sa stau sa-mi pierd timpul cu voi ca la varsta asta sigur n-am cum sa va mai luminez mintea. Asa ca va voi spune urmatoarele. Astfel de pariori care se iau dupa numele tarilor/echipelor si dupa numele jucatorilor am vazut si vad in continuare o groaza. Asta e primul nivel unde se face diferenta. Apoi, daca stiati si putina istorie, desi era la mintea cocosului, va dadeati seama ca slovenii n-o sa-i primeasca cu flori mai ales pe sarbi, iar o ocazie ca aceasta, adica sa-i lasi acasa, mai rara. De asemenea, daca ne uitam la numarul participarilor din ultimul deceniu la turneele finale al celor doua nationale vedem un numar egal al ambelor combatante, 3, deci nici vorba de o mare surpriza. Nu in ultimul rand, vreau sa vad aduc aminte ca slovenii s-au calificat la toate 3 turneele finale eliminand mereu din postura de underdog adversari ca Ucraina, Romania, Rusia (ce sa vezi, adversari exact de tipul Serbiei). In concluzie si va las in necazul vostru, pentru Slovenia acest meci nu era fara importanta, chiar daca nu aveau pentru ce juca, dar ei, spre deosebire de natia noastra, mai au cate ceva de aparat, si anume orgoliu. Salutare!

Aaa, era sa uit. In legatura cu chestia de ce nu postez inainte, poate n-am avut timp sa intru aici, dar asta sigur n-o sa va placa, asa ca va mai aduc un alt argument, si anume, pentru mine pariurile reprezinta o chestie personala pe care nu vreau s-o impartasesc cu toata lumea, nu reprezinta un motiv de lauda sau de plangere cum vad la altii. Si pot spune ca acest fapt reprezinta una din cheile succesului in acest "sport".

Dupa meci argumentele pot fi multe, inainte e mai greu , nu ?Stii vorba : daca taceai filosof ramaneai.

choto, nu te obosesti si ne scutesti de basinismele astea de superior? daca esti atat de bun pariaza singur si falimenteaza tu casele de pariuri.

Cand credeam ca am vazut 1% din bazaconiile Pamantului,a aparut chodi do pice pe thread-ul de pariuri,afisand un aer de superioritate nemaivazut,demn de un castigator saptamanal de bilete cu cate 15 meciuri.

Personal...my ass!

Aici,dupa cum spunea unul care a castigat sute de euro ,dovada fiind cateva pagini anterioare,este locul unde ar trebui sa se ajute userii intre ei cu pareri,sfaturi,pentru un succes comun. Userul respectiv castiga bine si nu mai avea un astfel de comportament.

Antrenorul sarbilor a gresit grav si nejustificat foarte multe lucruri in meciul de azi-noapte,decizii tehnico-tactice ce ar fi trebuit sa treaca peste orice dramatism istoric,ca nu stiu daca staff-ul lui Galatasaray s-a gandit la Stefan cel Mare atunci cand acestia au jucat cu Steaua ...

Am ultimele 2 bilete pierdute 10/11 si 8/10 numai pe mari suprize : vezi ce-a fost cu Bosnia ( unde i-am subestimat si eu si francezii, vezi Manchester v Basel ). Sigur ca trebuie sa analizezi loturile,pozitiile in clasament,dar sa afisezi un astfel de aer de superioritate trecand peste dovada clara ca ai nevoie si de ''noroc''...e o sfidare a bunului-simt.

Edited by blindica

bai chodi de pice, pe langa faptul ca ai un nick idiot, mai vii si cu aere de superioaritate fata de baietii de aici, care de bine de rau incearca ceva in ale pariurilor, nu se dau zmei sau altele.

daca tu te asteptai la o victorie a sloveniilor, de ce nu ai pariat all-in pe ei? aveai cota peste 4 ... si daca jucai 1X si tot aveai o cota buna peste 2 ... asa vii si dai lectii, cand tu cel mai probabil, esti doar un frustrat oarecare, cu pretentii de parior profesionist.

nu-ti mai "pierde timpul" aici cu asa zisele "persoane retardate", du-te si tine niste prelegerii parioristice la pereti sau la copaci, ca probabil ei te asculta si te inteleg.

Pacanele. Ce pariuri, naivilor?

:)) vezi ca din alea ajungi mai repede la faliment.

:)) vezi ca din alea ajungi mai repede la faliment.

Mai degraba Stanley-ul.

Va rog frumos sa incetati cu provocarile si insultele. Orice alta postare ce nu are legatura cu pariurile o sa fie stearsa, iar autorii vor fi sanctionati. Multumesc

Ceva pariuri azi ?

Eu unul ma gandeam la un x2 la Otelul-Astra.

@gio eu am luat 3+ la ala.... incredere6/10

Edited by Dragoshel

Da..destul de complicat.

Vaslui la victorie are una din cele mai bune cote ale saptamanii, combinata cu o victorie a lui Dinamo, rezulta o cota de peste 3,5, sansele de reusita as zice ca sunt destul de mari.

Edited by *Alecs*

Va rog frumos sa incetati cu provocarile si insultele. Orice alta postare ce nu are legatura cu pariurile o sa fie stearsa, iar autorii vor fi sanctionati. Multumesc

Nu m-am facut inteles ?

ok Alecs, greseala mea ca mi-am pierdut timpul cu unul ca popice ...

legat de topic, astept pareri legate de acest combo : Vaslui+Dinamo, cota cam pe la 3,5, eu unul cred ca o sa joc o suma medie pe aceste 2 meciuri.

Edited by Stryker

1. Dinamo Zagreb : Ajax 2719 X 3.20

2. Otelul Galati : Manchester United 2716 2 1.20

3. Manchester City : Villarreal 2706 1 1.35

4. Real Madrid : Lyon 2720 X 5.44

5. Lille : Inter 2712 X 3.30

Cota Totala: 93.063168