Posted February 23, 2008 · Report post Topicul lui Plesan este aici. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24, 2008 · Report post Cred ca Plesan va fi jucatorul nostru decisiv la mijlocul terenului. Daca va fi in aceeasi forma de la inceputul campionatului, va aduce un mare plus in jocul de contructie al Stelei si e f posibil sa prinda si EURO Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2008 · Report post Mi se pare mie, sau Plesan este plictisit rau? Spuneti-mi daca gresesc, va rog! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2008 · Report post Eu unul mai cred in el. Nu a rupt gura targului dar nici nu a dezamagit. Daca ma i punem la socoteala si accidentarea pe care a suferit-o nu cred ca-i pot reprosa prea multe. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2008 · Report post si eu cred ca ne-a aratat foarte putin din cat stie si poate. din nefericire, nu doar din cauza accidentarii, ci si din cauza ca a fost pus sa joace altceva... Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 28, 2008 · Report post plesan va fi urmatorul numar 10 de la Steaua , asta e sigur , are calitati de lider in teren , e un jucator exceptional , a prins acea accidentare care la scos din forma dar vine un sezon nou refacut 100% multa bafta Mihaita Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 16, 2008 · Report post "Nu am glumit deloc, Pleșan va merge la echipa a doua, mãcar și pentru douã-trei sãptãmîni. Sã-i fie învãțãturã de minte!" a declarat Gigi Becali. (gsp) Asta trebuia sa fie decizia antrenorului la un club normal cu o organizare normala. Chiar daca patronul se sfatuieste cu antrenorul decizia finala trebuie s-o trambiteze antrenorul. Bineinteles ca Plesan nu va mai sti de ¨frica antrenorului¨. E doar un exemplu din seria lunga de acest gen. Dupa aia ne miram de ce antrenorul nu se impune in fata jucatorilor, de ce nu reuseste sa-i motiveze etc Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 16, 2008 (edited) · Report post E clar ca e si decizia antrenorului pentru ca s-a intamplat si in cazul lui Neaga in vara... Atunci Lacatus a reusit sa-l convinga pe oier sa-l tina inca macar 6 luni la echipa. Din punctul meu de vedere e clar ca Lacatus e 100% de acord cu oierul in cazul asta... Si sa fim sinceri... Oare cine dintre noi nu ar fi procedat la fel. Edited October 16, 2008 by _yang Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 16, 2008 (edited) · Report post Eu nu spun ca decizia nu ar fi corecta. Spun ca nu asa se procedeaza daca se vrea ca antrenorul sa aiba autoritate in vestiar, eventual sa motiveze niste jucatori pentru un meci de cupa declarat de dinainte nul. Jucatorii Stelei nu vor lua niciodata in serios antrenorul Stelei. Daca antrenorul e de acord cu patronul devine amanunt, mai ales in capul acestor ¨mercenari¨. Edited October 16, 2008 by sabin1307 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 16, 2008 · Report post daca plesan trebuie trimis la echipa a doua pentru jocul facut cu sportul alti jucatori artrebui impuscati pentru diversele prestati superdezastroase. plesan este victima razbunarii ciobanului prost, fiind adus de Hagi la echipa Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 16, 2008 · Report post Eu nu spun ca decizia nu ar fi corecta. Spun ca nu asa se procedeaza daca se vrea ca antrenorul sa aiba autoritate in vestiar, eventual sa motiveze niste jucatori pentru un meci de cupa declarat de dinainte nul. Jucatorii Stelei nu vor lua niciodata in serios antrenorul Stelei. Daca antrenorul e de acord cu patronul devine amanunt, mai ales in capul acestor ¨mercenari¨. Eu il urmaresc de cand juca la Craiova si iti spun ca e slab pt Steaua.E rudimentar si pentru postul pe care joaca,de mijlocas central nu are absolut deloc tehnica.E cam carator de pian,iar acolo in fata noi avem nevoie de pianisti. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 16, 2008 · Report post Plesan vine dupa nspe accidentari . Merita inca o sansa. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 31, 2008 · Report post ca tot veni vorba de jucatori "seriosi" Plesan: Nu mã tenteazã deloc un transfer afarã. Eu sunt dator Stelei și suporterilor sãi. aha,clar si planuri de viitor: „Viteza, ea este cea care trebuie îmbunãtãțitã la mine, iar pentru asta fac antrenamente specifice. Sper sã îmi îmbunãtãțesc viteza cât mai curînd” Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 31, 2008 · Report post Sincer, in acest moment nu gasesc nimic de pus pe o eventuala lista "Ce are bun Plesan?" Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 31, 2008 · Report post Sincer, in acest moment nu gasesc nimic de pus pe o eventuala lista "Ce are bun Plesan?" Si nici nu vei gasi,in curand,oricat de ingaduitor vei fi! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 31, 2008 · Report post Plesane pana acum ne-ai omorat cu declaratiile.Macar de-acum inainte sa vedem ceva. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2009 · Report post Eu cred ca Plesan este un bun pasator,si cand zic asta ma refer la pase de efect,cu caracter decisiv.Consider ca este peste Dayro si l-as pune in spatele varfurilor.Din pacate,la Steaua,nu vorbim la plural cand zicem cuvantul "varf" . Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 17, 2009 · Report post era singurul nostru mijlocas central care putea face si faza de aparare si cea de atac,bine ca e accidentat ca oricum cu maestrul Lacatus ar fi fost rezerva lui lovinho Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2009 · Report post Plesan nu era niciodata un jucator talentat. Nu inteleg cum dr*cu a primit porecla "noul Hagi". Fiindca, nu vad absolut nimic in el. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2009 · Report post La Multi Ani Mihaita! Sper sa revii la forma cu care ne`ai uimit cand jucai la Craiova sau cand ai ajuns in Ghencea! Multa bafta! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2009 · Report post La Multi Ani Plesan Sper sa revii la adevarata ta forma... nu la asta care ne-o arati acum... numai accidentat... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2009 · Report post LA MULTI ANI, Plesane! Ce bine-ar fi daca ai juca de acum inainte asa cum evoluai in mandatul lui Hagi, pana sa-ti rupa picioru' bou' de Semedo. Declaratiile lui Mihaita pentru site-ul oficial: Mihaita, in primul rand, La Multi Ani. In ce stare de spirit te prinde aceasta zi de nastere? Intr-o stare buna. Sunt fericit ca sunt sanatos, in sfarsit. Abia astept sa reincep antrenamentele cu echipa. La ce cadou te astepti de ziua ta? Consider ca am primit cel mai mare cadou din viata mea in urma cu o saptamana, cand sotia mea Oana m-a anuntat ca o sa avem un copil. Inseamna ca ai doua motive sa-i cinstesti pe colegii tai... Evident. Am vorbit deja cu antrenorul si mi-a dat voie sa le dau o bere colegilor si membrilor staff-ului. Dupa cum stii, fostul tau coleg Mihaita Nesu implineste aceeasi varsta cu tine, in aceeasi zi. Ce mesaj ii transmiti? Ii doresc din tot sufletul sa fie sanatos si sa devina cel mai bun fundas stanga din campionatul olandez. Merita! Care sunt asteptarile tale pentru anul 2009? Vreau sa joc cat mai bine, sa castig titlul cu Steaua si sa prind din nou echipa nationala. Avand in vedere faptul ca ai suferit o multime de accidentari in ultima perioada, te consideri blestemat? Ma consider doar ghinionist. Daca in ceea ce priveste fotbalul am avut ghinion in ultima perioada, ma bucur ca sunt bine pe plan personal si familial. Important este sa ai familia aproape, deoarece restul se rezolva in timp. Cum stai din punct de vedere al moralului? Bine. La fotbal nu voi renunta niciodata, orice s-ar intampla. Ma voi lupta mereu pentru a fi pe teren. In cat timp crezi ca vei apt de joc? Sper ca in doua saptamani sa fiu pregatit. Mai am de muncit in ceea ce priveste pregatirea fizica, dar cred ca in aceste doua saptamani pot recupera ceea ce am pierdut prin neparticiparea in cantonamentul din Antalya. Cum vezi returul acestui sezon pentru Steaua? Foarte greu. Va fi o lupta intre noi, Dinamo, CFR, Urziceni, Timisoara, chiar si Universitatea Craiova, care are o echipa foarte buna si nu este bagata in seama. Sper, totusi, ca noi sa ne bucuram la sfarsit. Presiunea exercitata de presa si de oponentii Stelei poate afecta in vreun fel moralul echipei? Sper ca noi, jucatorii, vom fi suficient de inteligenti pentru a nu pune la suflet lucrurile urate care se scriu in presa despre Steaua. Daca vom face asta, avem numai de pierdut. Ce mesaj le transmiti suporterilor Stelei inainte de inceperea returului? Sa fie alaturi de noi, si la bine, si la rau si sa fie intelegatori si sa ne ajute in momentele grele, deoarece cu totii ne dorim sa le aducem bucurii. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2009 · Report post La multi ani Plesane, poate anul asta mai joci si ceva fotbal... Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2009 · Report post Un om de nota 10 , care nu prea stie fotbal , asta e realitatea . La multi ani oricum ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2009 · Report post Lui Lovin o sa-i dea bere fara alcool ca dupa aia il accidenteaza la antrenament .. La multi ani, Plesan ! Share this post Link to post Share on other sites