fcsteaua.ro

Daca Trece De Zaglebie, Steaua Va Juca Cu Invingatoarea Dintre Bate Borisov Si Hafnarfjordur

208 posts in this topic

Astazi a avut loc tragerea la sorti pentru turul 3 preliminar de calificare in grupele CL. Daca elimina pe Zaglebie in turul 2, Steaua va intalni invingatoarea meciului Bate Borisov si Hafnarfjordur .

BATE Borisov este campioana en-titre a Belarusului si s-a calificat in turul 2 al UCL dupa ce a trecut de Apoel Nicosia in turul I. Dupa o prima mansa pierduta cu 2-0 in Cipru, bielorusii au reusit sa invinga cu 3-0 in returul din Borisov. In prima mansa a turului al II-lea, BATE a invins Hafnarfjordur in deplasare cu scorul de 3-1.

Echipa s-a infiintat in anul 1973, a promovat in prima Liga bielorusa in 1996 si are in palmares 3 titluri de campioana (1999, 2002, 2006).

Stadionul din Borisov numara 5.500 de locuri.

Hafnarfjordur FH s-a infiintat in anul 1929, dar a participat pentru prima oara in Cupele Europene in anul 1990. Are in palmares 3 titluri de campioana a Islandei (2004, 2005, 2006) si 3 Cupe ale Islandei.

Hafnarfjordur FH este echipa orasului islandez Hafnarfjordur, situat la 15 kilometri de capitala Reykjavik. Stadionul local numara 3.500 de locuri.

ii scoatem pe toti..cu fener ar fi mai greutz umpic da sunt convins ca si pe aia ii batem ;)fular-campionii

Fener si AEK.. spre cl

Vai ce nas da sa picam cu rosemberg sa ne luam revansa de la ei........in rest dk picam cu fener ar fi greut dar am

incredere in baieti.....si cu aek ar fi oleak mai greut......da in rest batem p totzi steagsimplu steagcruce2

FORZA STEAUAA

Forza Bate Borisov ! Haideti cu tata cu calificarea in turul III, ca va asteptam acolo cu mare placere. :biggrin:

Fener si AEK.. spre cl

ce ar fi de speriat aek? dc ca e rivaldo:))? sau ca i au batut pe Milan in grupe anul trekut(Milan era calificata de mult).. orikum in amical Steaua i-a dominat lejer trecem peste totzi--> fularsteau2

aa.. am uitat: sa speram ca in august vor veni la buc. una din astea:Liverpool ,arsenal,sevilla,valencia,benfica,Ajax,werder..in cel mai rau caz celtic sau sahtior :| mult "noroc" Borcea la tragerea la sortzi spre cl dica10

Eu zic ca o sa ne cada una tare, de obicei numai asa ne cad noua, oricum Borcea mult noroc..sa speram cu Liverpool :)

p.s. Noi ne facem planuri dar uitam ca mai avem un retur :)

FC Zurich.

Bagati o bere daca am ghicit!!!

Iar Dinamo cu Liverpool. :angry:

FC Zurich.

Bagati o bere daca am ghicit!!!

Iar Dinamo cu Liverpool. :angry:

Dau eu ....dar daca nu...dai tu ?

Mai periculoase asa... ar fi Aek atena, Sparta Praga,fener(care iam vazut si sunt intr'o forma destul de bune) si poate! ROSENBERG...nu vb de jocul lor, dar dak vom cadea cu ei jucatorii de acum cativa ani nu trebuie sa se gandeask la ultima intalnire ca le'ar putea cadea greu la phosic, mai ales Radoi :)

In rest Forzta Steaua fularsteaua2

Daca nu picam cu Fener sau aEk, dau la juma' de forum.

Sa nu picam cu Fener,Aek sau Steaua Rosie,mi`as dori sa cadem cu Rosenberg sa le luam revansa!In rest dinam0 sper din toata inima sa cada cu cele mai grele echipe posibile,de preferat Sevilla!

Daca iese asa va astept pe amndoi la Oradea. Dau eu berea. :tongue: :tongue:

Debrecen - Steaua

Liverpool - dinamu

Mhm.Cred ca pentru noi cel mai bine ar fi sa jucam cu Steaua Rosie Belgrad :)

Ce frumos ar fi!Sunt si cateva avantaje,orasul cel mai apropiat e Belgrad,insa cred ca acest avantaj e amanat de viza aia necesara patrunderii in afara "granitelor UE".

Ce frumos ar titra ziarele din lumea intreaga "Cele doua Stele ale Europei de Est:cea din Serbia,si cea din Romania,se intalnesc azi",sau "Cele doua foste glorii ,campioanele din europa de est,disputa azi primul meci".

Cred ca am fi bine primiti ,mai ales ca atunci cand am jucat zelesnik[nu stiu cum se scrie] le-am transmis un mesaj frumos.

Am repara un pic si din incompetenta diplomatica a guvernarilor ce s-au perindat pe timpul razboiului din fosta Yugoslavie,care si-au oferit suportul neconditionat pentru americani si care ne-au atras antipatia vecinilor nostri .

Iar fotbalistic,e o echipa destul de puternica cu care ne putem masura fortele.N-as dori vreo echipa din Islanda,Belarus sau alte tari mai sarace in ale fotbalului.Nici cu turcii n-as vrea,ca vin prea multi in deplasari si sunt prea mult acasa.

Momentan,sa facem scor cu polonezii astia,sa le aratam si spectacol.:)

Stiu ca e greu pentru ca au pierdut acasa in tur, dar as vrea sa vina niste ungurasi... deci Debrecen. Iar pentru Dinamo, sa zicem Lazio asa cum vroia Borcica... Sa le dea de canta...

steagsimplu

Oradeanu:

Daca am juca cu Debrecen ,meciul ar capata o mult mai mare importanta "nationala",in sensul ca vor aparea disensiuni[cu certitudine spun asta] si va fi un nou prilej pentru unguri sa ne fluture vesnicile vorbe de duh si intelepciune inpamantenite in mintea fiecaruia dintre ei:"Ardealul e al nostru","sunteti popor de milogi",etc,etc.,dar si pentru noi sa ii jignim.

Cu orice echipa ce reprezinta Ungaria vor aparea astfel de probleme si ar putea aparea si violente...

Unde mai pui ca in caz am pierde,Doamne fereste!,isi declara aia Ziua Natioanala a fotbalului maghiar.[si maghiarii din HU,si cei din RO mai ales],asa ca mai bine nu cu ei

Parerea mea e ca nu avem cum sa pierdem cu Debrecen si cu nici o alta echipa maghiara. In momentul de fata fotbalul lor este la pamant! Cred chiar ca Debrecen e mai slaba decat Zaglebie.

nu conteaza cu cine picam sigur ne calficam. important e sa fim uniti si sa incurajam echipa. de Dinamo nu are rost sa vorbim ca oricum nu se califica sa fim seriosi.

imi zice si mie cineva cand se scot la vanzare biletele la meciu cu zaglebie????????? va rog mult!

Nu conteaza cu cine pica Steaua, dar nu cred ca e normal sa ne dorim Bate Borisov sau mai stiu eu ce desculti... Asta inseamna ca nu suntem in stare sa trecem de Sparta Praga (eu tin minte un 5-1 cu Hagi in teren, chiar la Praga, daca nu ma inseala memoria...), Fenerbahce sau AEK? Dar vrem sa jucam in CL si sa nu ne facem de ris... Nu prea se pupa ideile astea doua, zic eu. Oricine ar fi, sper sa trecem de ei.

dak nu cadem cu fener slavia spartak zic ca totul este ok

FORZA Steaua!!!!!!!!!!

steagsimplu

--

editat de moderatori.

folosesti prea multe icon-uri

ban 24 ore pt ca ai fost avertizat de mai multe ori

Fener,clar! steag1 Sau rosenborg...daca niciuna din astea 2,atunci debrecen!"Ungur,bulaaaaaaaaaan":)))