Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Nici o scuza

45 posts in this topic

Se știe deja echipa cu care vom aborda sezonul 2007-2008. Indraznesc sã afirm cã avem unul din cele mai competitive loturi din ultimii ani, un lot ce nu ar trebui sã aibã probleme in a-și adjudeca campionatul. Sigur, nu avem "lot de CL" astfel incât sã ajungem in sferturi sau finale (cum viseazã unii), dar eu nici nu mã aștept la asta in ceea ce privește Champions League. Cel puțin nu in momentul de fațã. Numiti-o suficiența, eu ii spun obiectivitate. Mãcar sã fim noi an de an in grupe, sã ne acomodãm cu presiunea, "aerul tare", sã ne facem un nume și sã devenim o destinație atractivã pentru fotbaliștii strãini de valoare. "Cu rãbdarea treci marea", ați auzit de expresia asta? Incã imi revin in memorie imaginile dintr-un aeroport oarecare, unde jurnaliștii "hãmesiți", cu microfoanele sculate intr-o infriguratã anticipare, stau buluc in jurul unui anume Camus: "Ce faci, vii la Steaua?". "Nu, acum sunt doar in trecere, mã mai gandesc". Iar in sinea lui "hehe, s-o credeți voi". Ah, ce mi-ar plãcea sã-i dãm lu' asta peste nas! Sa-i parã rãu, peste câțiva ani, cã n-a semnat cu noi!

 

Revenind la competiția internã, lotul curent este mai mult decât suficient. Sigur, ne-ar mai fi trebuit un varf de valoare, un mijlocaș ofensiv, dar, dacã e sã fim cârcotași, niciodatã nu e destul. Ne-a plecat un singur om de bazã (Thereau), ținând cont cã pe Elton și Paraschiv nu i-am considerat niciodata de neinlocuit (pãrere personalã). Bineințeles, nu-i mai pun la socoteala pe Saban, Stancu sau Andrey, care oricum nu au prins echipa in ultimul timp, nici mãcar pe banca de rezerve. Au venit oameni care, dacã ar fi sã ne avântãm pe tãramul atât de imprevizibil al statisticii, au șanse de 80%-90% sã confirme: Ricã, Golanski, Emeghara, Al. Iacob, Bãdoi, Bicfalvi, Rada. ªi câțiva de umpluturã, deși "umpluturã" cu ceva calitate: Zaharia, Gurițã (imprumutat la Buzau), Ninu. Punând la socoteala recuperarea lui Dica și revenirea lui Mirel (plus Badea, care va fi apt la sfârșitul lui August), avem o echipa bunicicã, asta cã sã fim modești. Avem capacitatea de a ne bate la vârf și a câștiga trofeele puse in joc in faimoasa "Ligã a lui Mitica", respectiv cupa și campionatul.

 

Acceptand ipoteza cã lotul poate face fatã cu succes in competiția internã, raspunderea rezultatelor se mutã pe umerii lui Gicã Hagi. Ce facem deci, punem presiune pe el, așa, de la inceput? Cu siguranțã. Presiunea e ceva obișnuit la Steaua, face parte din fișa postului, indiferent cã ești jucator, antrenor sau manager. Un vechi proverb zice cã "Nu te apuca de ceva ce nu poți termina", sunt convins cã Hagi a știut care sunt așteptãrile. La Steaua, ca și in bãtãtura lui Moromete, timpul nu are rãbdare. Indiferent de ce zicem și credem noi acum ("sã-i dãm timp dom'le, e abia la inceput"), primul eșec va dovedi cã "nu e timp" pentru rãbdare.

 

ªi totuși...

Hagi are 3 obiective principale: Champions League, campionatul, cupa Romaniei. Cu primele douã in ce ordine vreți voi, cã importanțã. Eu il voi susține in continuare pe Gicã Hagi in situația in care indeplinește mãcar unul din aceste obiective, fie ea și cupa Romaniei (mã refer numai la sezonul actual). De ce sunt gata sã fac concesii atunci când vine vorba de Hagi? Pentru cã Gicã face parte din istoria noastrã și mi-ar face o mare plãcere sã reușeascã. Ar fi incununarea unei excepționale cariere ca jucãtor, un tribut adus serilor de poveste din Piața Universitãtii.

 

Incepând din acest moment, mingea este in teren la Gicã. Lipitã de piciorul stâng, asa cum i-a plãcut lui, intotdeauna...

 

Andrei (papillon)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Desigur ca nu exista nicio scuza avand in vedere ca s-au cheltuit in jur de 12 milioane de euro,cei mai multi bani bagati in campionatul nostru.

Tinand cont de vanzarile jucatorilor :Thereau,Saban,Paraschiv,Elton...si cumpararea altor jucatori,pana la a-i aduce pe Rada,Ninu si Zaharia suma se invartea undeva la 800 000 de euro cheltuiti.

Logica ar fi urmatoarea:Rada,Zaharia si Ninu l-au costat pe Becali 11.200.000 de euro.

Sau daca nu cumva l-a costat partida aia de table cu Militianul de la Liga,Mitica Dragomir.Dar ma indoiesc.Becali este un mitoman care habar n-are pe ce lume traieste.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esti super-optimist, Andrei, dupa parerea mea.

Avem un lot radical schimbat cantitativ, avem un nou antrenor, dar ne lipsesc jucatorii ce pot castiga de unii singuri meciul (poate, doar, cu exceptia lui Dica).

Hagi mai are foarte, foarte mult de lucru si ma tem ca nu va reusi sa omogenizeze suficient de rapid echipa incat sa contam cu adevarat in lupta pentru trofee in acest an competitional.

Dar, asa cum am mai spus, as fi primul care s-ar bucura daca nu mi s-ar adeveri spusele.

FORZA Steaua!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Desigur opinia mea in legatura cu antrenorul Hagi va este cunoscuta.De asemeni si faptul ca,la fel cu marea majoritate a fanilor stelisti ,ii acord credit nelimitat stiind ca tot ce va face va fi spre binele echipei.

Pericolul de a nu ne atinge obiectivele vine insa de la jjjjjjj.El este singurul care ,,da cu bata in balta".

Share this post


Link to post
Share on other sites

in America sportivii unei echipe sunt 'clasati' ca sa zic asa, in doua categorii: 'role players' si 'star players'.

 

in prima categorie sunt jucatorii care sunt suficient de valorosi incat sa te poti baza pe ei ca isi vor indeplini de o maniera multumitoare atributiile pe teren, se vor antrena serios samd.

 

din a doua categorie fac parte jucatorii care fac diferenta... Michael Jordan ar fi un exemplu, dar poate nu tocmai relevant fiindca el e ceva unic... Ronaldinho, Zidane (sau Dica si Lobont la un alt nivel) ar fi exemple mai apropiate de noi.

 

ceea ce vreau eu sa zic este ca, desi noi am cheltuit o multime de bani vara asta, am cumparat doar role players, adica jucatori care in cazul in care unul dintre titularii din anii trecuti e accidentat sau in eclipsa de forma, poate fi inlocuit cu succes.

 

Emeghara, Badoi, Rada, Golanski sunt doar alternativele perfecte la Nesu, P. Marin, Ghionea samd..... Neaga ar avea potentialul sa fie singura exceptie. A. Iacob, Biclavi samd sunt doar sperante pentru mai tarziu.

 

ok... deci eu sunt multumit de campania de transferari de vara asta, dar atat timp cat n-o sa cumparam star players (poate gen Daddy, Amerteros samd, poate chiar si Herea) nu putem sa speram sa 'instauram hegemonia stelista in campionat' asa cum isi doreste Becali. si cu atat mai putin sa trecem mai departe de faza grupelor in Liga Campionilor.

 

ca s-ar putea sa ne depasim intr-un an posibilitatile si sa trecem de grupe sau sa dominam campionatul categoric cum a facut-o Dinamo anul trecut, e adevarat, dar asta nu va fi regula....

 

asa ca Becali ar trebui sa se obisnuiasca sa fie condus acasa de Ceahlaul, sa ne bata Dinamo, sa fie nevoit sa dea bani adversarilor contracandidatelor (poate chiar si jucatorilor contracandidatelor daca povestea de la meciul cu CFR-ul a fost adevarata), sa avem emotii in ultimele minute ale meciurilor preliminare din Liga Campionilor etc...

 

daca vrea sa evite lucrurile astea, atunci fie trebuie sa bage mai multi bani (ceea ce poate e cam mult sa-i cerem deocamdata), fie trebuie sa astepte sa treca anii, sa obisnuim Europa cu faptul ca Romania are un campionat cat de cat bun in asa fel incat jucatori de gen Camus samd nu vor face atatea nazuri cand vor fi ofertati...

Share this post


Link to post
Share on other sites

sooper articol avem acuma un lot destul de bun si mai ales cand o sa avem totzi jucatori valizi o sa rupem tot in campionat si in cupa Romaniei.in UCL ne mai trebuie catziva ani sa trecem de grupe

 

 

 

FORZA Steaua

Share this post


Link to post
Share on other sites
sooper articol avem acuma un lot destul de bun si mai ales cand o sa avem totzi jucatori valizi o sa rupem tot in campionat si in cupa Romaniei.in UCL ne mai trebuie catziva ani sa trecem de grupe

FORZA Steaua

 

 

nu fii atit de optimist!spunea unu' la fel acum un an si a ajuns prin provincie iar noi n-am dominat pe nimeni!

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Incã imi revin in memorie imaginile dintr-un aeroport oarecare, unde jurnaliștii “hãmesiți”, cu microfoanele sculate intr-o infriguratã anticipare, stau buluc in jurul unui anume Camus: “Ce faci, vii la Steaua?”. “Nu, acum sunt doar in trecere, mã mai gandesc”. Iar in sinea lui “hehe, s-o credeți voi”. Ah, ce mi-ar plãcea sã-i dãm lu' asta peste nas! Sa-i parã rãu, peste câțiva ani, cã n-a semnat cu noi! "

 

De acord cu tot articolul, iar in ce priveste paragraful de mai sus as face urmatoarea schimbare de topica:

 

"Incã imi revin in memorie imaginile dintr-un ANUME aeroport , unde jurnaliștii “hãmesiți”, cu microfoanele sculate intr-o infriguratã anticipare, stau buluc in jurul unui OARECARE Camus(...)"

 

Cine e frate Camus asta de ne cramponam atata de el? Ia sa stea la el in Belgia acolo...ce sa spun, asteapta el sa vada daca se califica Steaua in grupe, si dupa aia poate se mai gandeste sa vina! I-as face-o astuia daca as putea:l-as aduce la Steaua si pe urma l-as trimite la Steaua II, unde sa frece banca de rezerve!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lotul e bun, am incredere in Gica ca va reusi sa trimita in teren echipa castigatoare de fiecare data. Trebuie sa avem incredere in Gica si sa ii acordam sprijinul nostru macar pentru faptul e ca unul de'al nostru. Cat despre sumele vehiculate cu ardoare de Gigi cred ca sunt cat se poate de false, daca el baga 12 mil in transferuri pai acum deja puteam sa ne consideram campioni, cine mai crede in balivernele lu Gigi e un copil naiv.

 

steaua_ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
"Incã imi revin in memorie imaginile dintr-un aeroport oarecare, unde jurnaliștii ?hãmesiți?, cu microfoanele sculate intr-o infriguratã anticipare, stau buluc in jurul unui anume Camus: ?Ce faci, vii la Steaua??. ?Nu, acum sunt doar in trecere, mã mai gandesc?. Iar in sinea lui ?hehe, s-o credeți voi?. Ah, ce mi-ar plãcea sã-i dãm lu' asta peste nas! Sa-i parã rãu, peste câțiva ani, cã n-a semnat cu noi! "

 

De acord cu tot articolul, iar in ce priveste paragraful de mai sus as face urmatoarea schimbare de topica:

 

"Incã imi revin in memorie imaginile dintr-un ANUME aeroport , unde jurnaliștii ?hãmesiți?, cu microfoanele sculate intr-o infriguratã anticipare, stau buluc in jurul unui OARECARE Camus(...)"

 

Cine e frate Camus asta de ne cramponam atata de el? Ia sa stea la el in Belgia acolo...ce sa spun, asteapta el sa vada daca se califica Steaua in grupe, si dupa aia poate se mai gandeste sa vina! I-as face-o astuia daca as putea:l-as aduce la Steaua si pe urma l-as trimite la Steaua II, unde sa frece banca de rezerve!

 

 

@alexblaja, de acord, asta am vrut si eu sa spun, asta e un OARECARE. Atata am stat dupa el de parca cine stie ce mare valoare ar fi! Vorba ta, daca intram in UCL si vrea sa vina, eu i-as da cu flit; Steaua nu-i echipa sa pui conditii de genul asta, "vin daca va calificati in grupe", etc. Sa mearga oriunde alt undeva, nu la noi. Dar, cum am spus, mi-as dori sa facem figura frumoasa in grupe (nu neaparat anul asta, ci si in anii care vor urma) si domnu' Camus sa realizeze ca a facut cea mai mare prostie din viata lui cand a refuzat Steaua.

 

 

Hagi mai are foarte, foarte mult de lucru si ma tem ca nu va reusi sa omogenizeze suficient de rapid echipa incat sa contam cu adevarat in lupta pentru trofee in acest an competitional.

 

tupac, optimismul meu e mai mult o dorinta ;). Am indoieli serioase, dar vreau sa cred. Si stii de ce mi-e mai frica? Nu de faptul ca Gica nu o sa omogenizeze echipa in timp util, ci de reactia lui dupa primul esec/esecuri. Nu stiu daca are puterea de a se detasa de tot ce inseamna critica, pentru ca va fi intors pe toate fetele si facut in fel si chip. Daca va fi suficient de "nesimtit" (in sensul bun) incat sa nu bage in seama atacurile din presa (si mai nou, ale patronului) si sa-si vada de treaba, atunci va reusi. Sincer, echipa mi-a placut mult in rep a doua cu Ceahlaul; mai trebuie lucrat totusi la aparare, pentru ca Goian-rada mi-au dat mari emotii.

 

daca vrea sa evite lucrurile astea, atunci fie trebuie sa bage mai multi bani (ceea ce poate e cam mult sa-i cerem deocamdata), fie trebuie sa astepte sa treca anii, sa obisnuim Europa cu faptul ca Romania are un campionat cat de cat bun in asa fel incat jucatori de gen Camus samd nu vor face atatea nazuri cand vor fi ofertati

 

100% corect

Share this post


Link to post
Share on other sites

In sfarsit un articol adevarat! Un articol adecvat pentru un site al suporterilor adevarati. Citindu-l am avut pentru prima data de prea multa vreme senzatia ca in sfarsit suporterii se intorc la echipa, la analiza ei, la sustinerea ei. Fara comunicate vagi de continut, fara scuze jenante pentru acte incalificabile, fara acte revolutionare pentru o cauza neinteleasa si de neinvins, fara...fara...fara. In sfarsit ne intoarcem la "vremurile bune" si ne asumam responsabilitatea si privilegiul de a fi SUPORTERI STELISTI. Felicitari pentru articol.

 

On-topic, cum ar spune unii, pe zapada, pe ploaie, in 8 oameni (vezi un meci cu Gloria de acum vreo cativa ani 3-2), indiferent de conditii Steaua trebuie sa castige. Indiferent ca a avut intr-un meci 5 bare si au dat un gol cu mana din off-side in minutul 95, Steaua trebuie sa-si onoreze istoria, mitul si sa-si faca suporterii fericiti. Atat. Restul de scuze, mijloace sunt detalii nesemnificative pentru suporterul care asteapta tot ce e mai bun de la echipa pe care o iubeste.

 

Cat despre lotul de anul acesta, 90-95% din posturile citite pe acest forum sunt impotriva lui Becali si transferurilor sale. Eu nu.

 

Bickfalvi - un pusti impertinent si curajos. Tupeul daca este amestecat bine cu talentul si pregatirea temeinica poate genera valoare. Eu cred ca va ajunge mare.

 

Adrian Neaga - nu trebuie sa mai comentez abnegatia acestui fotbalist care joaca la Steaua in primul rand cu sufletul, conditie necesara dar nu suficienta. Eu cred ca va fi rezerva lui Badea.

 

Golanski - scurt, un jucator cu o alura extraordinara, bine pregatit pentru orice fel de incercare fotbalistica. Cred cu tarie ca va confirma.

 

Rada si Badoi - ii iau la pachet desi sunt mari diferente de atitudine intre ei. Badoi este un exemplu de caracter, un baiat muncitor care nu a tradat niciodata increderea avuta in el. Asta s-a intamplat la Rapid. Sa vedem la Steaua. Nu-mi place de omul Rada, il urasc la fel de mult ca si culoarea visinie, dar fotbalistul Rada are multe de oferit Stelei si cred ca va confirma.

 

Zaharia - nu cred ca are loc la Steaua. Nu zic ca nu e valoros, zic doar ca Badea, Iacob, Rica si Dica ii vor umbri involuntar evolutiile in tricoul ros-albastru.

 

Emegara - viteza, devotament, putin curaj. In general un jucator bun, folositor Stelei de astazi.

 

Gurita - PACAT!!! mare pacat...

 

Restul mi se par, cel putin pe moment, solutii neviabile pentru lotul actual stelist. Concluzie: Camus, Bellushi...sa stea acasa din partea mea. NU am nevoie de mercenari la Steaua. Nu vreau sa ne transformam intr-o Poli a capitalei. Lotul este aproape complet si premisele sunt insorite.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intr-adevar,lotul e mai bun ca in sezoanele trecute.Chestia e ca nu cred sa fie ATAT de bun incat sa castigam usor campionatul.

Gigi s-a laudat ca a luat 12 jucatori .Eu m-as fi bucurat sa ia 4-5 care sa poata intra in primul 11 ,de banii aia.

Asa cum spunea endorama , am fi avut nevoie de acei star players ,jucatorii capabili sa faca diferenta.Cu parere de rau o spun,dar din actuala echipa doar Petre Marin ,Dica, Radoi (daca ar juca fundas central) si Croitoru (daca va mai lucru la psihic si va invata cand si cum sa dea drumul la minge ) mi se par mie ca au mentalitatea si capacitatea sa "duca in spate" echipa in momentele decisive ale unui meci.

 

Din pacate,au foost multe transferuri care pot asigura doar o banca de rezerve solida.

Un lot mai puternic nu este sinonim cu o echipa mai puternica.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chiar asa stau lucrurile? Daca se numeste Hagi toti aveti rabdare cu el? Poate chiar pe asta se bazeaza, ca lumea are rabdare cu el. A fost cel mai mare jucator dar acum este istorie. De ce a venit la Steaua, de ce a zis ca Steaua nu este de locul 2? Trebuie sa demonstreze din prima etapa. Daca era altul toti erati acum calare pe el " nu este de Steaua " + " nu a avut rezultate anterioare ce cauta aici?"+" nu stie sa faca echipa" + "joaca prea ofensiv" si altele. Toti il blamau si-l jigneau. Eu zic sa avem rabdare cu Hagi un campionat si daca nu merge sa-l aducem pe Lacatusi care zic eu ca este mai stelist decat Hagi si sa avem incredere in el 1 an si daca nu sa vina Dan Petrescu si sa avem incredere 1 an, si asa mai departe. Nu este bine asa?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Chiar asa stau lucrurile? Daca se numeste Hagi toti aveti rabdare cu el? Poate chiar pe asta se bazeaza, ca lumea are rabdare cu el. A fost cel mai mare jucator dar acum este istorie. De ce a venit la Steaua, de ce a zis ca Steaua nu este de locul 2? Trebuie sa demonstreze din prima etapa. Daca era altul toti erati acum calare pe el " nu este de Steaua " + " nu a avut rezultate anterioare ce cauta aici?"+" nu stie sa faca echipa" + "joaca prea ofensiv" si altele. Toti il blamau si-l jigneau. Eu zic sa avem rabdare cu Hagi un campionat si daca nu merge sa-l aducem pe Lacatusi care zic eu ca este mai stelist decat Hagi si sa avem incredere in el 1 an si daca nu sa vina Dan Petrescu si sa avem incredere 1 an, si asa mai departe. Nu este bine asa?

 

Lacatusi ???

Macar invata-i numele lui Lacatus, pentru numele lui Dumnezeu!

 

 

Orice antrenor ar fi, vreau ca la finalul sezonului sa avem titlul si Cupa in vitrina, cel putin 6 puncte acumulate in grupele Champions League si, daca avem un joc placut, cu atat mai bine. Nu ma intereseaza ca in primele etape am facut doar 2-1 cu Ceahlaul sau ca nu o sa umilim pe Zaglebie.

Deocamdata avem 3 puncte din 3 posibile. Ce vrei, sa-i sarim la gat lui Hagi pentru asta?!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Chiar asa stau lucrurile? Daca se numeste Hagi toti aveti rabdare cu el? Poate chiar pe asta se bazeaza, ca lumea are rabdare cu el. A fost cel mai mare jucator dar acum este istorie. De ce a venit la Steaua, de ce a zis ca Steaua nu este de locul 2? Trebuie sa demonstreze din prima etapa. Daca era altul toti erati acum calare pe el " nu este de Steaua " + " nu a avut rezultate anterioare ce cauta aici?"+" nu stie sa faca echipa" + "joaca prea ofensiv" si altele. Toti il blamau si-l jigneau. Eu zic sa avem rabdare cu Hagi un campionat si daca nu merge sa-l aducem pe Lacatusi care zic eu ca este mai stelist decat Hagi si sa avem incredere in el 1 an si daca nu sa vina Dan Petrescu si sa avem incredere 1 an, si asa mai departe. Nu este bine asa?

 

Nu te mai agita, prietene. Hagi va pleca oricum in cateva luni. Da' daca vrei tu sa plece mai repede, de ce nu ? Vorbim cu el si-l rugam sa-ti respecte dorinta ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ andreich

Scuza-ma,dar nu pot sa cred ca gandesti la modul acesta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu cred ca trebuie sa fim alaturi de Hagi pentru binele Stelei si chiar binele lui. Hagi nu trebuie sa rateze la Steaua. As vrea ca unii sa nu mai fie atat de naivi si sa creada "ca orice zboara se mananca". Daca sunteti stelisti, si nu doar cu numele, veti sustine Steaua chiar daca vor aparea si esecuri pe parcurs.

 

Vreti CL,campionat ,cupa ,supercupa, sustineti Steaua.

 

@ andreich

Nu cred ca se pune problema ca Lacatus e mai stelist decat Hagi, sunt doar doua personalitati diferite. In rest ce pot spune , daca schimbi antrenori in fiecare an, risti sa arunci multi bani pe fereastra, orice ciclu include o faza de crestere (de acumulare), si in functie de cat de bine ai acumulat , incerci sa te mentii cat mai mult cat mai sus posibil. Rezultatele nu vin peste noapte decat in situatii exceptionale.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uaa, in sfarsit am revenit. Moama si cate simt ca am de spus.

 

In ceea ce priveste articolul: frate, treziti-va. Andrei (papillon), am incredere in tine: dupa cum ne spune DEX-ul, competitiv inseamna care "poate suporta concurenta". Cine concureaza la noi pe postul de mijlocas stanga (Cristocea accidentat si Ochirosii fara experienta)? Cati concureaza la noi pentru mijlocas central ofensiv (Bicfalvi fara experienta si punct), respectiv defensiv (Mirel Radoi si Ov Petre - adica :D)? Cine concureaza in poarta (o petarda Cernea, un portar care a luat anul trecut cele mai multe goluri din Liga 1 si o necunoscuta cu numele Zapata)? Cine concureaza la noi pe postul de fundas central (mai sunt cel putin 2 luni pana revine Ghionea - si am o senzatie ca ii va lua ceva sa joace ca inainte, si daca Rada sau Goian vor fi accidentati sau suspendati, revenim la Baciu !!!???)? Cine concureaza la noi pe postul de atacant? Cine il inlocuieste pe Dica daca se accidenteaza?

 

Deci frate, in primul rand mai usor cu "rupem tot" asta, cu "maturam prin Liga 1", luam toate trofeele ... la ce ne foloseste sa stam aiurea cu nasu pe sus si sa ne trezim ca o luam in mana? Hai sa fim mai modesti si sa muncim si sa observam rezultatele si asta e de ajuns. Prima concluzie este ca lotul nostru este in continuare destul de varza (G Coman, Bostina si Lovin inca fac parte din el si chiar titulari ...)

 

Partea a doua, Camus ... bai dar ce vina are el? Il luati toti asa la fleGme ca nu vrea el sa vina la Steaua ... pai nu vrea FRATE, normal ca nu vrea, noi insistam ca idiotii cu el ... omu e tanar, de perspectiva, e monitorizat de PSG, Monaco, etc ... ce vrei sa faca? Sa vina sa joace 34 de meciuri de 2 lei in Liga lu' Mitica? Sa-l elimine arbitrii ca pe Thereau, din faze imaginare vazute numai de ei? Mai lasati-l in pace si pe Camus asta ... mai bine v-ar baga la idei ca ne-au refuzat toti jucatorii straini pe rand, in frunte cu Armenteros care a preferat sa joace la Sevilla B ... deci hai sa n-o mai dam atat in oale cu Camus asta ... Thereau a venit si a muscat-o, a vazut ca fotbalul nu este facut din 6 meciuri de CL pe an ... si la prima faza a sters-o cu scuze patetice ca logodnica ca brrr ca mrrr ...

 

Ok, acum ca am lamurit aspectele astea, mai am unul mic, (aproape off-topic) de lamurit:

A postat andreich ceva de bun simt, parerea lui cum ar veni. A zis si el ceva si PUNCT, e parerea lui. A sarit comitetu (prezidat de vanfootball), care nu pot accepta o ALTA parere decat daca e la fel cu a lor. van o baga p-aia ca a scris Lacatusi (poate din greseala, poate din viteza). Dar de ceilalti 90% useri care scriu infect la modul "il face praf matura Gica esti cel mai tare TE IUBESC **** dinamooo suntem cei mai tari anul asta daca ar veni si Lacatusi nu near sta nimeni in cale". Ei bine in fata unui anume post, nu se mai ingramadeste nimeni sa dea in cap de gramatica, de nume scrise incorect, etc ... dom'le, daca omu e cu forta Hagi si cu alea alea, nu mai conteaza cum scrie, intelegem noi ideea.

 

Pana la urma van ce a zis omu? Ca mai usor atat cu laudele, sa-l lasam un pic ... am inteles dragostea voastra nebuna pentru Hagi, indiferent de rezultate, omu a prins ideea si nu i s-a parut corect ca pe altii care muncesc tot pentru Steaua sa-i injurati si pe Hagi sa-l laudati dupa 1 meci castigat in Ghencea cu 2-1 (un exemplu de stelist care ar trebui apreciat si aplaudat mai des este Dica).

 

Andreich, ai super dreptate: de ce a zis Hagi de pe margine ca Steaua nu e de locul 2? Ca Steaua nu trebuie sa faca si sa dreaga? E el Hagi? Foarte bine, este jucatorul din inimile noastre, nu va iesi de acolo, dar asta nu inseamna ca il voi baga fortat acolo si ca antrenor. Daca e un antrenor VARZA, nu il voi scoate din inima mea ca JUCATOR GENIU si asta nu intelege lumea. Poate e un antrenor de exceptie, poate sub bagheta lui vom juca fotbal spectacol si ne vom indeplini si obiectivele, atunci clar, va deveni ZEUL nostru ... dar pana atunci mi se pare absurd sa-l cocolosesti atat ca antrenor doar pentru ca a fost mare jucator.

 

Si daca da gres, nu are nici o scuza.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Si daca da gres, nu are nici o scuza.

 

Corect. Da' mai intai sa dea gres in meciurile oficiale si de-abia dupa aia sa-l contestam.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Corect. Da' mai intai sa dea gres in meciurile oficiale si de-abia dupa aia sa-l contestam.

 

Nu am sa-l contest. Nu vreau sa contest pe nimeni care are sange ros-albastru si care munceste pentru Steaua. Si sper din tot sufletul sa nu fie motive sa fie contestat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru prima data in ultimele sezoane Steaua are si echipa si LOT. De mult timp Steaua nu a mai avut lot. Nu a mai avut jucatori care sa intre in locul titularilor. Avea o echipa buna, insa nu avea rezerve. Acum are si rezerve. Si asta este foarte important.

 

Cineva spunea ca Steaua nu a transferat star players. Dar nici nu avea nevoie. II avem pe Dica, Badea, Ghionea, Goian, Radoi, hai si Nicolita. Toti acestea sunt convocati frecvent la echipa nationala. De ce sa transferam ca Dinamo numai vedete ( cand de fapt sunt jucatori refuzati in alte locuri) si nu dau niciun randament. Ce a jucat "marele" Zicu, sau Bratu, Chiacu, Fernandes si alti? Mai bine luam jucatori utili, de care sa avem nevoie, care sa vina cu inima la Steaua, sa joace trup si suflet pentru culori nu de mercenari ca Beluschi, Dady sau Camus, care ar fi venit numai pentru bani si nu ar fi jucat fotbal din placere.

Share this post


Link to post
Share on other sites
care nu pot accepta o ALTA parere decat daca e la fel cu a lor.

 

 

:)))) Look who's talking! Nu prea esti in masura sa faci asemenea remarci. Parerea mea...:)

Daca tu consideri ca e normal ca rabdarea cu un antrenor sa se risipeasca la primul meci, pentru ca a fost castigat doar cu 2-1, atunci e treaba ta. Dar nu o sa fiu de acord cu asa ceva.

 

PS: E parerea mea, nu a "comitetului".:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Chiar asa stau lucrurile? Daca se numeste Hagi toti aveti rabdare cu el? Poate chiar pe asta se bazeaza, ca lumea are rabdare cu el. A fost cel mai mare jucator dar acum este istorie. De ce a venit la Steaua, de ce a zis ca Steaua nu este de locul 2? Trebuie sa demonstreze din prima etapa. Daca era altul toti erati acum calare pe el " nu este de Steaua " + " nu a avut rezultate anterioare ce cauta aici?"+" nu stie sa faca echipa" + "joaca prea ofensiv" si altele. Toti il blamau si-l jigneau. Eu zic sa avem rabdare cu Hagi un campionat si daca nu merge sa-l aducem pe Lacatusi care zic eu ca este mai stelist decat Hagi si sa avem incredere in el 1 an si daca nu sa vina Dan Petrescu si sa avem incredere 1 an, si asa mai departe. Nu este bine asa?

 

 

@andreich, partial adevarat. Lumea ii acorda incredere mai multa lui Hagi pentru ca a fost un mare jucator si un mare stelist (nu discut comparatiile cu Lacatus, etc). Si e normal sa fie asa. Pe Hagi il simti ca facand parte din familie si iti doresti sa reuseasca. Asta nu inseamna, atentie, ca o sa-l sustinem (cel putin eu) indiferent de rezultate, asta-i utopie. Ce are Hagi de facut este sa demonstreze ca POATE DEVENI un antrenor de top, pentru ca are toate atuurile: sustinerea neconditionata a suporterilor, o relatie mult mai buna cu patronul decat au avut-o cei dinaintea sa, are un cuvant de spus in ceea ce priveste politica de transferuri si nu in ultimul rand, imaginea sa. Nici eu nu sunt de principiul ca trebuie sa acordam credit unuia sau altuia doar pentru ca e mare stelist, pentru ca pana la urma pe noi ne intereseaza Steaua.

Daca ai fost atent la ce am scris in articol, am spus ca sunt gata sa-l sustin pe Hagi chiar daca reuseste macar un obiectiv din 3: desi necalificarea in UCL sau necastigarea campionatului n-ar pica deloc bine, m-as multumi doar cu cupa Romaniei anul asta. Atentie, doar sezonul asta. In schimb, chiar daca 2 din cele mai importante obiective sunt ratate, vreau sa indeplinim urmatoarele:

- echipa sa reinceapa sa practice jocul ofensiv, marca inregistrata Steaua; iarasi atentie, jocul ofensiv trebuie sa aduca rezultate. Nu vreau in nici un caz sa ne intoarcem in "epoca" Protasov, in care echipa juca deosebit de frumos dar rezultatele se lasau asteptate.

- Hagi & Ilie sa construiasca o echipa solida, prin transferuri de marca. Hagi sa demonstreze ca are puterea sa i se impotriveasca lui Gigi si sa-i forteze mana atunci cand este nevoie, de ex pentru un transfer de valoare

- asa cum a promis, Gica trebuie sa se preocupe personal de echipa a 2-a; sa promoveze macar un tanar de valoare de la Steaua 2, pe sezon

 

Intr-un cuvant, vreau sa se observe ca ne miscam in directia buna. Chiar daca nu castigam tot anul asta, sa punem bazele pentru o dominare ulterioara. Asa e bine? :)

 

 

In ceea ce priveste articolul: frate, treziti-va. Andrei (papillon), am incredere in tine: dupa cum ne spune DEX-ul, competitiv inseamna care "poate suporta concurenta". Cine concureaza la noi pe postul de mijlocas stanga (Cristocea accidentat si Ochirosii fara experienta)? Cati concureaza la noi pentru mijlocas central ofensiv (Bicfalvi fara experienta si punct), respectiv defensiv (Mirel Radoi si Ov Petre - adica :D)? Cine concureaza in poarta (o petarda Cernea, un portar care a luat anul trecut cele mai multe goluri din Liga 1 si o necunoscuta cu numele Zapata)? Cine concureaza la noi pe postul de fundas central (mai sunt cel putin 2 luni pana revine Ghionea - si am o senzatie ca ii va lua ceva sa joace ca inainte, si daca Rada sau Goian vor fi accidentati sau suspendati, revenim la Baciu !!!???)? Cine concureaza la noi pe postul de atacant? Cine il inlocuieste pe Dica daca se accidenteaza?

 

@daffy, pentru mijlocas stanga ii avem pe Ochirosii, Bostina si Cristocea. Ultimul e accidentat, intra-adevar, dar Ochirosii (asa cum il vezi tu fara experienta) a demonstrat ca poate face fata cu succes. La fel si Bicfalvi, "acuzat" tot de lipsa de experienta. Sa stii, dorinta de afirmare e cateodata cel mai puternic stimulent, eclipseaza pana si cea mai bogata experienta. Eu pun pariu cu tine ca n-o sa-i vedem pe Ochirosii sau bicfalvi pe teren scobindu-se in nas sau alergand la misto. Bineinteles, nu sunt in nici un caz o solutie in fata lui canavarro sau puyol, dar cine e? Daca ai fost atent, inca din primele randuri am spus ca nu avem lot de CL, capabil sa se lupte cu granzii Europei. Asta va mai dura ceva timp...

Ca fundasi centrali ii avem pe Goian, Ghionea (care a reinceput alergarile usoare, semn ca intr-o luna max doua revine), Rada, la nevoie Golanski, la nevoie Radoi. Pe Baciu nu-l mai trec. Daca e sa vorbim de accidentari, niciodata nu poti sa fi sigur. Nu cred ca ne putem permite sa tinem cate trei oameni de aceeasi valoare pe un singur post, in ipoteza ca se accidenteaza primii doi. Uite pe Barcelona, cand a iesit etoo au cam dat-o in bara cu gudjonsen si micutul ala, saviola. Atacul a scartit, si nu poti spune ca barca nu-i echipa. La o adica, daca ai ghinion, se accidenteaza si toata echipa! Nu putem insa gandi asa...

Daca se accidenteaza Dica? Ii ia locul Neaga...Se accidenteaza si Neaga? Ii ia locul Croitoru...Datoria unui antrenor calumea este sa prevada si astfel de intamplari. Sa incerce la antrenament diferite variante, cu jucatori si in alte posturi decat cele consacrate, tocmai pentru a putea face fata situatiilor neprevazute.

Mijlocas ofensiv am spus ca am fi avut nevoie...La fel si un varf adevarat, de valoarea lui Thereau. Ce am zis eu este ca pentru Liga 1 lotul mi se pare suficient (atat calitativ cat si cantitativ), totul este acum cat de repede reuseste Gica sa-i faca sa joace ca o echipa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi-a palcut mult articolul si consider ca Andrei a pus punctul pe i si intr-adevar nu avem nici o scuza.Insa dupa parerea mea echipa va juca din ce in ce mai bine deoarece are nevoie de omogenitate fiindca acesti jucatori,poate gresesc,n-au jucat din cate imi amintesc mult impreuna incat sa se cunoasca cum se cunoasteau altii de la Steaua.

 

FORZA Steaua

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0