Recoba

Football Manager, Championship Manager, Fifa Manager Etc.

543 posts in this topic

@Recoba

totusi Liga a II-a din Franta nu e plina de Zidani si Trezegueti... se poate promova destul de usor, mai ales daca ai un jucator care "face diferenta".

@ Axl

Nu-l da. Tine-l macar un sezon. O sa-l dai cu 20 (nu-i asa ca-s un Jiji micutz?)

dupa 10 etape de debut in ligue 1 in franta sunt pe 4 cu 5 vict si 5 egale...e de bine ...chiar am tot tineam sa intreb..tactici preferate...pareri...? la cm 03 04 cea mai potrivita e clasicul 442...desi eu folosesc un 4231...sau un 433 depinde de situatie...

eh nah mah daca e posibil asa ceva...chiar daca cica din cauza accidentarilor...totusi...ha.JPGha_2.JPG

Football Manager e cel mai aproape de realitate.

Aici chiar conteaza tactica de joc pe care o folosesti si cum iti distribui bugetul, cum antrenezi jucatorii,etc

Daca vrea cineva sa jucam eu sunt dispus oricand la un FM2008

P.s. eu joc cu Steaua:P

ok deci am prins si eu schema la fm 08...am castigat in primul an campionatul cu barca...greu in ultima etapa da l am castigat....gata cine vrea sa jucam in retea..ma simt pregatit :D

pareri astia care le au mai bine cu managerul asta 2008...sunt buni jucatori ajtia...adica gen toti care nu sunt greci sunt transferati acum...voi care jucati mai de ceva timp..avetii idee daca sunt asa de buni..adic constanti...waaaa.JPG ca sa jtiu dak am luat plasa sau nu...

Edited by Recoba

Pune si tu ceva screen-uri cu jucatorii, ca eu inca n-am jucat in Grecia, deci nu prea cunosc jucatorii. :-??

a lasa jucatorii greci ca foarte multi sunt sub medie ca valoare...eu ma refeream la jucatorii straini...gen dentinho...Dica...Stancu...felipe...si restu de stranieri....intrebam daca joaca bine...insa am primit raspunsul lor in timpul jocului....in afara de Dica care e senzational ...toti sunt buni cat de cat dar foarte inconstanti..si astfel sa ajuns dupa 26 de etape la situatia urmatoare...paok.JPG

E foarte frustrant sa ai atatea egaluri...

Eu joc un manager foarte vechi,dar care continua sa-mi placa mult: Championship Manager 2001/2002!Am inercat si am jucat si d-astea mai noi,dar asta ma atrage mai mult! :tongue:

@ stelistu_6 da am reusti sa il termin fara infrangere dar cu mare greutate si cu mare dramatism...ha.JPG iar acum joc in turul 3 pentru UCL returul cu lens ...in tur 2-2 la mine acasa...sa vedem... :thumbup:

@del piero cm 01/02 e unul dintre cele mai tari dar si cele mai grele...il jucam acum 6 ani cu asa o placere...dar si un car de nervi.,..si cel mai mare sfat...nu juca 442 ca esti pierdut...orice dar nu 442 :)) :biggrin:

Stiu...joc 4-1-3-2!Si joc ofensiv si cu presing!Dau 100 de goluri intr-un sezon,dar iau 40! :rolleyes: Oricum,il am de ani buni si nici acum nu m-am saturat de el!Echipele sunt noi,am intrat la editor si dupa o munca asidua,echipele arata ca in 2008!Steaua e echipa de clasa mondiala la mine... :laugh: :blush:

Edited by DelPiero10

joc fifa manager si joc cu 4 fundasi 1 mijlocas defensiv 1 ofensiv 2 pe benzi cu 1 atacant retras si 1 atacant de careu.

joc fifa manager si joc cu 4 fundasi 1 mijlocas defensiv 1 ofensiv 2 pe benzi cu 1 atacant retras si 1 atacant de careu.

Esti cel mai tare.

am si eu o dilema...pls...un mijlocas central...da sa fie forta omu..stie careva...la fm 2008 ?

Era prin Franta un Freddy Guarin, international columbian, inchizator de clasa, 21 sau 22 de ani. Sper sa nu ma insele memoria :)

Nu-l recomand pe Guarin:D.Il am eu si nu cred ca avut peste 7 media notelor...Ar fi un Matuidi sau Hatcoeur sau ceva de genu:)

am si eu o dilema...pls...un mijlocas central...da sa fie forta omu..stie careva...la fm 2008 ?

Bicfalvi... Da' e 10-11 milioane... Oricum joacã fenomenal în al doilea sezon...