Recoba

Football Manager, Championship Manager, Fifa Manager Etc.

543 posts in this topic

ah si inca un lucru puteti modifica ceva chestii in game cu cm-patcher 2.16

dak nui undeva in data atunci uitaqtiva p forum la download

cu cm patcher puteti modifica data de inceput adik anul (yo l-am pus p 2003 ca am facut cateva challengeuri)

Ah si daca gasiti si voi un CM0102 care nu face crash upload please si pun eu patchu si restu numa sa putem juca xD

@ DelPiero

Alt nostalgic mai e Recoba (de la el am CM :D... cu tot cu up-date-uri :D)... Nici eu n-am mai jucat on-line... vedem... vine week-end-ul

Eu n-am up-date-uri,dar nu-i nevoie,am intrat la editor si am facut eu totul!Poate jucam,ce zici?

Atunci ai mult pre mult timp frate ca "noi" am facut updateul din decembrie la toate ligile din Europa si Am de Sud dar tu stii

yupeeee am gasit un torrent

http://www.mininova.org/tor/693119

maine pun patchu si fac upload of data.rar

:punk:

Edited by Marius
Evita postarile consecutive. Foloseste butonul "EDIT"

am o problema..fm2007 joc de circa 14(timp de joc)..salvarea are cam 237 mb,si nush de ce cand incerc sa mai dau continue imi iese din joc spunandu-mi ca jocu nu mai are memorie.am incercat mai multe kestii..m-am uitat la mem de pe C si am 9 gb liberi,pe D am 40 gb,am modificat si virtual memory,am reinstalat jocu,aceeasi eroare.ma gandesc ca e din cauza ca e salvarea fff mare si cand o proceseaza aceasta ocupa mult spatiu..dar ce sa fac?am 1gb de RAM si totusi dupa 14 ani de joc a inceput sa se incarce cam greutz si la fel si cu salvatu..stie careva ce sa fac?dati-mi o idee..mersi!!!!

@Ronaldo si restul

joc orice vreti ca norocul meu e ca le am pe toate in calc asa ca cine vrea un manager sa-mi dea prv ...eu sambata nu am cum ca sunt la munca dar nu am nici o obiectie , ma voi alatura grupului in orice moment al campionatului

@druklein incearca sa iei ultimu patch.problema ta e una des intalnita la managerurile mai vechi.am dat si eu de ea.cu un patch o rezolvi si nu pierzi salvarea

@Ronaldo si restul

joc orice vreti ca norocul meu e ca le am pe toate in calc asa ca cine vrea un manager sa-mi dea prv ...eu sambata nu am cum ca sunt la munca dar nu am nici o obiectie , ma voi alatura grupului in orice moment al campionatului

Daca sambata nu poti, ori jucam noi ori incepem duminica. :) sau mai e o varianta, sa-i trimiti tactica ta la ronnie, (in principiu vor fi aceleasi jucatori, ca nu facem transferuri, doar prelungim contractele :P )

Da' eu zic ca prima varianta e cea mai buna :)

PS: Si eu as avea ceva treaba azi, dar daca insistati joc.

Edited by stelistu_6

As intra si eu cu Man City daca mai este un loc.Daca nu,spor la lucru :thumbup:

Dani2005, ai loc. :) (id pe privat pls)

Incepem maine atunci, dar facem o conferinta pe mess sa stabilim ora, etc.

Tin sa precizez ca radu alias baraja e cel mai mare manager in viata;)).Steaua ar fi fericita sa aiba un asa manager iar noi am fi fericiti sa avem un patron ca abramovici:D

P.S.:radule...sa nu uitam totusi de henk ten cate.Managerii stiu de ce;))

Dani, apreciez gestul,am vb cu henk si e si el de acord!nu fiti tristi ca stati in umbra mea,aveti ce invata!

Primul sezon al super ultra mega extra campionat fm fcsteaua.ro:

1.Chelsea (baraja)

2.ManCity (dani2005)

3.ManUnited (c.ronaldo17)

4.Arsenal (The Foxes)

*Eu si Dani am luat Cupa Ligii Angliei (eu primul sezon, el al 2lea)

*The Foxes a luat Cupa Angliei in primul an.

*baraja finala in primul sez de UCL cu Barca (pierduta la 11M.)

*foxes 2 semifinale de UCL.

*eu am luat Supercupa Angliei in primul sezon, baraja in al 2lea.

In al 2lea an tot la fel a fost clasamentul (din cate imi zic baietii, ca eu sforaiam aseara cand ei jucau finalul).

Edited by c.ronaldo17

pfff...si acum sa-mi calc pe suflet..Bravo Radu :whistle: incerc un steag pe 2 bete la prima ocazie . Dar ca sa fie si mai palpitant campionatul da-l aafara pe ten cate.

P.s Hai cu sezonul 3 :naughty:

aoaleu...sezonu` 3..hegemonia e in curs...titlul e ca si asigurat sper sa fac treaba pana la capat in CL!

P.S. vine Benzema!:D

P.S. vine Benzema!:D

Teapa!

A incurcat echipele Benzema :)

benzema.JPG

poze

va avea 3D da' au pastrat si optiunea 2D

conferinta de presa inainte si dupa meci

pana pe 14 noiembrie :yawn:

Edited by EternalK

Pai acum vad ca baietii s-au cam oprit de jucat. Era programat sa incepem Italia, pentru ca in Anglia am jucat 12 sezoane impreuna si deja devenise nerealist. Sa vedem ce zic baietii zilele urmatoare..

Era un post cu FifaManager 2008 Out of Date, my mistakeaici, am inteles din urmatorul post ca trebuie sa apara FifaMager 2009. Fratele meu era nebun dupa acest joc. Oricum din cate imi explica el ar ajuta acest joc si antrenori de fotbal sau managerii de cluburi sa-si mai dezvolte cunostintele manageriale. :)

Edited by Pariuri-x.ro

Ai cam dat-o in bara cu stirea asta, pentru ca e cam veche aproximativ un an asa.

Pe la sfarsitul anului asta trebuie sa apara deja Fifa Manager 2009.

A aparut in Football Manager 2009 DEMO. Demo-ul poate fi descarcat de pe site-ul oficial, http://www.footballmanager.net/ .

PC Requirements

Processor:

- XP : 1.4GHz or Faster

- Vista : 2.0GHz or Faster

*Supported Processors: Intel Pentium 4, Intel Core, AMD Athlon

Memory:

- XP : 512MB RAM

- Vista : 1GB RAM

Hard Drive Space: 2GB

DVD-Drive: 4x Speed

Video Card: 128MB**

**Supported Chipsets - Nvidia FX 5900 Ultra or greater; ATI Radeon 9800 or greater; Intel 82915G/82910GL or greater.

Earlier cards may only display 2D Match Viewer Mode and are not supported. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported.

Sound Card: DirectX 9.0c compatible

DirectX: Version 9.0c (included)

Mac Requirements

PowerPC Minimum Spec: OS X 10.5.3, Nvidia Geforce 6600 / ATI 9600 Radeon

Intel Minimum Spec: OS X 10.4.11, Intel GMA 950* / NVidia Geforce 6600 / ATI 9600 Radeon

Recommended Spec: Intel Core Duo Processor, OS X 10.5.3, NVidia Geforce 7300 / ATI X1600 Radeon

* will only display 2D Match Viewer Mode. Earlier systems may work but are unsupported

:thumbsup:

A aparut FM09 de 2,3 zile si voi nimic, nici-un campionat, Liga ceva?! :D

Bun, ma laud primul. Cel mai frumos titlu` de cand joc Football Manager :x. Titlul castigat in ultima etapa: Timisoara 0-0 CFR, Gaz Metan 1-2 Steaua.

Clasament.JPG

Singurele transferuri importante vin de la.. CFR, Youssufe Kone si Dubarbier.

Lot.JPG

Cam asta a fost echipa cu care am jucat in mare parte din sezon.

In Europa m-am calificat in Liga: Lyon, Roma si A.Madrid. 0-2 Roma, 0-2 Lyon, 1-1 acasa cu A.Madrid, victorie 0-3 la A.Madrid :bananadance: , 1-1 acasa cu Lyon, 3-3 la Roma (dupa un meci nebun. 2-0 la pauza, apoi 2-3, si 3-3).

PS: Marius, cine e ala din primu` 11?:D

PPS: Cupa Romaniei nu m-a interesat. :notangel:

Edited by c.ronaldo17