Posted March 12, 2005 · Report post Daca sunteti un superfan al echipei Steaua Bucuresti si va intereseaza un bilet Steaua-Barcelona din 1986,in stare EXCEPTIONALA, sau va intereseaza un fular cu Barcelona de cand am jucat cu ei in 1986 NEPURTAT va stau la dispozitie! Email-ul meu este [email protected] Astept emailurile voastre. Sunt din Bucuresti Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2006 · Report post Daca sunteti un superfan al echipei Steaua Bucuresti si va intereseaza un bilet Steaua-Barcelona din 1986,in stare EXCEPTIONALA, sau va intereseaza un fular cu Barcelona de cand am jucat cu ei in 1986 NEPURTAT va stau la dispozitie! Email-ul meu este [email protected] Astept emailurile voastre. Sunt din Bucuresti mai ai bi9letul de vanzare? cat face da-mi un raspuns Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2006 · Report post Daca era din 2006 de la supercupa europei il luam eu . Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2006 · Report post a si tu esti stelist... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2006 · Report post Vand set complet " 4 fans Champion " care contine: - Bilet la meciul FC Steaua - FC Barcelona (aflat in perfecta stare,pastrat perfect); - Poster mare al meciului FC Steaua - FC Barcelona - Poze dinainte/dupa meci (inaintea meciului spanionlii sarbatoreau deja casticgarea Cupei ); - Ziare din tara si din Spania in ziua ce a uramt dupa meci; Motivul meu nu este unul de inbogatire,tocmai de aceea pretul este un chilipir, ci de a face fericit un fan adevarat ca mine al Stelei Contact ME : E-Mail [email protected] Telefon (021) 6680602 Va asigur ca este o afacere buna,asta daca aveti Steaua in suflet si daca un pret modest pentru un asemenea "bulgar de aur" nu va impiedica contactati-ma.Nu mai sunt multe asemenea bilete in tara noastra Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2006 · Report post Vand set complet " 4 fans Champion " care contine: - Bilet la meciul FC Steaua - FC Barcelona (aflat in perfecta stare,pastrat perfect); - Poster mare al meciului FC Steaua - FC Barcelona - Poze dinainte/dupa meci (inaintea meciului spanionlii sarbatoreau deja casticgarea Cupei ); - Ziare din tara si din Spania in ziua ce a uramt dupa meci; Motivul meu nu este unul de inbogatire,tocmai de aceea pretul este un chilipir, ci de a face fericit un fan adevarat ca mine al Stelei Contact ME : E-Mail [email protected] Telefon (021) 6680602 Va asigur ca este o afacere buna,asta daca aveti Steaua in suflet si daca un pret modest pentru un asemenea "bulgar de aur" nu va impiedica contactati-ma.Nu mai sunt multe asemenea bilete in tara noastra Share this post Link to post Share on other sites