fcsteaua.ro

Hagi la Steaua, Olaroiu la Al Hilal!

201 posts in this topic

Noul antrenor al Stelei este, incepand de astazi, Gheorghe Hagi, acesta urmand sa il inlocuiasca pe Cosmin Olaroiu, viitorul antrenor al echipei Al Hilal.

Hagi ii va avea secunzi pe Mihai Teja si Massimo Pedrazzini.

Acum 2 ani, cand Ghencea sarbatorea titlul 22, Peluza Nord si-a aratat printr-un mesaj respectul pentru "Rege":

417077294_doar-un-rege.jpg

Acum 2 saptamani, la Preoteasa, invitat de suporterii Stelei sa sarbatoreasca alaturi de ei cei 60 de ani de glorie ros-albastra, Gheorghe Hagi, cu un fular al Stelei la gat, a tinut sa-si reafirme dragostea fata de clubul care l-a facut mare alaturi de care a cunoscut atata glorie.

Ce bine ca am scapat asa repede de Oli!!!

Bine ai revenit Gica!!!

:shock:

ce naiba l-a apucat si pe ala sa plece, acum cand ne-am obisnuit cu situatia? Hagi e mai distrus ca Oli. Adio CL, adio UEFA, adio campionat :angry:

Eu ma bucur ca vine Hagi la Steaua! El e un stelist adevarat si chiar daca nu a aratat ca e un antrenor bun sunt sigur ca va ajunge departe cu Steaua!

Doamneeeeeeee iti multumesc

cea mai buna veste pe care puteam sa o primesc

sper sa nu fie pacaleala

Sa speram ca ne vom atinge toate obiectivele cu Regele ca antrenor si ca asa cum a fost un Rege in teren va fi tot un Rege si pe banca... Desi nu prea a confirmat ca antrenor, eu am incredere in el si sper ca va face o treaba buna la Steaua.

Dupa cum se stie , Hagi prefera jocul ofensiv asa ca macar de acum incolo nu vom mai vedea cate 8 fundasi in teren, sau ma rog : 5 fundasi si 3 mijlocasi defensivi.

Bine ai revenit Gica.

A venit REGELE !Traiasca REGELE !

Stelisti de pretutindeni UNITZI-VA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si atunci proorocul zise:,, vor incepe cei 100 de ani de dominatzie stelista !

Mda, sper ca Hagi sa faca treaba (si) mai buna decat Olaroiu. Dumneseule, omu' ne va antrena in CL anul' asta...

Vestea buna a plecarii patiserului este umbrita de vestea sosirii celui mai mare fotbalist roman, care insa, ca antrenor, nu a confirmat pe nicaieri.

Probabil ca mama voievodului a decis aceasta mutare, asa cum s-a auzit mai de mult. Criteriile etnice stau asadar la baza acestei alegeri.

Acesta este profesionalismul de tip becalian.

Oricum, Gica, vei avea tot suportul stelistilor, de asta sa fii sigur.

Succes!

Ce este interesant este faptul ca tot lui Olaroiu ii urmeaza ... La Politehnica TM dupa ce a plecat Oli, a venit Hagi. La Steaua la fel ...

A venit REGELE !Traiasca REGELE !

Stelisti de pretutindeni UNITZI-VA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si atunci proorocul zise:,, vor incepe cei 100 de ani de dominatzie stelista !

viseaza viseaza viseaza

Ce este interesant este faptul ca tot lui Olaroiu ii urmeaza ... La Politehnica TM dupa ce a plecat Oli, a venit Hagi. La Steaua la fel ...

si din iarna Artimon...:))

mda...n-am ce zice.am ramas mut!

sunt foarte foarte curios cat va sta Hagi la Steaua.

oricum mult succes Gica!!!

sper sa faci treaba buna

Mai important decat rezultatele, Steaua are sansa sa redevina ea...

Nu sunt prea incantat de alegerea facuta deoarece ca antrenor nu a avut rezultate care sa-l recomande sa

antreneze Steaua.S-a aflat pe banca la dubla Romania-Slovenia din 2001,la Bursaspor si-a dat demisia avand

o serie de rezultate proaste,la Galatasaray a avut o perioada ceva mai buna castigand cupa Turciei iar cu Poli

a terminat doar pe locul 8 in clasament(Poli se afla pe 4 cand a preluat-o).

Mizez totusi pe dorinta de revansa.Cred ca era mai indicat un antrenor strain de valoare,tinand cont ca Steaua inseamna altceva acum pe plan european decat acum 3-4 ani.

Sper totusi sa ma insel si sa avem rezultate cel putin asemanatoare ca cele de pana acum.

FORZA Steaua

WAW ERA Hagi.... e ceva soc...am ramas fara cuvinte...sper sa vad transferuri " ale Gica" tineri de viitor si multa performanta. Ma intreb cat o sa reziste la Steaua ?!?! Forza Steaua steagsimplu Steaua REINCARCATA steagcruce2

toti zic ca nu a facut performante

dar cu cine sa faca ce echipe a condus

Timisoara dacie 1310

bursaspor trabant

galatasaray dacie logan

nationala golf 3

dar ce e Steaua

Acum ceva timp l-as fi preferat pe Olaroiu in locul lui Hagi.

In prezent, cred ca Hagi este o solutie mai buna decat Olaroiu. Nu cea mai buna, dar MAI buna decat ceea ce exista pana acum. Pentru ca :

- Hagi va avea sprijinul neconditionat al suporterilor (inclusiv al meu); si as vrea sa il vad pe cel care va striga "M... Hagi" pe Ghencea.

- Hagi are un stil mai ofensiv decat al lui Olaroiu (de fapt, oricine are un stil mai ofensiv decat al lui Olaroiu);

- Hagi va avea un cuvant de spus in fata lui Becali (foarte important), cat si in fata jucatorilor (ceea ce, din nou, nu era cazul lui Olaroiu);

- Hagi este stelist, are onoare si are "spiritul Ghencea". Nu il vad umilindu-se in fata nimanui, scuzandu-se ca o fata mare sau cautand scuze pentru a-si salva jobul.

Corect, Hagi nu a confirmat peste tot unde a antrenat (desi, Galatasaray...). Dar Zenga era oare un mare nume cand a venit la Steaua ? Auzisem inainte de Protasov ? Olaroiu demonstrase ceva inainte sa vina la Steaua ?

Hai Gica, e sansa ta, ai toate cartile in mana, foloseste-le !

Sper sa se impuna Hagi si sa nu fie fara coloana cum era Oli

Sa ceara si el niste jucatori care stiu cu mingea ca ne-am plictitist de 4 mijlocasi defensivi titulari

sincer Hagi nu e asa de bun ca antrenor..dar probabil ca nu a avut echipa buna ca sa antreneze in stilul lui ofensiv...poate a gasit pe Steaua si va face treaba buna

aleo aleo forzaaaaaaaaa fular-campionii steauaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

doamne sper ca Hagi sa aiba mai mult cap ca Oli si sal pastreze pe Elton, sper sa faca ca la Timisoara si sa dea mai mult credit juniorilor