Matteo

Intalnirea Fanilor Cu Becali

77 posts in this topic

Sicer nu trebuia sa refuzam... Pai asta inseamna ca suntem nesimtiti. Nu stiati ca nu e frumos sa refuzati? Acum o sa ne injure si mai rau, o sa ajunga sa ne faca gaozari...

Trebuia sa ne ducem sa vedem ce are de zis, si daca zice minciuni in presa, negam noi pe site si prin toate mijloacele...

@Danny

"Daca unul e prost, nu fi si tu ca el" se pare ca era un proverb. Dar vad ca multi l-au cam uitat si fac contrariul. Pe noi ne doare undeva de ce scoate ciobanul ala pe gura.

Da mai, dar tu nu esti curios ce ar fi spus ciobanul? Nu esti curios sa vezi ce prostii debiteaza? Si in plus am fi avut ce discuta pe tema asta pe forum o saptamana, ca saptamana asta nu prea am avut de teme sa dezbatem pentru ca Steaua a intrat in hibernare se pare...

Danny tie nu-ti trebuie tema noua... tu postezi mult si prost peste tot! ;)

@Danny

Tu esti dus cu sorcova... :roll: Nu vrei sa mergi sa te uiti mai bine la niste desena animate la TV? Macar o ora, doua....

Sicer nu trebuia sa refuzam... Pai asta inseamna ca suntem nesimtiti. Nu stiati ca nu e frumos sa refuzati? Acum o sa ne injure si mai rau, o sa ajunga sa ne faca gaozari... Trebuia sa ne ducem sa vedem ce are de zis, si daca zice minciuni in presa, negam noi pe site si prin toate mijloacele...

Puterea lui media e mult mai mare decat a noastra. O conferinta de presa de-a lui e mai credibila decat 30 de comunicate de-ale noastre. Deci nu se puteau intalni cu el. Plus ca invitatia a fost facuta de Argaseala, pentru a discuta cu Argaseala, nu cu Becali, si asta la club, nu la palat.

Da mai, dar tu nu esti curios ce ar fi zis ciobanul? Nu esti curios sa vezi ce prostii debiteaza? Si in plus am fi avut ce discuta pe tema asta pe forum o saptamana, ca saptamana asta nu prea am avut de teme sa dezbatem pentru ca Steaua a intrat in hibernare se pare...

Daca sunt curios sa vad ce debiteaza, deschid site-ul GSP sau ma uit la stirile din sport.

Forumul asta este al suporterilor stelisti, unde se discuta despre Steaua nu despre ce prostii debiteaza ciobanul.

PS.: Mods, sorry ca am citat intreg postul anterior!

PS2.: Cand am facut citatul, era postul anterior! :D

@Acelasi om de mai sus....

Si ziceai ca ai luat doar un BAN pana acum?

:twisted: Eh. Sry. Nu. Cu Danny - pericol public. :twisted:

Zceam ca am luat doua banuri pana acum! :D

Dar daca doar atata ma duce mintea, ce aveti cu mine? Lasa ca ma desteptez si eu cu timpul! :D

Uitati aici ce politicosi au fost cei de la AISS! :D

"Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti doreste sa faca cunoscut tutoror membrilor sai precum si opiniei publice, ca pe 13 iunie a.c. a fost invitata de catre domnul Valeriu Argaseala, pentru o posibila discutie in legatura cu relatia dintre AISS si FC Steaua,care sa aiba loc la Stadionul Ghencea. In acest sens, o delegatie a AISS s-a deplasat miercuri, orele 19 00, la sediul clubului, unde prin intermediul domnului Argaseala, am primit invitatia de a discuta cu domnul George Becali la Palatul de pe Aleea Alexandru. Considerand ca nu este potrivit ca o astfel de intalnire sa se desfasoare in aceste conditii, delegatia AISS l-a refuzat politicos, totodata stabilindu-se ca o astfel de intalnire sa aiba loc in viitor.

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti doreste sa multumeasca conducerii Fotbal Club Steaua Bucuresti pentru disponibilitatea de a discuta despre obiectivele si doleantele noastre si de-asemenea, doreste sa precizeze ca asociatia nu se erijeaza in reprezentanta peluzelor steliste sau a tuturor suporterilor ros-albastri, ci va discuta numai in numele membrilor si sustinatorilor sai."

:twisted: Eh. Sry. Nu. Cu Danny pericol public. :twisted:

Ma, asta face misto de noi. :lol:

Genial. Moderatori, va rog nu ii dati ban lui Danny. :D

@Danny: vezi ca pe 1 iulie vin la Valcea... poate nu ma cinstesti cu un bidon de cola la 2L, ca-ti citesc zilnic posturile! :)

Mai bine te cinstesc cu un bidon de 2L de vin pentru ca e ca mai bun decat cola!

Si poate pe urma ma iei si pe mine in Ghencea, sau pe la Becali la palat...

@Danny: vezi ca pe 1 iulie vin la Valcea... poate nu ma cinstesti cu un bidon de cola la 2L, ca-ti citesc zilnic posturile! :)

spre cl asta a fost criminala =))

Si ar trebui sa fie si Olita acolo, sa-l intrebam de ce nu mai face Elton parte din lot, de ce nu se incearca pastrarea lui Thereau, de ce nu pleaca Gigelus?

Si pe urma ne mai gindim cu... pacea!

Cred ca am fi singurul club din lume unde antrenorul da socoteala suporterilor pentru modul in care alcatuieste echipa. Nu ca as fi deacord cu aceste plecari (chiar sunt impotriva lor), dar pur si simplu ar fi aberant. Urmatorul pas care ar fi, sa se faca sondaj inainte de fiecare meci pentru ce jucatori sa fie introdusi pe teren si cine primeste mai multe voturi joaca?

Stai linistit... suntem singurul club din lume la care echipa este facuta de un patron de club!

@Bogdan

Berlosconni catre Ancelotti: Il vreau pe Inzaghi titular la Atena!

Tin minte de Del Piero la Juve a fost impus acum 8, 9 ani tot de patron.

@Bogdan

Chiar crezi ce spui?

Numeroase cazuri la Milan, Becham la Real au fost impusi de conducere ca titulari pentru diferite motive si cu siguranta au mai fost cazuri asemanatoare si la alte echipe. Problema la noi nu e ca se implica Jiji la echipa, e ca nu se implica sa bage pe cine am vrea noi, ca daca il obliga pe Oli sa-l titularizeze pe Elton, 90% l-ati fi laudat acum.

Mama, cate probleme aveti voi... ca trebuia sa aiba loc intalnirea mai bine la stadion, ca nu e bine de mers la palat, sa vina presa, ca vorbeste Jiji aiurea si presa pe el o sa il creada, ca se baga la echipa, ca nu se baga cum vreti voi... Voi chiar credeti tot ce spuneti? Inseamna ca ati ajuns rau de tot... ORICUM Jiji nu pleaca de la echipa, tot el o sa faca echipa in continuare, tot el o sa aduca pe cine vrea si o sa titularizeze pe cine vrea, si pana la urma o sa vedeti ca o sa va impacati cu el... si mai ales ca o sa castigam titlul viitor, si o sa avem un parcurs "generos" in CL...

Asa ca lasati-o mai moale fratilor.... Si trebuia sa aiba loc intalnirea aia, adica trebuia sa va duceti, ca asa tot voi ati cazut de fazani, lumea crede ca v-a fost frica sa va intalniti cu el. Auzi, ar trebui sa se intalneasca pe viitor... haha, e buna gluma...

@Cody:

:smile: :smile: Esti nostim!

Nostim dar... adevarat! Despre Jiji: nu o sa ajunga niciodata presedintele Romaniei, este cel mai "spurcat" la gura dintre toti conducatorii, dar e si cel mai bun...

Va place campania de achizitii, nu?

Nu, e putin mai buna ca cele din trecut. Am adus jucatori terminati. Singurul care ma multumeste e Neaga, care inca nu a venit.

Legat de Jiji... bafta la pupat... partea dorsala. Noi, restul, refuzam sa fim lingai, refuzam dictatura.

OFF: Emeghara a fost ieri la reunirea lotului?

Maama cate probleme aveti voi... ca trebuia sa aiba loc intalnirea mai bine la stadion, ca nu e bine de mers la palat, ca sa vina presa, ca vorbeste Jiji aiurea si presa pe el o sa il creada, ca se baga la echipa, ca nu se baga cum vreti voi.... Voi chiar credeti tot ce spuneti?? Inseamna ca ati ajuns rau de tot... ORICUM Jiji nu pleaca de la echipa, tot el o sa faca echipa in continuare, tot el o sa aduca pe cine vrea si o sa titularizeze pe cine vrea, si pana la urma o sa vedeti ca o sa va impacati cu el... si mai ales ca o sa castigam titlul viitor, si o sa avem un parcurs "generos" in CL.. Asa ca lasati-o mai moale fratilor.... Si trebuia sa aiba loc intalnirea aia, adica trebuia sa va duceti, ca asa tot voi ati cazut de fazani, lumea crede ca v-a fost frica sa va intalniti cu el. Auzi, ar trebui sa se intalneasca pe viitor.. haha, e buna gluma..

Nu e vorba de frica. Nu s-au dus, sau cel putin eu nu m-as fi dus, pentru ca nu ai ce discuta cu el. Ii felicit pe baieti ca au fost consecventi si si-au mentinut pozitia! Au avut coloana vertebrala. Oierul credea ca ei or sa saliveze la invitatia asta si cel mai probabil incerca sa-i "cumpere" cu ceva sponsorizari sau mai mult ca sigur sa-i ameninte pentru ca ei refuzau sa devina slugile lui si implicit ale banilor lui.

Nu trebuie renuntat la aceasta atitudine. Trebuie sa ramanem fermi pe pozitie. Oierul atat asteapta, sa vada o slabiciune la noi sa facem un pas inapoi si sigur va reveni cu alte lucruri murdare. El nu vrea impacare, pentru el noi nu contam decat atunci ca ii aprobam orbi tot ce face/zice el. Acum el s-a speriat pentru ca AISS si implicit peluzele au capatat o voce puternica, civilizata si implicit mediatizata . TREBUIE SA NE RECASTIGAM INDEPENDENTA CA SUPORTERI, asta neinsemnand ca toata suflarea ros-albastra si-a pierdut-o ci doar a preferat sa taca, din diferite motive, in fata unei mizerii de om. Impacarea poate veni doar in urma unor fapte demne de un club ca al nostru pe care trebuie sa le faca Becali. Doar atunci mai poate avea si chiar merita un dialog cu noi suporterii care traim pentru aceasta echipa.

Faptul ca odata cu acea sarbatoare organizata de AISS, prin care s-a transmis un mesaj decent ca suntem o parte importanta din Steaua, ni s-a schimbat imaginea urata mincinos creata de unii cu caracter indoielnic, l-a enervat pe Becali care nu ne mai poate contra cum a facut pana acum gasind tot felul de motive sa ne acuze unele totusi reale si incearca alte metode binecunoscute de el destul de murdare.

ASTA E UN SEMN CA TREBUIE SA CONTINUAM PE LINIA ASTA. TREBUIE OPRITA BATAIA DE JOC.

Nu putem fi cumparati.