Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Hagi a mers la petrecerea organizata de AISS (Prosport)!

9 posts in this topic

2106808272_731_intro_hagi.jpg

La eveniment au participat fostele glorii, Gica Hagi, Gabi Balint si Ilie Dumitrescu, actualul capitan al ros-albastrilor, Mirel Radoi si aproximativ sase sute de suporteri.

 

"Ma simt extraordinar aici! Intotdeauna Steaua va fi cel mai bun club din România, iar suporterii ros-albastrii vor fi mereu în inima mea", a declarat Hagi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce pas decisiv a facut AISS si fcsteaua.ro, de acuma incolo sigur vom avea interviuri exclusive cu aceste persoane :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru a treia oara in ultimele zece minute zic: A fost MINUNAT!

Hagi este de departe cel mai mare stelist!

Sunt foarte incantat ca am facut si o poza cu el.

TE VOM IUBI MEREU!!!

 

MAXIM respect si pentru Gabi Balint, Ilie Dumitrescu si Mirel .

ADEVARATI STELISTI>

 

Inca o data, felicitari baietilor de la AISS!

Sper sa mai facem astfel de evenimente. Trebuie sa se vada ca nu avem nevoie de finantari, ca suntem o forta si ca banii nu inseamna totul in fotbal!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am venit de curand de la petrecerea organizata de AISS.

Spun doar atat.

A fost FABULOS !

Pacat ca s-a terminat. :(

steaua_ro

 

Urmeaza in curand poze si filmulete de la eveniment.

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Ma simt extraordinar aici! Intotdeauna Steaua va fi cel mai bun club din România, iar suporterii ros-albastrii vor fi mereu în inima mea", a declarat Hagi.

 

Hagi a fost, este si va ramane un adevarat stelist, alaturi de Balint si Ilie Dumitrescu prezenti aseara au dat dovada de onoare si atasament pentru culorile sub care au jucat, dar si pentru suporterii in inima carora vor avea mereu un loc special.

Va iubim si va asteptam sa reveniti in Ghencea acolo unde va este locul !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hagi omul care ar putea duce Steaua pe cele mai inalte culmi al performantei:inteligenta.severitate,profesionism,incpatinare,recunoscut in toata lumea,relatii cu cele mai mari cluburi din lume,acestea sunt principalele argumente care-l recomanda pentruSteaua

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hagi ca Hagi., a mai facut unele referiri la Steaua, cateodata nepotrivite sau rautacioase cateodata,. Dar Ilie Dumitrescu e kiarm cu sufletu la Steaua...acdn alti fosti jucatori ziceau ca in Romania nu se stie unde ar putea sa antreneze, ca viitorul nu stii ce-ti rezerva, Ilie de fiekre data zicea ca in Romania el iubeste doar Steaua, si ca dak va antrena va antrena doar Steaua, a pus Steaua kiar deasupra ekipeui nationale, din partea mea,cel mai mare respect.un om intr-adevar de caracter.Respect Ilie Dumitrescu,Hagi, Balint

Share this post


Link to post
Share on other sites

De pe Gsp (ma uimesc :mrgreen: ):

 

Hagi: "Inima mea? Doar a Stelei"

 

 

Hagi a participat la sãrbãtoarea suporterilor din Ghencea, cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la înființarea clubului, alãturi de Balint, Ilie Dumitrescu și Rãdoi

 

Fanii Stelei au ținut sã organizeze joi searã o sãrbãtoare separat de cea realizatã de conducerea clubului. Ocazia? Faptul cã pe 7 iunie acest an s-au împlinit 6 decenii de cînd a fost înființatã echipa. Invitatul de galã al petrecerii, care s-a desfãșurat la Casa de Culturã a Studenților "Grigore Preoteasa", în prezența a peste 300 de suporteri roș-albaștri, a fost Gicã Hagi.

 

Hagi da, Olãroiu nu

În momentul în care "Regele" și-a fãcut apariția, fanii au izbucnit în urale. Gicã a fost aclamat minute în șir, fãcîndu-se cu greu auzit. "Inima voastrã bate pentru Steaua. ªi a mea la fel. Am fost, sînt și voi fi pentru totdeauna stelist și mã voi mîndri mereu cu acest lucru. Sînt suporterul Stelei din anii '70-80, cînd m-a încîntat jocul lui Iordãnescu, Sameș sau Lițã Dumitru. Este o onoare pentru mine sã fiu stelist pentru cã Steaua este un club de campioni", a spus Hagi, care a purtat toatã seara la gît un fular cu însemnele și culorile Stelei. Dacã Hagi a fost primul invitat, în schimb, Olãroiu n-a fost contactat de fani pentru a participa la petrecere și nici nu i s-a scandat numele.

 

S-a ascultat Freddie Mercury!

Petrecerea s-a dorit a fi și un afront adus lui Becali, acuzat de suporteri cã a izolat tot mai mult echipa. La un moment dat chiar s-a pus la stația de amplificare a sãlii celebra melodie a lui Freddie Mercury, We Will Rock You, pe care Gigi a spus cã o va interzice în Ghencea "pentru cã e cîntatã de un homosexual nebun". În plus, la final, toți cei peste 300 de suporteri au ieșit în stradã, au aprins torțe și au scandat împotriva lui Becali, dar și a Jandarmeriei.

 

Hagi a dat non-stop autografe

De ce doar Rãdoi

Din actuala echipã a Stelei n-a fost invitat decît cãpitanul Mirel Rãdoi, care a și fost prezent și a cîntat cu galeria melodia "Trup și suflet pentru culori...". Cum au explicat fanii absența lui Olãroiu, a patronului Becali sau a altor oficiali și jucãtori? "Am vrut sã-i demonstrãm lui Becali cã Steaua nu este a lui, ci aparține lui Hagi, lui Lãcãtuș, lui Ilie Dumitrescu și tuturor suporterilor. Apoi, de ce nu l-am chemat pe Oli? Ne-am temut cã s-ar putea sã fie huiduit de o parte a celor prezenți și nici nu cred cã poate fi catalogat ca mare stelist", a spus unul dintre fani.

 

"Suporterii Stelei sînt cei mai adevãrați. Dacã Steaua este astãzi clubul numãrul 1 în România este și pentru cã a avut mereu în spate niște fani fenomenali"

Gheorghe Hagi

 

"Am fost foarte emoționat, am retrãit momentele cînd marcam pe Ghencea și eram aclamat, sper sã mã întorc într-o zi acasã, adicã la Steaua"

Ilie Dumitrescu

 

Balint: "Dinamo? Partener de antrenament"

Un moment extrem de apreciat de suporteri a fost speech-ul lui Gabi Balint, care a trimis o ironie cãtre Dinamo și Rapid, în momentul în care scandãrile fanilor s-au îndreptat împotriva rivalilor. "Lãsați-i în pace, cã avem nevoie și de ele, cã dacã nu ar fi existat Dinamo și Rapid nu aveam cu cine sã ne antrenãm pentru Liga Campionilor", a spus Balint, care a adãugat: "Ce pãcat cã erați mici cînd am fãcut noi performanțã în Ghencea și scandãrile erau mai comuniste".

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0