Posted June 7, 2007 · Report post In articolul de saptamana trecuta, propuneam un "11" de start care sa-i cuprinda pe urmatorii: Cernea - Contra, Goian, Ghionea, Emeghara - Nicolita, Radoi, Dica - Badoi, Badea, Neaga. Mi se parea o formula super tare, dar pentru ca Steaua sa o poata alinia, trebuia sa faca trei transferuri: Contra, Emeghara si Neaga. Spre satisfactia noastra, transferul lui Emeghara s-a realizat, cel al lui Neaga se spune ca e ok, singurul care cade fiind al lui Contra. Aflându-se într-un ascendent de forma si fiind curtat probabil de echipe care ofera venituri superioare, banateanul "si-a permis luxul" de a-i declara pantecosului patron al lui Poli, ca echipa de pe malurile Begai va fi singura la care va juca atunci când va reveni definitiv în Romania. Sa fie sanatos! Nicolita al nostru, poate Marin sau Badoi, reprezinta tot atatea solutii pentru postul de fundas dreapta, si tot atat de valoroase. Iar daca "se supara" Gigi Becali, alias Principele, sunt convins ca gazetele importante de sport din aceasta tara, vor tine capul de afis zile bune, cu transferul lui Cristian Carlos Villagra, de la River Plate. Nu de alta, dar e la moda. Fernando Daniel Belluschi si Rubens Oscar Sambueza, nume celebre la CA River Plate, au fost "la un pas", pâna mai zilele trecute, de a îmbraca frumosul echipament rosu-albastru al Stelei. Revenind la lucruri serioase, consider ca "11-le" prezentat mai sus, fara Contra, dar cu Banel, Marin sau Badoi, reprezinta un team puternic, cu experienta, capabil sa ajunga in urma partidelor disputate in preliminarii, in grupele Champions League editia 2007-2008. Mai ales ca Steaua, ca o echipa bine cotata ce e, va fi cap de serie în meciurile preliminare si prin urmare va avea sanse suficient de mari pentru a aduce în toamna, in Templul Fotbalului Românesc, echipe europene de prima marime. In linii mari, dupa plecarea nedoritilor Coman, Baciu si Stancu,etc, si a celor care isi doresc sa evolueze la cluburi din vestul continentului din sezonul viitor, cum ar fi Iacob si Paraschiv, Steaua ramane cu un lot de exceptie. Format numai din fotbalisti buni si foarte buni. Stiu, o sa intrebati daca Ovidiu sau Lovin, si ma opresc aici, fac parte din categoria de care vorbeam. Ei, stim cu totii ca padure fara uscatura nu exista. Totusi pe Lovin si pe Ovidiu nu i-as numi uscaturi. Mai ales ca Lovin in ultima vreme a demonstrat ca a crescut in valoare. O parte dintr-un proiect anuntat imediat dupa terminarea campionatului anterior, s-a rezolvat într-un timp relativ scurt. Ceea ce demonstreaza ca atunci cand se vrea, se poate. Concret, Neaga, Vatca, Emeghara, Badoi, Gurita, Bicfalvi si Pintilii,au fost transferati cat ai bate din palme. Intoarcerea lui Neaga la Steaua inseamna pentru mine, poate si pentru altii, momentul in care Becali isi recunoste greseala comisa cu doi ani in urma, cand contrar vointei jucatorului, l-a transferat in Coreea pentru un pumn de dolari. Nu ma indoiesc ca alaturi de patron, in spatele proiectului care vizeaza intarirea echipei, se afla atat Adrian Ilie cat si Olaroiu. Emeghara cel putin, a fost adus la cererea expresa a tehnicianului care va continua activitatea pe banca Stelei.Spre necazul unora, dar si spre bucuria altora. Ramanerea lui Olaroiu înseamna continuitate, ceea ce conteaza foarte mult pentru jucatori in special, care il cunosc si stiu la ce sa se astepte de la el. In sezonul care urmeaza, e de asteptat ca el sa imprime un stil mai bataios echipei, cu o viteza superioara celei din sezonul recent incheiat, cu multe suturi la poarta si multe goluri. Nu de alta, dar noul sistem de premiere prevede prime numai pentru Victorii (3000 euro acasa si 5000 euro in deplasare), iar pentru rezultate de egalitate si jocuri pierdute, amenzi de pana la 5000 euro. Noul regulament de ordine interioara, cu amenzile sale extrem de usturatoare, se vrea a fi un sistem de masuri care sa intareasca disciplina la echipa. Mi se pare cat se poate de normal ca la o echipa profesionista in adevaratul sens al cuvantului, sa exista o disciplina de fier. E una din conditiile obligatorii ceruta de inalta performanta. Pe ici, pe colo, noile reguli starnesc rasul. Poate chiar mila. Cum sa iasa un jucator cu zambetul pe buze cand este inlocuit de antrenor? Recunosc ca in ceea ce priveste premiile, noua grila e stimulatoare, dar in aceeasi masura constrangatoare. Importante in realizarea performantei sunt fara discutie si salariile jucatorilor, si ma bucur ca acest aspect nu este neglijat în contextul noilor masuri care vizeaza Steaua. Fara indoiala ca noile mariri de salariu acordate lui Cernea, Banel, Goian, Ghionea, Badea, Dica, etc. pun pe umerii acestora incarcatura si responsabilitate sporita. In afara de faptul ca sunt cele mai mari salarii din intregul fotbal romanesc, sunt si echilibrate, neexistand mari diferente intre ele, fiind acordate in raport de valoarea si realizarile fiecarui jucator in parte. Fara discriminare. Ceea ce evita din start eventuale nemultumiri. Iata care sunt salariile unui posibil "11" de baza, exprimate in mii de euro, publicate recent in presa : Cernea - 80, Nicolita - 150, Goian - 150, Ghionea - 150, Emeghara - 150, Badoi - 150, Radoi - 250, Bostina - 100, Neaga - 180, Badea - 150, Dica - 200. Impresionant pentru Romania. Pana la reunirea lotului, anuntata pentru 15 iunie, se vor mai lamuri multe. Iar pana la inceperea noului sezon, totul va fi clar. Se vorbea cu ceva timp in urma de un schimb Stancu/Tibi Balan. Sper sa mai fie de actualitate. Unii care probabil si-ar fi dorit sa continue la Steaua, vor pleca. Altii, care si-ar fi dorit sa plece, si-au schimbat sau isi vor schimba optiunile. Unul dintre ei este Thereau, care recent a afirmat in cadrul unui interviu, ca vrea sa-si termine cei trei ani de contract la Steaua. In ceea ce il priveste pe Elton, sper ca Becali sa revina la sentimente mai bune fata de el si sa-l pastreze in lot. Desi banuiesc ca salariul mare al brazilianului ii produce insomnii. Vom trai si vom vedea. Pana atunci, ma bucur sa constat ca la Steaua, in acest moment, se doreste mai mult decat acel loc 2 smuls cu "forcepsul" in ultimele etape. Ma duc cu gandul mult in viitor si spun: mi-ar place ca la sfarsitul sezonului urmator, sa cantam un refren pe care nu l-am mai cantat de mult, "unu, doi, trei, patru/ cupa si campionatul". Virgil PS Am scris acest articol intr-o maniera optimista, vesela. Am considerat ca pregatirile care se fac pentru noul sezon trebuie sa fie insotite de speranta noastra, a suporterilor, in mai bine. M-am saturat de prea multa incrancenare pe forum. De injuraturi, jigniri, amenintari. Stiu ca odata sezonul oficial inceput, forumul va fi invadat de lamentari, critici, ofense. Haideti macar pana atunci, sa pastram forumul curat, linistit, prietenos. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 7, 2007 · Report post Din cate am auzit eu, Thereau ar fi declarat ca nu vrea sa mai revina in Romania nici in ruptul capului pentru ca nu s-a acomodat, nu ca ar dori sa duca la bun sfarsit cei 3 ani de contract pe care-i mai are... Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 7, 2007 · Report post Fara jucatori straini suntem varza!!!. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 7, 2007 · Report post Mi-as fi dorit sa nu vindem nimic si sa mai aducem jucatori.Asa ne-am fi intarit bine si nu mai conta nicio accidentare sau suspendare + ca aveam o echipa bunicica,dar antrenorul lasa de dorit.Pana la urma probabil ca asa cum ai zis si tu,intr-un fel e mai bine ca a ramas Oli,doar sa nu se mai joace cu nervii nostri si sa termine cu jocul asta defensiv.In mare,transferurile facute nu prea ma incanta,in afara de cel al lui Neaga,poate si Badoi daca o sa confirme.Ar fi bine sa ramanem si cu Thereau si Elton si sa se mai faca niste transferuri mai valoroase. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 7, 2007 · Report post Nu inteleg un singur lucru.Formula pe care tu ai scris-o e luata dintr-un mare ziar drag noua.Nu e nimic rau in asta , numi ca e inexacta. Adica : Bostina de mult nu mai prinde primul 11 , iar Oli nu o sa joace niciodata 4-3-3.El joaca doar cu doi mijlocasi la inchidere .Deci are de ales intre Radoi -Petre-Lovin -Paraschiv.Daca-l mai punem si pe cel adus de la Jiul vor fi 5 mijlocasi la inchidere. Aici se poate specula : pleaca Goian , Radoi trece fundas cetral; pleaca Paraschiv , raman doar 4. Numai bine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 7, 2007 · Report post Frumos articolul, sunt de acord cu tine in mai toate spuse, dar eu unul nu as fi prea fericit sa ii vad pe Paraschiv, Iacob sau Bostina plecand de la echipa...De Goian nici nu mai vorbesc fiind unu din preferatii mei...Da, merita sa joace intr-un campionat mai puternic, sa castige mai mult, sa duca o viata mai buna, dar cred ca cu timpul daca ne tinem de treaba vom avea posibilitati similare campionatelor din vest. Spre 24 si cupa Romaniei ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 7, 2007 · Report post Imi cer scuze pentru acest comment care nu are legatura cu echipa Steaua dar cred ca este de o importanta capitala: Sambata 9 iunie, Mars pentru Normalitate (Impotriva homosexualitatii) in Bucuresti intre orele 10:00 - 12:30. Intalnire la 09:30 la poalele dealului Mitropoliei din Piata Unirii.Cred ca este un subiect destul de important si destul de delicat.Multi o sa spuna "bine dar nu am nimic cu ei",raspunsul este promt: nimeni nu are nimic cu ei atat timp cat fac ce fac la ei acasa in patul lor,dar cand ies pe strada si defileaza,cand vor casatorii in biserica,cand vor sa adopte copii eu zic ca este foarte grav iar daca vrem ca aceste lucruri sa nu se intample trebuie sa luam atitudine. Eu vreau sa-mi protejez viitorul copiilor mei si nu numai.Voi nu?Hai sa luam atitudine impreuna la acest mars! Imi cer inca odata scuze pentru acest comment dar asa am simtit ca trebuie sa fac si nu cred ca sunt singurul care gandeste asa. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 7, 2007 · Report post Bostina printre titulari??? e varza rau baitu Thereau si Elton trebuie neaparat sa ramana la echipa.De Andrey ce se mai aude nu cam asa vrea sa plece e bun acolo. FORZA Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 7, 2007 · Report post Articolul tau... zici ca e rai la Steaua. Noul regulament de ordine interioara?? Ala in cel mai bun caz se numeste taranie , sa dai amende cand il vezi pe unul suparat... ma rog. Salarii impresionante fara discriminari?? Cernea doar 80 desi merita ca si colegii sai vreo 150. Radoi e favoritul lui Jiji si desi e mai slab ca Dica primeste 250... Vad ca accepti soarta becalizarii. Si muzica religioasa pe stadion va deveni ceva absolut normal probabil, eventual o impartasanie a marcatorului cu paine si vin imediat dupa gol.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 7, 2007 · Report post Mai asteptam transferuri din partea lui Adi Ilie !!!! Doamne ajuta sa mai gaseasca el cate ceva de luat din afara !!! In rest, nu va mai plangeti atata, asteptati sa inceapa meciurile, nu vorbiti dinainte !!! Eu am incredere in echipa si presimt ca va fi un sezon opus precedentului ( in bine-ca sa nu lasam loc de comentarii) steagcruce2 Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2007 · Report post Se pare ca incet, incet Steaua incepe sa intre in normalitate. Cu un manager general serios care nu se implica in scandaluri, cu Argaseala care este un tip corect si echilibrat cu un zvon care-l da pe Hagi presedinte la Steaua sa speram ca gafele lui Becali vor parea mici picanterii de acum inainte. Daca e adevarat ce se spune, ca Thereau va ramane la Steaua, este extraordinar... Sa plece Baciu, Stancu, Saban, Lovin, Bostina si Iacob si sa mai aducem un fundas stanga de mare valoare si un mijlocas central creativ. Cred ca nu va mai tine nimeni pasul cu noi in campionatul viitor. Mare atentie la accidentarile pe banda rulanta din campionatul trecut sa nu se mai repete si in viitor... In rest nu ne ramane decat sa strigam FORZA Steaua!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2007 · Report post Mare atentie la accidentarile pe banda rulanta din campionatul trecut sa nu se mai repete si in viitor... A 11-a porunca : sa nu mai fie accidentari ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2007 · Report post Mda,pacat de Cyril,acel refren nu-lmai cantam de exact 10 ani din '97 la anul' dak vom lua tot vor fi 11,imi pare rrau sa spun da cainii l-au ziss dupa NOi de 2 ori 2000 & 2004 da crek toti stiam,pacat ca de cand e JJ nu am mai luat Cupa pan anul asta ce am ajuns in Semifinale,afara din Ghencea cu jj berbecali dak si D-ul Ilie Savu nu il mai vrea ce sa mai din cauza lu jj de 2 ani nu mai vine in CASA LUI IN TEMPLUL FOTBALULUI ROMANESC,a si ziss ca ak nu mai e casa lui de 2 ani.Sper sa apara video de la petrecere cat mai molte si bune si asa vrea sa aflu toti invitatii petrecerii de aseara din toate sporturile.Multumesc & FORZA Steaua SIEMPRE SUPERIORES steagcruce2 steagsahmic fularsteau2 steagsimplu steaua_ro Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2007 · Report post disciplina trebuie, dar sa nu se exagereze (cum face Becali de obicei), bine ca ne intarim, nega e super si badoi e obisnuit cu meciurile externe, ceilalti noi sa faca fata in campionat si e ok Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2007 · Report post din formula propusa inteleg ca nu avem nevoie de atacant de careu. o sa fie 3 jucatori cu profiluri asemanatoare, respectiv Dica, Neaga, Badea. un Iacob sau Thereau nu ar fi mai potriviti langa Neaga? si ne trebuie portar serios, nu pitici sub 1,80. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2007 · Report post Agentul lui Elton îi face un rechizitoriu dur antrenorului din Ghencea Comentînd situația în care a ajuns Elton la Steaua, agentul sãu, Alex Duarte, s-a oprit și asupra lui Cosmin Olãroiu. “Eu, personal, eram în birou cînd Gigi Becali a vrut sã-l dea afarã pe Olãroiu și MM Stoica s-a împotrivit cît a putut, determinîndu-l sã nu ia aceastã decizie. ªtiu cã atunci patronul pronunța numele lui Hagi, însã MM l-a salvat pe Oli. În schimb, antrenorul nu i-a întins nici o mînã de ajutor lui MM cînd s-a pus problema ca el sã se despartã de club”, a declarat Duarte. Declarațiile impresarului constituie, de fapt, un atac asupra antrenorului, brazilianul fiind nemulțumit cã imediat dupã plecarea din club a lui MM, Elton a fost trecut pe banca de rezerve, Olãroiu fiind cel care a decis acest lucru. Brazilianul a jucat, cît timp Stoica a fost șef la Steaua, 5 meciuri, toate ca titular. Dupã îndepãrtarea lui MM, Elton a fost în cele 8 etape de tot atîte ori pe banca de rezerve, intrînd doar de 4 ori. .....ce ar mai fi se spus despre acest Olaroiu Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2007 · Report post Mda...brava, Virgile, ai descris cum nu se poate mai bine realitatea: la Steaua e o atmosfera senzationala, fotbaliatori unul si unul, despre antrenor ce sa mai zicem, in ceea ce priveste Conducatorul as propune ca suporterii sa ii afiseze moaca pe steagurile ros-albastre, asa ca eu va las, baieti, sa fabulati in continuare, mentionand ca sunt, intr-o oarecare masura, invidios pe voi, pentru ca va puteti minti atat de usor... Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2007 · Report post Imi cer scuze pentru acest comment care nu are legatura cu echipa Steaua dar cred ca este de o importanta capitala: Sambata 9 iunie, Mars pentru Normalitate (Impotriva homosexualitatii) in Bucuresti intre orele 10:00 - 12:30. Intalnire la 09:30 la poalele dealului Mitropoliei din Piata Unirii.Cred ca este un subiect destul de important si destul de delicat.Multi o sa spuna "bine dar nu am nimic cu ei",raspunsul este promt: nimeni nu are nimic cu ei atat timp cat fac ce fac la ei acasa in patul lor,dar cand ies pe strada si defileaza,cand vor casatorii in biserica,cand vor sa adopte copii eu zic ca este foarte grav iar daca vrem ca aceste lucruri sa nu se intample trebuie sa luam atitudine. Eu vreau sa-mi protejez viitorul copiilor mei si nu numai.Voi nu?Hai sa luam atitudine impreuna la acest mars! Imi cer inca odata scuze pentru acest comment dar asa am simtit ca trebuie sa fac si nu cred ca sunt singurul care gandeste asa. Ai dreptate sa se fu** la ei in pat dar nu sa adopte copii asta e ceva care si pe mine ma nemultumeste.Nici io nam nimic daca incep sa se linguseasca pe strada dar faza cu copiii si casatoria in biserica mi se pare o prostie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2007 · Report post Apropo de Elton....Indraznesc sa afirm ca este un jucator cel putin de valoarea lui Hagi. Si sa te descotorosesti de el cred ca este o mare prostie... Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2007 · Report post de Carrizo a-ti auzit ceva? Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2007 · Report post dintre cei veniti doar Neaga si Badoi (care cu siguranta nu va avea randamentul dat la crrapid) au confirmat si in cupele europene. Emegara promite si sper sa si confirme. Gurita e cam batran si sunt sigur ca nu va prinde loc de titular. Bicfalvi deja se spune ca va fi imprumutat la Buzau. pe Vatca nu-l vad, cel putin deocamdata, sa se impuna in fata lui Cernea, iar Pintilii va fi util (cel putin pentru inceput) doar in cazuri nedorite cum ar fi accidentarile fundasilor centrali (un fel de Baciu 2). Pe langa deja renegatii Coman, Saban, Baciu (imi pare rau ca pleaca) si Stancu, se spune ca este posibil sa plece Thereau, Iacaob, Elton, Andrey, Goian, Paraschiv, Bostina si Dica (chiar el a spus ca isi doreste lucrul asta). daca doar plecarea lui Coman (hai fie si a lui Saban si Stancu) s-ar materializa, eu spun ca Steaua ar putea aborda cu incredere si champions ligue (cu mentiunea ca aducerea unui fundas dreapta de meserie este obligatorie). ramanerea lui olita inseamna intr-adevar continuitate, dar este o continuitate negativa. Steaua are nevoie de antrenor nu de marionete. inteleg ca uneori este mai bine sa mai satisfaci si din capriciile patronului, dar in cazul sau s-a mers mult, mult prea departe. in plus a dat dovada si de lipsa de caracter, declarand nu o data ca in cazul unor esecuri va parasi echipa. si nu in ultimul rand, nu e antrenor de Steaua. stilul sau este unul mult prea tacticizat, urat si fricos. mai sus @dano a postat ceva care vine sa-mi confirme afirmatiile, iar acele declaratii date de agentul lui Elton nu vor face altceva deact sa-i grabeasca plecarea. din pacate pierdem un superjucator. noul regulament (daca este real) e o bataie de joc. normal, aici ar trebui sa intervina Adrian Ilie. nu se poate asa ceva! pai poate ciobanul sa dea salarii de 150.000 ca din doua "suparari" si 4 egaluri se ajunge la 70.000. de aberatiile cu muzica aia religioasa nici nu mai are rost sa amintim. deranjeaza si faptul ca Radoi are tot timpul salariul cel mai mare. daca ciobanul vrea sa-l umple de bani, foarte bine! sa o faca, pentru ca in mare ii si merita, dar nu public. prin asta da dovada (nu ca nu ar fi evident) inca o data cat de partinitor este si asta in niciun caz nu e benefic pentru restul coechipierilor. in fine, asta e o poveste mai veche. oricum, atmosfera de la echipa e una de tot rahatul. per total virgile, eu cred ca optimismul tau este cam exagerat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2007 · Report post Gigi are o gura foarte mare si din pacate si foarte sloboda, asa ca atunci cand e vorba de el am devenit de mult Toma necredinciosul. Sper ca daca va veni si Hagi presedinte la Steaua asa cum se vehiculeaza situatia sa se amelioreze, are si o influenta pozitiva asupra finului, si macar nu vom mai vedea atatea derapaje verbale din partea acestuia, asta-i una la mana, Doi la mana- Hagi este cu sufletul alaturi de Steaua, asa cum am mai spus il poate influenta in bine pe patroni si cred ca impreuna cu Adi Ilie ar conlucra bine iar rezultatele s-ar vedea si in transferuri de jucatori cat si alte activitati conexe functiilor lor. Venirea lui Gica alaturi de Adi Ilie ar fi cele mai bune transferuri, amandoi sunt stelisti adevarati, si nu ar fi vorba de lovitura de imagine cat de faptul ca am convingerea ca vor face treaba buna la Steaua. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2007 · Report post Deoarece Gigi nu ii chiar asa de generos cum se lauda ii propun sa lase naibii pe sudamericanii aceia intangibili (financiar vorbind) si sa incerce numai urmatoarele trei transferuri Zicu (pe care tot incearca mafiotu Iancu sa il ia ) Torje si Hora de la Arad.Cu Badoi,Emegara,Neaga, cu lotul pe care in momentul de fata il are (Elton,Thereau,Iacob) un antrenor priceput face o echipa nu numai de L.C. ci si de perspectiva.Acestia trei dar sa faca imposibilul sa ii aduca.De plecat poate pleca fara regrete Stancu,Saban,Coman.,atit.Face-ti acum o echipa sau doua din ce avem si din ce am propus spre cumparare si veti fi multumiti! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2007 · Report post Gigi are o gura foarte mare si din pacate si foarte sloboda, asa ca atunci cand e vorba de el am devenit de mult Toma necredinciosul. Sper ca daca va veni si Hagi presedinte la Steaua asa cum se vehiculeaza situatia sa se amelioreze, are si o influenta pozitiva asupra finului, si macar nu vom mai vedea atatea derapaje verbale din partea acestuia, asta-i una la mana, Doi la mana- Hagi este cu sufletul alaturi de Steaua, asa cum am mai spus il poate influenta in bine pe patroni si cred ca impreuna cu Adi Ilie ar conlucra bine iar rezultatele s-ar vedea si in transferuri de jucatori cat si alte activitati conexe functiilor lor. Venirea lui Gica alaturi de Adi Ilie ar fi cele mai bune transferuri, amandoi sunt stelisti adevarati, si nu ar fi vorba de lovitura de imagine cat de faptul ca am convingerea ca vor face treaba buna la Steaua. DE unde si pana unde sa vian Hagi presedinte la Steaua???? Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2007 · Report post DE unde si pana unde sa vian Hagi presedinte la Steaua???? Asa scrie in presa de specialitate, sincer mi-as dori sa nu fie doar un zvon, Share this post Link to post Share on other sites