Posted May 28, 2007 · Report post Suporterii Stelei traiesc vremuri tulburi. Dar acestea sunt efectele. Cauza e clara si unica in acelasi timp: nu-i mai dau numele, pentru ca il stim cu totii.Si se pare ca prea curand nu vom scapa de el. In acest caz, multi isi pun intrebarea ce jucatori si antrenori pot lucra cu el? La ce ne putem astepta? Avand in vedere ca Olaroiu a fost ca si confirmat pentru sezonul viitor, voi incerca sa explic ce fel de antrenor va avea Steaua anul care vine, mai ales ca sunt unii care considera ca a denumi pe cineva "sclav" este o jignire, o ofensa. Oare asa se simteau si cei care munceau acum sute de ani pe plantatii? Erau ei oare jigniti daca le spuneai pe fata ceea ce faceau? In fine. De ce l-am considerat pe antrenorul Stelei "sclavul numarul 1" al oierului din Pipera? Pai sa vedem ce declara mai nou, despre Elton: "Ce mari realizãri a avut pînã acum? Am cîștigat doar un meci cu el, cu FC Argeș. Poftim, cu Dinamo a fost cel mai bun? Da? ªi am luat 4 goluri, a urmat apoi și partida de la Bistrița" ( sursa GSP). Domnul antrenor spune ca Elton pe teren e un mare pericol pentru Steaua. Momentul acestor declaratii: dupa plecarea lui MM. Sa vedem ce declarase acum cateva luni, mai precis la sosirea lui Elton: "E un jucãtor de excepție. Ni l-am dorit foarte mult. Poate oferi spectacol, puțin sînt jucãtorii din fotbalul românesc care sînt în stare de așa ceva. Veți vedea cã este un jucãtor cu calitãți tehnice formidabile" (sursa: CLICK AICI). In acel moment, Mihai Stoica activa la club si era cel mai apropiat colaborator al antrenorului. Ce inseamna asta? Pai, domnule Olaroiu, de ce l-ai bagat in teren pe Elton daca pierdeai? De ce declarai ca ti l-ai dorit foarte mult? Nu cumva din dorinta ta de a-i face pe plac lui MM? Cum se face ca imediat dupa plecarea lui, ai avut "revelatia"? Nu cumva la momentul venirii lui Elton stiai ca MM era principala forta in cadrul clubului si te-ai gandit sa-i faci pe plac? Iar imediat cum raportul de putere s-a transferat in biroul patronului, te-ai conformat imediat! Cum se numeste asta? Unii ar zice diplomatie, dar eu o numesc slugarnicie! Ma intreb cum de a avut tupeul sa apara la televizor si sa infiereze, sa critice, sa se laude, cand el nu inspira altceva decat ceea ce inspirau si barbatii si femeile de culoare, de acum o suta si ceva de ani: mila, multa mila dar in nici un caz incredere. Raspunsul il gasesc in personalitatea si atitudinea patronului sau, o personalitate care nu suporta si alte opinii, nu suporta PARERI, nu suporta ideea ca poate mai si greseste. Nu este de mirare ca oameni ca G.B. nu s-au inteles cu Walter Zenga, Oleg Protasov, Mihai Stoica sau Cyril Thereau. Acestia sunt caractere, au pareri si opinii, nivelul lor de toleranta fata de slugarnicie este sensibil mai mic decat cel al fostului mare jucator de la Carpati Nehoiu sau Girueta Bucuresti. Ca tot a venit vorba de jucatori, patronul Stelei a declarat in numeroase randuri ca vrea numai romani la echipa. Nu e de mirare. El stie ca numai jucatorii romani stapanesc arta lui" te rog nea' Gigi, da-mi si mie banii din contract, ca vreau sa-mi iau casa!" si ca un jucator cu o mentalitate profesionista nu va cersi niciodata ceea ce i se cuvine. Cu alte cuvinte, nu se va slugarnici. Din pacate, asta se vede privind spre viitorul Stelei. Priveam deunazi pe youtube un filmulet cu salutul jucatorilor de la AS Roma catre batranul lor presedinte, Franco Sensi, dupa castigarea Cupei Italiei. Toti au venit pe rand si i-au strans mana si apoi l-au pupat pe acel om, un om care avea nevoie de ajutor pentru a putea sa stea in picioare.Desi batran si bolnav, acel om nu s-a gandit sa-si cheme jucatorii la vreun palat( desi avea tot dreptul sa o faca ) sa-i aduca ofrande si omagii, ci s-a comportat ca un barbat si un gentleman si a venit personal sa-i intampine la aeroport, salutandu-i in picioare si cu zambetul pe buze si in semn de respect, jucatorii(si nu erau DOAR italieni, ci si francezi si romani sau brazilieni) l-au pretuit asa cum un baiat isi pretuieste tatal. Iar ochii batranului Franco, straluceau de bucurie si mandrie. Ce poate fi mai frumos? Mihai Somanescu Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2007 · Report post A fost o vreme si a venit o vreme Este vorba despre umlinta si lipsa de demnitate. A fost o vreme, draga Oli, cand desi Steaua nu juca deloc spectaculos, o calificasei in sferturile de finala ale cupei UEFA si te-am admirat. A fost o vreme, draga Oli, cand, desi nu aveai forta sa-i ceri finantatorului un lot de jucatori mai puternic, pentru a face fata in Liga, ai calificat Steaua in grupele Ligii si te-am admirat. Impreuna cu echipa ati spulberat puternica echipa Dinamo Kiev si te-am admirat. M-am bucurat imens ca fusesei declarat cel mai bun antrenor al anului 2006, performanta care o dubla pe cea realizata de Dica, noul nostru simbol al valorii. In iarna trecuta au aparut primele semnale de alarma. Ai declarat ca Steaua are un lot suficient si competitiv pentru a face fata bataliei cu Sevilla, si asta pentru a nu-l avertiza pe finantator ca echipa trebuie completata si a-i economisi averea. Am iesit pe usa din dos din competitie, cand puteam sa iesim dupa o mare lupta. Conteaza si calitatea infrangerilor. Ai reusit performanta, dupa foarte multi ani, de a duce la infrangere Steaua "in varianta si in tur si in retur", in disputele cu eterna rivala. Credeam, pe undeva, ca formezi cu MM un binom al tezistentei contra becalizarii echipei noastre. Dar a venit o vreme sa constat ca ti-ai tradat prietenul. A venit o vreme sa constat ca ai acceptat umilintele la care ne supusese finantatorul, pentru a obtine pe orice cale locul doi in campionat, cand era mult mai demn sa se accepte un loc trei, participant in Cupa UEFA, dupa meciul lamentabil pe care l-ai dirijat, in disputa cu Timisoara. Nu stim ce clocesti in aceste zile impreuna cu prietenul tau, autor previzibil al descompunerii echipei noastre iubite. Dar sunt sigur ca, din imensul capital de simpatie pe care il alimentam si eu, nu a mai ramas nimic. Nu reusesti sa vezi ca Rednic a fost incomparabil mai bun decat tine. Nu reusesti sa vezi ca Dinamo a fost incomparabil mai buna decat noi. Nu sti sa pierzi sportiv. Esti foarte moale ;i, ceea ce este cel mai trist, ai tradat spiritul Steaua. Vei ramane pentru noi o trista amintire, chiar daca statisticile iti vor evoca si performantele. Felicitari, Mihai, pentru articol! Mandru ca sunt stelist! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2007 · Report post app ai vzt ce a zis oieru?? am anuntzat 4 jucatori sasi caute echipa pentru ca nu mai intra in planurile mele pentru echipa, apropo nu Olaroiu trebuia sa decida asta?? cred ca o sa faca Becali si cantonamentele acuma , o sa trimita echipa pe la muntele atos , ierusalim sai incarce cu energie pozitiva , ce naiba nulda afara pe Olaroiu si sal puna antrenor pe portau de la club sa fiee mai clar Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2007 · Report post mie Olaroiu nu-mi inspira pic de mila. nu l-a fortat nimeni sa vina la Steaua. nu il omoara nimeni daca nu doreste sa accepte toate umilintele astea. pur si simplu el a ales sa faca absolut orice numai sa tina de scaun. si asta imi provoaca doar scarba si dezgust. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2007 · Report post Cautam demnitate la Jiji? Cautam demnitate la Olaroiu? Oameni care se schimba dupa cum bate vantul si in functie de interesele lor uitand ce club reprezinta. Jiji si Oli fac suporterii contestatari "derbedei si vagabonzi",iar eu le dedic urmatorul vers din ombladon : "exista porci pe lume,astia suntem noi(suporterii dupa Jiji)/dar nu exista curve,mult mai curve ca voi(curvele fiind Jiji si Oli). Dragi conducatori ai Stelei,eu imi accept conditia de "vagabond si derbedeu",dar cu Steaua ce aveti? De ce o distrugeti sistematic prin sistemul vostru oligarhic(zici ca sunt basescu). Jiji s-a vandut in fata rivalilor,s-a umilit,ba aud ca a dat 1 milion de euro acolo,bravo Jiji daca ai fi o femeie pe centura ar fi locul tau cu caracterul tau mizer. Iar Oli tu te vinzi zilnic in fata lui Jiji,pentru ca stai(scuzati expresia) capra in fata patronului,si la transferuri si la ce jucatori joaca. Esti o carpa Oli desi la un moment dat mi se parea ca aveai caracter. Majoritatea jucatorilor sunt si ei niste carpe in fata lui Becali,ce mai s-a becalizat clubul la greu si singurul care mai frana aceasta becalizare era MM,pentru ca era legatura dintre jucatori,antrenor si ciobanul din pipera. Fara manager general in fata patronului,banca tehnica cu tot cu jucatori e expusa la toanele lui jijel si efectele se vad si o sa se vada. Il vedeti vreodata pe Argaseala sa mearga la Jiji daca vreun jucator e nemultumit de situatia lui de la club? Si credeti ca jucatorul acela ar merge singur la Becali,cand majoritatea nici nu vor sa vb de "nea Jiji" sa nu se interpreteze si apoi sa fie dati afara. Oricum,bun articolul si f relevant pentru ce se intampla la Steaua. FORZA Steaua!!! Intotdeauna superiori. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2007 · Report post Se vor pune în vânzare abonamente DECIZIE Gigi Becali le-a dezvaluit apropiatilor ca este dispus sa faca pace cu galeria Stelei. Astfel, Becali s-a hotarât sa renunte la ideea de a nu mai pune în vânzare abonamente pentru sezonul viitor, dar a pus conditia sa nu mai fie înjurat de catre fanii ros-albastrilor. Dupa meciul cu Ceahlaul, câstigat de elevii lui Olaroiu cu scorul de 2-0, Gigi decisese sa închida peluzele din Ghencea, enervat la culme de faptul ca fusese înjurat de suporteri la scena deschisa. Ia priviti fratilor cat de bun, inimos si milostiv este Jiji, ne da abonamente.. Probabil si-a facut un calcul ca in 10-15 ani din abonamente la peluze+alte lucruri ce vor fi cumparate de suporteri sa amortizeze pretul avionului, mai simplu sa bagi vagabontii platitori in tribune decat sa le populezi moca cu lingai png-isti, is buni si astia da nu iese banu Oricum esti o mizerie Jiji ! sa nu uiti asta niciodata ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2007 · Report post eu pentru Olaroiu nu am mila..este un las si un slugarnic fara pic de caracter.....negrii de pe plantatiile de acum 200 ani erau mai demni decat el....olita nu merita nci statutul de SCLAV e prea mult pentru el ...el este O MARE CURVA....EU NU TE VOTEZ CIOBANE! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2007 · Report post evident, singura problema e reprezentata de cioban. olita este doar un sclav. din punctul meu de vedere nu sclavul numarul 1 ci un simplu sclav. ca si Argaseala de altfel. oameni pentru care cuvinte precum demnitate, onoare si mandrie se regasesc doar in dictionar. cel putin in conditiile actuale, rolul lor este pur decorativ, singurul lor "merit" fiind acela de a pleca capul ori de cate ori le-o cere stapanul. de a inchide ochii la aceasta campanie de epurare a tot ceea ce inseamna cu adevarat spirit stelist. am ajuns sa fim compatimiti pana si de rivali. e trist! al naibii de trist! se poate spune ca in zilele noastre pragmatismul ar trebui sa primeze si sa luam in calcul doar rezultatele. personal nu sunt de acord cu asta, dar chiar si in aceste conditii problema e simpla: ce rezultate? un loc doi mincinos? un loc doi obtinut intr-o maniera atat de josnica? date fiind conditiile actuale spun cu toata convingerea ca avem toate sansele ca pe viitor sa traim doar din amintiri. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2007 · Report post Eu am ceva scurt de zis dar care este la obiect:Atunci cand "principele cioban"va pleca de la Steua totul va fi mult mai bine Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2007 · Report post cand am citit pasajul cu AS Roma mi s-a zbarlit pielea pe mine oricum ceea ce spune, a spus si va spune Oli, va fi mereu comentat, am spus-o si o repet ca nu vad de ce trebuie sa ne pierdem timpul cu omul asta pe care l-am disecat de 100 de ori pana acum si nimeni nu a gasit nik bun (pot sa spun doar ca faza cu cele 4 goluri ale lui Dinamo e cea mai tare, hai...daca Elton juca in aparare poate mai mergea sa-i aduci acuze dar asa....e mai mult decat jignitor sa i le pui lui in carca, dar evident marele antrenor nu-si vede propriile greseli din teren si nici nu o sa le vada atata timp cat Gigi o sa-l tina in brate) putin off-topic si nu prea,ati vazut stirea cu avionul pentru Steaua?..va fi cumparat pentru jucatorii nostri dar nu va avea stema Stelei si nici numele ei ci stema Sf. Gheorghe si va scrie Becali pe el... acum sa-i aud pe aparatorii lui Becali care spun ca Becali se gandeste numai la Steaua si la binele ei si nu vrea sa se faca "confuzie" intre numele lui si cel al Stelei si ca nu se foloseste de Steaua in nici un fel....EU SPUN SA VA MAI GANDITI O DATA!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2007 · Report post fratilor,ce putem sa-i cerem unui om care nu are curajul sa iasa in fatza si sa-si asume respponsabilitatea unui esec ?O(l)-isor e vandut pe catziva argintzi ciobanului care in schimbul slujului facut il confirma in continuare pe postul de "antrenor(?)".Face asta pentru ca da bine la c.v.Cand se va satura ciobanul si-l va da afara,va pleca sa "antreneze"cine stie pe unde impopotzonat ca fiind fost antrenor la Steaua Bucuresti clubul fanion al romanilor. P.S Urmaritzi declaratziile lui Iancu de la Timisoara,care o avea...N...pacate dar are o calitate:NU ESTE PROST ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2007 · Report post Jiji vrea ca el sa fie number 1 {i-a luat fata Elton si vrea sa scape de el} si pentru a fi din nou Number 1 ne i-a fratilor avion de 16 milioane,si pe el nu o sa scrie Steaua Bucuresti ci Becali o sa mai amplaseze pe avion si pe Sfantul Gheorghe plus o cruce ca sa dea bine in Europa. Cred ca peste 2 ani o sa schimbe si numele clubului in Becali Bucuresti haha...doar e in stare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2007 · Report post CUM OARE SA FACEM SA SCAPAM DE BECALLI SI OLITZA???? NU MAI SUPORT, MI-E SCARBA DE CE SE INTAMPLA LA Steaua. NICIODATA NU VOM FACE PERFORMANTA ASA. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2007 · Report post esti sluga lui becalii mah Oli.da mai taci cu declaratiile tale acuma spui ca ii bun Elton acuma spui ca ii un mare pericol dak este pe teren forza Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2007 · Report post eu zic ca ciobanu e doar prost si noi trebuie sa fim destepti si sa il lasam in voia lui !!!! Atat timp cat va avea performante si Steaua va merge bine eu zic sa nu il mai injuram !!! in momentul in care o sa fim praf eu zic sa il devastam nu sa il injuram !!! deci pentru moment sa o lasam asa pe aia cu fularul si sa il lasam in pace !!! daca nu intram in grupe sa ii devastam masina !!! sa ii dam cu oua in cap si sa facem protest cu injuraturi in fata casei sale din pipera sau la palat !! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2007 · Report post http://www.youtube.com/watch?v=DIZIFvuw6T0 nu stiu daca la asta se referea, dar uitati aici faza cu Sensi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2007 · Report post bai FRATILOR ??? DOMNULE Mihai SOMANESCU ! am foarte mare respect pentru tine si pentru articolul scris de tine dar tuh uiti ceva esential !!!!!!!!!!!!!!!!!! io l am vazut live pe Oli la emisiunea respectiva si vreau sa iti zic ca Oli e un prostutz..ca sa nu il fac PROST. poi Mihai el abia lega 2 cuvinte nu stia sa se exprime corect nu reusea sa vorbeasca cursiv....hai sa fim seriosi...omul nu are o treaba cu limba romana limba materna si tuh vrei sa se inteleaga pe teren cu de al de Elton sau Thereau....imi pare rau pentru ca stiu ca ne asteapta vremuri tulburi...o sa suferim mult.. Forza Steaua ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2007 · Report post VA veni si timpul nostru! Trebuie sa strangem randurile, "sa dam tarcoale" si cand e momentul sa atacam definitiv! Acum nu avem nici o sansa sa-l inlaturam pe cioban! Momentul va veni in curand deoarece nu vad mari performante in viitorul apropiat! Cel mai bine e atunci cand Steaua va realiza o contraperformanta si eu zic ca ar fii cand (doamne fereste) ne vor bate javrele la noi in templu campionatul urmator! Atunci putem sa atacam cu proteste, devastari de bunuiri si haos general fara precedent este singura solutie! Eu sincer as sacrifica un an si sa stiu ca pleaca ciobanul! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2007 · Report post Este bine spus ca insirurea de fapte la care asistam zilele astea sunt doar un efect, un efect al unui DEFECT major:ciobanul crestin, principele si razboinicul luminii, bla-bla-bla.... Asta este, momentan o singura persoana( de o inconstienta, vanitate si prostie ce frizeaza cu nebunia), conduce si decide la Steaua.... mai grav este ca in jurul sau s-au acciuat oameni fara coloana vertebrala si fara pic de personalitate, al caror singur scop este sa nu greseasca cumva in fata lui Becali si care cauta, pe cat posibil, prin actiunile lor, sa atinga limita maxima a pupincurismului. Cine dracu mai are personalitate? cine indrazneste sa infrunte?... aaa unul ca Elton sau Thereau.... unii ca Neaga, Zenga, Protasov, Vladoiu..... si pana la urma chiar si Carlos, varza cum era, nu pot sa zic ca nu avea personalitate.... Toti astia sunt antipatici pentru cioban, creeaza probleme si au fost sau vor fi indepartati.... Pana acum, poate nu s-a inteles: noi putem sa tragem semnale de alarma, noi putem contesta, iar asta nu e putin lucru... pentru ca presa preia tot ceea ce se scandeaza, tot ce se afiseaza pe stadion si nu pentru ca ar avea vreun scop sa-i clatine lui Jiji autoritatea, ci pentru simplul motiv ca se vinde un astfel de scandal. Asa ca asta e singura solutie: CONTESTARE NECONTENITA, PANA LA EXTREM Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2007 · Report post s a terminat si sezonu asta....si cupa Romaniei....park beeecali anunta mari transferuri da a venit cineva?chiar nu stu nu am mai auzit nimic da sper sa mai vn frate niste fundasi klumea..sa plece cioflingarii aia d Stancu,Baciu si Coman+Lovin,ov.Petre moam si lista poate continua pana la Olaroiu(da nu pleak).un mijlocas d creatie ar trebui dak Elton tot nu joaca:( unu mai puternic,sa jukm dekt cu un inchizator, sa avem si noi un portar klumea n am mai avut d vro 3 ani d la Hamutovski.sa vn si ba2 si buga nu s stie qm joaca la Steaua....dak nu joaca bn..pa,ala din serbia basta dc nu l ia Becali,prea multi bani??Daniel niculae park era sigur ca vn....contra mai avea dekt s o convinga p nevasta sa,vatca szekely unde sunt?sper sa s faca vrun transfer reusit. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2007 · Report post I-a expluzat Jiji pe Thereau si Elton si cik l-a luat pe Eric Bicfalvi . Am ras cu lacrimi ... Cine a auzit de el vreodata ? La fel ca oricine probabil doar parintii,prietenii si coechipierii il stiu pe Eric Bicfalvi . Normal Steaua nu e o echipa de fotbalisti valorosi, nu asta e criteriu , ci de pocaiti cat mai aproape de creierashu plat al lui Jiji . Daca i-ar lua Dinamo pe Elton si Thereau nici n-ar fi asa rau. La anul le-ar da 6 in Ghencea as suferi pentru Steaua dar as fi cel mai fericit ca il snopeste pe jijiot . Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2007 · Report post amandoi is niste dobitoci si imi vine sa ii injur de sa ii ia dracu da am pacatuit destul pana amu din cauza lor si zc numa ata sa plece amandoi la dracu si sa ne lase echipa in pace... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2007 · Report post http://www.youtube.com/watch?v=DIZIFvuw6T0 nu stiu daca la asta se referea, dar uitati aici faza cu Sensi. da. Acesta e filmul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2007 · Report post SENSI e un Domn. Jiji e un ... nici nu stiu cum sa ii zic:) la fel Oli... acum imi pare rau dupa MM... NASOL MOMENT Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2007 (edited) · Report post pe langa toate astea lasand mila la o parte,mie ca suporter imi inspira scarba,el fiind un om fara caracter si onoare,iar jucatorilor le inspira frica in teren. Cred ca mai bine spuneai ca Olaroiu da dovada de pupincurism , nu doar de simpla slugarnicie. Nu i rusine lui Olaroiu sa se dea mare cu performantele Stelei pe care "el le-a obtinut"? cat despre avionul lui Becali...am ramas fara cuvinte.CUm isi permite el sa isi asocieze imaginea lui murdara si de oier cu imaginea Stelei?auzi ca sa puna numele lui si pe sf. gheprghe.Lasa...promit ca si eu o sa-mi iau o tricicleta si ca semn al admiratiei mele o sa-l desenez pe Becali tinut in brate de un negru cu pl mare abia astept sa se gate odata cosmarul Becali.Cred ca o sa avem de asteptat mult si bine SENSI e un Domn. Jiji e un ... nici nu stiu cum sa ii zic:) la fel Oli... acum imi pare rau dupa MM... NASOL MOMENT parca totusi sa-i zici oier sau cioban lui Becali....sunt cuvinte prea blande.pacat de MM Edited May 28, 2007 by Virgil posturi consecutive ale aceluiasi utlizator Share this post Link to post Share on other sites