Phase

Ce Putem Face In Fata Lui Becali???

315 posts in this topic

M-am saturat ca toti idiotii sa-si dea cu parerea despre protestul nostru impotriva ciobanului. NU MAI SUPORT, mai ales dupa meciul asta. Banati toti idiotii becalisti. Respect acea parte a stadionului unde se mai respecta spiritul stelist. Cand nici acolo nu se va mai protesta e clar ca a castigat jegul. NU MAI SUPORT !!!

Ar trebui sa ne mutam la tribuna I , fara tricouri de brigada fara nimic,sa parem simpli cetateni,iar in pauza sau inainte de meci sa-i ardem cateva scaune in geam ciobanului iar un alt grup sa-l astepte afara pe cioban .

Trebuie facut ceva URGENT , altfel o sa ajungem intr-o situatie fara scapare ( daca n-am ajuns deja ) . A ajuns sa comande ciobanu` cine intra cu coregrafia si cine nu ?? A ajuns un cioban sa arunce jigniri in stanga si in dreapta , indiferent de persoana si nimeni sa nu faca nimic ? Ei bine, haideti sa facem noi ceva !!

Steaua cea mai iubita echipa din Romania! Mi-ar fi rusine sa zic asta, la un meci de asa importanta "marii suporteri" ai Stelei se duc pe stadion doar pentru a continua razboiul cu Becali. Din cate s-a vazut si auzi la TV parca Dinamo juca acasa, suporterii lor cantand si facandu-se auziti pe tot parcursul meciului. Mai bine stati acasa sau ascunsi ca nu avem nevoie de asemenea oameni pe stadion. Echipa asta are nevoie de suporteri adevarati nu de niste tamptiti care se razboiesc cu cel care da banii la echipa asta. Stati bah acasa si mancati seminte ca numai la asta sunteti buni, si va mai numiti stelisti. Luati exemplul celor de la CFR Cluj, aia sunt suporteri adevarati si Steaua este a romaniilor de pretutindeni nu celor care merg pe stadion ca sa fie cu "turma" ca de fiecare data creati numai probleme si suferim toti.

PS: Datorita lui Becali Steaua are rezultate, daca pleaca el ajungem de tot rasul asa cum e si Rapid ca nici dracu nu baga atatia bani la echipa.

Iar ati aparut ma mizerii ordinare???Daca esti suporter adevarat de ce n-ai fost aseara la stadion ma pielea pu.lii?

Sunt satul de toti infectii astia care sunt mari zmei pe forumuri si ne dau noua lectii cand pe stadion sunt mielusei sau nici macar nu au intrat vreodata pe stadion in existenta lor pupincurista.

Edited by The Game

E clar ca pe cioban il intereseaza doar propria imagine si banii pe care ii castiga...Cum spune tot timpul:in peluze golani(cu toate ca de Nord nu prea comenteaza,cel mai mult de Sud),iar in tribune stelisti adevarati. Ce-ar fi ca la un meci de-acasa sa ne impartim toti ,,golanii" care nu-l mai suportam pe cioban in tot stadionul. Sa se auda injuraturi la adresa lui din peluze,dar si din tribunele lui preferate,in majoritate pline cu samantari,pardon,stelisti adevarati.Oare ar suporta chestia asta ciobanul?

Poate ca va spune ca au venit golanii la tribune sa-l injure,dar incet,incet isi va pierde din credibilitate. Partea proasta e ca becaliotii din tribune vor incepe sa fluiere cand vor auzi injuraturile,dar poate ca am putea gasi o solutie...E o simpla idee,dar pana si cele mai simple idei in Templu sunt aproape imposibil de realizat din cauza ciobanului.

va spun eu cum trebuie procedat :

facut cheta , platit sniper -> ciobanul nu va mai distruge Steaua

Steaua cea mai iubita echipa din Romania! Mi-ar fi rusine sa zic asta, la un meci de asa importanta "marii suporteri" ai Stelei se duc pe stadion doar pentru a continua razboiul cu Becali. Din cate s-a vazut si auzi la TV parca Dinamo juca acasa, suporterii lor cantand si facandu-se auziti pe tot parcursul meciului. Mai bine stati acasa sau ascunsi ca nu avem nevoie de asemenea oameni pe stadion. Echipa asta are nevoie de suporteri adevarati nu de niste tamptiti care se razboiesc cu cel care da banii la echipa asta. Stati bah acasa si mancati seminte ca numai la asta sunteti buni, si va mai numiti stelisti. Luati exemplul celor de la CFR Cluj, aia sunt suporteri adevarati si Steaua este a romaniilor de pretutindeni nu celor care merg pe stadion ca sa fie cu "turma" ca de fiecare data creati numai probleme si suferim toti.

PS: Datorita lui Becali Steaua are rezultate, daca pleaca el ajungem de tot rasul asa cum e si Rapid ca nici dracu nu baga atatia bani la echipa.

Foarte ciudat cum ii insulti pe cei care-l contesta pe Jiji uitand ca ei sunt cei care au facut de atatea ori o atmosfera extraordinara in Ghencea. Pai de ce nu au cantat "suporterii adevarati" de la tribune care-l aduleaza pe Jiji. Pe ei de ce plm nu ii critici?

Aia de la chefere fani adevarati? Ia zi mah, cati din marii fani ai chefereului aveau habar macar unde e stadionul lor acum 4 ani?

Ia explica-mi si mie cati bani baga Jiji. Anul trecut a incasat aproximativ 20 de milioane de euro (CL+sponsori+bilete+vanzarea lui Nesu+vanzarea lui Radoi). Unde plm s-au dus banii astia, ca in echipa in nici un caz nu s-au dus?

@ MoWeed

Probabil la cazino. O fi bagat ciobanul 20-30 de mil in echipa , dar si-a scos de 2-3 ori mai mult. Ciobanului , daca ii iese banu` pe un jucator il da in secunda 2 , nu se gandeste la performanta.Cel mai bun ex il reprezinta Thereau. L-a luat pe 600.000 si l-a vandut pe 2-3 milioane dupa juma' de sezon. Indraznesc sa spun ca a fost cel mai bun atacant de careu care l-a avut Steaua in ultimii 4-5 ani.Pe Mendoza l-a dat ca cerea salariu prea mare,dar in momentul de fata , jucatorii de pe flancuri habar au sa bata o lovitura libera de pe flanc , sa bata un corner . Ma intreb de ce mai incearca cu Nicolita . Toata lumea s-a convins ca atata il duce capu` si ca nu stie mai mult.

@cetateanu` de mai sus

"Marii suporteri" asa cum le zici tu , fac atmosfera senzationala de care vorbeste toata lumea, ei merg in deplasari ( la caini , tigani , in afara ) unde maxim 10 din tribuna au curajul sa o faca.

Edited by Alinutzu1947

@alex8915

"Din cate s-a vazut si auzi la TV parca Dinamo juca acasa, suporterii lor cantand si facandu-se auziti pe tot parcursul meciului."

-clar ai vazut meciul de acasa, de ce nu ai venit tu sa dai tonul?

"Mai bine stati acasa sau ascunsi ca nu avem nevoie de asemenea oameni pe stadion."

- "nu AVEM"....care VOI daca tu nu ai fost la meci?

"Stati bah acasa si mancati seminte ca numai la asta sunteti buni"

-cum ai ajuns tu la concluzia asta?

"de fiecare data creati numai probleme si suferim toti"

-tu de ce suferi? Meciurile le vezi la TV, deci nu ai dat bani pe bilet/abonament si nu poti merge la meciuri din cauza suspendarilor, gresesc?

un singur lucru nu ne ajuta cu nimic(ba din contra)impotriva lui Becali.vorbaraia ieftina si in van pe care o facem de ani de zile pe net.

http://stirileprotv.ro/video/aerul-de-brux...edinte/60351999

min. 00:49 - 00:50 - Aflat in plina sedinta in Parlamentul European, Gigi mai da inca o data dovada de buna crestere scuipand (sau suflandu-si nasul, nu mi-am dat seama) in fata celorlalti, dupa care pufneste in ras.

“E a mea. ªi sînteți cu toții nebuni dacã voi credeți cã voi lãsa eu clubul din mînã” “Eu mã pricep la afaceri și voi face bani mulți la Steaua în cîțiva ani.”............ghiciti cui apartin cuvintele?

http://stirileprotv.ro/video/aerul-de-brux...edinte/60351999

min. 00:49 - 00:50 - Aflat in plina sedinta in Parlamentul European, Gigi mai da inca o data dovada de buna crestere scuipand (sau suflandu-si nasul, nu mi-am dat seama) in fata celorlalti, dupa care pufneste in ras.

Cum era de aspteptat,jegul asta face de rusine tara si acolo...da' nu intereseaza pe nimeni,e chiar genial sa rada de nebun(singur,bineinteles). Cum e mentalitatea romanului:Cat nu ma loveste (pe mine direct),nu ma doare.

Mai demult ma gandeam ca o metoda de protest sa se faca o coregrafie din veste(care sa ramana tot meciul);o coregrafie cu un mesaj impotriva lui...Dar am ajuns la concluzia ca nu merita absolut deloc efortul plus ca la cati cetateni sunt in peluza se gasesc vreo 50 minim care sa se miste dintr-un loc in altul si sa se duca naiba totul sau s-o puna pe scaun,eventual sa o si arunce.

Pana la urma,pana nenorocitul asta nu se va pune iar rau cu cineva si nu va fi inchis din nou,sanse prea mari sa plece probabil ca nu vom avea,dar speranta moare ultima.

Edited by Nyghty

salut...am si eu o idee, care, zic eu, ne va scapa de cioban. stiu ca multi dintre voi o sa ziceti ca sunt nebun...dar, cred eu, ar functiona.

daca il ardem pe jegos acolo unde-l doare cel mai tare (la buzunar), atunci cred eu ca va drumul clubului. si asta putem face doar intr-un singur fel: sa nu-i mai bagam bani in buzunar ciobanului: prin bilete, prin abonamente, prin magazinele clubului.

apoi...fara suporteri...echipa nu va reusi mari performante, si va juca din ce in ce mai dezorientat. lipsa noastra pe stadion se va simti. fara performante in campionat si fara performante in europa...adio sponsori, adio reclame, adio drepturi de televizare, adio transferuri pe bani multi....lipsa bani = adio ciobaneeee!

:steag_cruce_invers:

Tot am stat sa ma gandesc daca ar fi mai util sa nu mergem la stadion la meciul cu Twente, sau sa mergem si sa-l injuram pe Gigi. Nu stiu ce sa zic, oricum sunt lideri care pot decide mai bine.

Ce cred insa e ca poate ar fi cazul ca AISS-ul sa-l dea in judecata pe Gigi pentru calomnie. Asta cu "suporterii sunt niste paraditi" e doar ultima declaratie dintr-un lung sir, si poate ar trebui ca cineva sa ia atitudine. Stiu ca e aiurea sa cer eu AISS-ului sa faca ceva, dar doar o asociatie de suporteri poate raspunde la astfel de acuze. Si nu trebuie sa fie doar AISS-ul, ci orice suporter se poate alatura care poate dovedi ca e fan, adica se incadreaza in respectiva declaratie. Ori asta se poate, zic eu, doar prin legitimatia de membru AISS sau abonament.

Becali : "Mi-a venit inca o amenda de 30 de mii de euro pentru ce au facut la Ujpest. Cine sunt ei sa il conteste pe Stoichita? Derbedeii si vagabonzii astia sa conteste la ei in cartier. Ii dau in judecata sa plateasca ei. Suporterii Stelei sunt niste vagabonzi fara serviciu. Ce cauta la stadion la ora asta? Sa se duca la serviciu! Suporterii Stelei sunt parazitii societatii"

boozy7us - e buna ideea , dar pe cei de la tribune cine ii convinge sa nu mai cumpere?

eu zic ca singura solutie este sa facem ravagii la fiecare meci de acasa , urmand sa se joace urmatorul meci fara spectatori, apoi vin rezultatele proaste(n-avem incotro) si mai departe ce a zis boozy7us.

INCERCAM ?

Edited by Guardian

boozy7us - e buna ideea , dar pe cei de la tribune cine ii convinge sa nu mai cumpere?

eu zic ca singura solutie este sa facem ravagii la fiecare meci de acasa , urmand sa se joace urmatorul meci fara spectatori, apoi vin rezultatele proaste(n-avem incotro) si mai departe ce a zis boozy7us.

INCERCAM ?

avand in vedere ce se intampla la club, guardian ai dreptate...partial...dragi suporteri stelisti, trebuie sa facem ceva pentru a scapa de parazitul de fecali si sleahta lui de pupincuristi! daca protestele din tribuna nu-l ajuta, poate protestele de pe teren....de la fiecare meci, de acasa sau din deplasare (daca e posibil) ii vor deschide ochii macar in ceasul al 12-lea....

ar trebui sa se organizeze ceva foarte repede sa nu-l mai lasam sa faca ce vrea cu echipa.trebuie reactionat repede altfel o sa scapam situatia de sub control.sa-l sufocam repede sa nu-l lasam sa-si faca joaca acest capac de canalizare zis Becali Fecali.sa nu se mai prezinte nimeni la meciuri ,aruncate in curte la el la palat abonamentele sa vada ca nu ne pasa de banii pe care i-am dat lui ca noua ne pasa de echipa de numele ei nu de cine o conduce.si daca e sa mai mearga lumea la stadion sa-l scandeze non stop cu parole grele.sa aruncam torte sa-i suspende iar terenul sa vedem ce o sa mai incaseze.o sa incaseze o ghioaga.suporterii ai pot distruge imaginea.sper sa reusiti sa-l faceti sa dispara.simt ca mult no sa mai reziste ciobanoiul.bafta celor ce lupta impotriva oierului.Forza Steaua

ar trebui sa se mai organizeze proteste, dar sa fie autorizate de primarie, anuntate cu 2-3 saptamani inainte, cu siguranta s-ar aduna cateva mii, mai ales daca s-ar face in weekend

un mars Ghencea - piata unirii - piata victoriei - Ghencea ar fi o idee buna

la proteste ad-hoc mai mult de cateva sute de oameni nu se vor strange

Am intrat pe AISS.ro,si por si simplu am inceput sa plang cand am vazut micul videoclip de pe youtube postat acolo!plangeam de ciuda,ca nu am fost acolo,si nici nu am cum sa fiu alaturi de voi foarte curand,si in acelasi timp plangeam de ura,vreau o schimbare,nu mai suport ca aceste culori sa fie patate de un nenorocit.

Este inadmisibil ce se intampla,trebuie sa fie cineva cu suflet mare,sa cumpere echipa,sunt sigur ca Nastase nu va ramane indiferent,nici Hagi,nici Laca,si multi alti oameni de afaceri cu foarte multi bani.

Sunt sigur,ca daca s-ar creea o campanie de donare a unor sume de bani din toata tara,s-ar strange macar 5.000.0000 € ,iar ceilalti investitori sa puna restul de bani.

Nu stiu daca este vreo norma legala de a face asa ceva,dar totusi un club de fotbal apartine suporterilor,exact ca in Spania,si asa ar trebui sa se procedeze sin in Romania!

Iubim foarte mult acest club,si voi sustine AISS pentru inlaturarea jigodiei de la carma echipei!

Forza Steaua! :steag_cruce_invers:

Eu vroiam doar sa va felicit pentru ultimul comunicat. Este o dovada ca suporterii nu dorm si chiar sunt dispusi sa se implice pentru a salva echipa. Ca ciobanul e prea cretin ca sa poata sa se tina de cuvant (nu ca ar avea asa ceva, are doar idei aruncate din prostie de care se dezice a doua zi), asta e altceva. Imi pare rau ca si cei din presa au fost prea papagali ca sa mentioneze comunicatul, dar deh, ei nu inteleg importanta AISS-ului.

Am trimis si eu un mare DA....si un email.....insa normal...ca aia care il contesta sunt hahalere,bagabonti,drogati...asa ca mine :)