Phase

Ce Putem Face In Fata Lui Becali???

315 posts in this topic

Dragosr, varianta mitingului era de mai mult timp luata in calcul. Acum a venit ca o solutie avand in vedere si faptul ca trebuia sa organizam sarbatorirea celor 62 de ani de la infiintare. Multumim pentru sugestie oricum si te asteptam in AISS, cu cat mai multe idei bune!

Dragosr, varianta mitingului era de mai mult timp luata in calcul. Acum a venit ca o solutie avand in vedere si faptul ca trebuia sa organizam sarbatorirea celor 62 de ani de la infiintare. Multumim pentru sugestie oricum si te asteptam in AISS, cu cat mai multe idei bune!

O fi fost luata in calcul, eu doar am marcat faptul ca am pomenit de asta acum mai multa vreme. Am si alte idei, sunt mentionate cu cateva pagini in urma pe threadul asta. As intra in AISS cu mare placere, insa profesia ma cam impiedica, am o "incompatibilitate", dar ramane intre noi ;) .

Nam citit celelalte comentarii, asa ca daca in caz ca zic ceva ce sa zis, scuzati-ma.

m-am gandit asa, poate ar fi o solutie, sa nu mearga nimeni la stadion in toate meciurile care Steaua o sa le aiba, doar vreo 10 suporteri cu un Banner mare in care am putea scrie

"Pana ce tu nu pleci, Suporteri n-ai sa mai veizi".

Incepand cu asta, daca vedem ca nu reactioneaza, nu-i pb, tot acelasi mesaj, sau altul, am putea afisa in fata casei lui, sau ma rog, unde el isi petrece mai mult timpul. Daca tot insistam, nu exista sa nu gaseasca o solutie, pt ca banii de bilete, afecteaza destul de mult Clubul, si el fara bani ar fi varza. Ar fi bine, sa trimitem un responsabil dintre noi toti in fata presei daca ar fi ca Gigi sa cedeze sau sa ne faca pe plac. Daca ar accepta sa ne faca pe plac, ar merge unul dintre noi, neam planui ce sa spuna, Antrenor nou, dam si cateva exemple, Argreseala afara, Petrazini sau cum il cheama la fel, ce jucatori ne plac noua etc. Altfel am protesta mereu, ganditiva, punetiva in locul lui, toate meciurile 10 suporteri cu un banner care zice sa plece, ar trece un meci, 2, 3, dupa aia ar zice si el Stop, pt ca fanii conteaza mult la un club, si clubul Steaua, are nume mare, cineva tot ar face ceva.

Infine, am zis si eu ceva, daca sa mai zis asta, asta e inseamna ca nu sunt singur ce gandeste asa, v-am pupat *

Ca idee: AISS-ul a invitat la mars foste glorii? Balint, de exemplu, ca stiu ca el era clar impotriva lui Gigi? Hagi nu mai zic?

Trebuie pus un asasin platit.Injunghiat ca pe Cozma si sa ai taie beregata ca la porc.

Sau mai bine impuscat.Ne trebuie doar un Pasaris.

Nico tata ,noi sintem oameni civilizati nu asasini,nu gunoaie,trebuie sa luptam cu mijloace civilizate si sunt destule,nu sintem organizati si nu prea sintem ajutati de fostele si actualele glorii ale acestui club,dar pina la urma vom reusi. Totul e sa fim uniti si sa nu cedam.

Ca idee: AISS-ul a invitat la mars foste glorii? Balint, de exemplu, ca stiu ca el era clar impotriva lui Gigi? Hagi nu mai zic?

S-a discutat cu mai multe foste glorii, avem semnale pozitive de la cateva persoane si incercam sa concretizam ceva astazi.

In primul rand vreau sa felicit AISS-ul pentru aceasta initiativa de-a dreptul laudabila,voi fi si eu prezent la acest mars si sper sa fie multa lume prezenta maine in Parcul Moghioros si sa mergem civilizat catre stadion,sa cantam in asa fel incat sa aratam ca spiritul Stelei niciodata nu va muri si ca Steaua nu se rezuma la un cioban analfabet plin de bani si de un sclav pupincurist.De asemenea,promovarea mitingului a fost foarte bine organizata,a fost o buna idee faptul ca au fost anuntate televiziunile si ca s-au lipit afise prin oras(chiar daca nu sunt membru AISS,am lipit si eu prin cartierul in care stau afise,lumea sa stie intr-un numar cat mai mare ca iesim in strada) si sper sa fie alaturi de noi si fostii jucatori ai Stelei care stiu cu adevarat ce inseamna Steaua,nu circul care este acum la echipa.

Inca odata felicitari AISS si ne vedem maine la mars.

SUNTEM NOI/Steaua SUNTEM NOI!

Doresc sa-i multumesc in primul rand lui andyro, sufletul si mintea agera a asociatiei. Trupul suntem noi ceilalti. :thumbsup: andyro e una dintre gloriile noastre viitoare. Sunt sigur. Poate chiar legenda asociatiei. Si nu numai el. Dintre fete as mentiona-o pe carminastan. Si pe YoyoyOy. Adica, Ioi! Oi? Oi!

Edited by David^

speram ca de aceasta data sa-l cante toata lumea la mars, 1000-2000-10000, cati stelisti vor fi prezenti, sa rasune tot cartierul drumul taberei, tot orasul!

si care ar fi cantecul ala ?

O caterinca de calitate e bine venita in orice imprejurare. La munte (nu-i asa Roxana?) sau la mare (esti de acord axl?).

Ce zici super finule? AStept sa opinezi. Atentie! Sa opinezi, nu sa opiumezi! ;)

Edited by Virgil

SuperNashule, revin dupa week-end.

Pentru ca sunt de acord cu Andyro: avem alte prioritati in acest moment si nu e nici corect, nici constructiv sa ne ocupam cu altceva ;)

salut nush ce drept am sa comentez dar o fac pentru ca iubesc Steaua si il urasc pe Becali...

si legat de " ce putem face in fata lui becalii !!!??? " eu zic ca ar trebui discutat cu mariile glorii si cu uni iubitori ai fotbalului cu bani gen " Ilie Nastase " ca sa vedem ce zic pentru o oferta in fata ciobanului...

parerea mea :D..

bafta.

Iubim Steaua!. :steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:fularsteaua2fularsteaua2

Edited by bodanelu

Oarecum on-topic

cancerul a devenit europarlamentar. nu pot sa cred. o sa se duca maimuta asta sa ne reprezinte ..... in luna.........incredibil :(((((((

backoff, in primul rand, e greu sa mobilizezi toata suflarea stelista pentru o asemenea miscare. In al doilea rand, el cam asta ar vrea, sa fie tribunele cat mai goale, sa fie liniste...

Oarecum on-topic

cancerul a devenit europarlamentar. nu pot sa cred. o sa se duca maimuta asta sa ne reprezinte ..... in luna.........incredibil :(((((((

ca a ajuns europarlamentar, poate fi un lucru bun pentru. noi..

trebuie sa mearga la Bruxell vreo 2..3 zile pe saptamana, si astfel, poate scapam de el de la Steaua..

poate nu mai are timp sa intervina si atunci sau vinde , sau deleaga pe cineva in locul lui, si speram sa fie cineva mai competent decat el!

Forta Steaua!

Sa-i dam in cap , nu se poate....Totusi, dupa exemplul STELISTULUI din San Jose, ce-ati zice, daca fiecare dintre noi, ar incerca sa convinga un prieten stelist din afara tarii sau chiar din Romania,sa duca un banner similar la un eveniment sportiv.Am sa incerc sa vb cu cineva din SUA, care merge la meciuri din camp lor de fotbal(MLS) si cu un stelist din Italia.Trebuie doar sa scrie un banner, sa-i faca poza si s-o trimita la toate ziarele din Romania.

Baiatul acela din toronto,mai intra pe forum?Toronto are o multime de echipe: hochei,baseball,fotbal,baschet,ar fi unde sa arate banner-ul!

Pareri?:)

Edited by MIREL6RADOI

Steaua cea mai iubita echipa din Romania! Mi-ar fi rusine sa zic asta, la un meci de asa importanta "marii suporteri" ai Stelei se duc pe stadion doar pentru a continua razboiul cu Becali. Din cate s-a vazut si auzi la TV parca Dinamo juca acasa, suporterii lor cantand si facandu-se auziti pe tot parcursul meciului. Mai bine stati acasa sau ascunsi ca nu avem nevoie de asemenea oameni pe stadion. Echipa asta are nevoie de suporteri adevarati nu de niste tamptiti care se razboiesc cu cel care da banii la echipa asta. Stati bah acasa si mancati seminte ca numai la asta sunteti buni, si va mai numiti stelisti. Luati exemplul celor de la CFR Cluj, aia sunt suporteri adevarati si Steaua este a romaniilor de pretutindeni nu celor care merg pe stadion ca sa fie cu "turma" ca de fiecare data creati numai probleme si suferim toti.

PS: Datorita lui Becali Steaua are rezultate, daca pleaca el ajungem de tot rasul asa cum e si Rapid ca nici dracu nu baga atatia bani la echipa.

**** RATATULE ! DISPARI ! DISPARETI CU TOTII ! SUPORTERII PULII LU Becali ! MARSH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UITE BA DIN CAUZA VOASTRA AJUNG EU SA IMI OMOR NEURONII !! USCAMI-AS CHILOTII PE CRUCEA DE LA MORMANTU' LUI Becali.

Edited by Kellerman

o sa intram si in voi, becalistilor... stati linistiti, o sa disparem interzisi sau cu dosare, dar le vom primi pentru voi.

Edited by noname