Phase

Ce Putem Face In Fata Lui Becali???

315 posts in this topic

pana va vine o idee mai rasarita haideti sa ne bucuram ca a luat 0.8% la alegeri =)))))

Daca nu facem nimic, n-o sa se intample nimic...

pana una alta e cineva de la SUD dintr-o brigada ceva care vrea sa facem un banner ceva mai mare si mai semnificativ? pot sa cotizez..sa ma implic etc

Edited by fredysteaua

Cât de tare! Touch the screen, touch the screen! Heal! Heal! In the name of AISS! Heal!

ok, s-o facem!!! sa luam inapoi ceea ce ne apartine. Fecali e unul singur, noi suntem atatia... avem bani, daca ne unim... sa studiem toate legile si sa demaram actiuni de salvare a miracolului Steaua... poate gasim si in echipa cativa dispusi sa ne ajute. :steagcruce:

Oameni buni si dragi stelisti, de ce nu intelegeti ca nu se poate cumpara ceea ce nu este de vanzare, respectiv clubul si/sau actiuni la club ?

pt andyro:

totul este de vanzare, depinde doar de pret. Si Steaua de la Becali se poate cumpara, daca i se ofera suma necesara. Si am mai zis-o dar o mai zic ori de cate ori e nevoie: Suporterii de unii singuri n-au cum sa stranga bani suficienti. Insa cu sustinerea unor foste glorii pot atrage sponsori care sa bage banii necesari. Unii doar pentru reclama, si altii chiar pentru a deveni actionari, cum se intampla la Dinamo.

Cred ca cel mai bine ar fii sa fim constientzi de ce inseamna Becali pentru Steaua.

Daca imi aduc bine aminte cand Becali a venit la echipa Steaua avea datorii mari, ne-a facut stadionul modern, a platit restantzele care le aveam pe la lumina si a schimbat de vreo 2 ori scaunele, ne-a scapat de jandarmi si a angajat BGS-ul pentru a face ordine pe stadion. Dar si pe mine m-a deranjat atmosfera care a creato!

Insa sa fim seriosi daca Becali nu lua Steaua probabil acum eram condusi de molii care ne cereau cotizatii si bilete scumpe si probabil protestam si injuram conducerea mai rau decat suporterii lui Dinamo.

singurul lucru care il am de reprosat lu Becali , ar fii sa fie mai diplomat si sa lase antrenorul sa faca toata treaba.

In privinta asta am putea face un benner mare in peluza pe care sa afisam un mesaj de genul: " Gigi respecta Steaua si lasa oamenii sa-si faca treaba , te vrem ca patron nu ca Manager General"

Cred ca ar fii suficient pentru a se mai linistii ...totusi noi suporterii i-am adus anul trecut castiguri de 4000.000 de euro din vanzarea biletelor si a abonamentelor, iar pe magazinul virtual deja s-au facut comenzi de 300.000 de euro

Forzza Steaua!!! :steagcruce:fular-campionii

Ce ma deranjeaza o treaba, si asta am observat-o la mai multi.Ca daca nu era Becali cine baga bani in Steaua? Pai mai oameni buni, Steaua ii clubul cel mai titrat din Romania, credeti ca nu exista in lumea asta un om care sa isi doreasca o echipa cu palmaresul Stelei, istoria si traditia ei? Un om de afaceri profesionist, nu imitatie gen oierul... Ganditi-va ca persoana publica, sa zici ca detii Steaua Bucuresti, echipa cu cei mai multi suporteri din tara, cea mai iubita, cea mai cunoscuta in strainatate... Eu unul nu cred ca nu exista un om de afaceri roman sau din strainatate sa nu bage bani in Steaua, sau care sa nu bage in caz ca pleaca ciobanu(ceea ce ma indoiesc)... Daca ar pleca el ar fi de vis, ganditi-va ca cel care va prelua, sau un grup de oameni de afaceri pot cumpara dintr-o singura negociere pachetul majoritar. Mai vad multe persoane inca in Romania care asimileaza Steaua cu el, atunci chiar mi se face scarba de acele persoane.Singura cale de protest ii sa il contestam la fiecare meci de acum incolo, poate poate se gandeste sa vanda Steaua

Vreau si eu un raspuns, daca se poate, din partea AISS-ului. De ce nu se incearca un miting, de genul celui facut de rapidisti, impotriva lui Gigi Becali? Nu trebuie sa fie in fatza casei, sa vandalizam nush ce. Simplu: la stadion, sau in alta parte, atragem si presa si ne facem auziti. Sau daca nu, macar un comunicat dupa ultimele "zvonuri" cu Nastase, Hagi si Popescu care sa preia echipa nu se poate? Sa scrie clar si mare in comunicat: "Ca urmare a ultimelor declaratii ale patronului echipei, conform careia clubul Steaua Bucuresti este de vanzare pentru suma de 5 milioane de euro, AISS-ul roaga fostele glorii ale clubului sa ia atitudine pentru a ajuta suporterii sa readuca la Steaua profesionalismul unui club de talia sa, prin indepartarea domnului George Becali. Speram ca persoane ca Gheorghe Hagi sau Ilie Nastase sa nu ramana indiferente la apelul suporterilor, care s-au saturat de actiunile necugetate ale domnului Becali."

Sunt doar niste cuvinte pe-o hartie, dar care reunesc vocea suporterilor. Mai departe, garantez eu ca ajung in presa si la urechile celor care trebuie. E chiar asa de complicat?

@ dragosr

Acele cuvinte vor ajunge in presa, respectiv la urechile ciobanului si mai mult ca sigur va ramane indiferent, asta daca nu cumva ne va priva de-a vedea meciurile din peluze. Am ajuns la concluzia ca omul asta e instabil psihic. Probabil a suferit vreo trauma in copilarie.

Probabil a suferit vreo trauma in copilarie.

I-o fi taiat taica-su prima iubire, o oaie si de atunci nu mai e normal

@ dragosr

Acele cuvinte vor ajunge in presa, respectiv la urechile ciobanului si mai mult ca sigur va ramane indiferent, asta daca nu cumva ne va priva de-a vedea meciurile din peluze. Am ajuns la concluzia ca omul asta e instabil psihic. Probabil a suferit vreo trauma in copilarie.

Becali normal ca va ramane indiferent, dar mesajul nu e neaparat pentru el. E pentru ca suporterii sa-si exprime un punct de vedere comun. Ca daca stam asa ca prostii pe net si zicem ce bou e Gigi si vrem sa plece, dar nu facem nimic, atunci n-avem voie sa ne plangem. Iar un astfel de mesaj trebuie facut, dupa parerea mea, chit ca are efect sau nu. Doar cu scandari pe stadion nu rezolvam nimic, ca astea trec. Se mai mituiesc niste sefi de galerii, se mai castiga niste meciuri, 2-3 sloganuri noi si gata.

Daca se face un comunicat oficial al suporterilor, macar se creaza un curent puternic impotriva lui Gigi. Nu zic ca asta o sa-l dea jos, dar e un pas necesar. Altfel, e gargara aiurea. Si avand in vedere ultimele intamplari, mi se pare anormal ca asociatia suporterilor sa nu ia vreo atitudine.

@dragos

AISS a emis comunicate de fiecare data cand s-a considerat ca este cazul. Din pacate, Gigi iese zilnic in presa si mai zice cate ceva, nu ii putem raspunde tot timpul. Cum s-a vazut si de data aceasta, din pacate au ramas la stadiul de zvonuri, actiunile lui Hagi, Popescu sau Ilie Nastase nefiind concretizate in vreun fel. In direct la b1tv, Gigi a declarat iar ca Steaua nu e de vanzare, si ca e a lui, a copiilor lui si a familiei lui...corect. Acum e de datoria fiecaruia dintre noi sa luptam pentru a lua Steaua inapoi, prin tot ceea ce ne sta in putinta. Asistand pasivi nu vom remedia situatia.

Legat de marsul de protest, la meciul cu Fiorentina s-a organizat unul, un grup de suporteri stelisti protestand in drum spre stadion si la intrarea in arena, purtand in fata mesajul "Pleaca din Ghencea" si scandand impotriva lui Gigi. Cu siguranta actiunile vor continua pe aceeasi linie.

De ce nu se incearca un miting, de genul celui facut de rapidisti, impotriva lui Gigi Becali?

fiindca stelistii sunt suporteri de rezultat, fiindca din 1050 care au votat in poll aproape 450 (jumatate) nu-l vor constesta la urmatorul meci, fiindca sunt preocupati de Lacatus...

@lbj

Ok, faceti cum credeti. Stiu ca Gigi declara tot felul de tampenii zi de zi, dar mi se parea ca acum ar fi un moment oportun pentru a amplifica si mai mult curentul anti-Gigi, cum e si cel de la rapid anti-patron. Si e clar ca solutia scaparii de Gigi n-o sa vina de la el, Gigi nu va iesi serios sa spuna "vand Steaua, dati-mi nush cat, astept oferte". E clar ca sunt vrajeli, si ca pana la urma face cum a facut la B1. Dar putem folosi genul asta de declaratii ca pretext pentru a-l contesta si mai mult, si CEL MAI IMPORTANT: PENTRU A GASI O ALTERNATIVA. Pentru ca in lipsa de asa ceva, Becali n-o sa plece in veci. Fie si pentru simplul motiv ca n-are cui sa dea actiunile. '

Noi suntem ca un copil maltratat de parinti. Daca plangem si ne dam cu fundul de pamant poate ne aude cineva poate nu. Daca incepem insa sa batem la vecini, sunam la politie, poate se si rezolva ceva. Altfel ne linistim de fiecare data cand ne spun parintii ca "o sa fie bine".

I-o fi taiat taica-su prima iubire, o oaie si de atunci nu mai e normal

mai degraba trauma lui Gigi provine din faptul ca s-a plimbat in c..l gol prin fata taurului comunal, care l-a confundat cu vreo vita. adevarul e ca la fatza seamana perfect!

ultimele zile ne-au readus in centrul atentiei circul ieftin pe care il face becalopitecul, parca vad ca in curand revine si in politica. i-ar sta bine ca europarlamentar! sau ambasador in australia, ca e departe si sunt oi multe. orice, numai sa fie boul departe de Steaua NOASTRA!

Salut,

Propun sa se deschida o sectiune cu masuri ce pot fi luate impotriva "creditorului".Se vor posta doar propuneri pentru si nu vor fi acceptate comentarii ale celor care sunt pro "creditor".Sunt liberi sa deschida o sectiune a lor.Vreau asta pentru ca vreau o sectiune concentrata pe solutii,propuneri,ideii pentru indepartarea cancerului.

Postarile vor fi sub forma urmatoare:

1. Se vor scrie mesaje impotriva "creditorului" in toate spatiile publice cu vizibiitate

2. Nu se vor mai cumpara produse sau servicii de la firmele detinute de interlop si chiar de la cei carora ii sunt datori lui ( cu cat va avea probleme financiare , cu atat va parasi Steaua mai repede )

- Avicola Iasi detine 69,098 % ( Societate specializata in: cresterea pasarilor pentru carne si oua; industrializarea carnii de pasare; producerea de nutreturi combinate; prelucrarea carnii de pasare; operatiuni de achizitionare a cerealelor pentru producerea furajelor.)

- Comaico, fosta Întreprindere de Sere "30 decembrie", ( terenuri cu o suprafațã de aproximativ 120 de hectare, pe majoritatea acestora fiind amplasate sere nefuncționale.)

- Romes Voluntari (ROMS) detine 59,79 % ( producator de tuburi electronice )

- Grupul de firme Arcom SA detine 71,66 % compus din :

1. S.C.Productie Industriala ARCOM S.A. ( Produce si comercializeaza: betoane,mortare,armaturi fasonate,agregate,prefabricate din beton )

2. S.C. LAFARGE ARCOM GIPS S.A. (productie placi si sisteme de gips-carton )

3. S.C. ARCOM - GEALAN S.A. ( Produce ,comercializeaza si monteaza : tamplarie din PVC ,geam termopan.ferestre,usi,rulouri )

4. S.C. ARCOM - IAEC S.A. ( hale industriala si parti componente,constructii civile si industriale in sistem BAR sau elemente prefabricate beton metal,confectii metalice diverse,inchideri perimetrale )

5. S.C. SUT ARCOM S.A. ( Inchiriaza utilaje de constructii si mijloace de transport rutier intern si international,executa lucrari de mecanizare )

6. S.C. ARCOTEX S.R.L. ( Extrage ,transporta si comercializeaza produse de balastiera )

7. S.C. ARCOMNICO S.R.L. ( Produce si vinde elemente prefabricate din beton pentru pavaje )

8. S.C.CIMEX S.A. Tulcea ( Executa lucrari de constructii-montaj in antrepriza proprie sau subantepriza )

9. S.C. ARCOM-MECON S.A (Inchiriaza utilaje de constructii si mijloace de transport rutier intern si international,executa lucrari de mecanizare )

10. S.C. B.A.T.M. - ARCOM S.A. (Comercializeaza din depozite sau magazine proprii,echipamente si materiale pentru constructii )

- Uzina Mecanica Dragasani detine 90,702 % ( Fabricatie de cartuse si gloante pentru mitraliere. Cercetare si proiectare munitie infanterie. ) :) Putin probabil sa aveti interes pentru produsele sau serviciile respective dar banuiesc ca au si alte servicii sau produse

- European Imobiliar Developers ( dezvoltare (promovare) imobiliara )

- Melody Bar SRL ( restaurant )

Printre cei care au luat imprumuturi de la Becali se numara Dumitru Bucsaru ,Vasile Geambazi , Nicolae Nae , Horia Culcescu și Viorel Tudorache .( voi cauta sa vad ce firme detin )

3. Nu se vor mai accesa articolele din site-uri care il citeaza pe "creditor"

Cam astea sunt ideile mele pentru moment

Afara din Ghencea! - Steaua suntem noi

Solutia pentru indepartarea lui Becali este trecerea la actiune a suporterilor.

Nu este suficient sa protestezi in tribune.Trebuie protestat prin intrarea suporterilor pe teren prin inbulzeala.Alta solutie nu exista.

Probele mele anti Becali-

Sa-l descoasem pe Becali si sa vedem ce bine a facut la Steaua.

Becali a preluat clubul pe nimic si prin santaj!Cum?A imprumutat clubul cu cateva milioane si apoi a cerut actiunile.Daca ne aducem aminte Becali cind a venit la Steaua sa prezentat ca un binevoitor si un om de caritate! A girat cu bani clubul si a spus ca va fi garantia clubului.Si apoi sa vazut clar intentile acestui om de caritate.Apoi a venit si a cerut actiuni.Situatie in care Paunescu a trebuit sa cedeze.Practic la pacalit pe Paunescu si a prostit suporterii cu munti de bani ca investii.Bani care nu au venit niciodata! Daca ne aducem aminte de multe ori la inceputurile la Steaua a fost intrebat de subtil de presa cind va face investitile promise?

A luat clubul pe nimic si se poate spune prin santaj!Exact asa cum sau privatizat si furat aproape toate fabricile si intreprinderile din Romania ! Si banii bagati de Becali la inceput au fost obtinuti prin inselarea statului ,mai bine zis armatei.Cazul Babiuc! A preluat clubul fara datorii!Unde sa mai pomenit asa ceva? Datoriile erau ale cui? A facut niste masinatii si iau lasat pe aia care au facut investitia de 8 milioane de dolari de la tribuna oficiala cu buzele umflate! Cat despre masinatii ce sa mai vorbim.

sunt declaratii din acea vreme a unor oficiali stelisti care au spus ca clubul a fost dus in starea de faliment in mod voit pentru a scoate clubul din cadrul armatei.Cum oare a facut acest om afaceri cu Armata? Este clar mita si coruptie!

Becali spune ca si-a riscat averea la clubul Steaua!

Oare???

Cred ca ar mai avea cel putin 60 de milioane de euro de investit pentru a se considera un investitor moral.

A dobandit o mare parte a averii si datorita clubului Steaua.Probabil nu punea niciodata mana pe terenurile alea daca nu era la Steaua.Sa nu mai vorbim de publicitate!

Becali spune ca a facut cea ce nu a facut nimeni in europa de est! Nu stiu ce a facut omu asta asa deosebit. Numiti un mare jucator venit la Steaua?

Performantele nu se ridica la valoarea anilor 90.

Singurul merit care il are la Steaua este ca a stopat o perioada de timp tranferurile in strainatate prin indepartarea de Frati Becali.Dar asta spus cu multe ghilimele!

De un an si jumatate vedem ca la Steaua se perinda fratii becalii! Stim cu totii ca au facut prapad la Steaua acesti verisori dragalasi!

Oare de ce Becali nu a vandut 50 % din actiuni?

Se intorcea roata exact cum a patit Paunescu cu el!

Steaua este o buna sursa de spalat bani si castigat imagine.Imagine pe care nu o va avea niciodata!

Domnule Becali performantele nu se fac oferind valize ca mita!De la bun inceput acest om a aratat ca a venit la Steaua pentru a se folosi de imaginea clubului .Faptul ca a refuzat sa vanda 50% din actiuni demonstreaza ca acestui om nu ai pasa de performantele acestui club ci mai degraba de propriul interes.

Sa nu mai vorbim de mafia pariurilor.

Daca Becali joaca sute de mii de euro la ruleta atunci de ce sa nu bage milioane de euro in trucarea de meciuri si sa ia 10. .Se vorbeste de trucare meciuri dar nimeni nu deduce posibilitatile la pariuri prin trucarea unui meci.

Trebuia sa insceneze cateva meciuri si a facut 10 milioane. Credeti atunci ca mai este mort dupa 60 milioane de euro de la americanul ala?

Becali trebuie sa inteleaga ca Steaua inseamna suporterii si nu lotul de jucatori handicapati si baza sportiva care nu o detine.Daca nu ar exista milioanele de suporteri atunci clubul asta in mare parte nu ar face doua parale!

Asa ca fiecare suporter valoreaza cativa zeci de euro.

Finalul sezonului trecut a fost maxim de dubios.Oare de ce tine Becali asa tare cu dintii sa nu piarda Steaua? Ca sa piarda bani oare?

Sa nu mai vorbesc de atitudinea batjocoritoare si umilitoare la adresa jucatorilor,antrenorilor,suporterilor,presei,adversarelor,etc.mari foste glorii ale echipei.Actiuni indreptate contra Stelei si a tuturor celorlarlte echipe:vezi cazul valiza,indoieli serioase asupra corectitudinii competitiei sportive. Interesul meschin de a nu dori neaparat castigarea unor trofee-campionatul,cupa Romaniei-cat participarea in l.c.de unde poate castiga sume imense. Impresia unui om total neserios.sa nu spun mai mult.vezi situatiile de genul:'io,am glumit,v-ati uitat in gura mea ?'Imensul capital politic si de imagine facut pe spatele Stelei.Jumatatile de adevar pe care le arunca 'prostimii'.vezi investitiile de pana acum la Steaua,circa 40 mil.euro,dar uita sa ne comunice si incasarile totale in aceeasi perioada.Legaturile dubioase cu lumea interlopa si spalarea banilor in interiorul clubului,pe care se spune in presa,ca le-ar avea. si multe altele.Deasemenea

distragerea atentiei de la performantele clubului

prin crearea de scandal!

Cred ca domnul Becali este mai potrivit sa investesaca in fotbalul din albania!

Sa nu mai amintesc de atitudinea presei si televiziunilor care sufera de becalimanie.Emisiunile sportive si stirile seamana cu stirile ceausiste si cantarea Romaniei! In presa romana exista cenzura!

Cum sa nu fie corupti ziaristi astia.

Era un articol pus special in gsp.ro prin care vorbea becalii ca nu mai are bani.Nu stiu daca l-au sters.A fost vreo 2 saptamani!De asemenea se vorbeste de bugete anuale care de fapt nu exista! Prea tare se potriveste anuntul acela chiar din ziua meciului prin care se anunta condamnarea la inchisoare cu suspendare a suporterului acela care a intrat pe teren!Acesta ar fi cel mai nou exemplu asupra mafiei si relatilor ale acestui Becali! Deasemenea trebuie amintit si aura inaxplicabila pe care o are asupra prostimii exact asa cu o avea ADOLPH HITLER!

Becali simpatic om ?Asa este?

Ce se intampla la Steaua nu se putea intampla de exemplu la Craiova.

O parte din vina o au si suporterii care nu stiu sa apere clubul.

Cred ca sfarsea incuiat in birou!

Si in mormant te-as cauta sa te bat!

Mafiot albanez!

Din pacate Steaua a fost ca un miel abandonat lupilor iar Becali ce poate a fi? Se spune ca lupul se freaca de hoit ca sa puta frumos!

Din pacate noua adevaratilor stelisti nu ne place!

Steaua a castigat cel putin 30 de milioane de euro numai din Liga Campionilor numai in ultimi 2 ani.Bani care nu sau re gasit in investitii.

Cind ai 3 participari in Liga Campionilor trebuie sa se vada un progres!

Practic banii astia doar au umplut buzunarul cuiva! De acum 2 ani de zile presa a criticat lipsa transferurilor in Ghencea.Au facut doar transferuri ca umpluturi sa nu bata la obraz!

Sa vedem ce inseamna venituri de Liga Campionilor de 15 milioane de euro anual? Platesti un primul unsprazece cu un milion net+ taxe!

Sau aduci 4 super jucatori liber de contract pe care ai platesti cu peste 2 milioane de euro si mai raman bani sa plateasca tot lotul!

Mai punea 2 pusti de 18,19 ani si cativa jucatori de valoare medie si era o super echipa! Daca credeti ca nu se gasesc jucatori de mare valoare si liber de contract care sa vina la Steaua pe contracte adevarate atunci va inselati amarnic!

Si acei 600 de mi de euro pe care Becali sustine ca ai cheltuie lunar pe echipa nu exista.Poate ca imprumut!

Toate acesta demonstreaza ca Becali doar si-a umplut bine buzunarele cu banii proveniti din Liga Campionilor! Nu mai poate mira pe nimeni de ce Becali se tine de Steaua ca o scaiete.

Atmosfera din Ghencea seamana cu piata revolutiei.

Mai lipseste ultima sceneta si elicopterul!

Aceia care cred ca Steaua retrogradeaza fara Becali se inseala amarnic.

Investitorii asteapta ca la usa cortului! Steaua nu este Rapid.

Ignorarea totala a suporterilor ne intreaba ce cauta omul asta in fotbal.Declaratia lui Becali de la Telesport prin care spune suporterilor EU sunt BLESTEMUL VOSTRU ,spune totul!

Din primi ani de cind Becali este la Steaua a disparut ori ce voce a suporterilor,au disparut liderii suporterilor.Cel mai probabil ia cumparat cu bani!

Sa nu mai amintesc declaratia "Dacã ei spun ?Pleacã Becali!?, e pãrerea lor. Dar ei strigã ?M... Becali?, iar eu nu vreau s-o iau, ci le-o dau lor! N-au decât sã înjure în fața televizorului"

Singura sansa de a indrepta lucrurile este intrarea in teren prin imbulzeala,fluturarea steagurilor,chemarea presei.Puneti scara la tribuna oficiala si urcati ca la Plevna.Daca mai vreti sa vedeti lumina in clubul asta?

Fara o revolutie nu se va intampla nimic, veti ramane cu EI STRIGA **** DAR EU VREAU S-O IAU.

Se pare ca o mare pasiune a domnului Becali este sa dea **** la milioane de suporteri. Becali este un om de acelasi speta cu Zambon !

Edited by nicobo78

ce dracu sa-i facem sa-l injuram ca oricum nu pleaca de la Steaua:( m..e Dinamo cioban prost ce ne-a facut asta ma

Edited by MoWeed
Limba romana

oierul este o problema

orice problema are o rezolvare

primul pas spre rezolvare...constientizarea problemei

cine e destept sa inteleaga...cine e sufletist sa stea deoparte

Gigi Becali=bani

slabiciunea lui Gigi=foame de bani

Gigi detine Steaua

Gigi vrea bani de la Steaua

Steaua aduce bani prin Cl si bilete de la fani

no C league=no bani=problem Gigi

1 an,2 an,3 ani=no bani=Gigi se satura si ...va las sa va ganditi

cum putem rezolva noi acest sistem de ecuatii....

simplu no Cl si no UEFA...

cum se ajunge aici...hmmm...sunt sigur ca gasim o modalitate...

ganditi-va bine...no europa...no perfomanta..no fani...no bani...no Gigi

si acum sfarsitul..suntem dispusi sa riscam aceste lucruri sau ne multumim cu ce avem....eterna problema a romanului de rand.

weekend placut tuturor

Sa ne strangem la universitate , sa scriem si mai multe mesaje pe betoane, sa-l injuram si mai mult la meciuri , sa ne plasam cateva grupuri si pe la trib 1 si 2 si sa afisam bannere si pe acolo, sa facem un site special de protest anti cioban ...

Trebuie pus un asasin platit.Injunghiat ca pe Cozma si sa ai taie beregata ca la porc.

Sau mai bine impuscat.Ne trebuie doar un Pasaris.

Sa ne strangem la universitate , sa scriem si mai multe mesaje pe betoane, sa-l injuram si mai mult la meciuri , sa ne plasam cateva grupuri si pe la trib 1 si 2 si sa afisam bannere si pe acolo, sa facem un site special de protest anti cioban ...
Edited by nicobo78

Vreau si eu un raspuns, daca se poate, din partea AISS-ului. De ce nu se incearca un miting, de genul celui facut de rapidisti, impotriva lui Gigi Becali? Nu trebuie sa fie in fatza casei, sa vandalizam nush ce. Simplu: la stadion, sau in alta parte, atragem si presa si ne facem auziti.

Ati facut ce-ati facut si tot la vorba mea ati ajuns... Mai trebe sa va prindeti si cum sa generam o alternativa si va fi, sa speram, bine. :)