Phase

Ce Putem Face In Fata Lui Becali???

315 posts in this topic

as spune eu ce sa facem da-mi sariti toti in cap.

Pana sa aflam ce putem face noi, uitati ce vrea sa faca el:

"Vreau altfel de galerie. Elevi îmbrãcați frumos, tineri de liceu, civilizați, nu unii care sã înjure. Nu mai vreau reciprocitãți cu Dinamo sau Rapid, nu mai plãtesc pentru vagabonzii și golanii ãia, nu mai vreau suporteri în deplasãri. Sunt unii la peluze care dau tonul, vreo 2.000 dupã care se iau toți, vreau sã curãț peluza, nu mai dau niciun ban la bilete sau autocare, eu nu sunt Turcu sau Borcea sã fiu înjurat. Vreau sã scap de acei derbedei", a afirmat Becali la Telesport.

LE: Cer scuze moderatorilor, de-abia acum am vazut ca VanFootball postase acelasi lucru intr-un alt topic.

Edited by Lari

celor atat de "ingrijorati" de soarta Stelei, desi in timpul meciurilor unii nu prea par a fi legati de fenomenul Steaua si mai degraba sunt in razboi cu civilizatia, le sugerez sa-l contacteze pe venerabilul investitor fathi taher. imi pare o persoana serioasa si dispusa la un efort investitional de durata! pentru alte referinte va puteti adresa la clubul rapid!

concluzie: e bine sa luati aminte ca-n viata este INTOTDEAUNA loc si de mai rau si aproape niciodata de mai bine!

sper ca nu am deranjat fierbinteala unora prin umilele mele sugestii!

nu am avut rabdare sa citesc toate comentariile, insa, stiti cum e, cu prostul sa nu te pui pt ca are mintea odihnita. sau prostului trebuie sa-i vb pe limba lui.

Nu stiu ce se poate face, insa, singura solutie benefica, ar fi sa apara din senin un alt finantator. Un om care STIE CE INSEAMNA Steaua. Un om care iubeste Steaua, si care intamplator sa mai aibe si bani. Sa dea 40-50 mil euro atat cat cere Becali.... si treaba ar fi rezolvata, insa..... cam greu.

Mi-e f greu sa cred ca noi suporterii, am putea sa-l indepartam pe cioban de la Steaua. Omul nu are conshtiinta, nu are discernamant.

Totusi branzaru trebuie contestat si chiar injurat la maxim pana se satura si va gasi singur un cumparator.

Edited by STARforce

pai cel mai simplu e sa i-o dam prin gura tot meciul, mai ales cand e in direct la antena, cu pauze pentru a mai si incuraja echipa din cand in cand.

asa o sa fie data afara si Victor, si o sa inceapa sa scrie si el anti-Jiji daca il plateste cineva pentru asta :-)

Conform Hotnews.ro, ar fi aparut informatia conform careia Gigi Becali ar fi dispus sa vanda Steaua pentru 80 milioane de euro. Eu am expus pe pagina 3 un ditai planul pentru ca sa "scapam" de Becali.

Poate ca ar fi momentul sa inceapa o campanie care sa stranga laolalta fostele glorii steliste, si alaturi de ele investitori dispusi sa bage bani la Steaua pentru a-i face o oferta lui Becali undeva pe la 50 milioane de euro... Zic si eu, ca ar fi singura chestie cat de cat logica pentru a putea face ceva in fata lui.

Toate fostele glorii sunt suparate pe el, deci cred ca ar fi de acord. Trebuie doar sa existe cineva care sa se ocupe de asta, iar eu cred ca asta ar fi rolul AISS-ului.

Victore, tu esti tuciuriul ala de nepot unisprancenat care sta langa antrenori pe banca si da din maini si se agita ca sa creada lumea ca el e principalul? Tu scrii destul de corect gramatical, iar pe fata aluia nu prea se citeste nici o urma de inteligenta...Deci s-ar putea sa gresesc. Dar macar spune-ne si noua de ce esti asa fan Gigi

haideti sa incercam sa strigam ceva la meciul cu Unirea...ceva fara injurii dar care sa il loveasca in suflet pe cioban ! propun ca fiecare sa se gandeasca, sa propuna si sa vina cu argumente in legatura cu asta si sa vedem cu cine trebuie vorbit pentru asta !

respect!

tot eu propun ceva :)) desii nu cred ca ar fii nimeni de acord cu asta ar fii frumos sa facem o mica caterinca si sa strigam tot meciul ceva POZITIV despre el cum ar fii Gigi TE IUBIM , FORZZA Gigi , hai Becali.... sa vedem reactiile tuturor:)) sa vedem daca si asa ar mai pune jandarmii pe noi ca in meciul cu Timisoara ! inca odata sper ca nu am deranjat pe nimeni!

sper ca nu am facut offtopic dar macar atat sa facem daca de atata timp nu s-a luat nici o masura!

Edited by fredysteaua

Gigi a zis ca da clubul suporterilor daca ei or sa-i arate un cont cu 500 000. Eu nu cred nimic din ce spune, insa am mai spus-o si o mai spun: cred ca AISS-ul ar trebui sa puna mana, sa dea telefon si sa vorbeasca cu persoane ca Hagi, Popescu, Nastase, Balint etc. Ar putea strange, si doar la nivel declarativ, suma asta si apoi sa iasa public cu un comunicat si sa spuna: "Uite ma, avem banii. Ce faci?"

Suporterii nu vor putea niciodata sa sustina singuri clubul, ca in Spania, insa printr-un organ reprezentativ cum ar putea fi AISS, ar putea atrage foste glorii si sponsori intersati pentru a contribui la club.

Maimutoiu stie bine ca asta ar fi idealul nostru dar nu prea imi vine sa cred ca o sa lase el mina de aur numita Steaua.Ciobanul se referea la aia 500.000 Eur ca fiind salariile jucatorilor adica vezi doamne noi nu am fi in stare nici macar sa le asiguram salariile...

Edited by STARforce

Am citit intr-un ziar ca AISS a deschis un cont, sa strangem bani, sa cumparam clubul de la Gigi. E adevarat? Un link se poate? tks

Pacat. Imi pare o idee excelenta.

Am citit intr-un ziar ca AISS a deschis un cont, sa strangem bani, sa cumparam clubul de la Gigi.

In ce ziar ai citit tu asa ceva?

fular-campionii

Este vrajeala, in fapt cred ca doara dorit sa sublinieze diferenta dintre EL si suporterii pe care nu-i considera in stare sa plateasca o luna din salariile jucatorilor, dar ssa mai tina cont de parerea noastra

daca ciobanul nu pleaca... pana cand mai uitam sa cantam pentru Steaua ?

si daca ciobanul pleaca si vine in locul lui altul exact la fel... sau poate mai rau ?

si daca nu putem sa facem cum e in spania atunci de ce mai protestam ?

Steaua inseamna prea mult pentru prea multi si de asta nu trebui sa fie jucaria nici unui magnat, boier, baron, sau milionar de carton.

ori SOCIOS ori ciocu mic

ori atitudine si implicare ori ciocu mic

ori iubim Steaua ori o ingropam ?

ori acceptam prezentul si asteptam in continuare sa se repete istoria; ori renuntam sa mai sustinem si sa simtim pentru echipa asta; ori construim clubul nostru dupa modelul Barcelona si nu mai permitem nimanui sa ne deturneze ambitiile colective.

Daca am putea sa facem socios, eu as contribui fara discutie. Problema este cine incepe, pe urma sigur se vor adauga si altii, sunt sigur de asta.

Sa facem ceea ce am inceput la meciul cu Unirea: sa-l injuram.non stop!

Oameni buni si dragi stelisti, de ce nu intelegeti ca nu se poate cumpara ceea ce nu este de vanzare, respectiv clubul si/sau actiuni la club ?