Phase

Ce Putem Face In Fata Lui Becali???

315 posts in this topic

@dragosr

E o problema interesanta. Unele din punctele subliniate de tine au fost deja discutate in cadrul AISS, o parte din acestea s-au lovit de unele probleme insolvabile. De exemplu, un lucru e clar - Becali nu va vinde Steaua decat in niste situatii extreme, la care se poate ajunge foarte greu; sau, alt exemplu, stelistii (oricat de multi ar fi ei) nu sunt dispusi - decat intr-un procent foarte mic - sa investeasca ceva mai mult in pasiunea lor, de aceea ma indoiesc ca o initiativa de finantare, fie ea sustinuta de mari glorii, va avea succesul scontat. Exista exemple europene, dar trebuie sa ne gandim cat de departe suntem de acele exemple, social vorbind - un "socios" poate da 100 de EUR dintr-un salariu de cateva mii, un roman a) nu poate da 100 de euro dintr-un salariu de cateva sute sau b) o suma mica donata de un numar mic de persoane nu reprezinta o sustinere relevanta. Noi ne-am lovit de asta in practica, cand referitor la membrii asociatiei. Daca vrei, te asteptam in AISS (si implicit, in sectiunea rezervata membrilor) pentru a detalia cele de mai sus intr-un cadru mai...propice :).

Eu inteleg perfect situatia suporterului roman versus un socios de exemplu. De-aia nici n-am pus problema ca suporterii sa poata sustine de unii singuri clubul. Mai ales ca pe langa posibilitatea financiara apare dupa cum spuneai si problema disponibilitatii. Deocamdata e oarecum normal ca AISS-ul sa fie vazut cu retinere, fiind putini cei dispusi sa dea bani si sa se inscrie. Daca in schimb ar intra intr-o forma de sponsorizare la club si suporterul ar stii ca banii aia ajung in cele din urma la buget, eu cred ca ar aparea mai multi dornici.

Acum, revenind: dupa cum spuneam, sunt constient ca e imposibil in conditiile economiei actuale ca suporterii sa sustina de unii singuri un club de talia Stelei. Ar fi si o schimbare prea brusca in peisajul fotbalistic romanesc. Cred insa ca o intrare in actionariatul Stelei a AISS-ului, cu o participatie de circa 20%, ar fi benefica. Nu pot intra acum in detalii economice, pentru ca ar fi estimari clar departe de adevar, insa macar din punct de vedere al imaginii si al transparentei fatza de suporteri ar fi ceva benefic. Plus de asta, s-ar creea sa zicem de exemplu avantaje la achizitionarea de abonamente de catre mebrii AISS, actiuni de fidelizare cu caracter oficial al clubului.

Bun, si ca sa inchei: scenariul a prezentat o modalitate de a incerca schimbarea lui Becali. Dupa cum am scris si acolo, AISS-ul ar urma sa se asocieze cu foste glorii, care la randul lor, prin imagine si cunostinte ar putea coopta alti sponsori interesati. Asta referitor la problema contributiei suporterilor.

Cat despre problema "Becali nu vinde Steaua", am explicat destul de clar: in conditiile in care s-ar confrunta cu opozitia clara a suporterilor, a fostelor glorii, si, cel mai important, AR AVEA O OFERTA CLARA de preluare a clubului, facuta de catre aceste foste glorii in asociere cu AISS si cu alti investitori, atunci cred ca ar vinde-o.

Eu mai intru pe forum pe-aici, pana sa ma hotarasc daca intru sau nu in AISS. Am un motiv destul de serios pentru a nu o face, dar prefer sa nu mentionez aici care este acela.

Ce am putea face în fața lui Becali?

Pãi am putea lua niște exemple din niște țãri aflate la nivelul nostru ca dezvoltare, cum ar fi Bulgaria, Columbia, Peru, Argentina, Brazilia, etc.

Restul sunt doar lamentãri și naivitãți...

@Victor, faptul ca discutam pe un topic dedicat despre Becali nu inseamna ca nu discutam si despre alte probleme. Multumim de prezenta, dat fiind trecutul tau dubios, poate te retinem aici si trebuie sa ajungi in alta parte.

avand in vedere trecutul meu dubios (observ ca in ultimul timp inveti cuvinte noi, care probabil iti par ca suna "exotic"), ma simt onorat sa-ti trimit si un scurt aforism (si acesta este un cuvant care s-ar putea sa-ti placa) ce ti se potriveste: "cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia!"

acum ma duc la treburile mele importante, asa cum mi-ai sugerat cu fina si nedisimulata ironie, si sper in continuare ca nu te vei chinui peste masura!? in general se spune ca EA nu doare, dar nu stiu efectele in cazul tau!

1. Becali nu poate fi fortat sa lase afacerea Steaua si sa ne lase echipa in pace.

2. Gigi Becali, cu tot cu verii lui, sunt niste afaceristi mediocri care se bazeaza pe prietenii dubioase si amenintari (vezi "te fac de la brau in jos") si care nu iau decizii fara sa se consulte in prealabil cu diverse lipitori (cum ar fi Piturca in domeniul fotbalistic in cazul lui Gigi)

3. Motivul pentru care Gigi Becali e la Steaua nu are nicio legatura cu afinitatile cale fotbalistice. Cel mai important capital al Stelei suntem noi... mai mult de jumatate dintre romani.

Daca nu sunteti de acord cu vreuna din afirmatiile anterioare, le putem dezbate pentru ca amu nu vreau sa ma intind prea mult.

Vreti sa scapam de Gigi de la Steaua? Nu il putem forta dar putem convinge lipitorile ca e cazul sa il sfatuiasca sa plece in alta parte. Mai mult de 50% dintre romani inseamna o presiune teribila in cazul unui boicot. E complet anonim (asta pentru cei care se tem de represalii) si foarte eficient. Imaginati-va ca jumatate dintre romani nu ar mai cumpara Coca-Cola niciodata. Sau carne de pui belgian. Cineva si-ar pierde postul de conducere pe undeva, ar aparea tensiuni la alt nivel... intre smecherii cu bani afectati.

Sa revenim la Steaua... Gigi o foloseste ca vehicul electoral. Daca nu avea Steaua auzeam de el la fel de des ca de Tiriac ba poate si mai rar, cum auzeati de Taher inainte sa urce in rapid. Ce interes au grupurile media sa il puna mereu in lumina reflectoarelor? Raspunsul e simplu: peste 50% dintre romani. Cate articole despre Becali ar mai aparea in gazeta ori prosport daca nu ar exista cititorii sau clickurile pe site? Sigur ca sunt multi care zic ca articolele sunt platite direct de Becali si ca ele ar continua sa apara. Nici macar nu conteaza daca e adevarat ori ba. Oricat ar fi de bogat Gigi Becali nu isi permite sa plateasca falimentul intregii media. Nu ma hazardez deloc spunand asta si sunt sigur ca multi dintre voi au macar habar despre ce inseamna o cota de piata daca nu cumva sunteti chiar bine pusi la punct cu domeniul. Haideti sa facem un scenariu: gazeta scrie zilnic 3-4 articolase despre Becali... gazeta trebuie sa fie boicotata: NU cumpar gazeta, nu deschid site-ul gazetei sporturilor. Vreau stiri despre Steaua? Nicio problema... noi suporterii stelisti putem face un site de stiri sportive al nostru. Stiri cinstite, fara reclame, fara sa cerseasca clickuri. De unde luam informatia? Din gazeta:) E de ajuns sa o citeasca unul si sa puna informatia pe site. De ce credeti ca au facut aia mysport? Tocmai ca sa implice cat mai multi indivizi care ar fi putut altfel sa intreprinda site-uri de gen. Cat timp isi va permite gazeta sa continue sa scrie despre Becali. Retineti: 50% din cititori. Cadere libera. Sa presupunem ca Gigi ar finanta o perioada aparitia a noi articole. Cat timp? Pentru ca degeaba apar articole despre el daca nu le citeste nimeni (ganditi-va ca daca noi, stelistii,nu le citim precis suporterii altor echipe o sa moara de nerabdare sa le citeasca). Consecinta? Gigi dispare din gazeta. Apare Gigi la Pro TV? schimb canalul. Ma duc sa cumpar oua de la piata? De unde provin? De la Avicola Iasi, patron Gigi Becali. Sarumana dar NU, mai bine nu fac azi omleta. 50% din vanzari.

In afara de a fi un cancer pentru Steaua, Gigi Becali e si incult, nici macar semidoct ci incult de-a dreptul. E si marlan si arogant. Daca se pune pe picioare Campania: "Eu nu sunt sclavul lui Gigi" pentru suporterii stelisti... atunci se pot initia si alte campanii impotriva acestui Rhet Buttler al Romaniei (nu atat din cauza tentativei de mustacioara ci din cauza motto-ului lui fata de noi: "Frankly, my dear, I don't give a damn")... cu priza la alte categorii, de pilda clasa intelectuala. Cuvantul de ordine ar trebui sa fie boicotul. Ce se intampla daca 50% dintre romani nu merg la vot in semn de protest ca personaje ca Gigi nu sunt dupa gratii? Jurati voi ca nimic? Sigur ca se repeta alegerile si ca daca iar le boicotam constitutia zice ca nu are importanta, ca se valideaza asa, chiar daca doar familia Becali merge la vot dar in realitate sunt alte consecinte. Cineva va zice: cine sunt aia care nu au venit, ce vor ei si ce trebuie sa le dau ca sa ii atrag de partea mea? Iar Lapusneanul acela nu va avea 2 Poli in buzunar ca mine.

In fine, tot ce am spus mai sus e valabil nu doar in cazul in care toti stelistii s-ar tine de boicot. Nu-s un nebun care sa creada ca suntem o mare famile unita. Nu suntem asa! Dar un procent de 10% din populatie inseamna deja enorm. E... recesiune ca tot se poarta termenul.

Despre detalii putem discuta oricat. Important e sa va surada ideea. Noi suntem Steaua, nu Becali, nu Lacatus, nu Moreno, ci tu si cu mine, cei care nu suntem platiti sa iubim. Unul nu inseamna nimic, unu si cu unu fac doar doi dar multi de unu fac multi. Si fiindca ea nu se rupea a mai venit inc-un stelist...

Edited by Prepeleak

1. Becali nu poate fi fortat sa lase afacerea Steaua si sa ne lase echipa in pace.

2. Gigi Becali, cu tot cu verii lui, sunt niste afaceristi mediocri care se bazeaza pe prietenii dubioase si amenintari (vezi "te fac de la brau in jos") si care nu iau decizii fara sa se consulte in prealabil cu diverse lipitori (cum ar fi Piturca in domeniul fotbalistic in cazul lui Gigi)

3. Motivul pentru care Gigi Becali e la Steaua nu are nicio legatura cu afinitatile cale fotbalistice. Cel mai important capital al Stelei suntem noi... mai mult de jumatate dintre romani.

Daca nu sunteti de acord cu vreuna din afirmatiile anterioare, le putem dezbate pentru ca amu nu vreau sa ma intind prea mult.

Vreti sa scapam de Gigi de la Steaua? Nu il putem forta dar putem convinge lipitorile ca e cazul sa il sfatuiasca sa plece in alta parte. Mai mult de 50% dintre romani inseamna o presiune teribila in cazul unui boicot. E complet anonim (asta pentru cei care se tem de represalii) si foarte eficient. Imaginati-va ca jumatate dintre romani nu ar mai cumpara Coca-Cola niciodata. Sau carne de pui belgian. Cineva si-ar pierde postul de conducere pe undeva, ar aparea tensiuni la alt nivel... intre smecherii cu bani afectati.

Sa revenim la Steaua... Gigi o foloseste ca vehicul electoral. Daca nu avea Steaua auzeam de el la fel de des ca de Tiriac ba poate si mai rar, cum auzeati de Taher inainte sa urce in rapid. Ce interes au grupurile media sa il puna mereu in lumina reflectoarelor? Raspunsul e simplu: peste 50% dintre romani. Cate articole despre Becali ar mai aparea in gazeta ori prosport daca nu ar exista cititorii sau clickurile pe site? Sigur ca sunt multi care zic ca articolele sunt platite direct de Becali si ca ele ar continua sa apara. Nici macar nu conteaza daca e adevarat ori ba. Oricat ar fi de bogat Gigi Becali nu isi permite sa plateasca falimentul intregii media. Nu ma hazardez deloc spunand asta si sunt sigur ca multi dintre voi au macar habar despre ce inseamna o cota de piata daca nu cumva sunteti chiar bine pusi la punct cu domeniul. Haideti sa facem un scenariu: gazeta scrie zilnic 3-4 articolase despre Becali... gazeta trebuie sa fie boicotata: NU cumpar gazeta, nu deschid site-ul gazetei sporturilor. Vreau stiri despre Steaua? Nicio problema... noi suporterii stelisti putem face un site de stiri sportive al nostru. Stiri cinstite, fara reclame, fara sa cerseasca clickuri. De unde luam informatia? Din gazeta:) E de ajuns sa o citeasca unul si sa puna informatia pe site. De ce credeti ca au facut aia mysport? Tocmai ca sa implice cat mai multi indivizi care ar fi putut altfel sa intreprinda site-uri de gen. Cat timp isi va permite gazeta sa continue sa scrie despre Becali. Retineti: 50% din cititori. Cadere libera. Sa presupunem ca Gigi ar finanta o perioada aparitia a noi articole. Cat timp? Pentru ca degeaba apar articole despre el daca nu le citeste nimeni (ganditi-va ca daca noi, stelistii,nu le citim precis suporterii altor echipe o sa moara de nerabdare sa le citeasca). Consecinta? Gigi dispare din gazeta. Apare Gigi la Pro TV? schimb canalul. Ma duc sa cumpar oua de la piata? De unde provin? De la Avicola Iasi, patron Gigi Becali. Sarumana dar NU, mai bine nu fac azi omleta. 50% din vanzari.

In afara de a fi un cancer pentru Steaua, Gigi Becali e si incult, nici macar semidoct ci incult de-a dreptul. E si marlan si arogant. Daca se pune pe picioare Campania: "Eu nu sunt sclavul lui Gigi" pentru suporterii stelisti... atunci se pot initia si alte campanii impotriva acestui Rhet Buttler al Romaniei (nu atat din cauza tentativei de mustacioara ci din cauza motto-ului lui fata de noi: "Frankly, my dear, I don't give a damn")... cu priza la alte categorii, de pilda clasa intelectuala. Cuvantul de ordine ar trebui sa fie boicotul. Ce se intampla daca 50% dintre romani nu merg la vot in semn de protest ca personaje ca Gigi nu sunt dupa gratii? Jurati voi ca nimic? Sigur ca se repeta alegerile si ca daca iar le boicotam constitutia zice ca nu are importanta, ca se valideaza asa, chiar daca doar familia Becali merge la vot dar in realitate sunt alte consecinte. Cineva va zice: cine sunt aia care nu au venit, ce vor ei si ce trebuie sa le dau ca sa ii atrag de partea mea? Iar Lapusneanul acela nu va avea 2 Poli in buzunar ca mine.

In fine, tot ce am spus mai sus e valabil nu doar in cazul in care toti stelistii s-ar tine de boicot. Nu-s un nebun care sa creada ca suntem o mare famile unita. Nu suntem asa! Dar un procent de 10% din populatie inseamna deja enorm. E... recesiune ca tot se poarta termenul.

Despre detalii putem discuta oricat. Important e sa va surada ideea. Noi suntem Steaua, nu Becali, nu Lacatus, nu Moreno, ci tu si cu mine, cei care nu suntem platiti sa iubim. Unul nu inseamna nimic, unu si cu unu fac doar doi dar multi de unu fac multi. Si fiindca ea nu se rupea a mai venit inc-un stelist...

tati, nu te simti surmenat dupa astfel de expozee? noi nu jucam nimic si tu bati campii si te visezi pe campiile cubane!?

oricum, banuiesc ca dupa alegeri o sa dispari in neant si ne vei scuti de astfel de interventii caraghioase?!

Victore, chiar nu te simti in plus? Tu daca ai in cap numai campanii electorale ne crezi si pe noi la fel?

N-ai decat sa ramai tu cu becali si cu banii lui cate zile mai ai oriunde, NUMAI LA Steaua NU.

Victore, chiar nu te simti in plus? Tu daca ai in cap numai campanii electorale ne crezi si pe noi la fel?

N-ai decat sa ramai tu cu becali si cu banii lui cate zile mai ai oriunde, NUMAI LA Steaua NU.

pur si simplu, esti caraghios! si nu mai vorbi de Steaua ca te faci de ras si ne compromiti si pe noi!

Mai Victore, eu nu stiu care dintre noi e caraghiosul. Toata lumea e de acord ca becali nu trebuie sa fie la Steaua, asta e si topicul iar tu o tragi fix invers.

Eu te inteleg ca poate iti castigi painea de la becali, dar nu ma intereseaza asta. Daca te umple ala de bani nu mi se pare un motiv ca el sa ramana patron la Steaua. Vezi-ti de campanii si propagande prin alte locuri. Din cate am inteles aici nu se face politica.

Becali face de ras Steaua. Tu daca il aperi, mai voalat sau ma fatis, prin tranzitivitate faci de ras Steaua; desi e mult spus, pentru ca te-as supraestima.

Edited by sabin1307

Acest "Victor" nu face de ras Steaua, pentru ca nu o cunoaste si nu o simte nu are cum sa ne reprezinte pe noi si nici pe Steaua. Este doar un nick care va disparea si care nu va fi facut nimic care sa fi insemnat cat de putin. Ignora-l, pentru ca el nu exista.

Acest "Victor" nu face de ras Steaua, pentru ca nu o cunoaste si nu o simte nu are cum sa ne reprezinte pe noi si nici pe Steaua. Este doar un nick care va disparea si care nu va fi facut nimic care sa fi insemnat cat de putin. Ignora-l, pentru ca el nu exista.

mestere "ce e aia:...sa ne reprezinte pe noi?" un'te crezi? la MAN? si in fapt care noi?!

vezi ca in materie de Steaua eu sunt profesor universitar iar matale ma poti cauta abia peste vreo 10-15 ani ! pana atunci ciocu' mic puisor si fuguta la olita!

mestere "ce e aia:...sa ne reprezinte pe noi?" un'te crezi? la MAN? si in fapt care noi?!

vezi ca in materie de Steaua eu sunt profesor universitar iar matale ma poti cauta abia peste vreo 10-15 ani ! pana atunci ciocu' mic puisor si fuguta la olita!

Cu atat mai grav, ca esti ¨profesor universitar¨. Te umpli de penibil, e tragi-comic. Daca tu gandesti asa, ce sa-i ceri un pusti care nu a iesit din satul sau niciodata si vede doar circ marca becali la TV? Nu pot sa te banuiesc ca esti atat de incuiat sa nu-ti dai seama ce nenorocit e becali, deci ramane a doua varianta, gura inchisa cu euroi.

Generalizand, (si) din cauza ¨ciocului mic¨ muuuuulti ani la rand, al tau si al altor multora ca tine, a ajuns tara asta sa aiba personaje reprezentative gen becali. Presupun ca esti trecut de 40 de ani. Gata, a trecut epoca lui ¨ciocu´ mic¨, odata cu aia a cenzurii; nu ca democratia de azi ar fi foarte bine inteleasa.

Totusi nu inteleg de ce te incapatanezi sa ne obosesti cu argumentele tale pro-becali. Vrei sa te felicitam ca lucrezi pentru el si ca iei niste bani de la el? Nu ne intereseaza, dar totusi: Bravo, esti the best! Vrei sa focalizezi atentia pe Lacatus, si sa incerci sa scoti basma curata pe becali? Nici macar un profesor universitar pe forum nu poate face asta, pentru ca lucrurile sunt prea evidente.

mdionis a fost prea elegant cu tine. Mi s-a demonstrat inca o data ca degeaba adopti atitudinea asta fair-play vis-a-vis de personaje ca tine. Esti mult mai vulgar decat cea mai joasa injuratura. Ti-a explicat cum nu se poate mai bine de ce raul incepe si se termina cu becali, bineinteles ca nu vei recunoaste vreodata. Felicitari, domnule ¨profesor universitar¨!

Edited by sabin1307

La ce universitate, din Moscova? Nu m-astept sa intelegi ceva, iar in materie de Steaua tu nu existi. Behaie cum poti si scarmana-ti lana cu umilinta, sa nu deranjezi vreun cioban.

Nu va lasati abatuta atentia de la subiectul pe care il discutam aici pentru a raspunde unor provocari. Vrem sa scapam de Becali, v-am propus sa incepem sa punem presiune prin boicotare. Ce anume vom ignora putem hotari impreuna. AdiM ai la semnatura un citat din Gandhi, cel mai bun model de victorie a protestului nonviolent. Ce nu va place la boicot? Tot Gandhi spunea ca nu se poate prevedea rezultatul exact al unor actiuni dar poti fi sigur ca daca nu intreprinzi nimic atunci nici nu se va schimba nimic. Acum ne ignora... haideti sa ii facem sa inceapa sa rada de noi.

Edited by Prepeleak

Nu-ti fa griji in privinta mea, au trecut ani de cand nu am mai luat vreun ziar si de cand nu ma uit la stiri :)

cata penibilitate?! noroc ca nu va doare! s-ar umple net-ul de vaietul vostru!

ma rog! pana la urma tara e libera si in spitale mai sunt inca locuri!

Evident ca te rogi, "fanii" ciobanului sunt cu precadere cersetori. Despre locurile din spitale, nu-mi fac griji pentru tine, sunt sigur ca ai unul rezervat de demult.

cata penibilitate?! noroc ca nu va doare! s-ar umple net-ul de vaietul vostru!

ma rog! pana la urma tara e libera si in spitale mai sunt inca locuri!

E cam suspect cum ai reaparut tu oaie tocmai cand a inceput campania electorala

Daca Victor a reaparut ieri pe acest topic cu temeri legate de alti useri cum ca acestia ar posta din motive electorale, atunci scopul lui aici se subintelege. Interfata o cam are, fiind destui carora li se pare ca o schimbare a antrenorului ar ameliora situatia de la clubul acesta, coroborata si cu ¨imposibilitatea¨ de a intelege ca nu poti fi fiara cu becali pe banca (de aici trag concluzia ca acestia nu vad dincolo de ¨simbol¨ si ne acuza pe noi, pro-Lacatus´ii de acest impediment in judecata).

Becali nu mai risca imaginea lui cum a facut-o cu Hagi. Daca vrea sa scape si de Lacatus i-ar fi mult mai cald s-o faca prin ¨vocea suporterilor¨. Se va ramane cu impresia ca becali baiat bun a incercat sa colaboreze cu Lacatus, suporterii nu l-au vrut si l-au debarcat, el ramane cu imaginea si procentele, noi cu speranta (in opinia mea dementa, pentru ca NU exista niciun antecedent care sa justifice in vreun fel aceasta speranta) ca va veni un super antrenor, caruia ciobanul sa-i creeze conditii profesioniste, normale pentru Steaua. La asta ma refeream cand spuneam ca Victor imi pare un 007. Si nici nu cred ca doar paranoia mea in complicitate cu mania persecutiei picteaza lucrurile asa.

Edited by sabin1307

Daca Victor a reaparut ieri pe acest topic cu temeri legate de alti useri cum ca acestia ar posta din motive electorale, atunci scopul lui aici se subintelege. Interfata o cam are, fiind destui carora li se pare ca o schimbare a antrenorului ar ameliora situatia de la clubul acesta, coroborata si cu ¨imposibilitatea¨ de a intelege ca nu poti fi fiara cu becali pe banca (de aici trag concluzia ca acestia nu vad dincolo de ¨simbol¨ si ne acuza pe noi, pro-Lacatus´ii de acest impediment in judecata).

Becali nu mai risca imaginea lui cum a facut-o cu Hagi. Daca vrea sa scape si de Lacatus i-ar fi mult mai cald s-o faca prin ¨vocea suporterilor¨. Se va ramane cu impresia ca becali baiat bun a incercat sa colaboreze cu Lacatus, suporterii nu l-au vrut si l-au debarcat, el ramane cu imaginea si procentele, noi cu speranta (in opinia mea dementa, pentru ca NU exista niciun antecedent care sa justifice in vreun fel aceasta speranta) ca va veni un super antrenor, caruia ciobanul sa-i creeze conditii profesioniste, normale pentru Steaua. La asta ma refeream cand spuneam ca Victor imi pare un 007. Si nici nu cred ca doar paranoia mea in complicitate cu mania persecutiei picteaza lucrurile asa.

pe Lacatus nu il dau afara suporterii sau becali! il da afara incompetenta, sau competenta limitata, rezultatele penibile si jocul mizerabil. e foarte simplu, caci fotbalul nu poate fi pacalit cu vorbe!

cat despre alegeri stati linistiti. Gigi nu face pragul si asta e foarte evident, fiind o persoana din afara "sistemului".

sigur daca discutam la rece, ascensiunea politica a lui becali ar ajuta in mod evident Steaua si am putea deveni mai eficienti in blocarea mizeriilor care se fac impotriva noastra. dar nu sunt absolut deloc sanse ca asa ceva sa se intample! in Romania politica a anului 2008n nu e loc de minuni!

pe Lacatus nu il dau afara suporterii sau becali! il da afara incompetenta, sau competenta limitata, rezultatele penibile si jocul mizerabil. e foarte simplu, caci fotbalul nu poate fi pacalit cu vorbe!

cat despre alegeri stati linistiti. Gigi nu face pragul si asta e foarte evident, fiind o persoana din afara "sistemului".

sigur daca discutam la rece, ascensiunea politica a lui becali ar ajuta in mod evident Steaua si am putea deveni mai eficienti in blocarea mizeriilor care se fac impotriva noastra. dar nu sunt absolut deloc sanse ca asa ceva sa se intample! in Romania politica a anului 2008n nu e loc de minuni!

Atat timp cat becali dicteaza la Steaua nu se poate analiza corect competenta vreunui antrenor. Acele rezultate penibile si joc mizerabil pot fi cauzate intr-o masura covarsitoare de becali, mai mult prin atitudinea lui de fond, consecvent gresita, decat prin fapte concrete. Aceste greseli ti-au fost explicate, justificate excelent pe alte topice de catre mdionis, e problema ta daca nu vrei sa le recunosti, dar nu mai pretinde ¨discutii la rece¨. Macar atata decenta.

Toate discutiile legate de echipa, antrenori, tactici sunt relative, relativitate care nu se impaca deloc cu notiunea de ¨profesionalism¨ mentionata de tine de cateva ori.

Nu ma intereseaza nici nebunul cu partidul sau de ¨orientare cand de stanga, cand de dreapta, de la caz la caz¨, cum el declara ceva timp in urma, nici ¨sistemul¨. Politica ma scarbeste prea mult ca sa mai pot continua pe marginea acestui subiect.

Mizeriile trebuie curatate incepand din interior, cu mizerul sef.

Atat timp cat becali dicteaza la Steaua nu se poate analiza corect competenta vreunui antrenor.

Vise!

Dar continuati sa va sa spuneti asta.Poate intr-o zi o sa ajungeti sa o credeti si voi.

Atat timp cat becali dicteaza la Steaua nu se poate analiza corect competenta vreunui antrenor.

Vise!

Dar continuati sa va sa spuneti asta.Poate intr-o zi o sa ajungeti sa o credeti si voi.

Si tu, Brutus?:)

Da´ de ce? Tu ai masurat cu sublerul cota parte de vina/merit a fiecarei entitati de la Steaua? Ai descoperit misterele logicii lui becali?

Sa faci o prognoza pentru urmatorul an in baza acestor constatari si calcule precise. Ori un plan cincinal daca preferi, sa stea proletariatul rosu-albatru linistit, fara dubii in privinta viitorului.

In final becali e ¨not guilty¨ in acest proces virtual de implicare a dansului in treburile antrenoricesti?

Frate, cine ma stie, stie ca sunt 110% anti becali.

Problema e urmatoarea:

Patronul are voie sa ceara ca un anumit jucator sa fie titular.El a bagat bani, el i-a cumparat din banii lui, e normal sa aiba pretentii.

Berlusconi, cand l-a adus pe Ancelloti, a facut la fel.

I-a zis clar: Joci tot timpul cu 2 atacanti(si la un moment dat i-a mai zis"Inzaghi titular")

In amandoua cazurile ancelotti s-a conformat si a facut minuni.

Cand aduci un antrenor la echipa, il aduci ca sa faca treaba.

Lacatus insa nu poate.El a vazut ca i-a cerut becalul sa fie Stancu titular si l-a bagat titular pe pun post pe care nu stia.

Pai asa se face?!

Frate, cine ma stie, stie ca sunt 110% anti becali.

Problema e urmatoarea:

Patronul are voie sa ceara ca un anumit jucator sa fie titular.El a bagat bani, el i-a cumparat din banii lui, e normal sa aiba pretentii.

Berlusconi, cand l-a adus pe Ancelloti, a facut la fel.

I-a zis clar: Joci tot timpul cu 2 atacanti(si la un moment dat i-a mai zis"Inzaghi titular")

In amandoua cazurile ancelotti s-a conformat si a facut minuni.

Cand aduci un antrenor la echipa, il aduci ca sa faca treaba.

Lacatus insa nu poate.El a vazut ca i-a cerut becalul sa fie Stancu titular si l-a bagat titular pe pun post pe care nu stia.

Pai asa se face?!

aici as putea chiar sa spun mai mult: l-a bagat pe Stancu voit ca varf impins, tocmai ca sa-i demonstreze lui becali ca acesta nu poate juca la Steaua titular.

se poate comenta foarte mult, dar eu va spun clar, si macar incercati sa fiti obiectivi cat de cat: becali isi da cu parerea ca orice suporter. sigur parerea lui este mai "grea" decat a noastra avand in vedere ca este si patron. pana la urma insa de joc si rezultate raspunde antrenorul! daca antrenorul crede ca sfaturile lui becali ce apar in declaratiile de presa ii sunt utile, e decizia lui. poate sa faca cum doreste, daca va castiga, nimeni nu-i va face vreun repros! de ex. putea Gigi sa-l propuna mult si bine pe Stancu, daca arthuro marca 10 goluri pana acum, lucrurile erau OK si "subiectul Stancu" inchis! becali vrea victorii nu sa arate ca el are dreptate si sa inghita umilinta dupa umilinta!

nici un antrenor nu e mai bun decat ultimul rezultat! asta e regula de fier a fotbalului!

repet ce am mai spus: indiferent ca suntem pro sau contra antrenorului Lacatus, azi nu este o zi a bucuriei pentru nimeni! ba chiar din contra, ar trebui ca toti sa plangem! Steaua are mari probleme si e nevoie de o decizie extrem de corecta. asa ca nu va mai erodati in polemici care nu fac decat sa creasca presiunea pe echipa!

Da, o decizie extrem de corecta ar fi sa zboare jegul de acolo, astfel incat un antrenor sa isi poata face treaba fara jucatori impusi sau scosi de la echipa, fara transferuri fara valoare/veniti gratis, fara jucatori valorosi plecati cand ai mai multa nevoie de ei, fara declaratii prin presa despre antrenor sau jucatori.