Phase

Ce Putem Face In Fata Lui Becali???

315 posts in this topic

O mie de vorbe un ban nu fac... Discutii peste discutii despre ce face patronul Stelei dar nicio finalitate. Toata lumea e de acord ca trebuie luata atitudine dar nu se organizeaza nimik. Din cauza asta va intreb inca o data... organizam sau doar discutam?

problema e ca a organiza nu e asa de usor cum pare... se vede din numarul de membri inscrisi si din implicarea oamenilor in diverse actiuni. tocmai asta e, vorbim pe net ca organizam ceva si la fata locului nu vin nici 1% din vitejii virtuali.

problema e ca a organiza nu e asa de usor cum pare... se vede din numarul de membri inscrisi si din implicarea oamenilor in diverse actiuni. tocmai asta e, vorbim pe net ca organizam ceva si la fata locului nu vin nici 1% din vitejii virtuali.

Draga greco,

Sunt adeptul principiului "Daca vrei sa faci ceva,daca vrei cu adevarat,faci...chiar daca trebuie sa muti muntii din loc".La fel si u agramatul.Crede-ma:degeaba ne strofocam si spunem,sarim cu vorba:...vrajeli de adormit copii. Vrei sa facem ceva? Atunci,eu propun ceva: sa se intruneasca sefii AISS si protagonistii www.fcsteaua.ro,sa vorbeasca clar si raspicat despre ce vor sa faca, sa propuna un plan de bataie si apoi...vine partea cea mai grea: adunarea de oameni. Cum?? Simplu: bai,concret,cu semnatura,cu nume adevarat care sa fie introdus intr-o baza de date pe care doar noi s-o stim... Fara vorbe si teorii de 2 lei. FARA VRAJELI,OAMENI BUNI!!!!!!!!!!!!!!!

Altfel, nu se alege nimic.Crede-ma.

Eu,Bogdan Ionel Dorgo,elev la mate-info,clasa a XII-a,Reghin, sunt primul care ma angrenez in proiect. Sa-mi fie mie frica sa-mi dau datele? De ce? Pai nu voi sunteti prietenii mei? Nu cu voi am aceleasi simtaminte vis-a-vis de minunatia asta de echipa care se cheama Steaua Bucuresti?

VRETI SA FACEM CEVA??? PAI,ATUNCI HAI SA FACEM!!!!!!!!! DAR,FRATILOR.....DACA VENITI CU "NU SE POATE","POATE MERGE","PARCA AR FI O IDEE","NU VREM" , ATUNCI VA SPUN FRANC IN FATA: SUNTETI SUPORTERII CELEI MAI IUBITE ECHIPE ROMANESTI SI AVETI O MENTALITATE RETROGRADA?????? LA ASTA S-AU GANDIT, VITEJII NOSTRI CAND DOMINAU CAMPIONATUL SI DADEAU LECTII DE FOTBAL EUROPEI IN ANII '80?

VRETI SA FACEM CEVA???VRETI?? VRETI??? SUNTETI SIGURI??? SUNTETI GATA SA VA LUPTATI CA NISTE LUPTATORI ADEVARATI????DA????DA??? ATUNCI,HAIDETI LA TREABA!!!!

"DACA VREI SA FACI CEVA,INDIFERENT CAT DE IMPOSIBIL AR PAREA ACEL LUCRU, SI AI CREDINTA NECESARA, MUTI SI MUNTII DIN LOC INVINGI PANA LA URMA. INTOTDEAUNA."

SEMPER SUPERIORES! MEREU CAMPIONI! steagcruce2 fularsteaua2

sa punem bani si sa cumparam clubul de la cioban

dak ar fii asa usor ...ce bine ar fii....Jiji nu intelege (si nu sh de ce) ca el nu o sa ramana pe vecie la Steaua insa noi...suporterii da....Macar sa se gandeasca si el ca ce face acuma nu e deloc bine nu numai pentru Steaua ...nu e bine pentru imaginea lui...

Pacat ca Elton si Thereau au avut de suferit in urma incapatinarii unui om care a auzit de prima oara de Steaua in 2000....

Bun. Am primit raspunsul de la Ovidiu SSK si intr-un fel il asteptam. Se pune problema discreditarii AISS printr-o decizie extrema care ar avea o cauza nepotrivita. Perfect de acord. Nu se poate face miting pentru un jucator, pentru ca ar fi intr-adevar nefondat. Ceea ce incerc eu sa explic este: acest potest nu este impotriva plecarii jucatorilor ci impotriva lui Becali.

Se poate concepe un mesaj unitar de protest, care sa fie unul de principiu, in care sa protestam pentru modul in care sunt tratati jucatorii, impotriva lipsei de profesionalism, morala, bun simt.

Despre cat de grea este organizarea, sunt perfect constient.

Ceea ce nu inseamna ca este imposibil.

In cazul in care un miting nu e posibil din lipsa de oameni, atunci cel putin un comunicat.

Peste toate: eu cred ca cea mai mare greseala este sa asteptam pana la vara. Dupa indelungi reflectii, discutii, am ajuns la parerea ca trebuie sustinuta o presiune continua impotriva lui Becali. La orice pas, la orice gest.

toata lumea isi pune intrebarea asta...

pe mine unu nu ma intereseaza...ca ma jigneste...dar cand nu ne da voie pes stadion sau pune jandarmii pe tine...atunci da merita sa ne punem intrebari

am putea sa ne unim cu scandari impotriva lui pe stadion, dar si o actiune a asociatiei in care sa le aratam celor care (inca) cred ca banii ciobanului ajuta echipa Steaua, adevarata lui fata si interesele pe care si le urmareste in urma creditarii.

problema la ceea ce ai zis u mai inainte nu e asta......

poate nu toti au posibilitati sa ajunga la asa-zisa intrunire despre care vb u

gandeste-te ca alti stelisti nu sunt tocmai bucuresteni

Am mai spus pana acum. Mi-ar fi mult mai la indemana sa intreprind ceva ca bucurestean ce sunt (nu mi-e teama de eventuale repercursiuni fizice) daca as fi convins ca reprezint prin actiunile mele un numar insemnat de oameni. Oricum, in toate proiectele desfasurate pana acum au avut merit TOTI membrii AISS. Acum, ca nu s-a putut sa fie toti prezenti, asta e. Dar cei care ne-am implicat am tinut cu draga inima loc celor care nu au putut sa fie prezenti fizic la actiunile respective. Deci punctul de vedere al lui Greco ramane valabil in privinta organizarii.

Edited by Stanici

Se merge la miting pentru suporterii lui Dinamo...se merge la un miting impotriva legii lui mitica...INSA NU SE FACE NIMIC SA SCAPAM DE GIGINHO...Asa atitudine,asa conducator:D

Ole'!

Edited by MIREL6RADOI

sti ce a trebui sa cautam un investitor care sa tina cu steua si sa bage niste bani .

dar sa nu fie ca m..... de Gigi sa se bage sa faca el echipa

si ar trebui sa fim uniti in fata problemelor care o sa fie :steag_steaua_ro:

:steagcruce: Din pacate F.C.Steaua este un club cu regim de proprietate privata si din p.d.v.juridic nu se poate face nimic! Daca ciobanul nu vrea sa vanda ramane proprietatea lui pana se consemneaza legal starea de faliment! Cum o eventuala vanzare nu cred ca se v-a intampla si nici instituirea starii de faliment,uite ca ciobanul are o jucarie de lux cu care poate face ce vrea! El stie bine lucrul asta si i se rupe de noi toti....Singurul loc liber unde putem sa strigam impotriva lui este stadionul,in alte locuri avem nevoie de aprobari! Singura forma de lupta civilizata impotriva lui sunt banerele si scandarile pe stadion,care, doar in nesimtirea lui, s-ar putea sa ne faca o data in plus huligani. Dar mai conteaza?!?

Guyz am o mica propunere pentru voi....poate merge sau poate nuh...

--first...treburile astea nu sunt de discutat pe forum...pentru ca nu numai fanii Steaua sunt inscrisi...sunt si ziaristi"derbedei"...cat si nelipsitii sifonari...

Am citit acuma cateva zile despre AISS cum ca trimite pe mail sau in cutiile postale[acasa]planuri...informare ...etc...deci iata propunerea cu adevarat:

***Sa mai asteptam putin...or sa vina alegerile...iar D-L "Investitor" o sa vrea candidatura...pentru ca el a visat [exact ca in Scrisoarea 3" de M. Eminescu] ca o sa fie conducator peste noi ...si atunci o sa il doara enorm de mult cand o sa vada langa afisul cu "Votati Becali" un alt afis cu ce a facut Becali[si aci ma refer la "lucrurile bune"+un site special pentru el cu toate chiflele care le-a facut el pe parcursul lui de VIP[Verry Important Papagal]...mai multe detalii nu vreau sa le scriu pe forum...poate intru la belea...dar un membru AISS[nu conteaza cine--am incredere] sa imi lase o adresa ceva de yahoo si ii dau mai multe detalii cu asa zisul plan [asta dak vreti sa il auziti]

Sunt sanse apoi de 60%[dupa aceasta campanie] ca d-l Becali sa cedeze si sa vanda clubul...***

Si inca ceva....mah nu stiu ce se intampla ...incerc sa ma inscriu la voi[AISS] de vreo 2 luni..da cred ca nu a ajuns plicul...o sa mai pun unu...cine stie...

have fun!

nu stiu ce se intampla ...incerc sa ma inscriu la voi[AISS] de vreo 2 luni..da cred ca nu a ajuns plicul...o sa mai pun unu...cine stie...

have fun!

In mod sigur a fost o greseala undeva, probabil adresa nu a fost bine trecuta..sau..cine stie.

Toate plicurile au ajuns pana acum, la tine pare sa fie singura exceptie.

Mai incearca o data si ti-as recomanda sa treci si adresa ta, ca si expeditor, pentru a se intoarce plicul inapoi la tine in caz de ceva.

Bafta!

In mod sigur a fost o greseala undeva, probabil adresa nu a fost bine trecuta..sau..cine stie.

Toate plicurile au ajuns pana acum, la tine pare sa fie singura exceptie.

Mai incearca o data si ti-as recomanda sa treci si adresa ta, ca si expeditor, pentru a se intoarce plicul inapoi la tine in caz de ceva.

Bafta!

danke....deja am rezolvat0...mi sa mai intamplat sa ajunga tarziu de tot....sau sa nu ajunga la posta...

dar mai pun inca unu....no problem...

foarte interesante gandurile multor colegi. am insa asa un sentiment ca atat de mult iubiti voi Steaua, ca ati si uitat de ea.

poate ca prima actiune care ar trebui sa o faceti, ca sa dovediti verticalitate si onoare, ar fi sa platiti voi amenzile pe care tot le incaseaza clubul, exclusiv din vina suporterilor. aveti 70,000 RON la meciul cu Dinamo si inca 10,000 RON la jocul cu Bistrita. dupa ce veti decarta sumele respective probabil ca o sa mai racoriti mintile infierbantate si veti reveni in realitate?!

oricum, sunt insa convins ca pentru multi colegi de forum asemenea gesturi, cum ar fi plata unor amenzi pentru fapte comise, sunt doar pentru prosti! nu aveti voi treaba cu asa ceva. sa plateasca Becali, ca voi aveti treburi mult mai importante: construiti revolutii!?

craciun fericit si somn usor!

Nu vrei sa platim si facturile la lumina ale tiganilor din Ferentari ?

De ce sa plateasca cei care nu au nici o legatura cu ce s-a intamplat ?

In momentul in care cineva dintre noi ar fi patron al clubului Steaua, responsabil pentru tot ce se intampla pe stadion, ar plati. Cum nu suntem acolo, nu vad scopul postului tau (exceptand incercarea copilaroasa de a ne sublinia sacrificiile pe care le face bietul patron pentru a plati amenzile - nu-ti fa griji, castiga mult mai mult).

eu zic totusi sa mai pastrati niste "pietre" si pentru Adi Ilie,Argaseala si Hagi...nu ati pus si problema ca aia au adus la Steaua toate goarnele iar prostu doar a dat cu banu iar cand a vazut ce prostie au facut managerii si antrenorul cu banii lui din disperare a incercat sa faca ceva,ceva ce nu ia iesit la echipa,nu zic ca Becali nu are vina e vinovat si el dar ganditi-va ca nu el a venit cu transferurile alea de doi bani...si voi stiti foarte bn ca in afara de zapata, bicfalvi si emeghara au venit numa goarne...eu zic sa va ganditi mai bn si sa nu aruncati cu pietre in cioban numa pentru ca el e cel mai mare si cu bani acolo mai sunt si altii,managerii,presedintele de club sau/si antrenorii care fac transferurile...

M-am saturat de cata lume isi da cu parerea pe acest forum, si in stadion, cei care il contesta pe Becali ( in lipsa peluzelor ) ii poti numara pe degete. Va rog eu sa va abtineti de la comentarii pentru ca incarcati baza de date degeaba.

lasatil in pace pe cioban nu vedeti ca nu are miunte...

sa nu uitam ca am avut performante remarcabile cu el patron

eu zic totusi sa mai pastrati niste "pietre" si pentru Adi Ilie,Argaseala si Hagi...nu ati pus si problema ca aia au adus la Steaua toate goarnele iar prostu doar a dat cu banu iar cand a vazut ce prostie au facut managerii si antrenorul cu banii lui din disperare a incercat sa faca ceva,ceva ce nu ia iesit la echipa,nu zic ca Becali nu are vina e vinovat si el dar ganditi-va ca nu el a venit cu transferurile alea de doi bani...si voi stiti foarte bn ca in afara de zapata, bicfalvi si emeghara au venit numa goarne...eu zic sa va ganditi mai bn si sa nu aruncati cu pietre in cioban numa pentru ca el e cel mai mare si cu bani acolo mai sunt si altii,managerii,presedintele de club sau/si antrenorii care fac transferurile...

tu te-ai gandit vreodata ca daca ciobanul ar da bani pentru transferuri, poate managerii si antrenorii ar transfera jucatori mai buni ?

tu te-ai gandit vreodata ca daca ciobanul ar da bani pentru transferuri, poate managerii si antrenorii ar transfera jucatori mai buni ?

pai daca el nu ar da bani nu ar mai veni nimeni la Steaua si dupa cum vezi jucatorii vin .cine crezi ca baga banii in echipa ?/?(Becali)

"Atentie sunt la un pas de articolul care permite depunctarea. Sunt la pasul prapastiei. Daca ar depune plangere, atunci Steaua are sanse sa fie depunctate", a spus Lupescu la TVR.

Gigi Becali a declarat luni dupa-amiaza ca oficialii lui CFR Cluj, Iuliu Muresan si Arpad Paszkany, sunt "niste fraieri, niste papagali care nici nu stiu sa se imbrace. Un taran si un comunist".

In replica, Iuliu Muresan ar putea depune o cerere la FRF si LPF pentru ca Steaua sa fie depunctata din cauza spuselor lui Becali."-Onlinesport

Presimt ca lupta pentru titlu se va incheia inainte de a incepe!Ciobanul asta borat construieste cu o mana si darama cu 5,suntem mereu de doi ani incoace la limita depunctarii,iar noi tacem,ca de obicei.

Eu cred ca a venit momentul sa luam atitudine,noi AISS-ul si sa ne cerem scuze public in numele tuturor suporterilor stelisti pentru toate "pasarelele" care ii ies pe gura creditorului in fiecare zi.

Nu-mi vine sa cred ca stam si ne uitam la toata mizeria pe care o face Becali,fara sa miscam un deget...