Posted May 25, 2007 · Report post "Imnul Stelei va fi o melodie religioasa si o sa o cant eu ca sunt talentat" (Becali, Fanatik) Asta nu e sanatos la cap! Va dati seama ce vrea asta? La degajarea portarului advers, sa se auda: Eeeeeeee ... Doa-mne Mi-lu-ies-te-ne! Sau ciorile sa strige "Mireeeel Radoi....iar noi sa raspundem: Iartaaaaa-i Doamne! Auzi bai Jiji, pe limba ta, se pare ca nu ai nevoie de camasa de forta ...ci de exorcizare. Ai fost urs, ai fost razboinicul luminii".uite, acum iti vorbeste Antonescu: Gigi, iti ordon: Scoate-ti dracii din cap! Si macar de ar fi numai asta: "Daca vom intra în Liga Campionilor, voi organiza o manifestatie prin care voi plimba echipa într-un autocar descoperit si voi merge eu în fata tinând crucea." (Becali Prosport) Sa nu-ti uiti batista acasa, ca altfel iti tragi o noua porecla: Mucea, care duce crucea! Toti tiganii, au acelasi grai...ei nu au alta indeletnicire afara de fierarie si zlatarie... ceea ce ii deosebeste de altii sunt trandaveala si furtisagul (Dimitrie Cantemir) Zotta: "Steaua m-a ofertat"(Fanatik), George Copos: "Steaua nu are echipã, Rapid este mult mai bunã decât formația din Ghencea"(GSP) "Consider ca este un sfirsit de sezon murdar, care nu a fost stabilit in totalitate pe teren". (Varzanel GSP) Gea la Paun ala! Dati-l in judecata pe Cantemir! La cat ii duce pe astia capul, trebuie lamurit ca e vorba de Dimitrie Cantemir"..carturarul! Nu corturarul ..nici liceul nici statia de autobuz! Le da astora prin cap, sa dea statia de autobuz in judecata? Pe cat punem pariu? "Finantatorul echipei ros-albastre a cazut victima unei farse puse la cale de fotbalistii din Giulesti, care l-au sfatuit pe Daniel Niculae sa se autopropuna la Steaua" (Fanatik). Eu sunt convins ca ala ar veni si in genunchi la Steaua daca ar fi sa joace in Romania. Dar, ciudat este nivelul de intelegere al glumelor. sunt sigur ca Jiji pricepe, chiar se amuza. Care aveti copii la gradinita, puneti-i sa va explice gluma! Cat despre Niculae...stai puradele acolo, ca stai bine! Tu, despre Steaua, ai citit putin si ai inteles si mai putin. Rezumatul se traduce, pentru tine: Tap-Tap- Tap-Tiriri- tap. Nu esti tu ala care si-a facut programare la dentist, sa-si scoata IQ-ul de minte? Gigi Becali: "Contra mi-a zis "Daca nevasta-mea e de acord, vin la Steaua".(PS) Pai, ce mai astepti, bai? Transfer-o intai pe nevasta-sa! Daca nu te asculta, da-i una peste gura si porunceste-i sa isi inghita dintii. Daca nu "la facut iaurt cu ea! Daca ti se face rusine si de ea, cand ii aude pe Stelisti cum scandeaza: UE Becali..UE Becali...pana cand UE Becali (Becali B1TV)? Hai ca iti spun eu pana cand: Pana o pui pe maica-ta sa faca smantana si iaurt sa-i duci si lui Elton. Sa stai linga el la sala de forta... sa ii schimbi greutatile de la haltere-sa faci din el, ce a scos Steaua din Paraschiv. Si sa-l dai afara pe Victoras daca nu ii paseaza lui Elton, de ciuda, cum a facut in meciul de la Petrosani". Una, care se trateaza de otita, cu anticonceptionale inghitite in fiecare zi a saptamanii: Maria Andries de la GSP "Sub pulpana lui Gigi, fîlfîie un Olãroiu în stare brutã"... În organizația masculilor supãrați, Doamne, supãrați pe civilizație...Una din ocupațiile principale ale clubului de "bãtãuși" era fabricarea dinamitei din sãpun uman". Fata draga, nu fi trista/fiindca e pacat/ o sa ai parte in viata/...de unul prea beat... Borcea: "Dacã nu se bãga Gigi, Steaua se ducea în Intertoto "(PS) E greu sa explici unuia ca asta! Are mintea odihnita si iti aduce argumente pe care o minte normala nu le poate accepta! Daca te doboara plictisul, asta chiar crede ca a invins. Prin neprezentare! Iuliu Muresan: "La anul, locul intai nu ne mai scapa" (GSP). Bine, bine...suna-l pe Gigi si vezi ce medicamente ia... Se spune ca, consultat de Pruteanu, referitor la ce inseamna "bodyguards", Gigi ar fi raspuns: Paaaai.... "badi" vine de la cioban...adica "bade...laaaaa" cum sa zic...plurar....baaaaaaa nuuu Badea! Ca ala e preferatu meu!....garzii" ...vine de la "gard...adica asa cum se spune...astia pazeste! Nu trece nici oaia nici capra! Adica... eeeee... pazitori! Baaaaai, nu te pui tu cu mine nici la "haliud"... adica astia eeeee... cand il trimit pe Zmarandescu sa cafteasca pa aia cu: UE Becali..UE Becali...pana cand UE Becali (Becali B1TV)? Dumnezeu va fi stelist! PS. O intrebare a unui Stelist de pe GSP: Gigi are site? R: Are frate, la iesirea spre Pipera"pe stanga" Dankressman Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2007 · Report post :lol: :lol: :lol: Excelent,ca de fiecare data...! :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2007 · Report post Imnul Stelei sa fie unul religios cantat de prea sfintintul Jiji !? ..te bate D`zeu oierule Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2007 · Report post loool De unde le scoti fratioare:))))?? Nota 20!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2007 · Report post Haios! :-) Poate ca putina bascalie nu strica... Macar la asta ne pricepem ca nimeni altii... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2007 · Report post ca de fiecare data m-ai amuzat copios=))))))))))))))) Astept o noua saptamana stelista si un nou letopiset al tarii piperei Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2007 · Report post nici tu nu esti sanatos Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2007 · Report post nici tu nu esti sanatos Pai daca eram sanatos iti raspundeam? steagcruce2 :) Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2007 · Report post genial, excelent articolu! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2007 · Report post Statistica echipei Steaua in grupele UEFA Champions League, in comparatie cu echipele coparticipante : Goluri marcate {pe meci} 1.17 -> locul 17/32 (dintre cele 32 de echipe care au participat) Goluri primite 1.83 9/32 Shots on goal 3.5 29/32 Shots wide 5.5 21/32 Corners 3.67 29/32 Offsides 2.33 22/32 Fouls committed 22.33 2/32 Yellow cards 3 2/32 Ball possession (time) 23 minute 32/32 Ball possession (%) 46% 32/32 Ce ar fi de comentat ? 1. Steaua e incapabila sa puna suficient de multa presiune pe adversar astfel incat sa-si creeze mai multe ocazii pe poarta . Media de goluri marcate si faze de poarta sunt meritul exclusiv a lui Dica . 2.Orice echipa cu experienta cauta sa obtina mai multe cornere, mai multe lovituri libere. La noi nu este cazul. 3. Pentru a incetini adversarul recurgem de foarte multe ori la faulturi . Asta poate masca pe de-o parte o insuficienta mentala fata de adversar, cat si o panicare din partea a lor nostri.Doar Shaktior ne este "superioara" la acest capitol .Klemi Saban este o exceptie . In ciuda celor 149 de minute a facut nici un fault, dar nici nu a fost faultat. Intre recordmeni .... ii avem pe Nicolita(18) , Petre Marin (15) si Ovidiu Petre(13). 4 Intre echipele ce au participat in CL... noi suntem codasi la posesia mingii . Inca o data am putea vorbi despre panica jucatorului roman in fata pressingul apasator al echipelor vestice . Jucatorii romani nu au calmul necesar pentru a pasa,a alerga adversarul, si astfel a-l obliga sa faca un efort fizic in plus . Astfel, noi ajungem sa fim cei alergati, cei obositi, ce-i care recurgem la numeroase faulturi.Daca totusi dorim sa facem o oda Stelei in evolutiile sale in CL ar trebui sa ne uitam la meciul de la Lyon si atat . Meciul de la Kiev a fost castigat cu sansa, egalul de acasa nu mai spun ... iar restul mi se par rezultate previzibile . In aceasta ordine de idei, Steaua nu are nici pe de parte fata de 1/4finalista de Liga Campionilor cum credea un personaj cunoscut noua . Steaua din viitorul sezon competitional nu va face fata in CL... De intrat intra , noroc de coeficient , dar mi-e greu sa cred ca poate spera la mai mai mult de locul 4 ocupat si ala cu 1 punct. Un antrenor strain ar fi ideal pentru a pune pe linia de plutire Steaua, pentru a-i da un suflu nou, o noua motivare. Olaroiu trebuie dat afara,nu pentru ca este un antrenor slab, ci pentru ca nu isi propune el insusi obiective. Ne trebuie un antrenor care sa isi propuna el obiectivele, nu unul care sa-i fie fixate obiective, asa cum este Oli. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2007 · Report post Excelent taticu.Fara comentarii si la mai multe. steagcruce2 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2007 · Report post La cate prostii a debitat Jiji in ultima saptamana , cred ca umpleai 2 articole numai cu el ciobanul asta cu miros de zer este de spitalul9 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2007 · Report post "Imnul Stelei va fi o melodie religioasa si o sa o cant eu ca sunt talentat" (Becali, Fanatik) Asta nu e sanatos la cap! Va dati seama ce vrea asta? La degajarea portarului advers, sa se auda: Eeeeeeee ... Doa-mne Mi-lu-ies-te-ne! Sau ciorile sa strige "Mireeeel Radoi....iar noi sa raspundem: Iartaaaaa-i Doamne! Auzi bai Jiji, pe limba ta, se pare ca nu ai nevoie de camasa de forta ...ci de exorcizare. Ai fost urs, ai fost razboinicul luminii".uite, acum iti vorbeste Antonescu: Gigi, iti ordon: Scoate-ti dracii din cap! Si macar de ar fi numai asta: "Daca vom intra în Liga Campionilor, voi organiza o manifestatie prin care voi plimba echipa într-un autocar descoperit si voi merge eu în fata tinând crucea." (Becali Prosport) Sa nu-ti uiti batista acasa, ca altfel iti tragi o noua porecla: Mucea, care duce crucea! Foarte bun ca de obicei, felicitari dankressman... Am insa asa o presimtire ca o sa aiba loc si manifestatia de care pomeneste ascetul si o sa il auzim si intonand imnul noii Stele crestine, mai vad si un sobor de preoti acompaniindu-l , aud ceva legat de niste locuri pline de verdeata unde nu exista nici durere nici intristare....... Mi-a luat cateva secunde sa imi dau seama ca nu este vorba de zonele rezidentiale din Pipera, mai fratilor sa fiu al naibii daca asta nu seamana a prohod, Jiji deci de astia imi esti nemernicule ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2007 · Report post nota 100 pentru articol........ steaua_ro Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2007 · Report post Bai... nu se poate... omu' depaseste orice exemplu oferit de literatura de specialitate in psihiatrie... Ia uita-ti-va la el: http://www.tvr.ro/articol.php?id=8243&c=137 Pe bune ca daca n-ar fi tragic, as rade cu lacrimi... Pe bune ca, daca as avea ocazia, i-a intreba pe Protasov, Aulas si Del Nido ce parere sincera au despre cretin... Tin si acum minte ce mecla a facut Gerard Houllier cand a venit cu Liverpool in Ghencea in 2003 cand zbiera dezaxatu' ca n-au voie englezii sa se antreneze pe terenu' 1, ca se strica... Cred ca a fost bietu' francez socat vreo 3 zile... Pe moment, a reactionat doar cu un "This man is crazy!"... Gigi, du-te pan' la Polu' Nord, poate-ti place si ne lasi si pe noi in pace in durerile noastre! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2007 · Report post Excelent !!! foarte amuzant , seamana foarte mult cu pamfletele din revista "Romania Mare" care erau sau sunt si acum publicate sub numele "SAPTAMANA PE SCURT" si semnate ALCIBIADE ( Vadim Tudor - pentru cei care nu stiu ) ! "SAPTAMANA STELISTA" , "SAPTAMANA PE SCURT" = pamflete foarte AMUZANTE . ... pentru unii !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2007 · Report post M-ai facut sa cad pe jos de ras mai ales acolo cu "Mucea, care duce crucea" sau la faza cu bodyguard. Tine-o tot asa. FORZA Steaua sprecl2 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2007 · Report post Felicitari Dankressman. Iar ai incheiat o saptamana destul de agitata pentru toti stelistii cu un pamflet de toata frumusetea. Sa ne mai descretim si noi fruntile! La mai multe! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2007 · Report post On-topic:articol foarte bun,stiti cum suntem noi romanii,facem haz de necaz.La modul cel mai serios insa,trebuie sa luam neaparat niste masuri. Off-topic:ati vazut ce tatuaj are Elton pe spate?Oare de ce l-a aratat tocmai acum,cand este pe punctul de a pleca de la Steaua?Cumva a vrut sa faca vreo aluzie la adresa patronului sau a faptului ca roata se intoarce?Va rog sa-mi raspundeti. Dupa cum am anticipat inca de ieri,lucrul care l-a determinat pe Elton sa vrea sa continue la Steaua sunt suporterii.Acesta a declarat ca stelistii l-au primit foarte bine si de asemenea a fost primit cu caldura pe toate stadioanele. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2007 · Report post Gigi are site? R: Are frate, la iesirea spre Pipera"pe stanga" Asta e prea tare =)) Cat despre restu debiteaza numa prostii din pacate pentru noi Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2007 · Report post la cat il duce mintea sa aduq un popa sa le cante in vestiar inainte de meci si o sa ii dea lui prin cap ca doar e razboinicu luminii sa schimbe stema cu o cruce. ar fi timpu sa isi ia talpasita,dar unde curge miere cine nu linge,"banii vine pachete pachete",ce altceva are nevoie daca scoate profit. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2007 · Report post Astept cu nerabdare fiecare sfarsit de saptamana sa citesc articolele din "Saptamana Stelista" ... Niste comentarii si o ironie excelenta ... Felicitari dankressman! Dizgratie si Ura... Pentru Ultrasii de Tastatura! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2007 · Report post PS. O intrebare a unui Stelist de pe GSP: Gigi are site? R: Are frate, la iesirea spre Pipera"pe stanga" sper sa-l vad cat mai curand pe www.cimitir.ro super articol. avem nevoie de ele, sa ne mai relaxam Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2007 · Report post "Se spune ca, consultat de Pruteanu, referitor la ce inseamna "bodyguards", Gigi ar fi raspuns: Paaaai.... "badi" vine de la cioban...adica "bade...laaaaa" cum sa zic...plurar....baaaaaaa nuuu Badea! Ca ala e preferatu meu!....garzii" ...vine de la "gard...adica asa cum se spune...astia pazeste! Nu trece nici oaia nici capra! Adica... eeeee... pazitori!" =)) asta chiar e prea tare =)) Share this post Link to post Share on other sites