Posted May 24, 2007 · Report post Atacantul francez, Cyril Thereau, a parasit in aceasta seara Romania, anuntand ca nu va mai reveni la Steaua, urmand sa se transfere la o echipa din Belgia. El isi motiveaza plecarea prin faptul ca nu s-a adaptat la echipa. "Eu nu voiam sa plec de la Steaua, dar imi doresc sa stau cat mai aproape de logodnica mea care nu se simte prea bine in Romania. Am vorbit cu Oli si i-am explicat si de aceea nu vreau sa plec cu suparare de aici", a declarat, pentru TVR 1, francezul. Acesta afirma ca nu a reusit sa se adapteze la Steuaa, singura legatura dintre el si coechipieri, MM Stoica, fiind data afara in urma cu o luna. "E dificil sa te antrenezi alturi de jucatori cu care nu reusesti sa te intelegi. MM era legatura dintre mine si club, iar el a plecat. Sper sa ma viziteze in Belgia." Thereau nu stie care va fi urmatoarea sa destinatie, insa e sigur ca nicio echipa nu va plati pentru el suma ceruta de Gigi Becali, 3 milioane de euro. "Nu cred ca va incasa atat de mult pentru mine de la vreun club din Belgia", opineaza atacantul de 24 de ani. TVR avanseaza si ideea unui schimb Thereau - Daniel Niculae, in cazul in care francezul nu isi va gasi o echipa in Belgia. Gigi Becali si-a exprimat dorinta de a-l cumpara pe Daniel Niculae de la Auxerre. sursa: Onlinesport Click aici pentru declaratiile emotionante a lui Thereau si Elton Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2007 · Report post TE ROG NU PLECA... NU NE LASA ASA... ESTI CEL MAI TARE....CAND AM AUZIT CA PLECI AM INCEPUT SA PLANG SI DUPA TINE SI DUPA Elton..... ALLE Thereau SI NU NE LASA ASA.... sper ca cineva sa imi citeasca mesaju si sa se sesizeze si sa facem ceva.. doar nu nil vom lasa pe dobitocul ala de Gigi sa ne strice echipa mult iubita Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2007 · Report post fmm de oaie X( ai reusit sa ii faci sa plece pe unii din cei mai iubiti jucatori ai Stelei, ce loc vrei pentru Steaua ??! numai pot d draci... sigur nu sunt astea motivele lui Thereau, acu cateva zile zicea ca nu pleaca d l Steaua... si acu ... oameni ca tine ar trebui impuscati ... **** Becali ... FORZZA Steaua... pana la moarte... o sa strigam impotriva ta, daca mai aveai vreo sansa sa t ierte suporterii acu ti-ai pierdut-o ... fmm X( Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2007 · Report post pacat...dak e adevarat inseamna ca e o pierdere destul de mare...sper ca macar Iacob sa ramana ca dak pleaca si el kiar o sa fie probleme Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2007 · Report post nici sa injur nu mai am putere....oare chiar vrea revolutie? atunci revolutie o sa ai nenorocitule!!!! nu te joci cu oamenii si te astepti sa scapi!! omul e viu, are suflet... nu-l poti calca in picioare...omul e razbunator, gandeste, simte....nu e o bancnota de 100$ s-o sterfelesti in maini omul asta te uraste de moarte!!! jegule, ma dezgusti!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2007 · Report post Cyril n-a plecat de buna voie a fost fortat! Amintiti-va ce a declarat acum o sapt. cand era in carje pe aeroport dsp interesul Fiorentinei pentru el??? E un MARE caracter si a declarat ca nu s-a adaptat..ce sa zica...Doamne si de Elton, l-am vaz la tvr...mai avea putin si plangea...asemenea amaraciune n-am trait decat in vremurile de trista amintire cand ne umilea Montpellier...sau mai aproape...Dinamo ,in Ghencea ,in Sambata Pastelui!!! Nu mai injur, ca nu mai am injuraturi si blesteme! Si din respect pentru moderatori!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2007 · Report post din pakate urmeaza Elton .... ( NU PLECA! ) apropo Punker Boy acum o luna toata lumea de pe site striga "Iacob PLEACA"(uni) si nu fac referire la tine, ma refer la cativa... oricum .... ramane de vazut ce va fi mai incolo ... Forza Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2007 · Report post Jiji esti un cioban imputit cu declaratiile tale cand o sa te lasi mah nene de fotbal si sa intri n MM in politica dute-n parlament nu sta la Steaua Thereau TOUJOURS DANS NOTRE COURS !!!!!!! Mai bine pleaca oaia decat Thereau.Deabia astept urmatoarele meciuri din cl si campionat ca sal injure pe Becali tot stadionu ka la Ceahlaul !!! steagcruce2 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2007 · Report post ciobaneeee.....lasa'ne!!!!....mai bine plecai tu, decat Thereau!! :cry: ..Elton pleaca din vina ciobanului...pentru ca declara numai prostii...probabil Thereau a plecat din acelasi motiv....dreq sa te duca de cioban x(....ii dai pe cei mai buni...transferuri de tot kkt...(cu exceptia lui Neaga) sa nu iesi presedinte NICIODATA ca o sa faci de rusine tara asta! NU TE VOTEZ! :mad: Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2007 · Report post Cea mai proasta stire pe care am citito mare pacat Thereau este un mare jucator .....ANTI cioban!!! e numai vina lui, NU TE VOTEZ cioban INCULT Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2007 · Report post Nu mai am cuvinte,ciobanul asta cu sclavul sau sunt incredibili.Cum sa-ti dai cei mai buni jucatori?Nu mai vreau nulitatea asta de antrenor,sa accepti sa-ti plece cei mai buni,adica sa-i dai afara.Sincer cred ca odata cu plecarea strainilor vom avea mult de suferit pe plan mental.Sper sa nu mai aibe liniste ciobanul cu sclavul sau de aici inainte,dar la cum se comporta Peluza Nord slabe sanse(totul se va da uitarii). Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2007 · Report post cred ca pana la urma Becali i-a fortat pe amandoi sa plece...l-a fortat si pe Thereau sa inventeze o poveste cum ca nu s-a acomodat si ii e dor de prieteni...si cu Elton la fel, cu circar, cu tampenii...bv Becali, esti oficial o mizerie! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2007 · Report post NUUU TE ROG Cyril RAMAI LA NOI TE ROGGGGGGGGGGGGGGGG NU PLECA!!!!!!AVEM NEVOIE DE TINE RAMAI LA NOIIII!!!TE IUBIMMM!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2007 · Report post Echipa probabila de anul urmator: Petre Marin Goian Radoi Coman Banel Petre Lovin Cristocea Badea Gurita antrenor Gigi Becali p.s. : dupa aducerea lu Neaga acesta reuseste un dribling(lucru interzis in Ghencea) in prima etapa.Gigi il acuza ca ii circar si il trmite inapoi in coreea.Dica nu o sa mai prinda echipa ca incetineste jocu de altfel foarte rapid al echipei.Vazand ca echipa nu are forta sufienta si obiectivu jucarea finalei chl e in pericol inca din turul doi preliminar antrenorul hotaraste introducerea in echipa a noului jucator transferat Smarandescu venit la pachet cu inca 9 toti lucrati la sala sa ajungem la un lot de 25 de jucatori. Vai de noi! Niciodata la sfarsitul unui sezon nu am avut atat de putine sperante pentru sezonul urmator! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2007 · Report post voi va ingrijorati ca n-o sa mai jucam bine sau ca am cazut pe mana unui psihopat mintal? io zic ca a doua varianta e mai grava Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2007 · Report post Cyril Thereau a reactionat normal. A fost probabil tratat cu ostilitate de sclavii lui Olaroiu si Becali dupa plecarea lui Mihai Stoica. Ce putea face ? A transmis un semnal conducerii ca doreste sa continue la Steaua. Asa era normal si civilizat. Dar conducerea nu e nici normala si nici civilizata. Asa ca n-a inteles semnalul si chiar daca l-ar fi inteles oricum nu l-ar fi luat in consideratie. Probabil Olaroiu are alte planuri iar Becali deja a luat-o pe tarla. O luase el mai de mult dar acum a depasit cu mult orice limita. Boys, cred ca urmeaza cea mai neagra perioada din intreaga istorie a Stelei. Acum se va vedea cine e stelist si cine e chibitz. Sa nu ne mai facem iluzii : cu un conducator deranjat la mansarda nu avem sanse sa mai obtinem vreo performanta notabila in urmatorii ani. In acest moment sper doar ca Steaua sa supravietuiasca nebuniei patronului si sa redevina candva ceea ce a fost odata. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2007 · Report post Sper totusi sa revina asupra deciziei, macar pentru noi suporterii. Daca totusi despartirea este irevocabila trebuie sa-i spunem toti: Merci beaucoup Cyril! :cry: Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2007 · Report post Cyril TE ROG DIN SUFLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET NUUUUUUUUUUUUUUUU PLECAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TE IUBIM PREA MULT .....TE ROG IN GENUNCHI NU PLECA.............NUL BAGA IN SEAMA PE..........MA JUR CA NU GASESC UN CUVANT SAL CARACTERIZEZ PE INFECTUL ASTA PE fecali..........DOAMNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE PASTREAZALLLLLLLLLLLLLLL PE Cyril TE ROG DIN INIMA DOAMNEEEEEEEE....TE IMPLOR DIN SUFLET Cyril NU NE PARASI.............. :cry: Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2007 · Report post Incepand din acest moment consider ca daca Olaroiu nu isi prezinta demisia este chiar fara coloana vertebrala. Eu inteleg tactici de joc, nefolosirea lui Elton care e bazata pe argumente dar sa il lasi pe domnul George BBBBBBBBEEEEEEEEEEEEEECCCCCCCCAAAAAAAAALLLLLLLLLIIIIII sa il vanda pe mai singurul jucator CEREBRAL de la Steaua care mai si gandeste pe teren mi se pare o IDIOTENIE crunta. Nu ma intereseaza aducerea lui Niculae in Ghencea.Este un jucator bun dar nu are spiritul stelist in el, pe care Thereau asa "mercenar" il avea din plin. Domnule Olaroiu ori luati atitudine IMPOTRIVA vinderii jucatorilor de valoare ca slava domnului avem jeguri gen jijel Coman,Lovin ,etc in echipa care pot sa fie pusi pe lista de transferuri ori plecati si dumneavoastra cu Thereau in departari albastre. Daca jocul la rezultat il inteleg,asa scrasnit din dinti cum e el si cu viziunea dumneavoastra despre fotbalul italian,chestia de fata referitoarea la uniunea unui grup mi se pare INNACEPTABILA si INCALIFICABILA. Oare ce jucator si-ar mai dori sa evolueze in Ghencea in atari conditii? Sa stie ca e la mana si cheremul Ursului polar-carpatin al crestinatatii (felicitari Lucas si la mai mare)? CA rezultatele de pe teren palesc in fata argumentului suprem ca Principelui nu ii place fata ta? Aceasta actiune cred ca a pus CAPAC tuturor nereusitelor din acest sezon, iar daca partea sportiva se poate rezolva mai usor, distrugerea aceasta la nivel de grup, la nivel uman va fi incredibil si infinit mai greu de remediat. Imi aduc aminte de un steag de acum cativa ani din peluza la meciurile cu spurcatii si c.i.o.r.i.l.e NU VA SUPORT! si care cred ca in acest moment prezinta realitatea suporterilor fata de Jiji si de (mai nou pentru mine) Olaroiu. Repet Oli: Ia masuri sau PLEACA pentru ca daca din punctul meu de vedere Steaua are nevoie de cunostintele tale tactice de SLUGARNICIE nu avem nevoie! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2007 · Report post CYRYL TE IMPLOR DIN INIMA NU PLECA TE IMPLOR NU.....ma simt mai rau ca la episodul boro...muuuuult mai rau......Cyril TE ROG NU NE LASA.....numai pot de durere......imi vine sa plang in hohote....CIOBANE TE DISTRUGEM JAVRO.......VB UNU COLEG STELIST DE MAI SUS....DACA AI FI AVUT VREODATA VREO SANSA DE IMPACARE CU NOI ERA SA NUI FI DAT PE CEI DOI......DAR DACA PLEACA ROAGATE......DAR NICI RUGACIUNILE NU TE MAI SALVEAZA DE NOI TE ASIGUR....MARSSHH DE LA Steaua NOASTRA IUBITA ...Cyril ESTY UN JUCATOR CARE MI-AI PLECAUT DE LA PRIMUL SUT AL TAU.....NU NE LASA TE IMPLOR Nu mai abuza de Caps Lock! Moderatorii Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2007 · Report post Ce cioban jegos , i a dat pe amandoi afara...despre Elton cik "nu avem nevoie de circari" ce om prost....sa vedem care v a fi echipa lui de romani...care se va bate cu Chelsea , Milan , si ce mai viseaza el....MuMU Gigi Miau Miau Miau Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2007 · Report post repost din Steaua Bucuresti Forum > Despre Steaua > Lotul Stelei > Cyryl Thereau steagro Thereau TOUJOURS DANS NOTRE COURS ! steagro Cum se joaca un cioban cu noi ! Ne crede oile lui ? Sa-i fie rusine ! Nu l-as pune pe Gigi presedinte nici la bloc ! Thereau era un MARE jucator , care a fost pus sa inventeze o poveste jalnica cum ca nu se intelege cu jucatorii si ca ii este dor prietenei lui de familia ei din Belgia , stim cu totii ca asta a fost o poveste inventata ca sa ascunda adevarul ca Gigi i-a fortat sa plece si pe el si pe Elton ! Thereau era unul dintre cei mai buni jucatori ai Stelei ! Gigi PLEACA DIN Ghencea , PLEACA DIN Ghencea , PLEACA DIN Ghencea ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2007 · Report post Nu sunt un om violent in viata de zi cu zi,dar parca singura solutie pentru Becali este glontul,frate. Este un om paranoic si sclerozat si a inceput incet si sigur distrugerea Stelei de la plecarea lui MM. Din cate inteleg din declaratiile lui a facut "indirecte" cu adversarele contracandidatelor ca sa ajungem pe 2,lucru ilegal si imoral,a dat declaratii tampite inainte de meciuri ca transfera de la echipele pe care urma sa le intalnim,s-a umilit la dinamovisti si ne-a distrus psihic 2 jucatori importanti pe care din cate am inteles i-am pierdut. Si asta doar in ultima luna,dezastrul va continua incet si sigur,cu un antrenor marioneta si cu jucatori romani adusi care n-au prins 5 meciuri cu adevarat tari in viata lor vor fi adusi sa joace in CL. N-au facut fata in CL cei ce jucasera inainte 2 sezoane f bune in UEFA si o sa faca fata alde Gurita de la Farul,szekely sau vatca. Neaga e un transfer bun dar dupa ce a jucat in modestul campionat coorean nu stiu daca va fi in forma pentru CL. Plus ca exista sansa f reala ca in sistemul de joc spectaculos al lui Oli sa se piarda si el,ca multi alti jucatori de-ai nostri care fac sarcini care n-au nici o legatura cu postul lor(Croitoru,mijlocas de creatie face mai mult faza defensiva ca sa-l dubleze pe Banel care e tinut acolo pentru ca Oli a primit ordin d la Becali sa nu-l mai bage pe Saban-ce mai lantul slabiciunilor). Poate ca post-ul meu pare apocaliptic dar asta ne asteapta in continuare. Cu un patron schizofrenic,xenofob,rasist care se pisa pe toti angajatii lui si pe suporteri,cu un antrenor care se vede clar ca e carpa de sters pe jos si cu mentalitatea ciobaneasca care vad ca i-a atins pe destui jucatori de la noi nu numai ca nu o sa facem performanta,ci o sa mergem in jos de tot. RESPECT PE VIATA pentru Thereau SI Elton!!! Mai stelisti decat multi mercenari care au ramas pentru branza lui Becali si care nu l-ar critica in viata lor pe Becali nici daca i-ar scuipa in fata. Acesti 2 jucatori straini au venit in familia noastra,pe pamant strain si au jucat cu sufletul si au facut-o foarte bine. Lui Elton nu i s-au dat sanse desi a demonstrat ca ofensiv e un jucator f bun,dar nu-i asa Oli,asta nu face faza defensiva,chiar in meciuri cu Pandurii,Ceahlaul si Jiul fiind jucat maxim jumatate de ora. Thereau si-a dovedit caracterul si valoarea,un jucator cu f mult bun simt,doar Ogararu avea acest bun-simt innascut din echipa Stelei. S-a uitat atat de repede ca el a facut faza prin care Badea a dat gol madridului,ca a dat vreo 10 goluri in scurta perioada in care a stat aici si daca nu se accidenta dadea si mai mult. S-a uitat golul dat rapidului sau faptul ca francezul fuge f mult in fiecare meci,se zbate pentru a crea spatii,fiind uneori prea altruist,lucru care demonstreaza ca juca pentru echipa. Si inca o chestie care poate parea micuta,dar e f importanta pentru mine: Thereau a pupat stema de pe piept de f multe ori din respect pentru echipa unde joaca si pentru suporterii acesteia iar apoi a venit si a salutat galeria cand altii mergeau la cabine sa ia prima lui Jiji. Si el si Elton mi s-au parut profesionisti desavarsiti care ar fi putut face meciuri f bune la Steaua in continuare si care ar fi adus un plus de valoare,dar n-a fost sa fie pentru ca unui anume oier i s-au soptit numai vorbe de bine despre ei. Cu un minim de sustinere,acesti jucatori ar fi putut ramane,dar probabil au fost amenintati de cioban ca nu vor juca,iar jucatorii gandindu-se la viitorul lor si-au schimbat declaratiile si au plecat de la echipa. Scuzati-mi limbajul,dar nu mai pot sa ma abtin: ciobane sper sa ajungi cersetor dupa ce iesi din inchisoarea in care o sa intri si sa te vad pe langa stadion cersind maruntis,nu voturi. Sperand la o Stea mai curata si fara branza pe langa ea spun atat: FORZA Steaua!!! Intotdeauna superiori. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2007 · Report post NUUUUU!!!!!!!!!RAMAI LA Steaua!!!!!!!!!AVEM NEVOIE DE TINE :sad: NU PLECA!!!!!!!!!!TE IUBIM!!!!!!!! :cry: Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2007 · Report post Daca nu facem ceva o sa ne plece toti jucatorii din cauza declaratiilor astea a lui Gigi ... Trebuie facut ceva , daca nu cred ca Unirea Urziceni termina in campionat inaintea nostra Share this post Link to post Share on other sites