fcsteaua.ro

Rezistența la Becali

191 posts in this topic

Sper și cred cã acesta va fi ultimul articol despre Becali pentru o bunã perioadã de timp.

 

 

 

Rãmãsesem dator cu identificarea unei soluții la "problema Becali", dupã ce în ultimele douã articole încercasem sã demonstrez de ce George Becali este o problemã la Steaua și "mai ales" de ce este cea mai importantã problemã a Stelei. Dar cum întotdeauna identificarea unei probleme este insuficientã, revin astãzi cu un tip de soluție.

 

 

 

Am numit-o, generic, ,,rezistențã pasivã". Am prieteni care nu sunt de acord cu aceastã idee și de asemenea, mã aștept ca mulți dintre membrii peluzelor, spre exemplu, sã nu fie de acord cu ea.

 

 

 

Rezistența pasivã la Becali nu presupune un rãzboi deschis cu acesta, de felul celui care a început de câteva meciuri în Ghencea (mai precis, de la semifinala de Cupã). ªi nu presupune acest rãzboi, pentru cã impresia mea este cã în acest moment un rãzboi cu Becali nu are sorți de izbândã. Din multe motive:

 

 

 

i. sfârșitul campionatului, care duce inevitabil cãtre o perioadã de acalmie, ce îi va profita numai lui

 

 

 

ii. rezultatele bune ale Stelei din ultima vreme (6 victorii în ultimele 6 meciuri), ceea ce face ca motivele acestui rãzboi sã parã artificiale suporterilor obișnuiți (care sunt interesați în primul rând de rezultate, abia apoi de ,,principii" mai înalte)

 

 

 

iii. slaba mediatizare a conflictului de cãtre mass-media, care în prezent asociazã grupurile organizate de suporteri cu ,,huligani", ,,bestii", ,,infractori". În plus, beneficiem și de o mediatizare defectuoasã, folositã ca armã împotriva lui Becali (presa povestește doar ceea ce îi folosește ca sã loveascã în Becali)

 

 

 

iv. nu în ultimul rând, forța deosebitã a "finanțatorului", concretizatã în putere politicã, mediaticã, financiarã precum și în putere brutã, și mã refer la brutele din Cotroceni. Din punctul meu de vedere, suntem deocamdatã prea mici pentru un rãzboi atât de mare.

 

 

 

Ce înseamnã rezistența pasivã?

 

 

 

Înseamnã, în primul rând prezența la stadion a tuturor suporterilor adevãrați ai Stelei. A tuturor celor care știu ce înseamnã Steaua cu adevãrat și care iubesc Steaua dincolo de Becali, Meme, Oli și alte asemenea nume. Fãrã acești suporteri, ne va fi totul mult mai greu, dacã nu imposibil.

 

 

 

Înseamnã, apoi, susținerea echipei de fotbal (a jucãtorilor, mã refer) în toate momentele, grele sau nu, prin care aceasta va trece. Nu cer aici ca toți sã cânte precum în peluze. Cer doar o atitudine de suporter adevãrat, care știe ce rol are atmosfera de pe stadion, care știe cã jucãtorii nu trebuie înjurați de la începutul meciului și cã performanța sportivã se poate obține doar într-un climat de încredere și susținere. Este ceea ce, în mod natural, suporterii adevãrați fac oricum!

 

 

 

Înseamnã, în fine, o relație tacit ostilã fațã de "finanțatorul" Stelei. Nu huiduit și înjurat la fiecare meci, pentru cã inclusiv înjurãturile își pierd din forța mesajului dacã sunt folosite în exces. Însã ostilitatea fațã de Becali trebuie sã pluteascã în Ghencea. Trebuie sã se simtã în aer cã nu-l agreãm, cã l-am vrea plecat și cã el nu reprezintã nimic pentru noi. Cã venim pentru Steaua, nu pentru el! Cã Ghencea e casa noastrã, nu casa lui!

 

 

 

Trebuie, deci, renunțat la orice manifestãri slugarnice sau apreciative la adresa lui Becali. Fãrã autografe pe fularele Stelei (rușine celor care au fãcut așa ceva!), fãrã cerșit bilete sau bancnote la intrarea de la oficialã, fãrã "nea Gigi", fãrã poze cu Maybachul! Omul trebuie ignorat și trebuie sã simtã cã venim la stadion pentru Steaua! Cã showul pe care-l face ne lasã reci, dacã nu chiar ne dezgustã. Suporterii care se gudurã pe lângã "nea Gigi" trebuie dezaprobați, nu fizic, ci verbal.

 

 

 

O altã modalitate de rezistențã pasivã este cunoașterea a ceea ce înseamnã cu adevãrat Steaua. Credința mea este cã Asociația Independentã a Suporterilor Steliști se va concentra în aceastã direcție. Trebuie sã ne readucem cu toți aminte de gloriile noastre, de performanțele formidabile ale echipei noastre, de o Stea care a existat și înainte de George Becali. Trebuie sã fim conștienți cã oameni precum Ilie Savu, Emerich Ienei, Marius Lãcãtuș, Miodrag Belodedici, Gabi Balint au existat aievea și existã în continuare! ªi ei sunt motivul pentru care cu toții iubim Steaua! ªi trebuie sã le arãtãm și lor asta!

 

 

 

Trebuie sã revedem împreunã meciurile vechi ale Stelei, ca sã înțelegem cã echipa noastrã nu se bãtea pentru locul doi, cã trofeele erau obiectivele Stelei, cã aveam un joc plãcut ochiului și cã eram supranumiți "viteziștii" !

 

 

 

Toate acestea trebuie sã le facem împreunã. ªi nici mãcar nu e vreo obligație� Ce poate fi mai plãcut decât sã citești articole vechi despre Apolzan, Alecsandrescu, Marcel Rãducanu sau despre noaptea de la Sevilla?

 

 

 

Rezistența pasivã pleacã de la premisa cã Becali va ajunge în situația de a pãrãsi Steaua într-o bunã zi și are ca scop un singur lucru: ca noi toți sã fim în acea zi acolo, ca sã ne recãpãtãm Steaua înapoi! ªi sã-i arãtãm ce înseamnã Steaua și ce înseamnã el pentru noi!

 

 

 

Existã, știu, un mare risc. Dacã nu ne vom mobiliza și nu vom veni la stadion, riscãm sã ne becalizãm cu toții. Riscãm sã ne scârbim și sã renunțãm, iar în locul nostru sã vinã membrii de partid cu abonamente primite gratis sau ,,suporteri" care așteaptã o vorbã bunã și eventual o sutã de euro de la ,,finanțator". Dacã nu strângem rândurile, le vor strânge ei. ªi ne vor copleși: numeric, vocal, fizic.

 

 

 

Atunci Steaua va muri. Pentru cã o echipã nu trãiește decât în primul rând prin fidelitatea și unitatea corpului ei de suporteri.

 

 

 

Cu toții la stadion! Cu Steaua pânã la moarte!

 

 

 

Ovidiu

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Trebuie, deci, renunțat la orice manifestãri slugarnice sau apreciative la adresa lui Becali. Fãrã autografe pe fularele Stelei (rușine celor care au fãcut așa ceva!), fãrã cerșit bilete sau bancnote la intrarea de la oficialã, fãrã „nea Gigi”, fãrã poze cu Maybachul! Omul trebuie ignorat și trebuie sã simtã cã venim la stadion pentru Steaua! Cã showul pe care-l face ne lasã reci, dacã nu chiar ne dezgustã. Suporterii care se gudurã pe lângã „nea Gigi” trebuie dezaprobați, nu fizic, ci verbal.

 

Si cum vom reusi sa nu cerem autografe pe fulare sau sa facem poze cu Maybachul? este suficient ca un dobitoc sa ceara un autograf ca noi, restul, sa nu mai contam.

 

La meciul cu National statea langa mine unu care, vizibil deranjat de injuraturile mele, tot incerca sa-mi explice ce bun e "nea gg" ca il aduce pe Neaga si nu pleaca Elton, ca e un conducator bun, ca p'aici si pe dincolo. Si am stat pe randul al treilea nu sus intre semintari... (taranu' nu avea treaba cu nicio brigada, sa fim intelesi)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovidiu, parca mi-ai fi citit gandurile...

Este exact ceea ce cred despre acesta situatie. In acest moment, suntem prea mici pentru un razboi asa mare, iar toate aceste proteste nu fac decat sa consume prematur "ura" fata de finantator. In momentul asta aceasta "ura" nu ne foloseste la nimic, poate cu exceptia iluziei ca ne recapatam demnitatea.

Pe de alta parte cred ca stii foarte bine cat de greu de pus in aplicare este ceea ce propui tu. E incredibil de greu iar acest lucru cere eforturi foarte mari si o foarte buna organizare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iti apreciez atasamentul fata de echipa, ceea ce e absolut normal.Dar am si eu o nelamurire:cum se manifesta o "relatie tacit ostila"?Cum ar putea sa simta Becali ostilitatea ce pluteste in aer daca aceasta nu se concretizeaza in proteste verbale(nu neaparat injurii) sau scrise?Si chiar daca s-ar putea intampla asta il supraestimezi pe Becali daca ii acorzi premisele ca ar putea sa inteleaga asa ceva.Pur si simplu nu are capacitatea intelectuala.Sufera cu capul omul asta.E iremediabil pierdut.Cat despre cei care "nea Gigi sa nu pleci", "nea Gigi sa nu-i asculti", "nea Gigi da-mi si mie un autograf..un ban"...ori nu prea inteleg fenomenul fotbal ori poarta aceeai marime la IQ ca personajul pe care l-am amintit mai sus si pe care mi-e scarba sa-l numesc din nou.Dar ma rog..eu sunt doar un derbedeu, un bagabont..un comunist.Nu stiu cum o sa iesim din asta.Forza Steaua!Steaua e a acelora care simt stelismul!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai vb foarte frumos Ovidiu dar eu cred ca cea mai mare dreptate o ai in momentu cand spui ca riscam sa ne becalizam.

Eu nu il vad ca un risc,mai degraba as spune cu mana pe inima ca Becali are sa-si cumpere oamenii care va veni pe stadion si are sa o faca cat de repede poate (si sclavi sunt cu miluita ) atunci va fi vai de Soarta Stelei.

Eu nu sunt adeptul violentei si a injuriilor pe stadioane dar cred cu tarie ca suflarea Stelista ar trebui sa ia atitudine cat inca se mai poate

Eu as spune ca altfel ar sta situatia daca 50000 de Stelisti sau daca se poate si mai multi sa protestam

fata de ce se intampla la Steaua, asta cu siguranta sa se faca fara violenta sau mai stiu eu ce .

Eu iam vazut fata lui Becali cand 20000 protestau pe Ghencea si am vazut o figura disperata la 50000 sau mai mult eu spun ca iese ceva

As ruga sa se faca un vot cu o eventuala strangere sa vedem cam cati fani adevarati sunt cu Steaua in momentele grele si cat de uniti suntem.

Inchei prin a spune ca am totusi o frica in piept ca nu se va lua o atitudine acum si cand o sa ne trezim cu toti sa nu fie prea tarziu.

Lui Becali nu i place imnu tari 'Desteapta-te Romane"ca nu vrea sa se trezeasca Romanu sa poata sa-si fac de cap

Dar eu o strig TARE: DESTEAPTA-TE ROMANE

FORZZA Steaua

Share this post


Link to post
Share on other sites

O teorie rationala, poate singura, la ora actuala. Dar foarte greu de pus in aplicare. De ce? Hai sa nu uitam ca noi aici, pe site-ul suporterilor, sau Asociatia Suporterilor, ne adresam unui public care este oarecum deja selectat. Este evident ca cei ce intra pe acest site sau care s-au interesat de AISS au ceva mai mult discernamant si simt un pic mai ros-albastru decat cei care-si fac poze cu maibach-ul si se milogesc la "nea Gigi". Ei intradevar pot fi uniti in aceasta rezistenta pasiva.

Dar ce ne facem cu ceilalti, cand principalele mijloace de informare s-au transformat in show Becali, cand prostul sau gust, badarania si nesimtirea sunt subiectele zilei si sunt intotdeauna asociate si cuvantului Steaua?

Am facut un test. In editiile online ale principalelor doua cotidiane de (asa-zis) sport, cuvantul "Becali" apare pe prima pagina de 17 respectiv 16 ori iar cuvantul "fotbal" apare de 20, respectiv 14 ori.

Dar, ai dreptate, e de datoria noastra, cei care simtim in ce consta spiritul ros-albastru, sa-l transmitem si sa-l, stiu ca suna pompos, propovaduim, prietenilor, cunoscutilor tuturor.

Asa ca, data viitoare, prieteni, cand cineva, care afland ca sunteti Stelist, va va intreba de "nea Gigi" adoptati aceasta atitudine si spuneti-i "cine?"!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trebuie organizata o campanie la nivel national Anti'Becali! Vorbesc foarte serios! Acest cioban e dictator! Sa vedem care rezista mai mult...Suporterii Stelei din toata lumea care sunt adevaratii "proprietari" ai Stelei....sau un cioban infect cu bani care crede ca poate cumpara pe oricine?! Steaua curata....Steaua non'becalizata!

Share this post


Link to post
Share on other sites

haideti sa facem o petitie online sa vedem cati suntem cu adevarat cei care vrem sa ne descotorosim de el ! as face eu dar nu prea stiu cum...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Impecabil.

 

Intr-adevar, aceasta este directia in care trebuie sa mergem. Forta lui Gigi vine din prea multa mediatizare, daca aceasta (excesiva) mediatizare este inlocuita cu nepasare si dezinteres pentru persoana lui, suntem cu un pas mai aproape de atingerea scopului. Ca o simpla sugestie, rezistenta pasiva de care amintesti tu s-ar putea concretiza si prin aparitia unor bannere prin care sa amintim ca suntem prezenti pe stadion numai pentru Steaua, mesaje care sa nu aiba nici o legatura cu persoana patronului.

 

Pe de alta parte, va fi deosebit de greu sa potolesti suporterii in cazul in care, de exemplu, Gigi hotareste sa-i vanda pe Elton si Thereau.

Share this post


Link to post
Share on other sites

e moarta din start initiativa asta, se vor gasi tot timpu cativa milogi care sa-i pupe mana si sa cerseasca un banutz verde de la ursu luminii, iar aceia vor fi urmati de altii si tot asa...eu zic ca ar trebui sa-i demonstram ca suntem extrem de multi cei care nu-l mai vrem si ca noi suntem majoritatea nu cei care-l vor !

Share this post


Link to post
Share on other sites
haideti sa facem o petitie online

Haideti sa fim seriosi si sa gandim mai profund. Petitia online anti/pro Gigi se pierde printre petitiile de salvare a balenelor si cele impotriva vanzarii blanii de soareci indonezieni. Eventual ti-o citeaza caracatitza ca sa mai dea un pic in Jiji, alta ocazie ca el sa apara pe sticla, unde se simte cel mai bine, si sa spuna "nu stiu eu ce e cu astea cu internet cu alea alea, sigur sunt comunisto-securisti".

Sa trecem indiferenti pe langa masina lui de neam prost, sa nu-i aruncam nici macar o privire cand iese tzantzos la geamul de la oficiala, sa schimbam postul cand e la TV, sa schimbam subiectul cand vine vorba de el si asa mai departe.

Share this post


Link to post
Share on other sites
haideti sa facem o petitie online sa vedem cati suntem cu adevarat cei care vrem sa ne descotorosim de el ! as face eu dar nu prea stiu cum...

 

Iti spun eu dinainte, toti. Si ce rezolvi cu asta? Pe Gigi il doare in c**...

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu, gresiti...am putea mediatiza aceasta campanie cu ajutorul AISS, lor li s-au mai preluat comunicatele de catre televiziuni....ganditi-va ce impact ar avea la stirile din sport o stire sunand astfel : 1 milion de stelisti il vor pe Becali afara din Ghencea...nu ar mai putea pacalii pe nimeni cu placa "cativa derbedei din galerie"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din punctul meu de vedere e doar o fantezie aceasta "rezistenta pasiva". Mi se pare IMPOSIBILA oprirea acelor tarani de la <uite Maybachu` lu` Gigi, hai sa facem poza>. Si oricum o sa inceapa tactica cu biletele si nu cred ca sunt multi care ar refuza bilete pe gratis! Pei cand ii auzi ca ei nu dau 50 de mii pe bilet ca raman fara tigari ce sa le mai faci? Sau ca au baut banii de abonament (exemple reale:-s) !? Cantece de apreciere inchinate ciobanului nu erau nici inainte..iar unii suporteri inca traiesc cu impresia ca Gigi da bani la echipa. Azi m-am certat cu doi prieteni pentru ca ii prostise Gigi aseara la 0tv, ei chiar credeau ca banii din CL s-au dus in "doua secunde", cum a zis ciobanul!

 

Si sa nu uit... pentru cei care au fost la meciul cu national: nu vi s-a parut ca baietii de la "nord" au fost mult mai timizi cand era vorba de cantece impotriva ciobanului? Poate mi-am facut eu o impresie gresita, dar asa mi s-a parut.

 

Mars din Ghencea, ciobanule!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Solutia mea prezinta, e drept, un dezavantaj. Presupune o responsabilitate proprie, ceea ce nu multi suporteri poseda. Presupune tarie de caracter, mandrie. Presupune bun simt. Eu ma incapatanez sa cred ca suporterii Stelei au aceste calitati, nu din idealism, ci pentru ca stiu ca inainte le aveau! Problema e ca publicul nostru s-a schimbat mult in ultimii ani. Mult de tot! Eu cred ca multi au renuntat sa mai vina la stadion si locul lor a fost luat de unii "dupa chipul si asemanarea" lui Becali. Numai asa imi pot explica unele atitudini de pe Ghencea. In concurs cu degradarea generala din societatea romaneasca.

 

Oricum, trebuie sa incercam! Avem avantajul ca Steaua e un drog, la care nu se renunta asa usor. Restul trebuie sa vina din pasiune si din inteligenta.

Share this post


Link to post
Share on other sites
nu, gresiti...am putea mediatiza aceasta campanie cu ajutorul AISS, lor li s-au mai preluat comunicatele de catre televiziuni....ganditi-va ce impact ar avea la stirile din sport o stire sunand astfel : 1 milion de stelisti il vor pe Becali afara din Ghencea...nu ar mai putea pacalii pe nimeni cu placa...cativa derbedei din galerie...

 

 

A mai fost o petitie de genu` asta, afaradinghencea.ro parca. Si ce-au rezolvat? Site-ul a fost inchis, au dat si pe TV Sport la vremea respectiva ca x mii de suporteri nu-l mai vor pe Gigi. Si asa s-a si terminat. Iar ciobanu` e inca pe capu` nostru!

 

Mars la Dinamo Gigi, cioban spurcat!

Share this post


Link to post
Share on other sites
A mai fost o petitie de genu` asta, afaradinghencea.ro parca. Si ce-au rezolvat? Site-ul a fost inchis, au dat si pe TV Sport la vremea respectiva ca x mii de suporteri nu-l mai vor pe Gigi. Si asa s-a si terminat. Iar ciobanu` e inca pe capu` nostru!

 

Mars la Dinamo Gigi, cioban spurcat!

 

da, dar atunci nu era in politica, acum nu-si va mai permite sa ignore atata lume..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am facut o revolutie,am stat in fata gloantelor si ne este acum frica de cacatul asta?Cand il alergam pe Ceausescu ,alt idiot,ciobanul asta statea calare pe banii lu tasu si mulgea tot ce putea.

Share this post


Link to post
Share on other sites
nu vi s-a parut ca baietii de la "nord" au fost mult mai timizi cand era vorba de cantece impotriva ciobanului? Poate mi-am facut eu o impresie gresita, dar asa mi s-a parut.

 

Nu, nu mi s-a parut chiar deloc, si crede-ma am stat la tribuna 1 de data asta, si am urmarit foarte atent atmosfera de la tribuna 2. Brigazile din Nord au fost la fel de virulente ca si cele din Sud. Chiar si A47V, care din cate am observat a stat la ceva distanta de grupul compact, au fost extrem de "activi" din partea dreapta a tribunei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In plus, unii baieti de la Nord au stat chiar in grupul celor de la SUD. Poate unii au crezut ca jos in dreapta erau doar sudisti, dar n-a fost asa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Trebuie sã ne readucem cu toți aminte de gloriile noastre, de performanțele formidabile ale echipei noastre, de o Stea care a existat și înainte de George Becali. Trebuie sã fim conștienți cã oameni precum Ilie Savu, Emerich Ienei, Marius Lãcãtuș, Miodrag Belodedici, Gabi Balint au existat aievea și existã în continuare! ªi ei sunt motivul pentru care cu toții iubim Steaua! ªi trebuie sã le arãtãm și lor asta!..." Vad ca ai uitat intentionat sau de Duckadam : "Portarul Stelei care a aparat cele patru penalty-uri consecutive în finala Cupei Campionilor Europeni, cu FC Barcelona din 1986, e pe aceeasi lungime de unda cu Gigi Becali. "Si eu as fi facut la fel. Pentru a obtine ceea ce Steaua merita moral în acest campionat, si anume locul doi, m-as fi dus si eu la Dinamo si m-as fi facut «frate cu dracul pâna trec puntea». Nu sunt de acord cu atitudinea fanilor. Tot ce a facut Becali este pentru Steaua", a declarat Duckadam. (prosport) . Si eu tin cu Steaua dar consider ca ceea ce faceti voi e exagerat. Poate imi spune si mie cineva ce a facut Becali atat de grav de e atata suparare pe acest sit. Chestia cu fularul este este similara cu schimbul de fanioane, si schimbul de tricouri intre jucatori cand se termina meciul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu acesta este modul in care eu unul as pune problema. Ovidiu stie deja: Strike hard, retreat, seize a position, reject compromise, and strike again. De asemenea, consider ca teoria lui are o eroare principala: presupune ca noi nu vom face nimic explicit pentru a-l determina pe individ sa renunte la club. Veti spune ca nici nu avem cum sa facem asta, dar sunt absolut sigur ca prin atitudinea noastra de la ultimele meciuri l-am adus macar cu un pas mai aproape de acea zi. Cu alte cuvinte, noi vom astepta totusi ziua in care insul spune "gata", zi de care s-ar putea sa avem parte peste 10-20 de ani, cand va fi mult prea tarziu. Oricat de importanti ar fi suporterii, in conditiile in care Steaua trezeste suspiciuni, este asociatia cu prostia, incultura si manelele, devine echipa preferata a muncitorilor din uzine, a minerilor si a speciilor de coclari, suporterii "adevarati" vor renunta tot mai mult pe motive de frustrare iar baza noastra de selectie a tinerilor inteligenti si activi va scadea.

 

Totusi, nu sustin ca articolul nu ar fi bun, sau ca metoda aceasta de lupta nu ar fi una coerenta. Ce imi doresc eu e ca indiferent de modul in care vom rezista in fata cancerului Becali (activ sau pasiv) sa punem la punct printr-o strategie unitara a Asociatiei si a celor doua peluze, bazandu-ne pe sfaturile fostelor glorii ale clubului, o strategie punctuala de promovare a valorilor Stelei. O reafirmare si o promovare agresiva a lor, folosind toate metodele de propaganda.

 

Este esential sa ne concentram tot mai mult pe perioada infiintarii clubului nostru, pe istoria noastra militara. Pe generalul Mihail Lascar, pe ministrul Olteanu, pe vechea denumire "Armata". De fiecare data cand se canta "ooooo - Armata" fierea lui Becali se mai apropie un pic de punctul in care plesneste. Avem nevoie de cantece despre 1947, despre 1986, avem nevoie ca impreuna sa ne documentam, sa ne cunoastem istoria si sa ii determinam pe toti prietenii nostri stelisti sa faca acelasi lucru. Avem nevoie ca cel putin la nivel de nucleu care se implica sa interactionam social si sa luptam impreuna spre atingerea acestui deziderat.

 

Nu stiu daca peluzele sunt dispuse sa se implice intr-o astfel de lupta. Repet, ea nu depinde de rezistenta noastra activa sau pasiva, ci trebuie dusa oricum. Singura solutie e sa strangem randurile, sa gandim si sa actionam impreuna. Sa ne creem o imagine mai buna pe care sa o onoram, sa aratam intregii lumi ca te poti mandri cu calitatea de suporter stelist INDEPENDENT. Putem face asta sau nu ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Se aude ceva de un miting in piata universitatii sambata.... stie cineva ceva?

 

Unde se aude asta ?

Share this post


Link to post
Share on other sites