Posted May 16, 2007 · Report post Gigi Becali ar renunța la francezul Cyril Thereau în cazul în care FC Bruges ar oferi 1,5 milioane de euro. "Dacã-mi dau banii ãștia, îi dau drumul sã plece", a spus Becali. Presa din Belgia a anunțat astãzi cã FC Bruges va face o ofertã pentru Cyril Thereau. ªi campioana belgiei, posibila adversarã a lui Dinamo în turul 3 al Ligii Campionilor, Anderlecht, este interesatã de serviciile atacantului Stelei. Gigi Becali a mai spus cã renunțã la Elton doar dacã un club oferã jumãtate din suma pe care a dat-o pe brazilian. "Dacã îmi oferã jumãtate din banii pe care i-am dat, îi dau drumul. Am auzit cã Dinamo îl are pe lista de transferuri. Pot sã-l ia dacã îmi dau jumãtate din bani", a concluzionat Becali. Conducator stelist doreste renuntarea la cei 2 jucatori "pentru ca doreste sa faca o echipã de români care sã se batã cu Chelsea și Barcelona" Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 · Report post Ciobanule sa dea Dumnezeu sa te vad in groapa. Am facut criza de nervi cand am citit articolul asta plus motivul care l-a dat afara pe MM! Prostule, idiotele, needucatule nu accepti tu consultanta...auzi tu prostimea omeneasca el care nu a citit o cartea in viata lui ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 · Report post Ajung si eu sa cred ceea ce spunea mai demult un user:de asta numai glontul ne mai scapa! O sa-l bata Dumnezeu,asa cum isi bate si el joc de suporterii Stelei!Mizerile ca el nu au ce cauta printre oameni,locul sau e pe camp! Sper ca suporterii sa nu treaca cu vederea umilintele la care ne supune acest analfabet! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 · Report post Se pare c-a uitat ca pana una-alta trebuie sa 'faca' o echipa capabila sa treaca de turul 3 preliminar al CL. Daca-si mai face multe ambitii in ceea ce priveste transferurile si-l pastreaza si pe Olarinho s-ar putea sa constate ca 's-a jertfit' degeaba. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 · Report post Gigi e prea prost, dobitoc si incapabil. Cum plm sa lasi asa jucatori sa plece??? cand sunt poate cei mai buni din campionat. Omu asta e un imbecil, un nenorocit, imi e scarba de el si de gesturile lui. Ma mir ca nu zice ca il da si pe Dica sau pe Radoi. Ajung sa cred ca el insusi e intruchiparea raului pe pamant, asta face ce face si strica Steaua. Eu nu te votez date'MM de javra ce esti. steaua_ro Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 · Report post Am mai spus, Becalli e un om al diavolului. Vad ca vrea raul echipei si al suporterilor. E cel mai prost conducator si parerea mea e ca ar trebui sa se angajeze bodyguard la oi. Acolo sigur se pricepe. Ca cu fotbalul nu le are. Sa-l ia si pe antrenoru asta de kkt, Oli, un antrenor de mana a doua la fel ca si jucatorii adusi de el. Se pupa in fund amandoi la Steaua, pentru interese. Ii vinde pe Elton si Thereau, care sutn jucatori f buni si am face performante cu ei in LC. Dar ce sa stie ciobanu, el face echipa de romani sa bata Barcelona si Chelsea:)))))))))) O tampenie mai mare nu am mai auzit, ca asta. Viseaza cai verzi pe pereti. Nici peste 100 de ani n-o sa faca el echipa de romani sa bata echipe valoroase. Mai bine dispare odata de la Steaua sa ne lase in pace, cu politica lui cu tot. Un conducator de 2 bani este el. Ar fi bine sa plece ciobanu asta cu tot cu Oli, antrenor de kkt. Dak ii vinde pe Thereau si Elton, nu cred ca va mai fi iertat de suporteri, decat dak isi da demisia si pleaca la stana lui. Eu nu-l votez pe ciobanu asta. FORZA Steaua!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 · Report post Nu cred ca mai e cineva care sa voteze mizeria asta de om. Am o idee, hai sa se faca aici pe site o rubrica/pagina unde sa se stranga voturi impotriva ciobanului, si la sfarsit sa dam publicitatii nr. de voturi stranse impotriva lui. Gigi pleaca odata din Ghencea ca nu te mai suporta nimeni. steaua_ro Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 · Report post sunt unstelist infocat dar sincer ca sa scap de ideile lui becalii mi-as dori ca Steaua sa termine pe locul7-8 anul viitor sa-si dea seama ciobanul ca nu poate face performanta numai cu romani.astia dupa ce si-au facut plinul nu mai joaca,nu joaca din placere.poate asa isi da seama si Becali seama ca trebuie si talente la echipa Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 · Report post In privinta lui Elton sunt de acord pentru ca nu are rost sa il mai tina daca Oli nu il joaca.Macar sa-si recupereze banii cu care ar putea sa cumpere alt jucator la fel de valoros,dar mai inalt. Am vazut ca il tot injurati pe Becali dupa meciul javrelor cand a fluturat fularul lor.Dar dupa meciul cu Rapid de ce nu ati facut la fel pentru ca si atunci el a facut acelasi lucru cu fularul lor.Era mai bun Paunescu ca a vandut aproape toata echipa si Steaua juca cel mai prost din istoria ei.Macar Gigi baga bani multi la echipa si asta se vede din rezultate.De ce nu lati laudat pentru rezultatele pe care lea avut. Cu Steaua pana la capat! FORZA Steaua !!!!!!!!!!!!!!!!!! steagsahmic Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 · Report post Domnilor voi nu va uitati ce face acest individ needucat. Ne aduce 2 ciori nesplatate la echipa si vinde jucatori straini foarte buni ! Daca o sa fie adevarat si Thereau, Elton vor pleca si vor veni Badoi/Bugda nu va fi meci in care nu o sa ii injur ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 · Report post Pentru Gigi: "Nu pricepi ca n-ai ce sa-mi mai dai? Intelegi ca nu poti tot sa ai? Chiar nu vezi ca ei nu te mai vor? Chiar nu simti durerea-n ochii lor?" Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 · Report post daca Becali ar asculta de cineva,care ii vrea binele,probabil cineva care se ocupa de imaginea lui sau un apropiat(Radoi) cred ca si-ar putea schimba aceste ganduri,in cazul in care sunt adevarate.in caz contrar,isi semneaza singur sentinta.cel mai rau imi pare ca din cauza noastra,pentru a ne face rau noua si a ne arata cine este seful,vrea sa-i vanda pe cei doi.sincer ei nu merita asa ceva.Thereau mereu a fost un model de fotbalist cu adevarat stelist si a facut cinste tricoului pe care l-a purtat,iar Elton in ciuda faptului ca l-a demoralizat plecarea lui MM,singurul care-i era aproape,a fost tinut pe banca atata timp si totusi cand a intrat pe teren ne-a incantat privirile si ne-a oferit speranta unui alt fel de fotbal in Ghencea...faptul ca el a fost mereu cerut de suporteri a starnit si "gelozia" lui Gigi + are n motive sa-l dea:nu e roman,e adus de MM,este dorit foarte mult de suporteri.nici Thereau nu este mai prejos,francezul mereu a fost pe placul publicului.si in nici un caz nu vreau sa-l vad la Dinamo,iar daca Elton a insemnat victoria impotriva CFR-ului...cuvintele sunt de prisos... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 · Report post Este cea ce precizam si in alte interventii ale mele legate de Domnu Becali Acest Mihai Viteazu ,Razboinicu Luminii,Mircea Cel Batran si mai stiu eu ce ,nu este decat un bisnitar ce cumpara bilete din fata stadionului Ghencea si le vindea pe mai multi bani (este spusele dansului ).Nu are cum sai pese de acesta echipa si de numele Stelei din moment ce urmareste numai interesul propiu Acest personaj ca nu il mai pot numi om in afara faptului ca pateaza mizerabil numele Stelei pe toate caile urate acestui Glob ,murdareste sub ori ce critica Crestinismul ,pozeaza ca un om drept cinstit si foarte foarte credincios. Domnule Becali vreau doar sa scot in evidenta ca sunteti o duhoare jalnica a societati in care traim si sa va rog din tot sufletul meu sa nu mai postati "Mare Credincios"Un om care face un bine domnule Becali nu se duce cu zeci de televizuni dupa el .Un conducator de tara nu vine cu badigarzi dupa el la prima masa de populatie care nu este de acord cu cea ce faceti ,la nivel de tara ce a-ti mai face ?. Un conducator de club mai ales ca Steaua trebuie sa iubeasca ,respecte ,ajute respectivul club . Inchei prin a spune ca sunteti un fenomen incredibil de explicat Romanilor care se vand pe 2 mici si o bere sau eventual pe un bilet la meci .Din acest motiv constient ca acesti Romani mai sus mentionati nu o sa le treca boala prostiei si fomea de gratuit o sa aveti in continuare sprijin din partea lor .dar trebuie sa stiti ca sunt si Romani mult mai multi decat cei 30 care i aveti domneavoastra care nu va sprijina si care o sa va vina de hau hau fularsteau2 steagsimplu Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 · Report post halucinant... mai boier cacareaza, cati or sa te blesteme daca vei face ce ai spus, nu-ti poti imagina. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 · Report post Deci jur ca nu mai pot !!! De ce dreq nu-s vede de treaba lui??? De ce am dat tocmai noi de un dobitoc ca asta?? Pentru ce mai is pusi antrenori, scouteri, si restu oamenilor care SE PRICEP LA FOTBAL?? Faina imagine ti-ai facut ciobane...tocmai ti-ai demonstrat calitatiile de conducere, prin faptul ca renunti la ceva ce milioane de romani tin cu adevarat pentru a obtine un ban, prin faptul ca iti bati joc de acei romani prin faptele tale, prin faptul ca iti scoti rasismul la suprafata, pentru ca asta nu mai e patriotism cum il numesti tu, e rasism, cu toate genialele tale idei cu o echipa numai de romani, pai ma omule in ce secol traiesti?? Defapt de ce ma mai chinui sa zic, poate avem noroc si te suspenda!!! Zici ca vrei performante, uita-te la toate cluburile mari, la care ai vazut tu sa se gandeasca macar la o echipa formata numai din cetateni ai tarii respective??? Si inca ceva unde MM ai vazut tu un oficial al unui club sa danseze si sa pupe jegu de pe un fular al echipei rivale??? Chiar iti face placere sa te urasca milioane de romani? Crezi ca Dumnezeu mai e langa tine cand faci atata rau suporterilor? Sau tu ce crezi? Mai ridici o Biserica, se mai iarta un pacat? Is curios cine ii chiar asa batut in cap sa te voteze... Era un proverb batranesc pe care ar trebui sa il sti si tu: "Dumnezeu nu bate cu bota!", va veni si vremea cand nici 1000 de matahale nu te vor mai salva! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 · Report post Un mercenar !!!Oare idiotul stie parerea noastra ?Hai ca el nu prea stie sa citeasca dar macar unul din slugile lui sa citeasca ceea ce scriem si sa-i spuna masochistului asta ca ESTE UN TEMBEL.Mori jigodie!Pe tine nu te mai impusca nimeni?NU TE VOTEZ !!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 · Report post nu mai are episoade multe...la cate blesteme primeste acum,in cazul in care o sa faca prostia asta(specifica acestui jeg de caracter),nu o sa mai poata sa mai doarma noaptea @horica o sa fii inspaimantat sa vezi cati or sa-l mai voteze... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 · Report post Haide ma! Care-l mai sustineti acuma, aaa!? Cum adica il da pe Elton pentru DOAR JUMATATE din suma care a dat-o Steaua, NU Becali !!! Hai baieti, ce s-ar face Steaua fara ciobanu` asta!? Hai, vorbiti acuma! Vreau sa vad din nou sclavii lu` Gigi!!! Thereau DOAR un milion jumate!? Pei asta e jucator, NU buga pe care vrea el sa-l cumpere de la ciorile alea! Ciobane, MARS la Dinamo!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 · Report post ar trebui sa facem un fel de recensamant, sa vedem cam cati suporteri sunt dispusi sa cotizeze pentru a face ceva masiv...am o idee despre ce trebuie facut pentru a putea scapa de cioban si trebuie exploatata la maxim dar pentru a o pune in aplicare este nevoie de sute de mii de stelisti care sa cotizeze lunar pe parcursul a cativa ani... dar actiunea nu trebuie sa fie cunoscuta, pentru ca atunci ciobanul si-ar putea lua masuri de precautie si planul nostru ar putea da gres...banii trebuie stransi sub alt pretext suna aberant dar nu vad cum altfel ne-am putea recapata clubul inapoi Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 · Report post Thereau valoreaza mai mult steagcruce2 sa nu pleceeee !!!!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 · Report post @horica o sa fii inspaimantat sa vezi cati or sa-l mai voteze... clar...sunt destui sclavi, doar locuim in Romania, cum zicea cineva mai sus, oameni care se vand pe 2 mici si o bere! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 · Report post becaliiiiii a innebunittttt....nu'l mai suport......e de necrezut cum a ajuns................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! e demn de dispret!!!! sa l dea pe Elton???? si mai ales la spurcati???? sa plece Thereau??? un atacant de rasa???????????????????????? :| distruge totu....sa interzica abonamentele la peluze.....e incredibil..e un dictator......politica l'a innebunit..o sa se distruga singur...mereu i'am cam luat partea..dar a ajuns prea departe........ :|:|:| Becali, Interzis in Ghencea!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 · Report post Dak pleaca si astia..pentru banii astia....ma jur ca atata timp cat o sa fie Becali la Steaua n-o sa mai tin cu aceasta echipa...pentru ca asta nu e Steaua pe care o stiu eu...nu e Steaua Bucuresti..Steaua noastra...a Romaniei....mi-e scarba de jegu' ala...vai de capu nostru... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 · Report post nu va aprindeti asa tare... GSP-ul a dezinformat, ca de obicei :mad: GG a glumit cand a zis ca-l da pe Elton pentru ca il enervaze reporterul.... Cu Thereau insa e cam reala treaba... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 · Report post Mai intai trebuie si Cyril sa vrea sa plece.Dar ma tem ca va fii amenintat ca va juca la echipa a doua daca nu accepta sa plece.Deci asa gandeste Becali:Gurita net superior lui Thereau...Si Olaroiu da dovada de lipsa de caracter pentru ca nu insista pentru pastrarea lui stiind doar ca probabil e cel mai complet atacant pe care il are in lot. P.S.:Daca Becali accepta doar 1,5 mil pentru Cyril inseamna ca e mai prost decat pare si ca a ajuns unde a ajuns numai printr-o minune. Share this post Link to post Share on other sites