Posted May 15, 2007 · Report post Steaua Bucuresti se va infrati cu AC Milan, iar acordul urmeaza sa fie semnat in saptamanile ce vor urma, dupa cum informeaza Antena 3. In luna februarie, patronul echipei Steaua, Gigi Becali, s-a intalnit la Milano cu Silvio Berlusconi, patronul lui AC Milan. Cei doi au vorbit despre fotbal si politica si, se pare ca, Berlusconi va veni la Bucuresti pentru ca cele doua echipe sa semneze actele de colaborare. "Am vorbit de multe lucruri cu el si la final m-a intrebat ce face Steaua. A zis ca va tine minte numele Stelei pentru ca primul trofeu castigat de el cu Milan a fost in 1989 in fata Stelei", declara Becali in luna februarie, la intoarcerea de la Milano. Daca acordul se va semna, la Steaua ar putea ajunge jucatori care nu fac parte din planurile lui Carlo Ancelotti la AC Milan, iar gruparea milaneze ar avea prioritate de transferuri in cazul fotbalistilor de la Steaua. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2007 · Report post mie mi se pare foarte tare :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2007 · Report post ar fi marfa dar nu cred Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2007 · Report post macar noi ne infratim cu ekipe adevarate nu cu **** Timisoara ca unii=)) Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2007 · Report post O astfel de colaborare nu ar aduce decat castig Stelei si AC Milan-ului. Nici eu nu cred... inca. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2007 · Report post ar fi super..dar nu cred nici eo Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2007 · Report post AR fi marpha dar nu cred Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2007 · Report post Ce ar castiga Milan? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2007 · Report post :roll: :roll: :roll: Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2007 · Report post Dragutz cum "domnul" Gigi incearca sa mai se dea un pic rotund prin fata suporterilor. E posibil sa fie o manevra de imagine pro Gigi. Daca nu e asa, mea culpa, foarte bine ar fi. Doar sa nu plece Elton sau Dica la Milan. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2007 · Report post Ce ar castiga Milan? Jucatori ca Radoi sau Dica ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2007 · Report post Pai ar fi ok, dar nu prea imi place ideea asta,ne consideram un fel de satelit,si cand ma gandesc ca acu catva ani ne bateam cu ei intr-o finala,parca incepe sa-mi Para rau. Dar asta e,sa vina jucatori de la Milan,ca de la Steaua nu prea vad cine poate sa faca fata la Milan(poate Radoi si Dica,in rest nu prea,adica sa mai prinda lotul,30-40 de min pe meci,nu numai sa stearga banca de rezerve) Scris de un golon Respect,salut Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2007 · Report post Excelent. :grin: Nu e vorba sa fim satelitul lor. Doar o colaborare intre cluburi. Sa vedem daca se intampla sau nu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2007 · Report post Deci fratioare!!! Iubirea mea este Steaua! Iubirea mea este Milan! Eu unul din totdeauna am visat aceasta unire! A doua iubire dupa Steaua este Ac Milan! Acest lucru este un castig si pentru Milan si pentru Steaua si pentru tot fotbalul romanesc, care prin Silvio Berlussconi mai se vede si prin noi o lumina din fotbalul Mare ! sprecl2 Respect Steaua si toti STELISTI din lume la fel cum iubesc si MILANU si toti MILANEZI ! :x Numai bine Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2007 · Report post Pentru mine ar fi naspa ca eu tin cu cealalta echipa din Milano, Inter, dar pentru Steaua ar fi benefic, si totusi nu cred ca se va realiza!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2007 · Report post pentru mine ar fi un vis ca cele 2 echipe pe care le iubesc sa devina infratite.Imi doresc enorm! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2007 · Report post voi chiar credeti tot ce se zice prin presa? hai sa asteptam sa vedem ce se intampla, si discutam apoi... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2007 · Report post Eu sunt foarte curios ce inseamna aceasta colaborare. Cel mai probabil inseamna ca noi o sa primim ce nu folosesc ei,si o sa le dam si verzisori pentru asta. Noi nu vad ce beneficii le-am putea aduce lor,oricum e frumos ca ne-am "aliat" cu o echipa cu mare traditie in Europa,castigatoare a CL de 6 ori daca nu ma insel,dar macar avem si noi un ECC in vitrina. Oricum ce se straduieste ciobanul sa ne imbuneze,mama,mama... A avut ghinion ca a anuntat MM venirea lui Neaga,pentru ca daca o facea el acum ca spun eu ca scapa de multi suporteri nervosi,dar care erau mai creduli. Cand Becali va da semne de stelist,sau macar se va preface in public ca este atunci se va inceta protestul,pana atunci trebuie continuat,sa stie ciobanul ca noi nu ne facem pres in fata lui,desi sunt destui "stelisti" care s-ar vinde pentru paraii lui. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2007 · Report post Poate il intreaba Gigi pe Berlusconi daca s-ar arde-n fund si el pentru o caruta de bani...daca ar purta fularul lui Inter, daca l-ar purta pe al lui Juve...d-astea, daca s-ar duce sa-i salute pe fanii lui Inter cand acestia l-ar chema sa strige "Milan Cazza", in general daca s-ar prostitua pentru bani!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2007 · Report post Jucatori ca Radoi sau Dica ! fara infratire nu ar putea? i-ar da ciobanul numai decat si pe bani putini cum se lauda Oricum pentru noi ar fi super : numai sa ma gandesc la 1-2 amicale si la reeditarea finalei din '89 PS: Chiar sunt scarbit ca nu incearca un meci pentru implinirea a 60 de ani cu o echipa mare pe Ghencea Zicea MM de un muzeu, bag mana in foc ca s-a dus pe apa sambetei proiectul ,magazinul la inceput si nu poate da inapoi acum o rusine de conducere avem Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2007 · Report post Poate il intreaba Gigi pe Berlusconi daca s-ar arde-n fund si el pentru o caruta de bani...daca ar purta fularul lui Inter, daca l-ar purta pe al lui Juve...d-astea, daca s-ar duce sa-i salute pe fanii lui Inter cand acestia l-ar chema sa strige "Milan Cazza", in general daca s-ar prostitua pentru bani!!! Berlusconi a fost mereu fair play fara sa intre in penibil. De ex dupa ultimul meci castigat de inter in fata lui Milan, Berlusconi a intrat la final in vestiarul lui inter,le-a vorbit jucatorilor,i-a felicitat si a fost aplaudat de toti.Berlusconi este un domn pe langa Becali Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2007 · Report post Nu vor sa facem si schimb de patroni? Sau macar sa plece Gigi unde-o vrea, nu i-ar sta rau lu` Berlusconi cu doua echipe, ambele castigatoare ale marii cupe! Mars Gigi! Am vazut si minciunile din seara asta de la 0tv, spuse doar ca sa-i faca pe PROSTI sa-l sustina! A avut el impresia ca doar pustii de sub 30 de ani il injurau, de fapt era tot stadionu`, inclusiv oameni "in varsta" (peste 40 de ani) care nu mai puteau sa respire, dar tot nu luau pauza de la injuraturi. ---A zis ca nu va mai lasa persoanele sub 30 de ani sa-si faca abonamente--- Mars la Dinamo, oaie ce esti! Share this post Link to post Share on other sites