Posted May 12, 2007 · Report post Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, intr-o interventie telefonica la Sport Total FM, ca ii va calca in picioare pe suporterii Stelei daca vor indrazni sa injure jucatorii. Becali a precizat si ca Elton nu va pleca din vara, iar Rica Neaga se va transfera in Ghencea. Gigi Becali a avut un dialog imaginar cu un suporter al echipei Steaua si a precizat ca ii calca in picioare pe suporterii Stelei daca vor indrazni sa injure jucatorii, la fel cum a facut Gigi Corsicanu cu jucatorii Rapidului. "Ce vorbesti ma? Bai, nebunule, tu esti nebun la cap, bai nebunule. Ei cred ca eu sunt Copos, sa le permit sa imi injure jucatorii cu baga-mi-as si de morti?. La mine vreodata se poate intampla vreodata ce s-a intamplat la Rapid cu suporterii? Pai ii calcam in picioare. Ii calc in picioare eu, nu mai stau sa vina jandarmii." Patronul Stelei a precizat la Radio Sport Total ca a vorbit cu Jean Pavel dupa meciul cu Ceahlaul, fostul lider al galeriei Stelei spunandu-i ca nu vrea sa fie certat cu el. "Credeti ca ma duceam eu vreodata la Dinamo? M-am dus ca ma interesa Steaua. Cei de la Dinamo au fost niste oameni care ne-au ajutat, au batut si Rapidul, au batut si CFR. Isi vor da suporterii seama cand vom juca in Liga Campionilor. Pana o sa puna bannere cu "Gigi, iarta-ne" sau "Gigi, iti multumim. A venit Jean Pavel la mine si mi-a zis ca nu el a fost capul rascoalei, dar i-am zis ca nu ma intereseaza si vreau sa puna banere. Mi-a zis ca are familie, ca nu vreau dusmanie, dar cum sa aiba el dusmanie cu mine? Se compara el cu mine? Eram fericit, radiam de fericire, dar aveam si o durere in suflet si in inima pentru manifestarile suporterilor. Nu imi venea bine ca ma injurau la mine acasa dupa ce am bagat trei milioane de euro. Eu bag banii in propietatea publica a statului si vin ei si ma injura. Eu arunc banii si vin ei si ma injura pe mine." Becali a mentionat si ca daca vrea ia toate fularele echipelor din Liga I si le leaga la Maybach si face turul orasului. Totodata, patronul din Ghencea a precizat ca deja a aruncat fularul rivalilor de la Dinamo, pe care l-a fluturat cu dragoste la meciul Dinamo - CFR. "Eu ma duc unde vreau, iau ce fular vreau, nu imi impune mie galeria ce fular sa iau. Iau sapte mii de fulare daca vreau. Iau si fularul lui Rapid si fularul lui Dinamo si fularul lui Craiova si Arges si le leg la Maybach. Care e problema? Nu ma intereseaza pe mine fularul lui Dinamo, l-am aruncat, ce, imi trebuie mie fularul lui Dinamo? Cand am pus fularul lui Rapid pe Giulesti de ce l-am pus? Din respect, dar si de ironie." Patronul Stelei a dat asigurari ca Elton nu va pleca din vara si ca fostul fotbalist al Stelei, Rica Neaga, va veni din vara la gruparea "ros-albastra" "De ce sa plece Elton de la Steaua? Elton nu joaca acum pentru ca sunt jocuri grele si nu ne permitem sa riscam. El va juca din turul campionatului viitor cand va fi titular meci de meci. Si Rica Neaga va veni la Steaua din vara." Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post Ciobane, prin declaratiile astea... mai rau atragi antipatia suporterilor... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post cine se crede ciobanu asta ma?? calca el in picioare pe fisa nu pe suporteri mama asta merge din greseli in greseli, si acum mai vrea si bannere sa ne cerem iertare, doamne asta pana nu il bate un suporter sai rupa capu nu se invata minte. daca are bani crede ca poate sa faca c vrea in Romania doamne c las bate x( x( PLEAK DIN Ghencea CIOBANE< Ghencea E CASA NOASTRA NU A TA Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post ciobanelul joaca la 2 capete. poate fi un joc cu suma nula. dar un lucru e clar, a stat, s-a mai gandit, si a realizat (sau i-o fi spus Corleone?) ca cu suporterii nu se pune nimeni... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post Macar a zis ca vine Nega si ca nu pleaca Elton ca in rest No comment Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post Eu nu voi ataca niciodata jucatorii cum au facut rapidistii. Jucatorii isi rup oasele pentru culori si nu Becali. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post Pasiunile nu se pot cumpara ! Pentru toate celelalte exista MasterCard . Dream on ,dream on Master of the sheep. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post adevaru e ca de multe ori imi venea sa le aranjez fata celor care se luau de jucatori care chiar pun sufletul si sunt sigur ca si voi ati avut momente din acestea. oricum la noi nu va fi niciodata ca la cei de sub pod . Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post A zis ca vine Neaga si ca nu pleaca Elton Restul niste kkt marca Jiji ciobanul Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post Ce aberatii pe cioban,pai cand au injurat suporterii jucatorii in ultimul timp? Cand s-a strigat "mercenarii" la Constanta nu aveau dreptate? La cate au suportat in acest sezon,suporterii stelisti au fost chiar prea rabdatori cu echipa lor,cu antrenorul si cu branzarul din fruntea echipei. Chiar trebuie sa le amintesc:preturi f scumpe in CL unde la meciurile de acasa,echipa a mers cu atitudinea lui Oli in fata lui Jiji,si anume capra,am fost infranti in ambele meciuri de pechiznezi,dupa 18 ani in Ghencea,patronul echipei ca il doare in pix de suporteri,ca sunt derbedei si cireasa de pe tort:am pierdut titlul LA 15 PUNCTE!!!. Cum a zis Hagi,acest sezon a cam fost umilitor,si din punct de vedere european si intern. Am pierdut titlul la 15 puncte,am pierdut ambele meciuri cu pechinezii,am fost eliminati din cupa de un hybrid polibragadiru si cu sevilla am fost din nou baieti cuminti. LA orice alta echipa,jucatorii pana acum erau luati la bataie,la milogi uitati ce se intampla(si la ei nu sunt pretentiile Stelei),iar la Dinamo nici o masina nu scapa nezgariata. Noi trebuie sa scapam de imbecilii care arunca torte in teren,care arunca scaune in teren,care arunca brichete,mobile si fac alte tampenii care suspenda cel mai frumos stadion din tara. FORZA Steaua!!! Intotdeauna superiori. Si eu ma bucur ca ramane Elton si vine Neaga. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post Sa-l aduca pe Neaga si dupa aia sa plece Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post NU NE VINDEM PENTRU BANI NICI LA CAINI NICI LA milogi !! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post Mda, becalitropul se tine de "glume"... Nu-mi amintesc sa se fi intamplat vreodata la Steaua ceea ce s-a intamplat la milogi zilele trecute. Asadar, sunt suta la suta convins ca declaratia de mai sus e o amenintare voalata si se traduce <ma injurati, va calc in picioare>. In privinta lui Neaga si a lui Elton, vom vedea la vara daca vorbele se transforma in fapte. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post Se pare ca Becali a observat ca " i se trage covorul de supt picioare" si vrea sa dea un semnal de alarma dar are dreptate ca nu trebuie injurati jucatorii. E o veste buna ca nu pleaca Elton si revine Neaga, pana la urma declaratiile lui sunt normale... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post Nu imi venea bine ca ma injurau la mine acasa dupa ce am bagat trei milioane de euro. Eu bag banii in propietatea publica a statului si vin ei si ma injura. trecind peste pleonasmul marca Becali, ma intreb: casa lui e proprietate publica? In ceea ce priveste aia cu ruptul picioarelor, cred si eu sa fiu in locul ciobanului as pune bita pe "suporterii" care ar veni in cantonament sa "discute" cu jucatorii. nu e prima oara si cu siguranta nici ultima cind galeria rapidului crede ca poate sa bata jucatorii ca pe puradeii lor. si mie imi sare tandara cind vad ca un jucator persista in prostie (a se citi "lipsa de profesionalism", "lipsa de idei" sau "neputinta"), dar sa ma duc sa-l iau la suturi mi se pare de domeniul SF-ului. n-as face asta nici cu Gigel Coman... Elton ramane si vine Neaga? sa vedem... parca nu stim cu totii cum i se invirtesc lui Becali gindurile prin cap... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post Da, parca vad ca Elton ramâne pe tusa si Neaga vine la Poli. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post Nu mai interpretati cum vreti voi. In articol Gigi spune despre acei suporteri care intra la jucatori nu despre suporteri in general. Ceea ce ce este un lucru foarte normal. Nu au ce cauta suporterii la jucatori. Suporteriitrebuie sa vina la stadion si sa-ti sustina neconditionat echipa. Nu sa se implice in treburile ei. Nu mai la noi se intampla lucruri de astea. [............................................................................... ................................................................................ . ..........} Editat.Moderatorii Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post Mda, becalitropul se tine de "glume"... Nu-mi amintesc sa se fi intamplat vreodata la Steaua ceea ce s-a intamplat la milogi zilele trecute. din nefericire s-a mai intamplat si la noi: http://www.fcsteaua.ro/index/section/pictu...allery/65242271 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post Intr-un fel are dreptate.A spus indirect,dupa parerea mea,ca de el putem sa ne legam,dar de jucatori nu.Si mi se pare normal,doar nu vreti sa ajungem ca la tzigani,sa ne alergam jucatorii pe calea ferata. Referitor la milioanele alea de euro.De ieri pana azi a bagat 1 milion?Ca parca ieri spunea ca a dat 2 milioane,iar azi spune ca a dat 3. Si daca ramane Elton si vine Neaga e ideal,defilam in campionatul viitor chiar si cu Oli antrenor.As indrazni sa merg mai departe si sa vad o formula de echipa astfel: ?-Nicolita,Goian,Radoi,Nesu-Croitoru,Ov. Petre,Ochirosii-Elton-Dica,Neaga Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post Vad ca unii inconstienti de pe acest site incurajeaza actiunile violente asupra jucatorilor. Ar trebui vanati pe acest site. Care sunt aia ? Iar pe stadion multi din cei ce injura jucatorii sunt plasati chiar sub loja razboinicului. Curios, dar atunci cand aia injura jucatorii in gura mare nu-i vine nimanui ideea de a suspenda abonamentele sau de a monta camere video. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post Intr-un fel are dreptate.A spus indirect,dupa parerea mea,ca de el putem sa ne legam,dar de jucatori nu.Si mi se pare normal,doar nu vreti sa ajungem ca la tzigani,sa ne alergam jucatorii pe calea ferata. Referitor la milioanele alea de euro.De ieri pana azi a bagat 1 milion?Ca parca ieri spunea ca a dat 2 milioane,iar azi spune ca a dat 3. Si daca ramane Elton si vine Neaga e ideal,defilam in campionatul viitor chiar si cu Oli antrenor.As indrazni sa merg mai departe si sa vad o formula de echipa astfel: ?-Nicolita,Goian,Radoi,Nesu-Croitoru,Ov. Petre,Ochirosii-Elton-Dica,Neaga Neaga mai are de tras pana sa il inlocuiasca pe Cyril.Si postul de fundas dreapta nu e de Banel. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post din nefericire s-a mai intamplat si la noi: http://www.fcsteaua.ro/index/section/pictu...allery/65242271 Da scuze, greseala mea! Am uitat de episodul respectiv... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post calca el pe muma lu' Stefan. Auzi tupeu jegos pe capul lui, sa calce in picioare suporterii stelisti :lol: :shock: se cere linsat el ciobandante Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post daca eu as fi patronul unei echipe de fotbal precum Steaua,in mod sigur nu as actiona ca Becali.pe suporteri trebuie sa ti-i apropii,nu invers pentru ca la urma urmei echipa pentru ei joaca.dar si suporterii trebuie sa inteleaga ca si ei au de aparat un blazon iar injuriile aruncate unor diverse persoanemne discrediteaza.Becali n-o fi un extraordinar diplomat si in mod sigur nu reprezinta cu cinste Steaua,dar in acest moment este un rau necesar Stelei. steagsahmic Share this post Link to post Share on other sites