Posted May 11, 2007 · Report post ...SE AUDE CA Elton ESTE DEJA VANDUT LA SAO PAULO PE 2 MILIOANE DE DOLARI !! PACAT AR FII PACAT MARE DE TOT .......Becali afaceristu .....deeeeeeeeeh !!! nu stie ce comoara are in curtea lui !!! ar trebui puse niste benere la urmatoru meci de acasa chiar daca va fii fara spectatori !!! ar fii pacat sa plece piticu !! steagcruce2 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post Unde se aude? Nu va suport pe astia cu "se aude", v-au spalat creierii stirile din sport. Ar trebui intradevar puse niste "benere". Eu ma rog zi de zi ca dintr-o minune, sa apara "benere", sa devenim mai buni si mai frumosi. Stii, chestiile astea se intampla de la sine daca te concentrezi tare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post Normal ca nu sunt de acord cu gestul lui Becali. Dar asta e. Nu e o noutate ca Gigi da cu bata-n balta din cand in cand. Luati exemplu din Anglia. Cand avenit Malcm Glazer la Manchester suporterii au facut mittinguri, au ars steagul SUA in strada, dar nu au injurat pe nimeni pe meci. Si acum ce vreti sa il omorati pe om. Asta a fost. Probabi ca si el regreta gestul acum dar timpul inapoi nu poate sa-l dea nimeni. Pentru cei care i-au luat apararea lui Tweety : nu meritati titulatura de suporteri ai Stelei. Cele mai mari jigniri pe care le-a adus Becali Stelei sunt nimic in comparatie cu ce faceti voi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post @Miaus, respect frate. Nu vrem sa intelegem ca din '86 pana acum s-au cam schimbat si fotbalul, si oamenii. Comparatiile cu Steaua '86 nu-si au rostul si e absurd sa afirmam ca Steaua '86 ar fi maturat pe jos cu orice echipa din campionat - e ca si cand ai compara mere cu pere. Am revazut golurile cu ifk goteborg de acasa si la golul doi (parca doi era) Lacatus a primit o pasa de 35 de m, singur singurel, netinut de nimeni. Intreb, care echipa serioasa din ziua de azi lasa asemenea spatii in aparare? Performanta Stelei '86 a fost uriasa, dar sa nu facem comparatii fara sens. @papillon Problema in ziua de azi e ca s-au format niste clisee din care anumiti oameni sunt incapabili sa iasa.O parte din vina o poarta presa o alta parte insuficienta informare a oamenilor de pe niste site-uri care chiar sa conteze din afara fara nuantele romanesti si din pacate cea mai importanta parte INCAPACITATEA acestora din urma de a gandi clar si a citi si printre randuri. Cand aud mereu de performanta Stelei din 86 mi se face pielea de gaina, dar unele lucruri s-au schimbat rau de tot.Tactica si conditia fizica sunt conditii ESENTIALE in jocul de fotbal de astazi.La un Kaka la Milan sunt gattuso,ambrosini si pirlo cu recuperarea.La un Ronaldo avem un carrick,scholes.La Chelsea nici nu mai vb ca nici nu pot sa zic ca vreunul din mijlocasii aia e ofensiv.Liverpool cu mascherano,sissoko,gerrard.Mah rog e clara treaba. De-aia se joaca cu 2 inchizatori ca sa faci fata.Asta e alt cliseu cu inchizatorul care e varza tehnic si singura lui treaba e sa distruga.Asa au invatat comentatorii nostri de la Topescu si nu se mai dezbara de cliseu.Inchizatorul de azi trebuie sa dea acele "pin-point passes" sa vada jocul ,etc.Aaaah ca la noi joaca Lovin (3 pase inapoi la una in lateral) e alta poveste. Alt cliseu este cel cu verticalizarea.La noi se induce publicului ca a verticaliza e a ataca pe centru.Alta prostie. A verticaliza e a duce jocul la poarta adversa, fie pe centru ,fie prin translatare stanga -dreapta (cam ce a incercat Steaua cu Ceahlaul). P.S.Multumesc de aprecieri.Din partea unui user care stie sa isi argumenteze parerile voi accepta mereu si aprecierile si criticile. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post 8-O ...SE AUDE CA Elton ESTE DEJA VANDUT LA SAO PAULO PE 2 MILIOANE DE DOLARI !! PACAT AR FII PACAT MARE DE TOT .......Becali afaceristu .....deeeeeeeeeh !!! nu stie ce comoara are in curtea lui !!! ar trebui puse niste benere la urmatoru meci de acasa chiar daca va fii fara spectatori !!! ar fii pacat sa plece piticu !! steagcruce2 8O de unde stii ????? pai daca pleaca Elton ar fi cea mai proasta mutare ...daca pleaca Elton as fi in stare sa fac mare scandal.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post 8-O 8O de unde stii ????? pai daca pleaca Elton ar fi cea mai proasta mutare ...daca pleaca Elton as fi in stare sa fac mare scandal.... e super baiatu nu de prosti l-ar vrea aia inapoi are 21 d ani are tot timpu sa creasca ..in valoare si poate cine stie si in inaltime ...macar 2-3 cm dar fie ...stirea am auzit`o la radio ascultam in masina si am vazut si un mic articol in ziarul libertatea parca.... dar pot fii zvonuri la mainipulati astia te asteptzi la orice ...dar fie ... sper sa nu plece sa ..plece Coman ...Lovin (Nicolita mai merita o sansa pentru ca e tanar...) sa plece Stancu si nu Saban...pentru ca in fatza lu` robinho ..nu avea ce face da in rest imi place e bataios ...nu face cat Ogararu da ala e ... sa plece Andrey ....si sa vin hamutovsky ... sa plece Iacob sa vina Neaga sau alt brazilian ( de preferat) Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post e super baiatu nu de prosti l-ar vrea aia inapoi are 21 d ani are tot timpu sa creasca ..in valoare si poate cine stie si in inaltime ...macar 2-3 cm dar fie ...stirea am auzit`o la radio ascultam in masina si am vazut si un mic articol in ziarul libertatea parca.... dar pot fii zvonuri la mainipulati astia te asteptzi la orice ...dar fie ... sper sa nu plece sa ..plece Coman ...Lovin (Nicolita mai merita o sansa pentru ca e tanar...) sa plece Stancu si nu Saban...pentru ca in fatza lu` robinho ..nu avea ce face da in rest imi place e bataios ...nu face cat Ogararu da ala e ... sa plece Andrey ....si sa vin hamutovsky ... sa plece Iacob sa vina Neaga sau alt brazilian ( de preferat) la ce "genial " e Becali nici nu mar mira Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post Am o intrebare pentru cei vare il sustin pe bataus: Daca te trezeai TU cu un lant pe picioare, tot asa gandeai acum? Stii foarte bine ca in galerie sunt fel si fel de indivizi care sunt incontrolabili. Ar trebui sa se faca putina curatenie prin galerie in asa fel incat sa nu mai avem stadionul suspendat. CUM PUTETI FRATILOR SA FITI DE ACORD CU UN GEST HULIGANIC????? Va identificati cu el? Aveti ceva in cap? Orice manifestare violenta, fie ea verbala sau fizica, trebuie CONDAMNATA !!!! Asa "conducator"/"finantator", asa suporteri.... Dupa cum se vede, efectul Becali in fruntea Stelei este NAUCITOR..... As vrea sa aflu parerea voastra in leg. cu urmatorul filmulet: http://www.youtube.com/watch?v=8O8ydY_-STE Apropo, stie cineva structura organizatorica de la Steaua sau structura actionariatului? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post Si cand il consideram pe tolontan dusman atentie la inceputul dialogului:http://www.youtube.com/watch?v=bWRZSo22BuU&mode=related&search= Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post http://www.youtube.com/watch?v=p5FfpYetcV0...ted&search= Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post Poti sa devii elevat dupa ce termini studiile.Studiile in sine nu pot fi elevate.Modul tau de exprimare ma face sa cred ca tie iti lipsesc studiile.Tu vorbesti de indoctrinare,eu iti spun ca ce faceti voi pe acest site si pe stadion se cheama MANIPULARE!Manipulati niste tineri cu mintea infantila,care au spirit de turma.Suporterii nu au menirea de a judeca si condamna conducerea echipei,menirea lor este de a sustine neconditionat echipa.Cum imi permit sa va cataloghez fara sa va cunosc?Simplu.Ati luat apararea "bestiei cu lantul"pe acest site,nu condamnati niciodata manifestarile huliganilor din cauza carora Steaua a jucat in deplasare sau cu portile inchise mare parte din acest campionat,subiectele articolelor de pe acest site nu au nimic in comun cu statutul de suporter.In ce ma priveste,nu am nimic in comun cu Gigi Becali,nu ma intereseaza decate chipa de fotbal Steaua indiferent cine a finantat-o cine o finanteaza,sau cine o va finanta!Eu nu voi injura si jigni niciodata pe nimeni si nimic ce tine de Steaua.Voi jigniti clubul si jucatorii mai tare decat adversarii si ziarele de sport.De asta imi permit sa va cataloghez fara sa va cunosc personal.Faceti curatenie pe site si in peluze si nu voi cataloga,ci voi aprecia. stai linistit,ca nu toti l-am sustinut pe pustiul ala!in fond si la urma urmei,nu e primu' sau ultimu' care face asa ceva!ghinionul lui ca a fost vazut,filmat,dat pe post!se mai intimpla si d'astea!si,asa,ca idee,inseamna ca nu stii ce era la meciurile cu Dinamo din groapa in '95-'2000!sau pe Ghencea!numai ca atunci nu era mediatizarea de acum,ce sa-i faci,alte vremuri! vorbesti de manipulare!manipulare e ceea ce face ciobanul,se da razboinicul luminii atunci cind el este cel al intunericului,asta pentru a ramine in registrul lui!nu inteleg cum apar niste unii care-i tin partea atunci cind ei nici macar nu inteleg ce inseamna sa fii suporter al Stelei!am vazut pe aici postari ale unora in care apar termenii onoare,mindrie sau expresii de genul "nu ne-a lezat mindria,ce domn'e,a fluturat si el un fular/steag al ciinilor"!pai,bai,sarmanilor,tocmai asta a facut ciobanul,ne-a calcat in picoare mindria de stelisti,s-a vindut pentru niste bani si nu cu onoarea sa s-a jucat,el nu are asa ceva,cu onoarea noastra s-a dat in spectacol!pacat,sunt unii care nu inteleg nimic! si sa-ti mai spun ceva:noi nu jignim clubul,nu jignim jucatorii chiar daca-i mai injuram,fata de cei care vin la meci si-si rumega semintele in timp ce-si baga si scot,noi ii injuram pentru ca ne pasa,daca intelegi!si daca,de-a lungul timpului nu erau huliganii care sa faca fata celor de la Rapid si dinamu,tu nu mai puteai merge la un meci pe Ghencea fara sa ti-o traga astia!si aici nu ma refer la pustii de x ani,ma refer la baietii care s-au impus in fata ciorilor si a maidanezilor,da' majoritatea de pe aici nu prea stiti cum sta,sau a stat,treaba cu factiunile din galerie! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post ii urez mult mult mult ghinion lu Becali pentru ca a mers in galerie la Dinamo oricum nu stiu daca gig va intelege vrodata ceva din madria de a fi stelist cred ca mai repede ar intelege Meme care de atatea ori nea luat apararea decat Becali care colaboreaza cu inamicul ar mai fi un singur lucru de spus HAI !!! HAI !!! MADRU CA SUNT STELIST Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post stai linistit,ca nu toti l-am sustinut pe pustiul ala!in fond si la urma urmei,nu e primu' sau ultimu' care face asa ceva!ghinionul lui ca a fost vazut,filmat,dat pe post!se mai intimpla si d'astea!si,asa,ca idee,inseamna ca nu stii ce era la meciurile cu Dinamo din groapa in '95-'2000!sau pe Ghencea!numai ca atunci nu era mediatizarea de acum,ce sa-i faci,alte vremuri! vorbesti de manipulare!manipulare e ceea ce face ciobanul,se da razboinicul luminii atunci cind el este cel al intunericului,asta pentru a ramine in registrul lui!nu inteleg cum apar niste unii care-i tin partea atunci cind ei nici macar nu inteleg ce inseamna sa fii suporter al Stelei!am vazut pe aici postari ale unora in care apar termenii onoare,mindrie sau expresii de genul "nu ne-a lezat mindria,ce domn'e,a fluturat si el un fular/steag al ciinilor"!pai,bai,sarmanilor,tocmai asta a facut ciobanul,ne-a calcat in picoare mindria de stelisti,s-a vindut pentru niste bani si nu cu onoarea sa s-a jucat,el nu are asa ceva,cu onoarea noastra s-a dat in spectacol!pacat,sunt unii care nu inteleg nimic! si sa-ti mai spun ceva:noi nu jignim clubul,nu jignim jucatorii chiar daca-i mai injuram,fata de cei care vin la meci si-si rumega semintele in timp ce-si baga si scot,noi ii injuram pentru ca ne pasa,daca intelegi!si daca,de-a lungul timpului nu erau huliganii care sa faca fata celor de la Rapid si dinamu,tu nu mai puteai merge la un meci pe Ghencea fara sa ti-o traga astia!si aici nu ma refer la pustii de x ani,ma refer la baietii care s-au impus in fata ciorilor si a maidanezilor,da' majoritatea de pe aici nu prea stiti cum sta,sau a stat,treaba cu factiunile din galerie! Voi injurati jucatorii si nu-i jigniti?imi explici si mie cum reusiti sa injurati fara sa jigniti? In alta ordine de idei,ma duc pe Ghencea fara frica,nu trebuie sa ma apere huliganii!Mie nu mi se ridica adrenalina cand vad suporteri adversi,mi se ridica cand iese echipa Steaua pe teren!Nu ma amestec nici cu huliganii de la Steaua si nici cu cei ai echipei adverse. Savurez meciul,imi incurajez echipa si ma duc acasa,sau la o bere.Am o comportare de om normal?A! imi vei raspunde ca sunt "samantar ,cetatean",ca in peluze sunt adevaratii suporteri,ultrasii!Adevarat!Dar la fel de adevarat este ca ultrasii convietuiesc infratiti cu huliganii de nu-i poti deosebi unii de altii!Si se jertfesc pentruSteaua.Am gresit! JERTFESC Steaua!De un an joaca numai in deplasare din cauza "deosebitei coregrafii"(torte si scaune aruncate pe teren).Sa ma apere pe mine aceste deseuri umane?Sa se apere pe ei,ca eu nu sunt in pericol.Si nu te obosi sa-mi explici ca sunt in afara fenomenului!Am fost sef de galerie cand tu nici nu erai nascut. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post Voi injurati jucatorii si nu-i jigniti?imi explici si mie cum reusiti sa injurati fara sa jigniti? In alta ordine de idei,ma duc pe Ghencea fara frica,nu trebuie sa ma apere huliganii!Mie nu mi se ridica adrenalina cand vad suporteri adversi,mi se ridica cand iese echipa Steaua pe teren!Nu ma amestec nici cu huliganii de la Steaua si nici cu cei ai echipei adverse. Savurez meciul,imi incurajez echipa si ma duc acasa,sau la o bere.Am o comportare de om normal?A! imi vei raspunde ca sunt "samantar ,cetatean",ca in peluze sunt adevaratii suporteri,ultrasii!Adevarat!Dar la fel de adevarat este ca ultrasii convietuiesc infratiti cu huliganii de nu-i poti deosebi unii de altii!Si se jertfesc pentruSteaua.Am gresit! JERTFESC Steaua!De un an joaca numai in deplasare din cauza "deosebitei coregrafii"(torte si scaune aruncate pe teren).Sa ma apere pe mine aceste deseuri umane?Sa se apere pe ei,ca eu nu sunt in pericol.Si nu te obosi sa-mi explici ca sunt in afara fenomenului!Am fost sef de galerie cand tu nici nu erai nascut. partea proasta e ca huliganii din galerii nu citesc ceea ce scriem noi pe aici, sau mai bine zis nu prea citesc nimic deloc..... Se impune din partea celor care organizeaza galeriile un mai aspru control in ceea ce priveste limbajul si manifestarile iar cei care nu inteleg sa fie eliminati. Cea mai inteligenta galerie este aceea care nu raspunde provocarilor venite din partea galeriei adverse si isi vede de echipa proprie cantand si sustinand asa cum de altfel s-a intamplat la cateva meciuri, din pacate prea putine.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post partea proasta e ca huliganii din galerii nu citesc ceea ce scriem noi pe aici, sau mai bine zis nu prea citesc nimic deloc..... Se impune din partea celor care organizeaza galeriile un mai aspru control in ceea ce priveste limbajul si manifestarile iar cei care nu inteleg sa fie eliminati. Cea mai inteligenta galerie este aceea care nu raspunde provocarilor venite din partea galeriei adverse si isi vede de echipa proprie cantand si sustinand asa cum de altfel s-a intamplat la cateva meciuri, din pacate prea putine.... Din pacate galeria Stelei nu are lideri adevarati,nu sunt buni organizatori si nu sunt exemple de urmat!Nu-si cunosc atributiile si sunt lipsiti de personalitate.Mai grav este ca in peluze sunt multi tineri,adolescenti si chiar copii! Fara un lider cu capul pe umeri,acesti tineri sunt intr-un real pericol si fizic si psihic! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post Din pacate galeria Stelei nu are lideri adevarati,nu sunt buni organizatori si nu sunt exemple de urmat!Nu-si cunosc atributiile si sunt lipsiti de personalitate.Mai grav este ca in peluze sunt multi tineri,adolescenti si chiar copii! Fara un lider cu capul pe umeri,acesti tineri sunt intr-un real pericol si fizic si psihic! Du-te Ioane si fa-te lider de galerie! Spirit vad ca ai, initiativa si mai si. Pacat ca-ti lipsesc altele printre care si ratiunea. Mai lasa-ne domnule membru PNG, ca deja ne omori cu campania electorala. Noi indoctrinam copiii pe site-ul asta? Foarte bine, du-te si cauta-ti alt site (dinamoprostia.ro) si lasa-ne sa indoctrinam in continuare. Nu te-a pus nimeni sa intri pe site-ul asta si nu o sa-ti simtim lipsa, crede-ma. Oricare dintre noi are dreptul sa-si aleaga drumul pe care vrea sa-l urmeze. Nu esti tu in pozitia care-ti da dreptul sa judeci oamenii pentru ca nu-i cunosti. Poate multi din oamenii astia te-au servit odata intr-un magazin, ti-au intins o mana de ajutor, poate te-au scos din cine stie ce kkt. De unde stii tu cine intra pe site-ul asta? nea Ionel. Daca noi indoctrinam tinerii, te rog sa-mi spui si mie ce face scumpul tau Becali? Nu-mi spune ca incearca din rasputeri sa duca tara asta pe drumul cel bun... Nene Ionel, intre noi fie vorba, te bag in buzunar la orice ora, in orice domeniu, te las pe tine sa alegi. Hai nu ma lua cu prostii de astea de 2 lei si lasa propaganda Pro-Becali ca nu suntem de ieri, de azi si pana la campania electorala mai e cale lunga. Multi dintre noi suferim de ataraxie, daca cunosti termenul, ataraxie in ceea ce-l priveste pe Becali, ne doare... stii tu unde, de domnia sa si acolitii sai, printre care te numeri si tu... Esti precum scursurile care fac stirile in tara asta: iei si [...] s-ar pune in farfurie. In viziunea ta site-ul asta e plin de huligani, nu? Toti suntem o apa si-un pamant. Pardon! Sa nu-i bagam si pe ai tai, cati sunteti voi din astia peste 20k useri (3, ca a mai aparut unu` mai sus). Cam ce-ai dori matale sa faci? Sa incerci sa ne pui pe drumul cel bun? Oare o sa ne faci vreodata sa-l vedem pe Becali cu ochi buni, sa-i aducem "jertfe" precum ne-a adus el noua? Sincer? Cred ca-ti pierzi timpul de pomana. Ocupa-ti timpul liber cu altceva decat sa-l pupi in fund pe Becali, maine parca te vad la intrare in Pipera sarind in fata Maibach-ului. Hai nu ma `nebuni!!!! Editat de moderatori! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post Din pacate galeria Stelei nu are lideri adevarati,nu sunt buni organizatori si nu sunt exemple de urmat!Nu-si cunosc atributiile si sunt lipsiti de personalitate.Mai grav este ca in peluze sunt multi tineri,adolescenti si chiar copii! Fara un lider cu capul pe umeri,acesti tineri sunt intr-un real pericol si fizic si psihic! ma gandesc la urmatorul lucru: cel care da tonul in galerie sa aiba o portavoce si cu un fel de circuit cu difuzoare sa se auda si in celelalte parti ale stadionului, poate nu atat de tare ca in zona galeriei dar cat sa se poata descifra ceva si sa cante tot stadionul...... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post Pai nu ar mai fi nimic de spus,va multumesc in numele tuturor suporterilor pentru aceste articole fantastice pe care le realizati pe fiecare saptamana,si multumesc in special pentru faptu ca nu le faceti de mantuiala ,si se vede ca simtiti ceea ce scrieti ca fiecare stelist adevarat,nici eu nu am stiut cum sa ma simt cand a pus fularu lui Dinamo pe gat,pentru ca intradevar a fost un gest incalificabil,si sa mai si scandeze cu Dinamo si galeria lor striga incontinuu M*** Steaua,e dea dreptu oribil,il intrebam pe fratimiu cum iy sa parut gestul lui Becali(nici el nu e un fan al lui Becali,dar e impotriva fenomenului ultras)si eu stiindul l-am intrebat ironic:tzie nu ti se pare un gest incalificabil ce a facut Becali cu Dinamo?nu ti se pare o umilintza?din moment ce u nu intelegeai de ce nu il cumpara MM pe Claudiu Niculescu sau pe Buga,si culmea pana si el a spus ca i sa parut deplasat gestul,deci va dati seama el care nu e un fan inrait si ami degraba critik tot timpu echipa desi de la el am luat pasiunea pentru Steaua,dar poate ca uni suporteri iar da dreptate,Steaua numai e ce a fost odata. Sincer sa fiu ma sperie decizile pe o sa le ia Becali in continuare,ce ma bucurat ca pentru prima data Becali,''Rasboinicul Luminii ''etc,cum dreaq se mai supranumeste el,sa simtit frustrat ,umilit,ca nu putea el sa-si spuna linistit gogomaniile,si numai putea sa-l linguseasca presa pe el(in special TV Sport si Pro TV) si numai putea el s aculeaga toate aplauzele,iarsi sa-si asume toate meritele de om bun la toate,sa zica uite de cand m-am implicat iara eu uite cum joaca Steaua.Dar repet probabil ca dak Elton va pleca atunci scandalul va fi mai mare decat ce a fost cel de miercuri si impacarea ar fi mai departe ca niciodata si ma refer la impacarea cu suporteri care nu se lasa vanduti,mai degraba ar fi marae ruptura intre noi si Becali Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2007 · Report post a trecut aproape o luna de la incidentele din ghiulesti si sunt convins ca toti ne asteptam la o suspendare. vad ca se readuce iarasi in discutie cazul tweety. probabil ca se va ajunge sa se vorbeasca despre ce au facut "derbedeii si golanii" anul trecut la Vaslui. aceste probleme au fost deja dezbatute si intoarse pe toate partile.de ce trebuie sa discutam iarasi despre ele? si de ce acum? de ce sa nu vorbim despre problemele actuale, infinit mai grave? doar pentru ca-l privesc direct pe cioban cacareaza, stapanul unora de pe aici? saptamana asta am fost cu totii martori la cea mai mare umilinta din toata istoria Stelei. credeti ca se poate trece chiar asa usor peste acest "minor" aspect? sclavii vor putea, NOI nu! Steaua SUNTEM NOI! MANDRU CA SUNT STELIST! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2007 · Report post Sa fim seriosi... Ce umilinta, ce tot atata taravavura... chiar nu va inteleg.. Una e sa fii suporter, si alta e sa fii fanatic.. ca majoritatea celor de aici. Este o vorba: Te faci frate cu dracu' pana treci iazu'.. Nu ati vazut ca dinamovistii erau cat pe ce sa le dea meciul clujenilor? Nu ati vazut ce penal au jucat? Noroc cu Jiji ca i-a innebunit cu cele 2 milioane de euro, si cativa au pus botu', si nu le-au dat meciul. Ca altfel eram pe locul 3 sau ... 4, se mobiliza si rapidu, si ne luau locul de UEFA.. SA VA FIE RUSINE! Nu meritati sa spuneti ca sunteti stelisti adevarati! Cate meciuri am jucat acasa returul asta? Adica la cate meciuri am putut intra? Si numai din cauza voastra. Asa ca ia mai taceti dreaq, si multumiti-i lui Jiji ca a bagat ceva bani in echipa, si nu a mai vandut jucatori. LUI trebuie sa ii multumiti ca avem un campionat mai puternic fata de acum 6 ani.. Si sa spunem ca pleaca Jiji. Cine vine? A? Sa va aud.. Cine? Ne mai trezim dreaq retrogradati, si atunci sa vezi ce o sa rada dinamovistii de noi, atunci sa spuneti ca am fost umiliti.. de NOI! SA VA FIE RUSINE! Asa ca mergeti la urmatorul meci, si purtati-va normal, ca Jiji o sa va inchida peluzele si o sa vedeti meciurile de la TV, suporteri adevarati! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2007 · Report post @Cody.. nu meriti fularul care-l porti.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 · Report post Adica ce vrei sa spui? Ca era mai bine sa nu "ne faca Jiji de rusine" si sa fi castigat meciul clujenii? Aiurea! Faza: Cumnata-miu e dinamovist convins antisteaua de cand se stie. Dar, decat sa castige Steaua vreun meci, e mai bucuros sa piarda Dinamo, dar sa piarda si Steaua. Atunci care mai e scopul fotbalului? Oare la ce se mai refera el, daca nu la inscris goluri, si echipa care castiga cele mai multe meciuri, aia sa ia titlul, ca eu nu mai inteleg? Si voi faceti la fel. Voi sunteti furiosi pe Jiji ca a facut ce a trebuit sa faca, asta din cauza transferurilor proaste, a antrenorului si a jucatorilor, care nu au facut nimic in campionatul asta. Pur si simplu s-au facut de ras, abia au mai castigat si ei ceva in deplasare.. (si nu mai spun ca in loc sa sustinem echipa acasa, vedem meciul de la TV, pentru ca oameni ca voi au tot timpul chef de baut inainte de meci, sau de aruncat cu ceva in arbitri sau jucatori..) Si noroc si cu arbitrii, care au fost foarte saritori, si cand a fost cazul ori au dat vreo cateva cartonase rosii, ori au anulat cateva goluri. Deci lor trebuie sa "le multumiti", si pe ei ar trebui sa fiti suparati, nu pe Jiji. El a facut cum a crezut ca e mai bine pentru echipa. Asta e scopul lui, sa treaca echipa mai departe. Pe primul loc e echipa, ca in ea a bagat milioane de euro, si nu in "galerie". Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 · Report post Adica tu vrei sa zici ca daca nu s-ar fi dus GG in Groapa, daca nu ar fi scandat cu galeria lor, daca n-ar fi fluturat fularul lor dupa meci, CFR ar fi castigat meciul.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2007 · Report post @Yoyoyoi cam asta am inteles si eu din ce a spus Cody @Cody, Gigi nu a facut-o pentru Steaua. a facut-o pentru banii din CL. tu preferi sa castigi un meci doar pe teren, sau in culise cum se intampla in ultima vreme? Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 21, 2007 (edited) · Report post [...] Frumos ai inceput. Edited June 21, 2007 by forever_STEAUA Limbaj suburban Share this post Link to post Share on other sites