Posted May 11, 2007 · Report post Ce-ar mai fi oare de spus acum? Sincer, nu stiu... Ceea ce stiu insa, e ca Steaua MEA n-are nimic de-a face cu patronul ei vremelnic. Cu patronul care face atata caz de ONOARE si DEMNITATE, dar care n-ar intelege sensul profund al acestor notiuni nici daca i l-ar citi cineva dintr-un dictionar... Mai stiu ca Steaua MEA e echipa aia aproape mitica pe care o cunosc doar din povestirile pline de emotie ale lui taicameu, si care e mai de o mie de ori mai vie pentru mine decat Steaua trecatorului patron de acum... Steaua MEA e visul ala dureros de frumos dintr-o seara de mai, in care apar niste baieti atat de incredibili incat numai revazandu-i la televizor imi simt ochii umeziti de emotie... Steaua MEA se regaseste de un milion de ori mai mult in povestile despre curaj, onoare, eroism si prietenie in care apar niste baieti pe care-i cheama Helmuth, Marius, Adrian sau Tudorel, pe care i le voi spune fiului meu cand o sa mai creasca, decat in oricare din declaratiile pline de fanfaronada ale unui individ care detine provizoriu un nume si o istorie incarcate de glorie... Iar despre Steaua MEA as putea sa va povestesc mult si bine... N-o sa va plictisesc insa, o sa va spun numai ca eu unul n-am fost prea uimit de reactiile finantatorului de dupa meciul lui Dinamo. Cum m-am simtit totusi cand am vazut patronul Stelei urland cu galeria lui Dinamo? Cand l-am vazut pe acelasi purtand fularul alb-rosu si spunand ca se va ruga la biserica pentru Dinamo? Scarbit? Poate putin. Caci nu te poate scarbi prea mult prostia, cum nu te poate scarbi un lucru pe care oricum il desconsideri... Furios? Prea putin. Caci ce rost are sa-ti irosesti furia pe o persoana care nu intelege ca unui stelist nu-i poate fi decat indiferent un meci al lui Dinamo. Chiar si atunci cand rezulatul lui ne-ar putea profita noua. Si asta pentru ca noi suntem STELISTI si vom avea mereu constiinta superioritatii noastre. Ce rost are sa fii furios pe cineva care nu intelege ca MANDRIA de a fi stelisti ne va impiedica intotdeauna sa ne umilim in fata rivalilor de-o viata... Resemnat? Am fost resemnat realizand ca vom mai avea parte de destule astfel de momente umilitoare cu actualul patron. Patron care nu constientizeaza ridicolul situatiei in care s-a pus singur...Si care nu intelege ca acum, mai mult ca niciodata, e momentul sa ceara scuze "vagabonzilor" si "hahalerelor" care au fost mereu prezenti in tribuna pentru Steaua si care vor fi acolo si dupa ce stapanirea lui vremelnica asupra Stelei se va sfarsi... Si m-am gandit apoi ce-ar mai fi de spus? Si cui? Patronului vremelnic care nu intelege ca noi, si dupa noi copiii nostri, vom fi aici mereu, indiferent de participarile intr-o cupa europeana? Cum poti sa explici asa ceva unei persoane care se gandeste deja la pomenile electorale viitoare facute cu banii proveniti din Liga Campionilor? Suporterilor care vor vorbi din nou despre "stabilitate finciara", "singurul stadion la standarde europene din Romania" sau "transferuri" costisitoare? Mi-e greu sa le explic ca, fara a contesta aspectele pozitive, banii nu pot compensa pierderea ONOAREI si DEMNITATII! E dureros ca Steaua a ajuns sa fie reprezentata de un astfel de patron fara simtul ridicolului, fara simt al onoarei si care nu intelege nimic din MANDRIA de a fi stelist. Iar singura consolare la care ma pot gandi acum e ca Steaua MEA va continua sa existe in taramul mitic al legendelor. Si am certitudinea faptului ca, chiar daca noi vom fi prea slabi ca sa realizam asta, cei care vin dupa noi o vor recupera si-o vor aduce acasa in Ghencea. Indiferent de declaratiile pompoase ale oricarui patron temporar. Ar mai fi oare si altceva de spus? Doar atat: FORZA Steaua! MANDRU CA SUNT STELIST! the quiet romanian Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post intradevar un articol foarte bun..Sincer si eu cred ca doar un om fara onoare..sau un om ca Becali care doar se foloseste de Steaua..ar putea sasi puna la gat intr-o perioada foarte scurta toatefularele echipelor adverse...daca ar investii in transferuri sau orice altceva ar fi mai util..nu inteleg de ce trebuie sa se umileasca???el crede ca nea facut un bine..abia astept sa scapam de el.. pana attunci trebuie sa fim alaturi de jucatori..atat cat putem.. FORZZA Steaua!!!!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post Steaua MEA, este aceasta echipa formidabila, care a jucat o semifinala in Cupa UEFA si a ratat finala cu mare ghinion, iar anul viitor s-a dus in cea mai grea grupa de CL, cu Real, Lyon si Dinamo Kiev, si cu jumate de echipa accidentata a reusit sa ia locul 3. Multumesc baietilor si antrenorului, pentru clipe frumoase, impotriva Valenciei, a lui Betis, Real, Lyon, Kiev. Stiu ca nu nu mai e asa greu ca in '86, cand ajungeam in finala batand pe Lahti, Anderlect si inca 2 echipe tari, stiu ca cei care faceau selectia atunci aveau probleme mult mai mari cu achizitionarea jucatorilor si mentinera lor la club, decat globalizarea floare la ureche de azi, si piata libera a jucatorilor, stiu ca Bosman nu era celebru pe atunci, dar totusi eu platesc respect fostelor glorii, dar le sustin pe actualele. A si respect ce a facut Gigi la Steaua din perspectiva de investitor, dezaprob unele gesturi, schimb canalele TV des, dar trag linie si sunt fericit. Sunt eu fan stelist? Sau trebuie sa injur pe cineva? Am motive sa fiu mandru de Steaua si de ce a realizat? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post Eroii nu mor niciodata! Helmuth, Marius, Tudorel, Gabi, Belo, Loti,Puiu, Fane, Imi, golanii si vagabonzii care au fost si sunt alaturi de Steaua dintotdeauna... nu vor muri! Aceste nume, si multe altele, sunt tatuate in inimile noastre cu litere de aur. Ei sunt miturile si legendele ce ne vor onora si ne vor face sa stim ca am fost, suntem si vom fi mereu superiori. In nici un caz... actuala ceata de c***** de lux ce isi alatura numele unei vesnice legende! Conducatorii, antrenorii, jucatorii vin si pleaca. Nu noi suntem cei in legatura cu a caror cuvinte si scandari ar trebui sa isi puna intrebari actualii pastori ai echipei. Ci de cartea de istorie ros-albastra din inimile noastre ar trebui sa se teama. Aceasta carte de istorie nu iarta, iar istoria isi va cerne valorile, numele ce vor fi pomentite vesnic. Istoria din perceptiile, convingerile si sentimentele noastre e mult mai dura decat un tavalug al istoriei. Nu iarta! Cu atat mai mult, cei ce ne calca in picioare miturile si sfintele culori... nu vor avea nici macar "onoarea" de a ne ramane indiferenti. Sunt lucruri ce nu pot fi cumparate cu terenuri in Pipera... sufletele, orgoliile si inimile steliste. Pentru toate celelalte....exista Mastercard. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post Steaua MEA, este aceasta echipa formidabila, care a jucat o semifinala in Cupa UEFA si a ratat finala cu mare ghinion, iar anul viitor s-a dus in cea mai grea grupa de CL, cu Real, Lyon si Dinamo Kiev, si cu jumate de echipa accidentata a reusit sa ia locul 3. Multumesc baietilor si antrenorului, pentru clipe frumoase, impotriva Valenciei, a lui Betis, Real, Lyon, Kiev. Stiu ca nu nu mai e asa greu ca in '86, cand ajungeam in finala batand pe Lahti, Anderlect si inca 2 echipe tari, stiu ca cei care faceau selectia atunci aveau probleme mult mai mari cu achizitionarea jucatorilor si mentinera lor la club, decat globalizarea floare la ureche de azi, si piata libera a jucatorilor, stiu ca Bosman nu era celebru pe atunci, dar totusi eu platesc respect fostelor glorii, dar le sustin pe actualele. A si respect ce a facut Gigi la Steaua din perspectiva de investitor, dezaprob unele gesturi, schimb canalele TV des, dar trag linie si sunt fericit. Sunt eu fan stelist? Sau trebuie sa injur pe cineva? Am motive sa fiu mandru de Steaua si de ce a realizat? @steaua_nbc, iti inteleg punctul de vedere. Nici eu nu ma dezic de echipa de acum. Mi-au placut victoriile din UEFA, calificarea in UCL, jocurile din grupa, indiferent de scor. Mi-a placut sa-l vad pe Dica pe prima pagina a site-ului UEFA, ales jucatorul meciului. Respect enorm Steaua '86 si tot ce a insemnat ea pentru fotbalul romanesc, dar nu (vreau sa) uit echipa actuala. Problema e ca si noi, ca si majoritatea presei, asociem mult prea mult imaginea lui Gigi cu Steaua, fapt care nu se intampla, de ex,in aceeasi proportie la rapid sau Dinamo. De ce nu se intampla si la aia la fel? Oare pentru ca sunt Borcea sau Copos mai cuminti, mai puri? Nu, pentru simplul motiv ca sunt mai chibzuiti si nu dau atata din gura ca Gigi. NU afiseaza atata aroganta si dispret fata de tot ceea ce inseamna suporter stelist si traditia acestei echipe. Vorba multa saracia omului, intr-adevar. De ce pana mea nu-si tine Gigi gura? Ce-l costa? Asta nu inteleg eu. Pentru ca sunt convins, repet, sunt convins ca a facut mai mult pentru Steaua decat au facut Copos cu Borcea pentru rapid si Dinamo. Daca nu ridica el stacheta, rapid si Dinamo nici nu se gandeau sa investeasca si ei. Recunosc, deci, ca a facut ceva. Atentie, nu ma intereseaza motivele pentru care a facut acest lucru, nu asta vorbim aici. A bagat bani pentru publicitate, ca sa scoata mai mult pe urma, asta e treaba lui. Pentru mine conteaza doar ca dupa 10 ani de rezultate zero am putut visa din nou. Dar, un mare dar, de ce vrea cu tot dinadisul sa arate ca nu da doi bani pe traditie si pe suporterii Stelei? De ce? E ca si cand ti-ai taia singur craca. Pentru ce? Nu are absolut nimic de castigat. De ce e nevoie sa spuna ca a dat 2 mil de euro ca sa ajugem pe locul 2? Cine-l pune sa zica asta? Vrea sa arate ca unde pune el mana se face treaba? Pai "treaba" asta nu da bine deloc, pentru ca e echivalenta cu hotia. NU era mai simplu sa nu stim de astia 2 mil de euro si, cand se termina campionatul, sa declare ca el i-a imbarbatat pe jucatori si d'aia au castigat? Sau orice alta gargara ieftina, numai sa nu ne arunce in fata suspiciunile astea de blat. Care stelist crezi tu ca e mandru de locul asta 2? Eu nu, si sincer, mai bine terminam pe 5. NU ma suparam deloc, atata puteam. Si-l respectam mult mai mult pe Gigi pentru faptul ca stie sa piarda demn, fara circ. Mare lucru sa stii sa pierzi. Daca nu ai invatat sa pierzi, n-o sa cunosti niciodata adevaratul gust al victoriei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post Steaua MEA, este aceasta echipa formidabila, care a jucat o semifinala in Cupa UEFA si a ratat finala cu mare ghinion, iar anul viitor s-a dus in cea mai grea grupa de CL, cu Real, Lyon si Dinamo Kiev, si cu jumate de echipa accidentata a reusit sa ia locul 3. Multumesc baietilor si antrenorului, pentru clipe frumoase, impotriva Valenciei, a lui Betis, Real, Lyon, Kiev. Stiu ca nu nu mai e asa greu ca in '86, cand ajungeam in finala batand pe Lahti, Anderlect si inca 2 echipe tari, stiu ca cei care faceau selectia atunci aveau probleme mult mai mari cu achizitionarea jucatorilor si mentinera lor la club, decat globalizarea floare la ureche de azi, si piata libera a jucatorilor, stiu ca Bosman nu era celebru pe atunci, dar totusi eu platesc respect fostelor glorii, dar le sustin pe actualele. A si respect ce a facut Gigi la Steaua din perspectiva de investitor, dezaprob unele gesturi, schimb canalele TV des, dar trag linie si sunt fericit. Sunt eu fan stelist? Sau trebuie sa injur pe cineva? Am motive sa fiu mandru de Steaua si de ce a realizat? Foarte bine ai punctat. Respectam si trecutul, dar apreciem si prezentul. Si daca tragem linie, dupa un sezon in care aproape meci de meci am avut 6-7 titulari accidentati, vedem ca suntem pe locul doi. Poate ca in conditiile date mai mutl nici nu se putea. Inca, privind la Rapid care are portarul accidentat, incep sa cred ca Oli chiar a realizat ceva. Nu e primul an din istoria Stelei in care nu termina pe locul doi, dar sa nu uitam caavem mari sanse sa jucam al doialea an consecutiv in Liga Campionilor. Si eu apreciez faptul ca Becali s-a umilit pentru Steaua,... dar se pare ca a fost o alta strategie de a distrage atentia dinamovistilor, ca acum nu le mai da nimic, iar cainii se sfasie pe cioara din par promisa de Becali. P.S. Hagi spunea ieri ca, cheia succesului la Dinamo a fost linistea. Atunci sa ne lase odata in pace, sa avem liniste, noi avem antrenor! Uita prea usor ca mai tot sezonul s-a autoinvitat la Steaua, desi atunci cand Steaua trecea prin momente grele si i-a intins o mana, a refuzat. Acum sa termine cu toate speculatiile, Oli a readus echipa pe linia de plutire si jocul seamana mult cu ceea ce ne dorim... Desi pe undeva suparat, sunt madru ca sunt stelist! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post Steaua ta care a jucat in grupele CL a intrat cu frica in meciurile de acasa cu Lyon si Real si sti bine cum a scos egalul cu Kiev de acasa, in 12. pentru ca nu s-a calificat lu Boro in finala, nici intr-un caz nu a fost ghinion. A fost o prostie. Din ghinion iei un gol - doua, dar nu 4 intr-o repriza si un pic. Steaua aceasta nu e o echipa extraordinara, sa fim realisti. Si eu m-am bucurat pentru. realizarile din sezoanele trecute, doar sunt stelist. Dar Steaua de azi nu seamana nici macar cu Staua din anii 90, pe care probabil nu ai avut destui ani ca s-o vezi. A pierdut si atunci la scor in CL cu Dortmund, Atletico, PSG, dar avea cu totul alta atitudine in joc, nu papagalii din ziua de azi. De echipa de la sfarsitul anilor 80 sa nu vorbim. In legatura cu articolul de mai sus, resemnare nu e voie sa existe in gandurile noastre. Stiu ca in termen scurt nu vom reusi sa scapam de Gigi, dar atitudine tot trebuie sa luam. A declarat ca cei care l-au injurat la meciul cu Ceahlaul sunt doar cateva mii de vagabonzi, care nu ii reprezinta pe stelisti. E adevarat ca erau doar cateva mii, pentru ca doar cateva mii au incheput pe stadion. Daca erau 1 mil de locuri, 1 mil. de oameni il injurau. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post Steaua ta care a jucat in grupele CL a intrat cu frica in meciurile de acasa cu Lyon si Real si sti bine cum a scos egalul cu Kiev de acasa, in 12. pentru ca nu s-a calificat lu Boro in finala, nici intr-un caz nu a fost ghinion. A fost o prostie. Din ghinion iei un gol - doua, dar nu 4 intr-o repriza si un pic. Steaua aceasta nu e o echipa extraordinara, sa fim realisti. Si eu m-am bucurat pentru. realizarile din sezoanele trecute, doar sunt stelist. Dar Steaua de azi nu seamana nici macar cu Staua din anii 90, pe care probabil nu ai avut destui ani ca s-o vezi. A pierdut si atunci la scor in CL cu Dortmund, Atletico, PSG, dar avea cu totul alta atitudine in joc, nu papagalii din ziua de azi. De echipa de la sfarsitul anilor 80 sa nu vorbim. In legatura cu articolul de mai sus, resemnare nu e voie sa existe in gandurile noastre. Stiu ca in termen scurt nu vom reusi sa scapam de Gigi, dar atitudine tot trebuie sa luam. A declarat ca cei care l-au injurat la meciul cu Ceahlaul sunt doar cateva mii de vagabonzi, care nu ii reprezinta pe stelisti. E adevarat ca erau doar cateva mii, pentru ca doar cateva mii au incheput pe stadion. Daca erau 1 mil de locuri, 1 mil. de oameni il injurau. Dorele ne mai tii mult mah? Vezi ca mai avem si alte exemple de prostie in lume cum ar fi ieri Barcelona care a luat 4 boabe de la celebra echipa Getafe si a ratat calificarea dupa ce avea avantaj de 5-2.Alti prosti din astia gramada ar fi aia de la Milan care prostii satului au pierdut calificarea cu Deportivo dupa ce aveau 4-1 in tur au luat-o si ei tot cu 4-0.Sau culmea prostiei Milan asta sa conduca cu 3-0 in FINALA CL si sa o ia in mana.Doar ca asa suntem noi romanii cu paiul din ochiul altuia.Las-o mai moale cu prostia la Boro.S-au speriat toti de performanta pe care puteau sa o realizeze si au clacat, asta e lipsa de experienta a unor jucatori in cupele europene si lipsa unui "bosorog" gen Ganea,Munteanu,etc. care sa calmeze jocul.mah rog asta e alta discutie. Golanu' de serviciu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post un articol exceptional. felicitari tqr! "Si eu apreciez faptul ca Becali s-a umilit pentru Steaua,... dar se pare ca a fost o alta strategie de a distrage atentia dinamovistilor, ca acum nu le mai da nimic, iar cainii se sfasie pe cioara din par promisa de Becali." oare cum de puteti fi atat de naivi? incercati sa mai zaboviti macar asupra ultimei fraze din articol. MANDRU CA SUNT STELIST! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post Steaua MEA, este aceasta echipa formidabila, care a jucat o semifinala in Cupa UEFA si a ratat finala cu mare ghinion, iar anul viitor s-a dus in cea mai grea grupa de CL, cu Real, Lyon si Dinamo Kiev, si cu jumate de echipa accidentata a reusit sa ia locul 3. Multumesc baietilor si antrenorului, pentru clipe frumoase, impotriva Valenciei, a lui Betis, Real, Lyon, Kiev. Stiu ca nu nu mai e asa greu ca in '86, cand ajungeam in finala batand pe Lahti, Anderlect si inca 2 echipe tari, stiu ca cei care faceau selectia atunci aveau probleme mult mai mari cu achizitionarea jucatorilor si mentinera lor la club, decat globalizarea floare la ureche de azi, si piata libera a jucatorilor, stiu ca Bosman nu era celebru pe atunci, dar totusi eu platesc respect fostelor glorii, dar le sustin pe actualele. A si respect ce a facut Gigi la Steaua din perspectiva de investitor, dezaprob unele gesturi, schimb canalele TV des, dar trag linie si sunt fericit. Sunt eu fan stelist? Sau trebuie sa injur pe cineva? Am motive sa fiu mandru de Steaua si de ce a realizat? Da,negresit esti un FAN stelist!Si nu esti singur! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post Eu i-as face o paralela cu politica lui Becali, poate intelege si el cu ce a gresit: ceea ce a facut cu Dinamo este exact ca si cum s-ar alia cu psd-ul sau cu prm-ul pentru. a ajunge presedinte; ba chiar le-ar mai finanta si campania electorala! Sau l-as ruga sa-i sune pe berlusconi sau pe calderon, ca tot e el prieten cu ei, sa-i intrebe daca ei si-ar pune un fular cu inter sau respectiv barca la gat! Pacat insa ca aceste mesaje nu ajung la el... In rest nu stiu ce mai e de zis... dar eu tot astept si comentarii despre cei care pateaza emblema chiar din mijlocul nostru, al suporterilor. steag3 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post Da,negresit esti un FAN stelist!Si nu esti singur! Ionele, tu si steaua_nbc cred ca ati baut ceva cu cifra octanica mai mare de 90. Bai cum sa spui "respect Becali"? Sunteti membrii de partid? Pai tu si nbc tineti cu Steaua doar de la episodul Valecia, drept dovada, atat va amintiti voi din istoria Stelei. Vreti sa spuneti ca Steaua 86 nu avea valoare si a intalnit echipe slabe? Steaua 86, adusa in prezent defileaza in campionat cu oricare dintre echipe si il castiga la 20 puncte diferenta de locul 2. Nu pot sa cred cat de incuiati la minte au ajuns unii ca voi... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post Dorele ne mai tii mult mah? Vezi ca mai avem si alte exemple de prostie in lume cum ar fi ieri Barcelona care a luat 4 boabe de la celebra echipa Getafe si a ratat calificarea dupa ce avea avantaj de 5-2.Alti prosti din astia gramada ar fi aia de la Milan care prostii satului au pierdut calificarea cu Deportivo dupa ce aveau 4-1 in tur au luat-o si ei tot cu 4-0.Sau culmea prostiei Milan asta sa conduca cu 3-0 in FINALA CL si sa o ia in mana.Doar ca asa suntem noi romanii cu paiul din ochiul altuia.Las-o mai moale cu prostia la Boro.S-au speriat toti de performanta pe care puteau sa o realizeze si au clacat, asta e lipsa de experienta a unor jucatori in cupele europene si lipsa unui "bosorog" gen Ganea,Munteanu,etc. care sa calmeze jocul.mah rog asta e alta discutie. Golanu' de serviciu. tu unde ai invatat frate sa citesti? tu nu sti sa faci diferenta dintre o prostie si un prost? din meciul cu boro am spus ca nu a fost ghinion ca l-am pierdut. clacarea este tot o prostie. aceleasi exemple pe care le-ai dat tu imi intaresc mie cuvintele. du-te si mai invata gramatica frate. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post Dorele ne mai tii mult mah? Vezi ca mai avem si alte exemple de prostie in lume cum ar fi ieri Barcelona care a luat 4 boabe de la celebra echipa Getafe si a ratat calificarea dupa ce avea avantaj de 5-2.Alti prosti din astia gramada ar fi aia de la Milan care prostii satului au pierdut calificarea cu Deportivo dupa ce aveau 4-1 in tur au luat-o si ei tot cu 4-0.Sau culmea prostiei Milan asta sa conduca cu 3-0 in FINALA CL si sa o ia in mana.Doar ca asa suntem noi romanii cu paiul din ochiul altuia.Las-o mai moale cu prostia la Boro.S-au speriat toti de performanta pe care puteau sa o realizeze si au clacat, asta e lipsa de experienta a unor jucatori in cupele europene si lipsa unui "bosorog" gen Ganea,Munteanu,etc. care sa calmeze jocul.mah rog asta e alta discutie. Golanu' de serviciu. inca ceva, miaus. daca tu ai fost multumit cu atitudinea jucatorilor stelisti la meciurile din CL, atunci inseamna ca nu ai vazut mai mult de 10 meciuri din era ante-Becali 1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit . Moderatorii Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post inca ceva, miaus. daca tu ai fost multumit cu atitudinea jucatorilor stelisti la meciurile din CL, atunci inseamna ca nu ai vazut mai mult de 10 meciuri din era ante-Becali Mda specialistul dorel in meciuri de CL din era ante-Jiji si-a dat cu parerea.Atitudinea jucatorilor in meciurile din CL nu a fost una pe care doream noi sa o vedeam dar a fost una normala avand in vedere circumstantele.Apropo de chestia asta uita-te la Milan - Manchester unde Milan i-a facut pilaf pe Man Utd doar cu numele ,experienta si KAKA. Argumentele tale nu "e" ca sa ma exprim asa cum iti place tie.Milan a luat 3 goluri intr-o repriza cu Liverpool in finala CL.Nu din prostie ci pentru ca un anumit Gerrard nu a renuntat.La meciul cu Boro a fost aceeasi poveste.Mentalitatea lor a facut diferenta.De-aia ma bucur ca avem si noi acum in Romania rezultate "surpriza" gen Rapid-Otelul 3-3 sa vada si romanasul nostru ca meciul se termina cand fluiera arbitrul nu la 2-0 pentru tine.La noi in campionat pana acum mai vreo cativa ani daca te numeai Steaua,Dinamo si aveai 2-0 puteai sa dormi linistit ca asa se termina meciul(bine Foresta a fost o exceptie). Steaua anilor 90 e aia care a jucat penibil cu celebrii hajduk Split? Sau care a obtinut o singura victorie in CL pe acasa si aia in minutul 85 cu Rangers dintr-o executie superba a unui jucator (cam cum a trait Steaua din Dica anul asta).E o diferenta de perceptie din nou.Tu preferi un 3-5 cu Dortmund sau un 0-3 cu Atletico unui 1-1 cu Kiev sau cu Lyon. Si clacarea nu e o prostie.Prostie e sa iti dai autogol cand nu te streseaza nimeni, sau sa ratezi cu poarta goala . Ceea ce s-a intamplat la Boro tine mult de registrul psihologic al jucatorilor si antrenorilor romani.O chestie aproape la fel a patit Rapid la hamburg doar ca ei au avut mai mult bulan. Dar se pare ca tu nu prea citesti printre randuri, iti fac rost de un curs ceva? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post mi se pare ca toata lumea omite un aspect al problemei:daca Becali s-ar fii dus sa se umileasca sa se ghiduseasca pe langa gropari ca sa ajungem nemeritat in CL atunci as fii inteles revolta voastra; s-a dus si s-a umilit ca sa joace corect, ceea ce ar fii tb. sa fie o chestie logica si fireasca in orice campionat altul decat al nostru-nu s-a data spaga ca sa i se dea Stelei un loc 2 nemeritat ci ca sa ajungem pe locul 2 prea bine meritat; in locul lui Becali ce-ati fii facut?! si mai scutiti-ne cu analogii de genul:''daca ti-ar cere cineva sa-ti renegi parintii'...' ca dramatizati inutil-care dintre voi pune pe acelasi plan parintii si familia cu Steaua este un mare ipocrit sau un mare tampit; pana la urma familia e familie ...care dintre voi ar raspunde ca n-ar fii facut in veci acest compromis pentru. Steaua ala n-ar fii stelist... si mai terminati cu faza cu fularul care pana la urma nici nu l-a pus la gat, pe al lui rapid l-a pus la gat ..... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post Ionele, tu si steaua_nbc cred ca ati baut ceva cu cifra octanica mai mare de 90. Bai cum sa spui "respect Becali"? Sunteti membrii de partid? Pai tu si nbc tineti cu Steaua doar de la episodul Valecia, drept dovada, atat va amintiti voi din istoria Stelei. Vreti sa spuneti ca Steaua 86 nu avea valoare si a intalnit echipe slabe? Steaua 86, adusa in prezent defileaza in campionat cu oricare dintre echipe si il castiga la 20 puncte diferenta de locul 2. Nu pot sa cred cat de incuiati la minte au ajuns unii ca voi... Tataru2,Smarandache,Naom,Mario Agiu,Vigu etc cam de atunci tin eu cu Steaua.Voi nici nu ati auzit de acesti jucatori ca de vazut nu aveati cum!Si nu primesc eu lectii de la niste putangai din cauza carora nu mai pot sa vad un meci pe Ghencea! Daca tot aveti de gand sa cumparati clubul,ar trebui sa incepeti prin a plati amenda de 30.000 de lei luata din cauza voastra! Ar fi un bun inceput! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post un articol f bun in prima parte cand povestesti despre steauaNOASTRA (si credema nu plictisesti pe nimeni cand povestesti despre aceea echipa,in schimb eu sunt foarte satul de ciobanul asta prost si de ziaristii astia tampiti care ii dau atata atentie) Forza Steaua! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post -nu s-a data spaga ca sa i se dea Stelei un loc 2 nemeritat ci ca sa ajungem pe locul 2 prea bine meritat; in locul lui Becali ce-ati fii facut?! De ce am fi meritat locul doi din moment ce am stat la mana rivalei? In locul lui Jiji ce am fi facut? Am fi schimbat antrenorul dupa primele trei partide din anul asta. Am fi adus fotbalisti la Steaua, nu jucatori de fotbal. Daca nu, macar am fi stat deoparte si am fi zis ca nu e anul nostru. In nici un caz nu ne-am fi dus sa ne umilim in fata celor care atatia ani ne-au fost inferiori... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post Tataru2,Smarandache,Naom,Mario Agiu,Vigu etc cam de atunci tin eu cu Steaua.Voi nici nu ati auzit de acesti jucatori ca de vazut nu aveati cum!Si nu primesc eu lectii de la niste putangai din cauza carora nu mai pot sa vad un meci pe Ghencea! Daca tot aveti de gand sa cumparati clubul,ar trebui sa incepeti prin a plati amenda de 30.000 de lei luata din cauza voastra! Ar fi un bun inceput! Dom'le Ionel, tin sa va aduc aminte sa prostile la care puneti botu` de prin presa, dauneaza grav sanatatii. M-ai vazut tu pe mine pe stadion aruncand cu scaune? Poti sa arati pe careva de aici cu degetul pentru acele fapte, pentru a ne pune sa platim noi amenda? De unde pana unde tu esti fara de pacat iar noi suntem huligani, derbedei sau in alte feluri? Esti un indoctrinat cu prostia Becaliana. Ti-as sugera o vizita la psiholog, sincer. Iti permiti sa judeci membrii acestui site la fel cum Gigi judeca pe toti suporterii, implicit pe tine, pentru ca si tu esti suporter. Pentru el nici tu nu esti nepatat. Tot huligan si vagabond esti, in ochii lui, la fel ca si noi. Astia care ar trebui sa platim amenda poate avem studii mult mai elevate ca ale tale, slujbe mult mai serioase, familie s.a.m.d. Cum iti permiti sa ne cataloghezi fara sa cunosti pe vr-unu` dintre noi? Cum iti permiti sa ne gasesti vinovati de amenda aia de rahat? Diferenta dintre noi si... tine e mare precum o prapastie. In timp ce iti tragi mucii in fata lui Becali si dai dovada de pupincurism neconditionat, noi suntem la celalalt capat. Si stii ce? Suntem mult mai multi decat tine si prietenii aia multi ai tai, in numar de...2. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post Dom'le Ionel, tin sa va aduc aminte sa prostile la care puneti botu` de prin presa, dauneaza grav sanatatii. M-ai vazut tu pe mine pe stadion aruncand cu scaune? Poti sa arati pe careva de aici cu degetul pentru acele fapte, pentru a ne pune sa platim noi amenda? De unde pana unde tu esti fara de pacat iar noi suntem huligani, derbedei sau in alte feluri? Esti un indoctrinat cu prostia Becaliana. Ti-as sugera o vizita la psiholog, sincer. Iti permiti sa judeci membrii acestui site la fel cum Gigi judeca pe toti suporterii, implicit pe tine, pentru ca si tu esti suporter. Pentru el nici tu nu esti nepatat. Tot huligan si vagabond esti, in ochii lui, la fel ca si noi. Astia care ar trebui sa platim amenda poate avem studii mult mai elevate ca ale tale, slujbe mult mai serioase, familie s.a.m.d. Cum iti permiti sa ne cataloghezi fara sa cunosti pe vr-unu` dintre noi? Cum iti permiti sa ne gasesti vinovati de amenda aia de rahat? Diferenta dintre noi si... tine e mare precum o prapastie. In timp ce iti tragi mucii in fata lui Becali si dai dovada de pupincurism neconditionat, noi suntem la celalalt capat. Si stii ce? Suntem mult mai multi decat tine si prietenii aia multi ai tai, in numar de...2. Nu sunt in numar de 2. Sunt mult mai multi cei care nu cred ca Becali trebuie sodomizat pentru gestul facut. Adevaratele probleme a Stelei este aceea ca a jucat tot sezonul prin deplasare din cauza unor descreierati care rup scaune si arunca in jucatori cu sticle de apa si mai stiu io ce. Daca toate meciurile se jucau in Ghencea Gigi nu mai era nevoit sa faca ce a a facut. El din cauza asta e si foarte nervos pe suporteri. Din cauza catorva descreierati care merita cu prisosonta termenul de "golani" si "derbedei". Pacat ca trebuie sa sufere un intreg stadion pentru cativa nebuni. Sa nu intelegeti ca nu condamn gestul lui. Dar de la a-l dezaproba si pana a-l injura o intreaga peluza e lung drumul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post Adevaratele probleme a Stelei este aceea ca a jucat tot sezonul prin deplasare din cauza unor descreierati care rup scaune si arunca in jucatori cu sticle de apa si mai stiu io ce. Daca as vrea sa fiu malitios as zice ca cine se aseamana se aduna, ca nici nea Jiji nu prea le are cu "acoardele". Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post Dom'le Ionel, tin sa va aduc aminte sa prostile la care puneti botu` de prin presa, dauneaza grav sanatatii. M-ai vazut tu pe mine pe stadion aruncand cu scaune? Poti sa arati pe careva de aici cu degetul pentru acele fapte, pentru a ne pune sa platim noi amenda? De unde pana unde tu esti fara de pacat iar noi suntem huligani, derbedei sau in alte feluri? Esti un indoctrinat cu prostia Becaliana. Ti-as sugera o vizita la psiholog, sincer. Iti permiti sa judeci membrii acestui site la fel cum Gigi judeca pe toti suporterii, implicit pe tine, pentru ca si tu esti suporter. Pentru el nici tu nu esti nepatat. Tot huligan si vagabond esti, in ochii lui, la fel ca si noi. Astia care ar trebui sa platim amenda poate avem studii mult mai elevate ca ale tale, slujbe mult mai serioase, familie s.a.m.d. Cum iti permiti sa ne cataloghezi fara sa cunosti pe vr-unu` dintre noi? Cum iti permiti sa ne gasesti vinovati de amenda aia de rahat? Diferenta dintre noi si... tine e mare precum o prapastie. In timp ce iti tragi mucii in fata lui Becali si dai dovada de pupincurism neconditionat, noi suntem la celalalt capat. Si stii ce? Suntem mult mai multi decat tine si prietenii aia multi ai tai, in numar de...2. Poti sa devii elevat dupa ce termini studiile.Studiile in sine nu pot fi elevate.Modul tau de exprimare ma face sa cred ca tie iti lipsesc studiile.Tu vorbesti de indoctrinare,eu iti spun ca ce faceti voi pe acest site si pe stadion se cheama MANIPULARE!Manipulati niste tineri cu mintea infantila,care au spirit de turma.Suporterii nu au menirea de a judeca si condamna conducerea echipei,menirea lor este de a sustine neconditionat echipa.Cum imi permit sa va cataloghez fara sa va cunosc?Simplu.Ati luat apararea "bestiei cu lantul"pe acest site,nu condamnati niciodata manifestarile huliganilor din cauza carora Steaua a jucat in deplasare sau cu portile inchise mare parte din acest campionat,subiectele articolelor de pe acest site nu au nimic in comun cu statutul de suporter.In ce ma priveste,nu am nimic in comun cu Gigi Becali,nu ma intereseaza decate chipa de fotbal Steaua indiferent cine a finantat-o cine o finanteaza,sau cine o va finanta!Eu nu voi injura si jigni niciodata pe nimeni si nimic ce tine de Steaua.Voi jigniti clubul si jucatorii mai tare decat adversarii si ziarele de sport.De asta imi permit sa va cataloghez fara sa va cunosc personal.Faceti curatenie pe site si in peluze si nu voi cataloga,ci voi aprecia. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post Nu sunt in numar de 2. Sunt mult mai multi cei care nu cred ca Becali trebuie sodomizat pentru gestul facut. Adevaratele probleme a Stelei este aceea ca a jucat tot sezonul prin deplasare din cauza unor descreierati care rup scaune si arunca in jucatori cu sticle de apa si mai stiu io ce. Daca toate meciurile se jucau in Ghencea Gigi nu mai era nevoit sa faca ce a a facut. El din cauza asta e si foarte nervos pe suporteri. Din cauza catorva descreierati care merita cu prisosonta termenul de "golani" si "derbedei". Pacat ca trebuie sa sufere un intreg stadion pentru cativa nebuni. Sa nu intelegeti ca nu condamn gestul lui. Dar de la a-l dezaproba si pana a-l injura o intreaga peluza e lung drumul. Sodomizat? A spus cineva asa ceva? Cred ca tot ce vrem noi, suporterii, majoritatea, e ca Becali sa-si recunoasca vina pentru faza de la Dinamo. Nu se poate asa ceva. Nu l-am pus noi sa faca gestul ala, nu l-am pus sa poarte fularul. Te intreb eu pe tine, in calitate de suporter, cum il consideri si pe Becali, ITI PERMITI SA PORTI FULARUL LUI Dinamo???? Te lasa inima? Aia e atitudine de stelist, mai mult de conducator al Stelei, om care ar trebui sa fie un exemplu de stelism pentru noi? E normal asa ceva? L-ai vazut vreodata pe Berlusconi cu fularul lui Inter la gat sau pe Ferguson cu cel al lui Chelsea? NICIODATA!!! Asa ceva nu se intampla si nu se poate trece cu vederea. Hai sa gandim mai aproape, credeti ca Hagi sau Lacatus o sa faca vreodata asa ceva? Asta condamnam noi, gestul. Asteptam explicatii, nu de genu "s-a sacrificat pentru noi si Steaua". Hai nu ma `nebuni. Astea-s texte aruncate pentru acei oameni care sunt destul de incuiati sa le creada. La fel se sacrifica de fiecare data cand isi baga nasul la echipa, cand il face pe Dica comunist sau nu-l suporta? Cand il tine pe Elton pe banca, cand il baga pe Lovin in teren? Astea ar trebui sa fie problemele antrenorului si ATAT!!! Dar cum la Steaua singurul antrenor e Becali, nu ne putem astepta la mai mult. Crezi ca mie imi convine sa vad stadionul gol? Cui ii convine. Oricum solutia nu e asta, sa nu mai pui tu abonamente, sa pui camere sa vezi cine te injura. Pai si daca injura un stadion intreg, pentru voi, tot stadionul e format din vagabonti? O sa-i omoare pe toti? Greseala lui Becali, ca a oricarui om e aceea de a se fi luat in gura cu suporterii, singurii pe care tre sa-i ai aproape... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2007 · Report post @Miaus, respect frate. Nu vrem sa intelegem ca din '86 pana acum s-au cam schimbat si fotbalul, si oamenii. Comparatiile cu Steaua '86 nu-si au rostul si e absurd sa afirmam ca Steaua '86 ar fi maturat pe jos cu orice echipa din campionat - e ca si cand ai compara mere cu pere. Am revazut golurile cu ifk goteborg de acasa si la golul doi (parca doi era) Lacatus a primit o pasa de 35 de m, singur singurel, netinut de nimeni. Intreb, care echipa serioasa din ziua de azi lasa asemenea spatii in aparare? Performanta Stelei '86 a fost uriasa, dar sa nu facem comparatii fara sens. Share this post Link to post Share on other sites