fcsteaua.ro

Replicã la afirmațiile lui George Becali

206 posts in this topic

Cine seamana vant culege furtuna . JJ te simti ?

Iti sugerez "mare conducator de oi" sa iti iei slujitorii si sa mergeti, vorba lui Copos la agricultura.

As avea si o sugestie pentru suporteri : fara asocieri intre heroina si Steaua deoarece este penibil ,daunator imaginii si va descalifica !

Prefer un simplu "Lupta Steaua !" decat astfel de asocieri ce nu isi au rostul.

Parerea mea este ca daca Jiji ar iesii in public cu fularul lui Dinamo si i-ar da foc si-ar mai spala din pacate. Voi ce ziceti?

Nu crezi ca e un gest extrem ? In plus raul facut nu se poate spala nici in 100 de ani , este un gest mizerabil, plin de ipocrizie de altfel, o palma data stelismului si stelistilor , depinde de noi sa fie ultima.

Propun ca posturile noilor inscrisi sa fie monitorizate si daca au limbaj de mirc, limbaj de mahala sau limbaj analfabet sa fie banat nickul. Altfel o sa se duca de rapa si forumul asta. Deja au inceput sa apara ca ciupercile de pe ploaie stelisti de moda noua, stelisti de conjuctura si stelisti de canapea. Si culmea e ca unii dintre ei, dupa ce ca sunt noi, mai si ameninta ca nu mai intra pe site. De parca in ei ar sta site'ul asta. Respect adminilor pentru tot, respect suporterilor adevarati, respect jucatorilor care isi dau viata pe teren si au mentalitate de Steaua si multe flegme ,,finantatorului,, , ,,mercenarilor,, si stelistilor bronzati si inculti. Ne faceti de ras. Dar sunt sigur ca stiti asta deja.

tu esti varza a'la Cluj!voia sa-l invete pe Flyer!

pacat de tine,mai esti si chior!nenea,Flyer ala de care pomenesti este chiar eu,daca ma intelegi,si nu incerc sa ma invat nimic!si daca mai confunzi benzinariile cu hipermarketurile,chiar ma supar!ce dracu',sintem in 2007,nu vezi nicio diferenta intre astea doua?????

Vad tot felul de comentarii gen pe bheecali nu il intereseaza de Steaua...e doar o chestie de imagie referitor la faza pe care ne-a facut`o cu Dinamo?

Da daca el de fapt face toate chestiile astea nu pentru ca nu ar 'respecta' Steaua...ci pur si simplu din prostie? :D E si asta o chstie nu?De fapt la INTELIGENTA lui ne putem astepta la orice...

p.s:Nu i iau apararea ca si yo as vrea sa`l vad dus...da` tre sa recunoastem ca e prost :P

Nu crezi ca e un gest extrem ? In plus raul facut nu se poate spala nici in 100 de ani , este un gest mizerabil, plin de ipocrizie de altfel, o palma data stelismului si stelistilor , depinde de noi sa fie ultima.

Ai dreptate si tu, dar poti fi sigur ca nu va fi ultima din partea lui Becali. Totusi incendierea fularului echipei spurcatilor m-i s-ar parea de bun augur ( chiar daca este un gest extrem ), dar ar avea un impact fff. puternic. Sau macar sa al arunce intr-un gunoi ceva, nu stiu sigur ce....orice....

Ai dreptate si tu, dar poti fi sigur ca nu va fi ultima din partea lui Becali. Totusi incendierea fularului echipei spurcatilor m-i s-ar parea de bun augur ( chiar daca este un gest extrem ), dar ar avea un impact fff. puternic. Sau macar sa al arunce intr-un gunoi ceva, nu stiu sigur ce....orice....

Hai frate lasa-ma...asta ne trebuie noua acum??E clar ca Gigi nu va pleca,nu?Atunci nu esti de acord ca ar trebui sa inceapa sa se comporte si el ca un om normal?pentru numele lui D-zeu,prin tot ceea ce face si zice el reprezinta clubul Steaua...n-avem nevoie de intamplari dintr-astea caraghioase...

Termina-ti dracu cu ineptii dintr-astea!Cu o idee de doamne-ajuta n-ati veni...

PS:Aaaa...daca ar da foc la fular si apoi l-ar pune la gat ar fi o chestie:)

imi pare rau sa o spun dar acest personaj anost si antipatic care poarta supranumele de "oaie" nu este stelist adevarat! el crede ca Steaua e doar o firma de bagat si de scos bani insa nu e asa. el nu se gandeste ca o data cu gestul INACCEPTABIL pe care l-a facut, pe stadionul Dinamo, ne-a ranit si noua inimile...esti JOSNIC Jiji!!pleak odata pentru totdeauna din Ghencea si din fotbal ca nu e de tine. du-te si baga-ti banii la oi nu la steau...Steaua nu e "oaia" ta! steagcruce2

@alexandra si crezi ca noi il facem destept? :))

Nu [...] da vad ca el nu intelege ce i se intampla!Ai vazut privirea aia dezorientata si speriata de la stadion cand a vazut cati il injurau :))....el de fapt...in prostia lui..nu realizeaza ca nu face bine ce face...``Asta sunt multumirile pentru tot ce am facut si ce fac?...astept bannerre cu scuze``..nu vezi ce naiv e...asteapta scuze...

Atentie la limbaj. Moderatorii

asta spunem si noi....ca un om asa de prost n-are ce cauta la carma celui mai galonat club din Romania...

Eu spun ca e de ajuns......Gata cu Becali,nu are rost sa ne mai agitam atata,o sa faca ce vrea el,va scoate abonamentele,va face viatza imposibila suporterilor.Vrem nu vrem el este patronul Stelei,financiar vorbind,chiar dak moral Steaua e a celor 5 milioane de stelisti din tara si afara.

Am citi si eu interviul cu Jean Pavel,si mi se pare o mizerie de interviu ar trebui scos imediat.Am sa si argumentez:pai in primu rand INSTIGA LA VIOLENTZA,si am vazut ca reporteru foarte amuzat radea si el cand acel fost lider poate sa fi fost si 100 de ani in galerie isi aduce aminte de bataile grave care a iscat el impreuna cu alti capcauni,mi se pare incredibil cum voi tineti acel interviu ca pe un mare trofeu,un interviu despre un esuat in viatza care cine stie cate golanii a facut la viatza lui si cati ani de puscarie a facut,pai pe ala mi-l dati mie ca exemplu,pentru voi conteaza coregrafiile,dar oameni care au fost raniti fie ei dinamovisti ,rapidisti etc,sunt oameni,si sa nu uite nimeni ca fotbalu e doar un sport frate,sportu nu trebe inteles prin violentza,auzi numai un exemplu de afirmatie facuta de Jean Pavel cik le-am oprit autocaru impreuna cu galeria si la vandalizat si porma,ca mare fapta ce au facut acesti cretini cik dupa ei,in concluzie Steaua a batut pe Westham ,deci e dea dreptu jenant.

Stiu ca imi voi lua multe injuraturi pe marginea opiniei mele,repet am dreptu la opinie si libera exprimare si voi puteti contraargumenta cele spuse de mine,dar sunt sigur ca ori voi lua ban dupa acest comentariu ori voi fi injurat copios de oameni care sunt in asentimentul huliganismului. FORZAAA Steaua!!!

Nu bah da vad ca el nu intelege ce i se intampla!Ai vazut privirea aia dezorientata si speriata de la stadion cand a vazut cati il injurau :))....el de fapt...in prostia lui..nu realizeaza ca nu face bine ce face...``Asta sunt multumirile pentru tot ce am facut si ce fac?...astept bannerre cu scuze``..nu vezi ce naiv e...asteapta scuze...

cand am zis ca daca il facem noi destept, ma refeream la faptul ca il numim destept, nu ca ar fi :)

legat de fata lui, semana cu cea a lu` ceausescu cand il huiduia multimea si nu intelegea de ce. Becali e genul de dictator care o sa moara linsat de popor :)

Desi cam tirziu ,as vrea sa fac si eu o remarca privitor la atitudinea acestui asa zis investitor (Gigi b.)fata de adevaratii investitori la Steaua,noi suporterii fara de care oriunde in lume numai in capul lui bolnav nu,fenomenul sportiv nu exista.Numai la noi si numai in vremurile acestea putea aparea un asemenea ciudat care crede ca daca are bani isi poate permite orice si chiar face orice pentru adevaratul lui stapin BANUL.Intr-un sistem cit de cit normal el ar fi fost de mult ori la balamuc ori la puscarie,dar la noi este considerat un om de afaceri de succes si mare investitor in fotbal(oare citi bani a bagat si citi a scos?)de catre oameni de teapa lui cu care se afla in cirdasie(vezi mitica Dragomir,Borcea si altii ca ei).Suporterii Stelei trebuie sa ramina mereu la post ca niste santinele vigilente,ca sa nu se piarda cel mai de pret bun al nostru,mindria de a fi Stelisti care se bucura de succesele echipei lor obtinute cinstit si nu cumparate de bani.Becali spune ca acum i se opune doar o mina de derbedei,vreau sa-l anunt ca nu cunosc nici un stelist adevarat care sa-l mai vrea la echipa ,duca-se invirtindu-se cu banii lui,cu mojicia lui,Steaua este cel mai mare brand din fotbalul romanesc si oricind o sa fie cineva cu bani bucuros si mindru sa investeasca bani la Steaua,mai ales stelisti advarati de care sa fim si noi suporterii mindri.Ramin cu speranta ca in curind,prin protestele noastre permanente,vom scapa cumva de acest impostor.Mindru ca sunt stelist,am vazut la televizor meciul cu Ceahlaul(sunt din provincie)iar atitudinea intregului stadion mi-a confirmat inca odata ca marea familie a Stelei este unita,mi-a placut si atitudinea corecta a lui Dica fata de MM,fata de Elton,toate acestea aratind ca Steaua va iesi mereu biruitoare din orice fel de batalie.Forza Steaua!!!Mereu Steaua!!!

Jiji cereti iertare suporterilor. Orice mare conducator din footbaluul civilizat tine seama de suporteri. In razboi cu acestia ( ASIS ) veti pierde treptat si sigur...ca sa nu mai vorbim de voturile din campania electorala. Veti pierde toti banii investiti in politica pana acum de pe urma Stelei ( bani ce trebuiau bagati in echipa ). Faceti un calcul simplu: persoane cu drept de vot in Romania 18 milioane, dintre acesti cel putin 5 milioane sunt stelisti....deci....veti primi voturi doar de la sotie, mama, si inca vreo 3 handicapati.

FORZA Steaua!!!!!!!!!

Imi place faptul ca suporterii Stelei sunt uniti si ca toti(sau majoritatea) sustin aceeasi parere.Nu este un spirit de turma,ci unul de solidaritate!!Bravo si sper ca in viitor protestele anti-Becali sa se accentueze,chiar daca pe de-o parte are si el dreptate,de ce sa nu fim realisti.

Nu trebuia sa faca insa atat tam-tam la meciul Dinamo-CFR Cluj si sa se ,,umileasca" dupa parerea unora in fata cainilor,chiar daca prin prisma atitudinii se pare ca el i-a umilit pe dinamovisti,deoarece le-a promis 2 miloane de dolari,pe care nu i-a dat.

Si ganditi-va cum o sa ne simtim in cazul in care Steaua ajunge in grupele CL,iar Dinamo nu.Atunci o sa vedeti ca de fapt ei ne-au facut un bine pe care nu doreau sa il faca.

Acum probabil o sa ziceti ca sunt de partea lui Becali.Nici pe departe,eu doresc sa plece de la echipa cat mai repede posibil impreuna cu Oli si gigeii lui si sa vina un investitor puternic financiar si cerebral,insa cum nu este posibil acest lucru prea repede,sunt realist.

Al doilea lucru rau pe care consider eu ca il face Becali la Steaua in momentul de fata este relatia sa cu suporterii,deoarece teoretic pentru suporteri s-a inventat fotbalul.

In final,vreau sa-mi exprim parerea vis-a-vis de relatia Becali-echipa+conducere.Practic,Becali este stapanul si ceilalti sunt sclavii,chiar daca ne place sau nu.Jucatorii se feresc sa aiba macar o tenta de declaratie anti-Becali,in timp ce Olaroiu stim cu totii ca este doar o marioneta.

Toate cele bune si sper ca in cel mai scurt timp Becali sa plece odata din Ghencea

Nu trebuia sa faca insa atat tam-tam la meciul Dinamo-CFR Cluj si sa se ,,umileasca" dupa parerea unora in fata cainilor,chiar daca prin prisma atitudinii se pare ca el i-a umilit pe dinamovisti,deoarece le-a promis 2 miloane de dolari,pe care nu i-a dat.

Si ganditi-va cum o sa ne simtim in cazul in care Steaua ajunge in grupele CL,iar Dinamo nu.Atunci o sa vedeti ca de fapt ei ne-au facut un bine pe care nu doreau sa il faca.

Nu avea ce cauta pe tapsanul comunal pe care potaile - in prostia lor - il cred 'stadion'. Nu avea de ce sa atinga un streang alb-rosu. Si, foarte imporant, nu avea voie sa manifeste nici macar vreo urma de interes pentru potaile din tribuna.

Amaratii aia au dat in orgasm atunci cand Steaua a ratat finala cupei UEFA. Nu e de mirare, atat-i duce unicul neuron pe care-l detin (toti la un loc, ar fi exagerat sa le cerem sa detina fiecare cate unul). Dar asta inseamna si ca s-au bucurat pentru faptul ca investitiile (creditele, in realitate) lui Becali n-au dat un profit mai mare. Cat de stupid poate fi cineva incat sa ceara voturi de la aia care s-au bucurat pentru faptul ca profitul sau a fost mai mic ? Si care se bucura in continuare din exact acelasi motiv ? Asta ca sa vorbesc pe limba 'investitorului', ca pe el il doare exact in partea dorsala de ce-i in sufletul suporterilor.

De ce nu il aduceti inapoi pe Paunescu?era mai bun ca Gigi,am mers in fiecare an cu Paunescu in grupele CHL sau semifinalele Cupei UEFA,campionate dupa campionate cu Paunescu,sa vina Paunescu inapoi sa ne vanda toata echipa.De ce nu pot intelege toti ultrasi ca nu a mers in Stefan cel Mare pentru el,ci pentru interesul Stelei si de ce sa il tot injuram pe Gigi ca voi nu sunteti in stare sa va uniti pe stadion si sa fiti trup si suflet alaturi de echipa,macar daca nu sunteti in stare de asa ceva incercati sa il aduceti inapoi pe Jean Pavel,lui Olaroiu ii cerem demisia cand echipa castiga,de ce?Spuneti-mi si mie.Inteleg ca nu vedem pe Steaua decat pe locul 1,dar daca nu a fost sa fie anul asta,de ce nu putem intelege(accidentari peste accidentari,suspendat terenul in fiecare etapa).Eu as avea o idee mai buna de ce sa nu ii injuram pe cei ce ne suspenda terenul si ne impiedica sa ne vedem echipa favorita,cei cu abonament au vazut 2 meciuri ale Stelei acasa,vi se pare normal?Cine e de vina tot Gigi sau Olaroiu?

Forta Steaua!Trup si suflet pentru culori!

@ionut88 faci niste comparatii care nu-si au rostul.

Paunescu a distrus Steaua FINANCIAR, Becali a distrus IMAGINEA Stelei. care e mai greu de recuperat?

nu sunt huligan, nu sparg, arunc, rup etc... si am strigat impotriva lu` Becali. de ce, voi, sustinatorii lu` Becali ne catalogati pe toti cei care strigam impotriva lui drept huligani?

Becali, am mai spus-o si mai repet, cand a fost in groapa s-a prostituat pentru bani....

Nici eu nu sparg,nu dau in cap,nu rup,deci nu sunt huligan,sunt impotriva lui Jiji FERNANDEL,deci nu toi suntem bagabonti,huligani sau alte specimene,pur si simplu nu mai suntem deacord cu actiunile lui.

Total eronat!

Acest articol arata o fata a adevarului pe care editorul a vrut sa o prezinte, si nu adevarul in totalitate. Auzi, "eliminarea persoanelor dubioase" din fotbalul romanesc.. Ha Ha Ha... si cum o sa puteti face voi asta? Cu cateva manifeste? Cum dreaq sa il dati voi afara pe Jiji de la Steaua? Cum? Va luptati cu morile de vant.. Si, in plus, NU AVETI DREPTATE! Incercati sa va mobilizati pentru a-l inlocui pe nea Jiji de la Steaua, dar intrebarea este urmatoarea: Cine va veni in locul lui cu bani? Cine? La asta v-ati gandit? Inconstientilor.. Voi nu meritati sa purtati culorile Stelei..

@bodanelu - Auzi... a distrus imaginea Stelei.. Dar cand MM a lovit suporterul ala nu a distrus imaginea? De ce nu ati facut la fel si atunci?

Si inca o chestie.. Voi faceti campania asta cam eronat, nu trebuie sa impresionati studentii, ca ei nu au nici o putere, sau poate v-ati gandit la vreun miting, sau greva foamei, ceva? Jiji, in acte nu mai are nici o treaba cu Steaua, aici e vorba de influenta asupra oamenilor din consiliul de administratie, ceea ce voi toti la un loc, nu o sa aveti niciodata.. ca doar el le plateste salariile de zeci sau sute de mii de euro..

Ha ha ha... am citit spusele cuiva de mai sus, cred ca shackeru.. ceva de genu... Auzi, cica sa vina la Steaua cineva "puternic financiar".... ha ha ha, bai, esti "puternic de prost", tu crezi ca mergi pe strada si culegi vreo 5 - 6 "investitori puternici", si stelisti din sange din care sa alegi unul, care sa faca ce vrea suporterii... Mama... asta chiar ca e caracter de turma... Uneori mi-e jena cu suporteri ca voi..

P.S. - Voi ganditi inainte sa scoateti miile de perle din gura?

cand am zis ca daca il facem noi destept, ma refeream la faptul ca il numim destept, nu ca ar fi :)

legat de fata lui, semana cu cea a lu` ceausescu cand il huiduia multimea si nu intelegea de ce. Becali e genul de dictator care o sa moara linsat de popor :)

Hai sa-l platim pe iliescu sa-l omoare pe Jiji ! Pe Ceausescu l-a omorat si n-a patit nimik. A omorat oameni cand a chemat minerii si tot n-a patit nimik. Hai sa-i dam niste bani, poate ne scapa de oier. Sigur nu-l va condamna nimeni, nici de data asta.

Ha ha ha... am citit spusele cuiva de mai sus, cred ca shackeru.. ceva de genu... Auzi, cica sa vina la Steaua cineva "puternic financiar".... ha ha ha, bai, esti "puternic de prost", tu crezi ca mergi pe strada si culegi vreo 5 - 6 "investitori puternici", si stelisti din sange din care sa alegi unul, care sa faca ce vrea suporterii... Mama... asta chiar ca e caracter de turma... Uneori mi-e jena cu suporteri ca voi..

P.S. - Voi ganditi inainte sa scoateti miile de perle din gura?

cauta-mi posturile pe aici si ai sa vezi doua solutii la inlocuirea lu` Becali.

P.S. Tu esti stelist cand scri aici, sau doar membru PNG?