fcsteaua.ro

Becali nu poate fi schimbat!

90 posts in this topic

Sãptãmâna trecutã îmi exprimam pãrerea cã în ciuda multor neajunsuri de la clubul nostru, rãul cel mai mare vine de la persoana lui George Becali. Concret, anularea repetatã a identitãții clubului, conjugatã cu suprapunerea imaginii sale peste cea a Stelei, acestea reprezintã pericolul cel mai mare. De la aceste ,,principii" în jos iradiazã rãul pe care-l observãm în detalii mai mici precum, atitudinea jucãtorilor fațã de culorile Stelei sau a conducerii și a jucãtorilor fațã de suporteri.

 

 

 

Tot în acel articol spuneam cã nu cred în schimbarea lui George Becali. ªi nu este vorba aici despre o demonizare a sa, nu cred cã George Becali este rãul în persoanã și nici mãcar nu cred cã este cel mai rãu ,,patron" posibil pentru Steaua. Firea umanã e capabilã de distorsiuni de necrezut, sunt deci convins cã am putea gãsi pe cineva chiar mai rãu decât George Becali. Problema noastrã însã este aceasta și nu putem sã o ocolim sub pretextul cã ne-ar putea fi mai rãu (mai ales cã nu știm sigur cã ne va fi mai rãu, din contrã, ne-ar putea fi mai bine).

 

 

 

Am sã încerc sã arãt în continuare de ce nu este rezonabil sã sperãm la o soluție amiabilã din partea lui George Becali în ce privește Steaua. ªi pentru a face asta, am sã rãspund la douã întrebãri care sunt puse foarte des de suporterii steliști.

 

 

 

1. De ce nu renunțã Becali la Steaua?

 

 

 

Într-adevãr, omul are bani cu duiumul, popularitate în creștere, este se pare cea mai mediatizatã persoanã din România. Ce-i mai trebuie Steaua, mai ales când de la o vreme dã foarte clar de înțeles cã fotbalul și implicit Steaua nu mai reprezintã o preocupare de cãpãtâi pentru el, când funcția de președinte apare la orizont.

 

 

 

Simplu: notorietatea lui Becali se bazeazã încã în foarte mare mãsurã pe Steaua. De altfel, un necunoscãtor ar observa lesne cã trei sferturi din aparițiile sale la televizor sau în presa scrisã sunt din postura de ,,finanțator al Stelei". Este de-a dreptul hilar cã uneori în știri cu conținut politic, se face referire la Becali tot ca "finanțator al Stelei", deși articolul sau știrea îl vizeazã pe președintele unui partid. Fotbalul este un subiect la care se pricepe tot românul, nu-i așa? Încercați sã vã imaginați niște emisiuni cu George Becali în care acesta nu vorbește despre fotbal. Despre ce ar putea dumnealui vorbi? Ce ar putea dumnealui aduce nou pe o altã temã? Cine l-ar urmãri pe domnul Becali vorbind despre economie? Sau despre mediu? Sau despre politicã externã? Pe cale de consecințã, cine l-ar mai invita în emisiuni pe Becali dacã acesta n-ar putea vorbi despre fotbal, aceastã religie popularã? Fãrã fotbal (a se citi Steaua), Becali ar pierde deci 75% din expunerea sa mediaticã, deci notorietatea care stã la baza popularitãții sale. Nu-i o problemã, ar recurge la pomeni ceva mai des decât momentan ca sã ținã prima paginã, dar i-ar fi oricum mult mai greu, nu? ªi atunci, DE CE vreodatã ar renunța Becali la Steaua, când Steaua este motivul principal al expunerii sale mediatice?

 

 

 

Dacã am conchis cã în mod voluntar Becali nu are niciun interes sã renunțe la Steaua în viitorul imediat urmãtor (adicã pânã la alegerile din 2009), trecem la întrebarea numãrul doi:

 

 

 

2. De ce nu se limiteazã George Becali la postura de președinte (sau ,,finanțator") și nu lasã Steaua pe mâna unor profesioniști, care se pricep la fotbal?

 

 

 

Iarãși, din punctul meu de vedere rãspunsul este evident. Pentru cã George Becali nu urmãrește binele Stelei, ci binele sãu. Incidental, dacã binele sãu se suprapune cu binele Stelei, treacã! În caz însã de conflict, binele personal prevaleazã.

 

 

 

Mai mult, întreaga imagine publicã a domnului Becali este una de om providențial, mesianic. De factotum, om care face de toate. Deci care se pricepe la toate. ªi care plãtește tot. Pentru cã are de unde. De ce sã vrea domnul Becali o diviziune a muncii la Steaua? Asta ar însemna cã nu dumnealui este cel care știe, face și salveazã totul la Steaua. Mai mult, existã pericolul ca Steaua sã înceapã sã producã bani singurã. ªi atunci, unde mai este beneficiul lui?

 

 

 

Desigur, orice om inteligent ar aprecia o astfel de mutare ca una înțeleaptã, prin care George Becali știe sã controleze o afacere în mod profesionist. Dar vi se pare cumva cã targetul lui Becali este format din oameni inteligenți? Aveți impresia cã Becali vrea cumva sã-i mulțumeascã pe cei care sperã la o sãnãtoasã și eficientã conducere a Stelei? Categoric nu. El vrea sã îi captiveze pe nefericiții care sperã mereu cã un singur om "Becali în speța noastrã" poate pocni din degete și schimba realitatea dupã bunul plac. El are nevoie sã fie cel care salveazã totul. ªi cel care face totul. Pe banii sãi. Binele afacerii Steaua nu-l intereseazã, atâta timp cât acest bine anihileazã tipul de personalitate pe care el o promoveazã asiduu de câțiva ani încoace.

 

 

 

De altfel, manifestarea lui Becali de la meciul Dinamo - CFR Cluj a demonstrat ce mai era de demonstrat. Cã în schimbul unei popularitãți personale (și aceea prost evaluatã, dar nu mai insist), Becali s-a lepãdat brusc de simbolurile Stelei. Salut ,,spartan", fular spurcat la gât, bezele suporterilor dinamoviști, în fond, tot ce conteazã este Becali, nu?

 

 

 

Dacã suntem de acord cu aceste 2 rãspunsuri, atunci vom cãdea de acord cã George Becali nu va renunța în viitorul apropiat la modul despotic de a conduce Steaua și cu atât mai puțin la Steaua în întregime. Ar fi o prostie imensã! ªi ar fi total împotriva intereselor sale. Care nu sunt și n-au cum sã fie ale Stelei!

 

 

 

Sãptãmâna viitoare voi scrie un articol și despre cum vãd eu posibilã rezistența în fața lui George Becali. Sper din tot sufletul sã fie ultimul dintr-o bunã perioadã de timp, pentru cã m-am sãturat sã vorbesc despre Becali când ar trebui sã vorbesc despre Steaua. Din pãcate însã, prezentul Stelei este confiscat de George Becali, iar asta nu poate fi trecut cu vederea.

 

 

 

Cu Steaua pânã la moarte!

 

 

 

Ovidiu

 

 

 

P.S. Þin sã le rãspund încã de pe acum celor care vor veni cu ,,argumentele de serviciu" : nocturnã, gazon, recondiționat stadion, jucãtori, trofee - în concluzie BANI. ªi le voi rãspunde cu o întrebare. Dacã ați fi un adolescent și cineva generos ar veni și v-ar îmbrãca, v-ar hrãni mai bine, v-ar da cãrți și v-ar oferi burse ca sã studiați, dupã care v-ar angaja într-o slujbã pe un salariu atrãgãtor, toate cu o singurã condiție - sã renunțați la numele vostru și sã vã renegați pãrinții, AÞI ACCEPTA?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovidiu,

Gand la gand cu bucurie! Suntem naivi daca avem impresia ca manifestarile noastre anti il vor alunga pe Gigi. In cazul in care suporterii vor continua sa-l conteste, va juca pur si simplu fara spectatori - va pune, asa cum a amenintat, niste preturi nesimtite pe bilete si multi vor ramane acasa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu, n-as accepta. si nu il accept pe Becali drept ceva mai mult decat o pata neagra in istoria Stelei. multe pot fi trecute cu vederea, dar reprezentatia din groapa nu se uita si nu se iarta niciodata. poate sa traga de Steaua inca 30 de ani, poate sa ne aduca si trofeul ligii campionilor, nu mai conteaza. din acea seara Becali si-a pierdut orice drept in fata Stelei si si-a "castigat" URA a milioane de stelisti. ca mai are el sclavii lui, asta este. dar orice stelist cu dragoste de echipa il va scuipa oricand in gura pe veneticul asta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

gig e un spurcat ! dar fara banii lui nu facem nimic asta-i adevarul, ce sa facem ?! rusine pentru. toti ! daca nu "dadea" bani Gigi oare batea Dinamo ? miiiiiiiiiii de semne de intrebare , nu vom sti niciodata cert este ca singuri ne-am facuto nu trebuia sa facem atatea meciuri egale si cu echipe mici , aveam locul 2 in mana si "ciobanul" nu mai trebuia sa intervina, asta e pe viitor sa ne fie invatare de minte .

Share this post


Link to post
Share on other sites

si-a batut joc de o tara-ntreaga....pentru ca o tara-n treaga este stelista....a patat emblema Stelei ...nu merita nici macar sa ude gazonul din Ghencea.... :|

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bun articolul, dar am o singura modificare de facut: intrebarea de la sfarsit e gresita; intrebarea corecta era ce faci daca omul respectiv, pentru anumite beneficii, se "pupa" cu cel mai mare dusman al familiei noastre. Oricum eu cred ca se exagereaza un pic pentru. ca va spun sincer ca intre cei peste 20.000 de stelisti care au strigat aseara impotriva lui Becali, exista foarte multi care-si doresc sa joace cu orice chip in CL, sau care atunci cand sunt prinsi de caini pe strada pupa si fularul spurcat, nu doar si-l pun la gat. Dar asa suntem noi mai teribilisti...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa moara familia mea daca nu incepusem sa ma plictisesc. Am fost si eu la meci, si in loc sa aud "FORZA Steaua" am auzit numai si numai "M**E Gigi". Lasati-o dq de treaba. De parca ati fi rezolvat ceva cu asta. Becali oricum nu pleaca de la Steaua. URATA ATMOSFERA A FOST LA MECIU ASTA.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa nu uitam totusi ca aseara au fost momente in care tot stadionul a strigat impotriva lui Becali. Au auzit si discutiile celor din jurul meu cum ca nu striga toti etc. Cred ca a fost doar o chestie de sincronizare deoarece atunci cand reuseam sa ne sincronizam incepeau sa mai strige si din cei de la tribune. S-a vazut totusi ca exista un curent anti-Becali si daca totusi nu va pleca sper macar sa fie mai atent pe viitor. Eu unul sper ca protestele verbale la adresa lui sa se intensifice dar fara a folosi cuvinte vulgare pentru a nu ne cobori la nivelul sau

 

 

 

P.S. Cum e scandarea si "singurul drog din viata mea " ca nu am reusit sa o inteleg si nu prea reuseam sa strig si eu odata cu ceilalti?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ovidiu,

Gand la gand cu bucurie! Suntem naivi daca avem impresia ca manifestarile noastre anti il vor alunga pe Gigi. In cazul in care suporterii vor continua sa-l conteste, va juca pur si simplu fara spectatori - va pune, asa cum a amenintat, niste preturi nesimtite pe bilete si multi vor ramane acasa.

 

 

Te inseli ! Nu te poti pune cu suporterii, mai ales cei ai Stelei. ganeste-te la exemple precum Netoiu la Craiova sau giovanni la Dinamo. Daca nu mai vine lumea la stadion o sa plece !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iti dai seama Ovidiu ca Becali pierde mult renuntand la Steaua, asta fiind motivul pentru care sta precum scaiul in Ghencea.

Eu cred ca zgarceania si felul lui de a fi nu ne-ar fi facut prea mari probleme daca nu s-ar fi ahtiat cu dinamovistii sau rapidistii, la nevoie. Daca nu si-ar fi batut joc de suporteri.

El a muscat mana care i-a dat de mancare: suporterii. In loc sa-l aduca langa el a preferat sa-i catalogheze pe toti drept huligani si... hahalele. Eu cred ca replica nu o sa intarzie sa apara.

 

P.S. la P.S.-ul tau: Citind ultima fraza asteptam la sfarsit ceva de genu: "cu conditia sa va lasati ***** in fund. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

sa plece ciobanul din Ghencea

sa vanda clubul ca nu avem nevoie de el

sigur se gaseste cel putin un investitor care sa bage bani in Steaua si care sa nu ne face de rusine ca becalii

 

sa plece de la Steaua

nu are ce cauta aici

sa se duc si sa se augha cu prietenii lui dinamooisti

Share this post


Link to post
Share on other sites

gestul finantatorului Stelei de la meciul cateilor a fost unul exagerat,lasand o pata pe blazonul clubului nostru.dar nu trebuie sa uitam ca acest gest a fost spre binele Stelei intr-un fel,aducandu-ne pe locul doi.metodele sale(uneori neortodoxe) au dat de cele mai multe ori roade.ganditiva cum ati reactiona daca la sfarsitul campionatului am termina pe locul 4 in campionat si atunci cam care ar fi reactia voastra.faptul ca a promis o suma de bani dinamovistilor si ca a facut salutul "spartan" a dat apa la moara tuturor celor care,influentati de media anti stelista si de campania fara precedent dusa impotriva noastra,doresc sa creeze tensiuni la clubul Steaua.si iata ca au reusit.dar nu cred ca aceasta este solutia.se putea protesta si intr-un mod mai civilizat.orgoliile prea mari alimentate de campania mediatica din ultima vreme doresc dastabilizarea linistii de la club,fapt ce se vrea a dauna jocului si implicit rezultatelor echipei.acum cand ar trebui sa fim langa echipa,cam asta fac suporterii adevarati-ajuta echipa in momentele grele-galeria noastra porneste un atac fara precedent la adresa conducerii,deci si a jucatorilor.imi pare rau sa o spun dar liderii de galerie au dat dovada de naivitate:nu numai ca d-l Becali nu va putea fi inlaturat dar situatia actuala ar putea sa se rasfranga asupra jocului echipei.fac un apel celor in masura sa incerce sa gaseasca o cale de dialog intre parti,o cale amiabila de mediere a conflictului.pentru ca in felul acesta prapastia dintre conducere si suporteri va creste iar singura punte intre cele doua (a se citi MM Stoica)nu mai este la club.;iar noi suporterii vom avea doar de pierdut,intr-un razboi care ar putea sa aiba ca victime chiar rezultatele echipei.ma intreb atunci cine face mai mult rau?Becali ca sponsorizeaza echipe sa isi joace sansa corect,ca noi sa ajungem in CL sau noi creand tensiuni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

SSK, nu pot sa comentez decat asa:

 

NU ne vindem pentru bani, nici la caini nici la t.i.g.a.ni!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Felicitari autorului pentru un articol foarte bine argumentat si bine construit logic.

 

Lansez o intrebare: cat costa Steaua? Credeti ca daca cineva ar oferi ciobanului sa zicem 30-40 de milioane de euro ar da-o? Cine din Romania ar avea forta sa faca aceasta oferta? Sau ne putem astepta la un Gaidamak, Abramovici sau alti imparati rosii sa cumpere clubul nostru.

Eu cred ca daca Becali va suferi o infrangere usturatoare - sa zicem un 3% si PNG sa nu intre in parlament, nu va mai fi interesat de fotbal ca trambulina politica. Multe depind de alegerile viitoare.

Din pacate, romanii inca cred in personaje atotputernice, care sa le dea o casa, un servici, o pensie, care nu vand tara si care ii baga pe talhari in puscarie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am stat si m-am gandit si-mi dau seama ca am fost luat de val si nu mi-am dat seama de ceva: oieru s-a jucat cu onoarea lui NU a noastra! Nu a patat emblema Stelei, asa cum zic majoritatea...mai e mult pana acolo! Omul a mers pe principiul "scopul scuza mijloacele", iar scopul lui au fost de fapt doua: sa incurce CFR-ul si sa mai castige in popularitate. Nu e nimic de condamnat in acest lucru, singurul lucru de condmanat este "pupincursimul" la care a apelat, fapt ce l-a dezonorat total...tocmai pe el, "razboinicul luminii"...

 

Si mai am niste nedumeriri poate mi le clarificati si mie:

Cei care injura meci de meci jucatorii, cei (chiar cei din PN) care arunca cu brichete si alte obiecte in proprii jucatori(Andrey la meciul cu Dinamo), cei care arunca cu torte in teren sau in galeriile adverse, etc., ACESTIA NU PATEAZA EMBLEMA Stelei?

 

steagcruce2

Share this post


Link to post
Share on other sites

de ce nu se poate sa fie si la noi ca la Barcelona ? suporterii , membrii in consilul de administratie . cred ca s-ar gasii in Romania cel putin 100.000 de suporterii romanii care sa asigure o mare parte din bugetul Stelei . cred ca nu ar fii asa de greu sa achitam fiecare dintre noi o suma modica de 20 euro pentru un an intreg ( 100.000 x 20 euro = 2.000.000 euro ). acesti bani ar fii un inceput . ar fii o parte din bugetul clubul .restul ar venii din sponzorizari , televizari,reclamele de pe marginea terenului , vanzari de jucatori etc. ar fii foarte frumos sa avem si noi suporterii un cuvant de spus in alegerea celor care vin la conducerea Stelei . sa avem si noi drept de vot ( ca la Barcelona ). presedintele ales de membrii cotizanti. ar fii de vis . dar cred totusi ca acest lucru va ramane un vis al meu .

1947_LACATUS

MANDRU CA SUNT STELIST

TOATA LUMEA IN COTROCENI

 

P.S.: MU_E Gigi AUH! AUH! AUH! MU_E Gigi AUH! AUH! AUH!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bun articol!

Mi-e scarba de gesturile si comportamentul lui Gigi Becali fata de suporterii stelisti. Faza cu "maresc pretul la bilete" m-a lasat cu gura cascata. El crede ca in acest fel lumea nu va mai veni la stadion si, in consecinta, nu mai are cine sa-l conteste.

FORZA Steaua!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@alp odata cu marirea preturilor nu o sa mai vina cei care-l pupa in c** pe Gigi!

Share this post


Link to post
Share on other sites

**** OFF Jiji BEEEEHALIIIIIII !!!! ne face de tot kktu acest omulet analfabet. sa mai puna mana pe carte si sa ne lase pe noi cu Steaua noastra.

 

FORZA Elton !!! FORZA Dica !!! FORZA Steaua !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stati linistiti ca Becali nu pleaca de la Steaua...are planuri mari...din cate am inteles eu.Orcum FORZZA fularsteaua2 M**E dinamooooo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt perfect de acord cu ce zici...

Nu asta era metoda de a protesta pentru gestul lui Becali...se putea ptotesta intr-un mod cibilizat, nu cu injurii, nu cu tipete, nu cu m**e, nu cum a fost...nu trebuie totusi sa uitam ca omul acesta chiar a bagat bani in acest club pe care il iubim, ca omul acesta chiar este trup si suflet pentru culori, ca omul acesta chiar iubeste Steaua, ca omul acesta sufera cand Steaua pierde, ca omul acesta a facut "pact" cu cainii spurcati doar pentru binele Stelei. Poate daca nu se comporta asa Dinamo pierdea meciul si ADIO Champions League pentru noi!!! Intr-adevar poate a exagerat cu laudele, cu bucuria si cu salutul cainilor, dar trebuie totusi sa ne gandim ca a facut-o pentru binele Stelei. Imi mentin ideea cum am mai spus intr-un articol ca cel mai mare regret al meu (cel putin) este ca MM a plecat de la Steaua...poate daca mai era cu noi nu se ajungea aici, poate Becali nu mai ajungea sa se faca "frate" cu spurcatii, poate MM avea puterea sa-l tempereze si sa-l faca sa inteleaga ca gesturile lui nu aduc decat suparare si nervii fanilor. Dar asta este...s-a intamplat! Cu totii suntem suparati pe Becali pentru ce a facut, dar totusi haide sa alungam aceste ganduri negre si sa ne gandim ca Steaua are 90% sanse sa ne aduca iar bucurie in Liga Campionilor, sa ne gandim ca (probabil) datorita gestului lui Becali pe cel mai frumos stadion "Ghencea" se va auzi iar imnul CL care ne va umple sufletele de fericire, bucurie si mandrie ca suntem STELISTI!

FORZA Steaua!!! Hai CAMPIONII!!! fular-campioniifularsteaua2

gestul finantatorului Stelei de la meciul cateilor a fost unul exagerat,lasand o pata pe blazonul clubului nostru.dar nu trebuie sa uitam ca acest gest a fost spre binele Stelei intr-un fel,aducandu-ne pe locul doi.metodele sale(uneori neortodoxe) au dat de cele mai multe ori roade.ganditiva cum ati reactiona daca la sfarsitul campionatului am termina pe locul 4 in campionat si atunci cam care ar fi reactia voastra.faptul ca a promis o suma de bani dinamovistilor si ca a facut salutul "spartan" a dat apa la moara tuturor celor care,influentati de media anti stelista si de campania fara precedent dusa impotriva noastra,doresc sa creeze tensiuni la clubul Steaua.si iata ca au reusit.dar nu cred ca aceasta este solutia.se putea protesta si intr-un mod mai civilizat.orgoliile prea mari alimentate de campania mediatica din ultima vreme doresc dastabilizarea linistii de la club,fapt ce se vrea a dauna jocului si implicit rezultatelor echipei.acum cand ar trebui sa fim langa echipa,cam asta fac suporterii adevarati-ajuta echipa in momentele grele-galeria noastra porneste un atac fara precedent la adresa conducerii,deci si a jucatorilor.imi pare rau sa o spun dar liderii de galerie au dat dovada de naivitate:nu numai ca d-l Becali nu va putea fi inlaturat dar situatia actuala ar putea sa se rasfranga asupra jocului echipei.fac un apel celor in masura sa incerce sa gaseasca o cale de dialog intre parti,o cale amiabila de mediere a conflictului.pentru ca in felul acesta prapastia dintre conducere si suporteri va creste iar singura punte intre cele doua (a se citi MM Stoica)nu mai este la club.;iar noi suporterii vom avea doar de pierdut,intr-un razboi care ar putea sa aiba ca victime chiar rezultatele echipei.ma intreb atunci cine face mai mult rau?Becali ca sponsorizeaza echipe sa isi joace sansa corect,ca noi sa ajungem in CL sau noi creand tensiuni.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bun articol!

Mi-e scarba de gesturile si comportamentul lui Gigi Becali fata de suporterii stelisti. Faza cu "maresc pretul la bilete" m-a lasat cu gura cascata. El crede ca in acest fel lumea nu va mai veni la stadion si, in consecinta, nu mai are cine sa-l conteste.

FORZA Steaua!

 

 

Mah rog unii ieseau la balcon si promiteau inca o suta de lei la pensie.

 

Asta scumpeste biletele.I-am vazut fata aseara cand intra in Maybach.

Era alb, nu se astepta, a fost surprins.

 

Mai bine golan decat un cioban.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nu asta era metoda de a protesta pentru gestul lui Becali...se putea ptotesta intr-un mod cibilizat, nu cu injurii, nu cu tipete, nu cu m**e, nu cum a fost...

E singurul mod prin care i se putea atrage atentia principelui.

 

nu trebuie totusi sa uitam ca omul acesta chiar a bagat bani in acest club pe care il iubim,

Te-ai intrebat vreoadata cati bani a scos?

 

ca omul acesta chiar este trup si suflet pentru culori

Cum e? De unde ai mai scos-o si pe asta?

 

ca omul acesta chiar iubeste Steaua

Esti naiva.

 

ca omul acesta sufera cand Steaua pierde

Din moment ce si el are foarte multe ("voturi") de pierdut mi se pare normal sa nu ii convina. Dar pana la a suferi pentru Steaua e cale lunga.

 

ca omul acesta a facut "pact" cu cainii spurcati doar pentru binele Stelei

Ce bine a facut Stelei? Inafara ca a reusit sa calce in picioare atatia Stelisti?

 

Poate daca nu se comporta asa Dinamo pierdea meciul si ADIO Champions League pentru noi!!!

Si care era problema? Scrie undeva ca Steaua trebuie sa ajunga in UCL prin orice mijloace? Asta au lasat scris eroii de la Sevilla? Nu cred.... Sau poate te referi la faptul ca nu mai veneau banii... Asta e alta mancare de peste: pentru ca pe suporteri nu banii ii intereseaza cand vine vorba de UCL.

 

Intr-adevar poate a exagerat cu laudele, cu bucuria si cu salutul cainilor, dar trebuie totusi sa ne gandim ca a facut-o pentru binele Stelei.

A facut-o pentru el. Nu pentru Steaua.

 

PS: Tot din prea multa "dragoste " de Steaua l-a dat afara si pe MM pe care tu il regreti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intr-adevar,Gigi nu poate fi da jos...dar poate fi dezaprobat!!!O atmosfera ca aseara merita la fiecare meci!

 

Mandru ca sunt stelist!

NU ne vindem pentru bani nici la caini,nici la milogi!

 

@ioana82:esti naiva!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sa moara familia mea daca nu incepusem sa ma plictisesc. Am fost si eu la meci, si in loc sa aud "FORZA Steaua" am auzit numai si numai "M**E Gigi". Lasati-o dq de treaba. De parca ati fi rezolvat ceva cu asta. Becali oricum nu pleaca de la Steaua. URATA ATMOSFERA A FOST LA MECIU ASTA.

Daca tot ai zis "sa moara familia mea", spune si de "dujmani", "bani", "femei" etc. Nu te sfii.

Share this post


Link to post
Share on other sites