Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Primul meu articol....

42 posts in this topic

Prin faptul ca olita il tine in teren, meci de meci, pe Banel demonstreaza, daca mai era nevoie de asta, inca o data ca e un antrenor incredibil de prost. Nu poti tine un jucator in teren doar pentru ca alearga, degeaba alearga el dupa minge daca atunci cand o prinde nu stie ce sa faca cu ea. Si eu pot sa alerg cat Banel si pun pariu ca mai sunt baieti pe aici care pot alerga cat Banel, oare ne baga si pe noi olita in teren??? sa aparam culorile Stelei???

Trecand mai departe vreau sa spun ca aseara s-a vazut foarte bine ca Dica si Elton se simt bine jucand impreuna, amandoi stiu fotbal foarte bine, sunt tehnici si au luciditate.

Respect pentru Petre Marin care la varsta lui da clasa multor tineri de la Steaua.

Eu nu te votez domnule George Becali.

Prin faptul ca olita in tine in teren, meci de meci, pe Banel demonstreaza, daca mai era nevoie de asta, inca o data ca e un antrenor incredibil de prost. Nu poti tine un jucator in teren doar pentru ca alearga, degeaba alearga el dupa minge daca atunci cand o prinde nu stie ce sa faca cu ea. Si eu pot sa alerg cat Banel si pun pariu ca mai sunt baieti pe aici care pot alerga cat Banel, oare ne baga si pe noi olita in teren??? sa aparam culorile Stelei???

Trecand mai departe vreau sa spun ca aseara s-a vazut foarte bine ca Dica si Elton se simt bine jucand impreuna, amandoi stiu fotbal foarte bine, sunt tehnici si au luciditate.

Respect pentru Petre Marin care la varsta lui da clasa multor tineri de la Steaua.

Eu nu te votez domnule George Becali.

Am eu niste baieti cu care joc pe sintetic in fiecare saptamana care ar putea face acelasi lucru ca si Banel, poate chiar mai mult.

Felicitari pentru articol si pentru "promovare"! Succes in continuare, Andy!

P.S.: Se pare ca nu va lasati pana nu anihilati in totalitate "opozitia", nu?! :lol:

Felicitari pentru articol si pentru "promovare"! Succes in continuare, Andy!

P.S.: Se pare ca nu va lasati pana nu anihilati in totalitate "opozitia", nu?! :lol:

Prin cine se identifica opozitia? daca ea exista. :)

Din cate tin eu minte erau un fervent sustinator a lui nea Oli, acum il apostrofezi... uite asa iti pierzi din credibilitatea articolelor.

Against modern football!

@iov

La un moment dat fiecare dintre noi i-am oferit credit lui Oli... Toti oamenii gresesc.

Din cate tin eu minte erau un fervent sustinator a lui nea Oli, acum il apostrofezi... uite asa iti pierzi din credibilitatea articolelor.

Against modern football!

Iov, te invit, daca ai timp, sa cauti comentariile prin care eu l-am sustinut pe Oli neocnditionat.

faptul ca am gasit si alti vinovati, pe langa Oli, in cazul jucatorilor, gestul meu a fost interpretat in fel si chip. Eu cred ca am fost tot timpul undeva la mijloc si e normal ca cei din extrema sa ma considere sustinator al lui Oli. Nici o problema, fiecare crede ce vrea, n-am de gand sa incerc sa schimb mentalitati prin articolele care o sa le scriu. Fiecare isi expune parerea. Daca parerea ta e ca eu am fost un sustinator al lui Oli, nu am de gand sa te fac sa gandesti in alt fel...

Noroc.

Jiji era la fel de crispat cum era Ceausescu la balcon in 21 decembrie...cred ca nu o sa se bage peste Oli la urmatorul meci,ca stie ca are de pierdut.Chiar daca mai sus spuneam altceva,cred ca Oli o sa-l bage pe Elton,ca a vazut si el ce pot face suporterii,nu cred ca i-ar conveni sa ii supere... ;-)

Sper sa nu te superi, dar dupa parerea mea crezi prost. Asta pentru ca Becali e atat de prost incat crede ca prin spectacolul pe care l-a dat pe Dinamo o sa primeasca voturi si de la dinamovisti( eu asa cred, ba mai mult sunt convinsa). Si da, era speriat aseara, dar se crede prea puternic ca sa cedeze sau sa se gandeasca ca ar putea sa-i faca ceva suporterii. Asa ca va continua sa faca ce a facut si pana acum, pentru ca se crede imbatabil si de aceea nu da 2 bani pe suporteri.

La multi ani Dica (pentru ieri) si sper sa faca un cuplu cu Elton si Steaua sa o tina tot asa ca in a doua repriza!

Felicitari galeriei ca in sfarsit au incurajat echipa tot meciul si chiar au fost auziti de la Armata.

Forzza Steaua!

Sper sa nu te superi, dar dupa parerea mea crezi prost. Asta pentru ca Becali e atat de prost incat crede ca prin spectacolul pe care l-a dat pe Dinamo o sa primeasca voturi si de la dinamovisti( eu asa cred, ba mai mult sunt convinsa). Si da, era speriat aseara, dar se crede prea puternic ca sa cedeze sau sa se gandeasca ca ar putea sa-i faca ceva suporterii. Asa ca va continua sa faca ce a facut si pana acum, pentru ca se crede imbatabil si de aceea nu da 2 bani pe suporteri.

La multi ani Dica (pentru ieri) si sper sa faca un cuplu cu Elton si Steaua sa o tina tot asa ca in a doua repriza!

Felicitari galeriei ca in sfarsit au incurajat echipa tot meciul si chiar au fost auziti de la Armata.

Forzza Steaua!

Era speriat si o sa fie din ce in ce mai speriat daca suporterii continua in aceiasi nota. O sa-si dea seama ca te poti certa, te poti lua in gura cu 1-2 hai 3 oameni intr-un talk show sau stiu eu la ce intalnire, dar nu te poti pune cu 10-20 de mii de oameni. De cand e lumea si pamantul, multimea a fost cea care a dictat desfasurarea evenimentelor. Aici putem invoca istoria incepand cu preistoria si continuand cu Imperiul Roman s.a.m.d.

Deja s-a simtit actiunea spectatorilor de la meciul cu Ceahlaul prin declaratia de astazi a ciobanului, prin care spune ca nu mai da banii dinamovistilor, pentru ca s-a razgandit.

Eu cred ca asta a fost o mica, neinsemnata victorie a noastra in fata lui Becali. Sa speram ca victoriile o sa continue. Sunt sigur ca daca continuam in aceasta nota, Becali o sa se transforme intr-un mielusel. Nu e obisnuit cu ostilitatea unui numar asa mare de oameni, nimeni nu rezista in astfel de situatii.

Bai deci eu nu mai pot de nervi la adresa acestui cioban. Du-te ciobane naibii imputitule ce esti!!!

Auzi ce zice la tvsport,ca taie abonamentele si pune bilete scumpe ca sa nu intre cei care-l injura. A mai zis [...] ca pune camere pe stadion si ca aresteaza pe cei ce il injura pe el. De asemena a spus ca trebuie sa tinem pancarte cu scuze ca sa bage abonamentele la loc si sa putem sa cumparam bilete ieftine.

Ieri am spus ca ar trebui un ton mai moderat la adresa ciobanului,dar azi trebuie sa zic: [...] Jiji,nu mai pot sa ma abtin la adresa imputitului. Auzi ce zice "suporterii Stelei nu au apreciat jertfa mea,sunt niste derbedei si vaganbonzi".Ciobane ma [...] pe jertfa ta panaramo. A zis din nou ca Steaua e numai a lui,si ca el decide cine intra in "casa lui".FMM ciobane Ghencea e casa noastra,cand noi sarbatoream acolo,tu pasteai oile boule.

Jiji e tipul clasic de dictator,si din pacate a pus mana pe Steaua. Zicea de jean pavel ca nu o sa mai intre in Ghencea si ca vrea ca jean sa intre la inchisoare,ca el a instigat stadionul sa-l injure de la inceput. Doamne cat de prost este,un om sa instige 20.000 de oameni sa strige impotriva lui 90 min,noi toti suntem prosti numai el este destept.

Traim vremuri incredibil de negre,mai ales acum ca ciobanul si-a dat arama pe fata si sper ca si ultimii lui sustinatori sa vina de partea noastra. La un club civilizat,patronul nu iese in fata,pentru ca nu el conteaza,conteaza jucatorii si suporterii,dar mai ales suporterii. Suporterii sunt sufletul unei echipe.

Doamne inca ma intreb cum o sa scapam de oligofrenul de Jiji,oricum protestul trebuie sa continue.Cel mai mult m-a enervat faza aia cum ca "liderii de galerie trebuie la mine sa vina sa-si ceara scuze si o sa-i las pe stadion,altfel nu".Panarama [...]

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Editat de moderatori!

Era speriat si o sa fie din ce in ce mai speriat daca suporterii continua in aceiasi nota. O sa-si dea seama ca te poti certa, te poti lua in gura cu 1-2 hai 3 oameni intr-un talk show sau stiu eu la ce intalnire, dar nu te poti pune cu 10-20 de mii de oameni. De cand e lumea si pamantul, multimea a fost cea care a dictat desfasurarea evenimentelor. Aici putem invoca istoria incepand cu preistoria si continuand cu Imperiul Roman s.a.m.d.

Deja s-a simtit actiunea spectatorilor de la meciul cu Ceahlaul prin declaratia de astazi a ciobanului, prin care spune ca nu mai da banii dinamovistilor, pentru ca s-a razgandit.

Eu cred ca asta a fost o mica, neinsemnata victorie a noastra in fata lui Becali. Sa speram ca victoriile o sa continue. Sunt sigur ca daca continuam in aceasta nota, Becali o sa se transforme intr-un mielusel. Nu e obisnuit cu ostilitatea unui numar asa mare de oameni, nimeni nu rezista in astfel de situatii.

Bravo!

Prin cine se identifica opozitia? daca ea exista. :)

Post scriptumul era adresat redactorilor cu vechime si, bineinteles, era o gluma. Din "opozitie" faceai parte chiar si tu, pana mai ieri... ;)   :lol:

In alta ordine de idei, nu mai fiti copii si credeti tot ceea ce declara becalitropul. Banii pentru dinam0 s-au dat de marti. Inclin sa cred ca la palat se coace contraofensiva si nu cred ca sunteti pregatiti pentru asta... Tot ceea ce sper este sa se prefere o solutie "pasnica", de exemplu aducerea unui antrenor cu "imagine".

Raman la parerea ca aseara s-a actionat in pripa.

Ayrton, si eu as prefera o solutie de compromis, cu un Becali care sa-si vada de politica lui si noi sa ne vedem de Steaua. Echipa sa fie condusa de profesionisti si cu asta basta.

Insa sunt foarte constient ca asa ceva nu este posibil. Declaratiile de azi mi-o confirma: individul e genul care nu cedeaza cu una cu doua.

Cum am mai spus si in alt comment ,Elton nu este bagat ca nu vrea ciobanu nu ca nu vrea Olaroiu...ca Olaroiu ii cant in struna e partea a 2 a.Daca micutul brazilian ne paraseste va fii doliu pentru ca unul de valoarea si personalitatea lui care sa vina sa joace in tara asta infecta si in campionatul marioneta...he he he nu prea cred.S a vazut intrarea lui Dica...s a schimbat tot atacul s a vazut intararea lui Elton s a vazut diferenta dintre ei doi si aproape restu...ca sunt destui oameni care joaca mai mult cu inima si mai putin cu capu la Steaua,cum sunt:Banel,Paraschiv,Coman.A fost faza cand Elton scapa singur si Paraschiv i a luat mingea..de ce?

De ce nimeni din echipa nu la bagat in seama dupa meci?Chiar toti au ajuns argatii lui Becali?Chiar toti?Trebuie reamintit ca ei joaca pentru Steaua?Se imprima obligat fortat mentalitatea Becaliana la Steaua...si ciobanul mai vorbeste de comunism...Unde o sa ajungem oare cu ciobanul la carma?Sunt atatea intrebari negative fara raspuns..dar parca toti ne asteptam la ce e mai rau!Forta Steaua!Forta MM!Forta Elton! steagsimplu

bravo andyq e foarte bine pentru primu articol ;) .....@ kiti184 mars de aici fatuca cum poti sa-l faci pe Para (dupa parerea mea pune cel mai mult suflet---Banel doar alearga ca bezmeticu de aia pare asa "sufletist" ) javra ???....esti penibila

Sign in to follow this  
Followers 0