Posted May 10, 2007 · Report post gezets & co,hai sa nu-i mai bagam in seama. multa lume vb aiurea si n-are rost sa ne batem capul cu ei. valabil pentru toata lumea. Aseara s-a strigat impotriva lui Gigi de la ambele peluze. Nu colturi, nu grupuri. Tribuna a 2-a a preluat f rar orice scandare. Niste tarani care aplaudau ironic( cu exceptiile de rigoare). A fost incurajata si echipa(cantece despre club si despre atasamentul nostru fata de acesta), in special in prima repriza cand "Ce drog ciudat" a rasunat puternic in ambele peluze. Astea sunt faptele. PS:ma intreb unde au fost cei care erua f suparati ca se renunta la protest si ca lumea nu ia atitudine??? In afara de cateva voci dispersate n-am vazut prea multa sustinere aseara. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2007 · Report post ba distrusule tu habar n-ai pe ce lume traiesti, fecali a fost chemat la un moment dat de pch sa dea m__e Stelei si el s-a dus avand si fularu spurcatilor la gat ! Ce nu face mortu asta pentru voturi . se mai da mare stelst. e in stare sa se duca sa pupe si steagu crapizilor ca sa bata pe nu stiu cine. hahalera de om. si cateva mii de suporteri alcatuiesc galeria in caz ca nu stie ciobanu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2007 · Report post huuuuuuuooo cibanului. Lasa-ne! Nu vrem c***** la Steaua care sa se prostitueze cu spurcatii!!! Voturi? LA REVEDERE! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2007 · Report post Am fost la trbuna a 2-a.Mare greseala.Eu vorbeam cu voce tare(ca sa ma auda cei din jur) cu niste amici (inainte de meci) despre mizerul de Becali si ce sa vad:spargeau oamenii din sprancene,mai spargeau o samanta(bleah)Mi s-a facut scarba.Erau eternii oameni cu "Stati jooss"(dupa care urmeaza un ras de om terminat,de parca ar fi facut ceva important).Am strigat de vreo 3 ori pe parcursul meciului impotriva lu jegu' ,da dupa ce am vazut ca n-ai cu cine,m-am pus frumos pe scaun si priveam spre galerie sa vad daca reusesc sa-i faca pe adormitii aia sa se ridice.Au reusit ceva,da nu a iesit cum m-as fi asteptat.Daca s-ar fi auzit la fel ca atunci cand strigam Elton sau Dica,poate avea impactul mai mare asupra lui el ciobandante.Totusi,e bine si asa.Pacat ca se termina campionatul, toate astea se vor uita usor si tot cu nesatulul asta de bani ramanem. Cu Steaua pana la moarte!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2007 · Report post Pa panaramelor care tot o dati ca nordul mai ales in partea dinspre tribuna 2 a incercat sa acopera sacandarile antigigi. uitati ba ca e ziua lui Dica, uitati ca joaca Steaua ? s-a protestat inversunat impotriva lui Becali ce plm. uitati ca Dorin in prima repriza chiar s-a dus in centru incercand sa uneasca toata peluza. cat despre fata oierului hahah,, l-am prins pe la iesire era.... alb ca varu nah ca ti-ai gasit nasu bai tarane. derbederii " nu te mai vrea " Tata ,nu mai face tu panareme cum iti vine la gura ,ca cel putin in cazul mei gresesti grav.Mai citeste ce am postat.Daca nu mergeam la meci,nu ma bagam, ca n-as fi stiut situatia.Eu sper sa nu se fi inteles,sa fi fost o lipsa de comunicare intre ei,ca daca e asa,se rezolva la meciul din Cotroceni unde se vor pune sigur de acord si vor striga toti la fel si in acelasi timp.Dar daca nu ar fi asa... Oricum atmosfera(cea din repriza a doua)se apropie parca de vremurile de mai demult. Forza Steaua!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2007 · Report post Asta se intampla dak pui 30 de mii biletu..sa vina toti cocalarii muncitorii scapati dp santier si toti milogii care il au ca idol pe cioban..sa scumpeasca biletele cum a zis ieri Mussolini..pey mai multi o sa scandeze impotriva lui,pentru ca o sa mergem cei care iubesc Steaua..dar nu Steaua de acum....ci Steaua...sa scumpeasca biletle Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2007 · Report post am ragusit cat l-am injurat pe cioban mi-a placut atmosfera din peluze in schimb in tribuna e jalnic o gramada de cocalari,tarani si labagii care vin cu gagicile la meci cu un popcorn,cola si 1 samanta sper ca protestul sa continue si sa o includa si pe curva oierului(olita) Ma baiatule, daca vin cu gagicile la meci inseamna ca nu sunt labagii, nu? Sau tu nu stii ce inseamna cuvantul ala? Pe nici un stadion din lume nu se canta in tribune. Nu tot meciul. Daca vrei sa canti si sa sustii echipa (foarte bine) dute in peluza si gata. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2007 · Report post Da si suporterii cauta scandal! Singurul lucru cu care nu sunt de acord este sa dea bani la Dinamo, chiar daca Dinamo a ajuns sa se prostitueze pe banii Stelei! Restul, ca a facut ca toti dracii pe acolo si s-a umilit e treaba lui! Chiar daca ne convine sau nu, sau suntem sau nu impotriva principelui sau razboinicului sau cum s-o chema azi, ca maine se cheama altfel, trebuie sa admitem ca omul a facut tot ce a depins de el, cum a stiut sa aduca Steaua mai aproape de Liga, acolo unde ESTE LOCUL Stelei: PRINTRE STELE! Unde Dinamo oricum nu ajunge anul asta! Eu cred ca reactia de injuraturi este mult prea dura si cred ca omul a indurat umilinta cand a fost pe Dinamo! Nu a-ti vazut ca javrele de la Dinamo erau pe blat, da' clujul a fost atat de slab ca nici gol n-a dat????? Deci nu sunt de acord sa le dea atatia bani, ca doar nu am ajuns noi sa facem echipa tare lu' Dinamo! Asta nu accept! Aaahhhhhhhhhhhh, daca il da pe Gigel Coman, Lovin si Baciu GRATIS la Dinamo, atunci da! Ce am fi facut noi cu mandria noastra daca jungea Dinamo in Liga si noi nu??????????? A procedat corect si a gresit! Sa plateasca, dar a facut ce trebuia sa faca pentru ca Steaua sa se apropie de obiective! Si a facut-o pentru echipa, nu pentru el! Sau ma rog, o crede ca daca ajunge Steaua in Liga si se fac alegeri in toamna va primi mai multe voturi, dar na ca a dat gres! In concluzie, bine ca am ajuns pe 2 si acum sa nu ne impiedicam ca tiganu de sub pod la mal! Apropo de pod si mal, ce-mi place Apoula Bete sau Edel! E supeeeeeeeeeeer portar! Ce mai rad cand ma uit cum apara! alo,domnu',tocmai de mindrie,de onoare e vorba!mindria noastra a fost terfelita,orgoliul calcat in picioare de catre acest taran pocnit!zici ca injuraturile au fost dure?au fost prea putine pentru ce merita oierul! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2007 · Report post am ragusit cat l-am injurat pe cioban mi-a placut atmosfera din peluze in schimb in tribuna e jalnic o gramada de cocalari,tarani si labagii care vin cu gagicile la meci cu un popcorn,cola si 1 samanta sper ca protestul sa continue si sa o includa si pe curva oierului(olita) corect,cam astia au stat la t2!vai soarta lor,eu si inca niste prieteni il injuram pe cioban si ei rideau ca niste cretini! si faza reala de prostie umana:in prima repriza,prin minutul 25,un taran pocnit,rosu la fata,votant d'al' lu' Jiji arunca o punga de seminte in tusier,fericit nevoie mare,dupa care il striga pe copilul de mingi sa-i dea semintele inapoi,ca a dat 2 lei pe ele!si le ia inapoi si continua recitalul!bai,sa nu le strivesti capul acestor tarani??????????? @irrina [...] Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2007 · Report post Ma baiatule, daca vin cu gagicile la meci inseamna ca nu sunt labagii, nu? Sau tu nu stii ce inseamna cuvantul ala? Pe nici un stadion din lume nu se canta in tribune. Nu tot meciul. Daca vrei sa canti si sa sustii echipa (foarte bine) dute in peluza si gata. bai fraiere uitate la Liverpool roma lazio mai invat despre stadiaone si suporteri Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2007 · Report post eu spun ca toata treaba asta a ajuns muuuuuuuuult prea departe!!! suporterii trebuie sa-i sustina pe baieti nu sa le cauzeze tot felul de probleme!! iar Becali cu toate defectele lui...trebuie sa recunoastem ca a dus Steaua in Liga. deci pastrand proportiile, e cam (poate exagerez) la fel de important pentru Steaua ca Radoi sau Dica sau etc...scuzati-mi naivitatea sau ma rog dar suporterii ar trebui sa mergem sa sustinem echipa si sa intelegem ca tot ce-a facut Gigi la Dinamo a fost ca sa ajungem noi in Liga...vrem sau nu recunoastem. Steaua are nevoie de pace si liniste... Irinna, poti sustine echipa condusa de un om care si-ar vinde sufletul diavolului pentru faima? In momentul in care s-a dus la meciul Dinamo - CFR nu a facut altceva decat sa ne arate ca vede Steaua dintr-o alta pozitie, diferita de a noastra. Noi nu ne folosim de numele Stelei pentru a obtine locuri de munca, locuri la buget intr-o facultate, voturi in cine stie ce conducere, invitatii la talk-show-uri. Daca stai putin si analizezi toate emisiunile la care a fost Becali o sa vezi ca in mai mult de jumatate moderatorii ii pun intrebari legate de Steaua. Daca n-ar exista legatura dintre Becali si Steaua, sunt curios la cate emisiuni de genu ala o sa fie invitat... Ne explici cum Gigi a bagat banii la Steaua? Mi se pare necesar sa faca lucrul asta, altfel nu s-ar fi intitulat finantator, nu? Nu l-a pus nici un suporter stelist in "functie", s-a autoinvitat mai mult. Ai vrea sa-i multumim in genunchi pentru un lucru pe care era obligat sa-l faca din postura de finantator: sa dea bani la echipa? Daca nu vrea sa o faca e liber sa plece. La fel cum postul de antrenor te obliga sa castigi meciuri, postul de jucator te obliga sa dai totul in teren iar presedintele impreuna cu scouterii sunt obligatii sa aduca jucatori, prin prisma "fisei postului", la fel finantatorul e obligat sa aduca bani la echipa. Altfel... e "liber de contract" si poate fi inlocuit de altul. Iti spun eu ca in momentul in care Gigi pleaca din Ghencea o sa se ingramadeasca finantatorii la usa Stelei pentru o felie de tort... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2007 · Report post bai fraiere uitate la Liverpool roma lazio mai invat despre stadiaone si suporteri Mai huliganule, aia canta tot meciul? Sau poate tu ar mai trebui sa mai invat despre stadiaone si suporteri. PS: Eu am stat la tribuna a 2 a seara si am plecat ragusit (si toti prietenii cu care am fost la fel), tu ce ai facut? Si inca ceva, sa intelegem ca nu avem ce cauta cu prietenele la meci ca suntem labagii? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2007 · Report post corect,cam astia au stat la t2!vai soarta lor,eu si inca niste prieteni il injuram pe cioban si ei rideau ca niste cretini! si faza reala de prostie umana:in prima repriza,prin minutul 25,un taran pocnit,rosu la fata,votant d'al' lu' Jiji arunca o punga de seminte in tusier,fericit nevoie mare,dupa care il striga pe copilul de mingi sa-i dea semintele inapoi,ca a dat 2 lei pe ele!si le ia inapoi si continua recitalul!bai,sa nu le strivesti capul acestor tarani??????????? Da, am vazut si eu faza aia, penibil. Pe unde ai stat? Eu am stat langa Peluza Nord, jos langa gard. Noi am cantat dar din spate nimic. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2007 · Report post @gone tot acolo,jos de tot,linga gard!eram cu niste prieteni si m-a disperat taranul ala+prietenii lui! din prosport "Becali: "Fara abonamente" Finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali, a declarat azi într-o conferinta de presa ca din sezonul urmator se vor lua masuri contra suporterilor stelisti: ''Din campionatul viitor nu se vor mai tipari abonamente. Suporterii Stelei vor intra la meci pe baza de bilet. Voi pune camere pe stadion pentru a fi monitorizati. In aceste conditii voi vedea cine ma înjura.'', a spus Becali." sa mori tu,tarane?pe banii mei te injur cit vreau,mizeria dracu'! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2007 · Report post daca Steaua a fost(este) primul club din RO la performante pe plan sportiv,de acum incolo cred ca vom fii si primul club la care suporterii nu beneficiaza de abonamente.....incredibil. mwie Gigi auh auh auh.....pleaca din Ghencea MIZERIE ce esti. FORZA Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2007 · Report post daca Steaua a fost(este) primul club din RO la performante pe plan sportiv,de acum incolo cred ca vom fii si primul club la care suporterii nu beneficiaza de abonamente.....incredibil. mwie Gigi auh auh auh.....pleaca din Ghencea MIZERIE ce esti. FORZA Steaua Gigi a inceput sa vorbeasca precum un dictator amenintat, inaintea unei revolutii. Incepe sa constientizeze ca prostia il costa. O sa vedem un altfel de Gigi Becali in timp scurt, daca suporterii continua in aceiasi nota. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2007 · Report post Haha o sa puna el mai multe camere sa vada cine il injura... ce o sa faci ma cand o sa vezi ca toata peluza? cui o sa prezinti inregistrarile, plus ca vorba unuia de mai sus, te injur cat vreau pe banii mei ... tarane... se duc zilele tale de "glorie" Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2007 · Report post Haha o sa puna el mai multe camere sa vada cine il injura... ce o sa faci ma cand o sa vezi ca toata peluza? cui o sa prezinti inregistrarile, plus ca vorba unuia de mai sus, te injur cat vreau pe banii mei ... tarane... se duc zilele tale de "glorie" Citeste si tu printre randuri: pun camere sa vad eu, Gigi Becali, cine e aia care e sefi si ma injura pe mine sa ii bata zmara si baietii cand ies de la meci. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2007 · Report post Bai deci eu nu mai pot de nervi la adresa acestui cioban. Du-te ciobane naibii imputitule ce esti!!! Auzi ce zice la tvsport,ca taie abonamentele si pune bilete scumpe ca sa nu intre cei care-l injura. A mai zis oligofrenu ca pune camere pe stadion si ca aresteaza pe cei ce il injura pe el. De asemena a spus ca trebuie sa tinem pancarte cu scuze ca sa bage abonamentele la loc si sa putem sa cumparam bilete ieftine. Ieri am spus ca ar trebui un ton mai moderat la adresa ciobanului,dar azi trebuie sa zic: MUUIIIEEEEE Jiji,nu mai pot sa ma abtin la adresa imputitului. Auzi ce zice "suporterii Stelei nu au apreciat jertfa mea,sunt niste derbedei si vaganbonzi".Ciobane ma pis pe jertfa ta panaramo. A zis din nou ca Steaua e numai a lui,si ca el decide cine intra in "casa lui".FMM ciobane Ghencea e casa noastra,cand noi sarbatoream acolo,tu pasteai oile boule. Jiji e tipul clasic de dictator,si din pacate a pus mana pe Steaua. Zicea de jean pavel ca nu o sa mai intre in Ghencea si ca vrea ca jean sa intre la inchisoare,ca el a instigat stadionul sa-l injure de la inceput. Doamne cat de prost este,un om sa instige 20.000 de oameni sa strige impotriva lui 90 min,noi toti suntem prosti numai el este destept. Traim vremuri incredibil de negre,mai ales acum ca ciobanul si-a dat arama pe fata si sper ca si ultimii lui sustinatori sa vina de partea noastra. La un club civilizat,patronul nu iese in fata,pentru ca nu el conteaza,conteaza jucatorii si suporterii,dar mai ales suporterii. Suporterii sunt sufletul unei echipe. Doamne inca ma intreb cum o sa scapam de oligofrenul de Jiji,oricum protestul trebuie sa continue.Cel mai mult m-a enervat faza aia cum ca "liderii de galerie trebuie la mine sa vina sa-si ceara scuze si o sa-i las pe stadion,altfel nu".Panarama dracu... FORZA Steaua!!! Intotdeauna superiori. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2007 · Report post jean pavel arestat ? ce vreti .. politisti ... dar ce a facut pana la urma ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2007 · Report post Da, a fost arestat aseara, adica nu stiu daca arestat dar l-au urcat in duba si l-au dus la sectie. Nu stiu sigur ce a facut, am vazut ca s-a dus la masina lu Gigi Becali, ce i-o fi zis acolo nu stiu, am vazut aseara la TV. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2007 · Report post corect,cam astia au stat la t2!vai soarta lor,eu si inca niste prieteni il injuram pe cioban si ei rideau ca niste cretini! si faza reala de prostie umana:in prima repriza,prin minutul 25,un taran pocnit,rosu la fata,votant d'al' lu' Jiji arunca o punga de seminte in tusier,fericit nevoie mare,dupa care il striga pe copilul de mingi sa-i dea semintele inapoi,ca a dat 2 lei pe ele!si le ia inapoi si continua recitalul!bai,sa nu le strivesti capul acestor tarani??????????? @irrina [...] Daca nu era "ciobanu" de Becali Steaua nu ajungea nicaieri sa stii.Nici nu prindea a mirosi UEFA sau Champion League.Nu crezi? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2007 · Report post Daca nu era "ciobanu" de Becali Steaua nu ajungea nicaieri sa stii.Nici nu prindea a mirosi UEFA sau Champion League.Nu crezi? ce ma ?? daca nu era ciobanu?? da ce investitii majore in echipa a facut el?? sai pupe talpile lu Meme ca ia adus jucatori ff buni pe sume modice ,ala a facut echipa nu Becali , el doar sia asumat meritele angajatiilor lui Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2007 · Report post nu stiu cum dracu' se face,da' toti oamenii de bine inscrisi in ultimele doua-trei saptamini se baga la comentarii pro-oier!oi fi eu timpit,da' prea bate la ochi! @KePeer pe cuvintul tau,asa s-ar fi intimplat? si pentru toti sustinatorii merinosului:bai,stimabililor si stimabilelor,nu mai dati cu mucii-n fasole,ca Jiji-n sus,Jiji-n jos!a fost,este si va fi un taran troglodit care a cumparat Steaua la sfaturile unor janghinosi,convins ca va face cariera in politica!i-a iesit,pina acum ceva timp!cind v-a vedea,la proximele alegeri,ca ia 1-2% si nu-l mai baga nimeni in seama,a doua zi se interneaza intr-un loc cu verdeata si multa,multa liniste!si daca vor mai fi sustinatori d'ai sai dupa ultimele declaratii,pe cuvint,o iau razna!inseamna ca acele persoane ori sunt platite,ori sunt timpite! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2007 · Report post Multi confunda situatia "daca nu era Becali" cu "daca nu era ninemi." Fiti sigur ca in 10 minute s-ar gasi cineva sa investeasca la Steaua daca oierul al pleca. Share this post Link to post Share on other sites