fcsteaua.ro

Becali ameninta suporterii stelisti

136 posts in this topic

La finalul partidei de aseara, Gigi Becali a afirmat: "Fotbalul nu este un business, e vorba de onoare si orgoliu. Eu sunt Becali si voi juca fotbal in Europa. Pot sa sa strige vagabontii astia sa plec din Ghencea cat vor ei, sa injure, ca eu voi rade si voi mari preturile la bilete. Sunt niste derbedei".

Gigi Becali a fost insultat de o parte a suporterilor Stelei pentru ca s-a prezentat la meciul castigat de Dinamo contra lui CFR, afisandu-se cu insemnele rivalei.

Gazeta Sporturilor

Jean Pavel retinut de jandarmi

1523148135_991215615_jean.jpg

Conform Telesport in urma conflictului cu Gigi Becali, fostul lider al galeriei, Jean Pavel a fost luat de jandarmerie si dus la sectie.

*cuvant obscen* Becali ! *cuvant obscen* Dinamo ! *cuvant obscen* Becali !

JOS CU VOI !!!

Sa plece.Mie mi-ar placea foarte mult sa cumpere Steaua un strain,dar si un roman,cum ar fi Ilie Nastase,ar fi bun.Nastase e un mare stelist!!Defapt,cred ca oricine este mai bun in acest moment ca Becali

Hopa...L-am vazut pe Jean Pavel arestat acolo....oare are vreo legatura cu toata povestea asta?...MUEEEEEE Gigi AUH AUH AUH!!!!

steagcruce2

A meritat-o!

Daca tot va ramane mult timp la Steaua pana va lua si el acolo un loc in parlament, macar sa invete ca nu e el Steaua. Si banii nu pot cumpara un simbol national a milioane de romani.

Daca merge in provincie si i se saruta mana si i se scandeaza numele sa stie ca e doar ca poate primesc si ei acolo o bancnota...

Gigi esti sarac sa stii....Banii tai nu au valoare mare in fotbal daca nu ai cap si esti taran

Si Jean ce dracu cauta acolo???

..am vazut acum pe TV Sport...si comentatorul zicea ca suporterul luat de jandarmi este jean pavel....asa o fi???io nu am prins momentul.......oricum...pleaca ciobanule!!!!!

Hahaha ! Il doare pe transhumant ! Bagati baieti, in sfarsit simte ! Steaua nu e Becali. Augh, augh, augh, "salut" JJ !

ati vazut fata lui Jiji la iesirea de pe stadion?! eram mic, si poate nu-mi mai amintesc bine, dar asta era si fata lui ceausescu la ultima lui aparitie… surprins, mirat, pierdut!…

pleaca din Ghencea!!!

fularultras steagcruce2

S-a terminat meciul. Meci marca Oli pana in min 60,exasperant de slab orice s-ar zice. Cu intrarea lui Elton si Dica a revenit Steaua pe care o stim. Oli ramane un antrenor penal de slab,jocul nu merge si nu-l bage pe Elton.A trebuit sa strige tot stadionul ca sa intre pustiul.Golurile au venit pe executii individuale,din orgoliul veteranului nostru Petre Marin si inspiratia unui Victoras Iacob,care in rest a fost slab.

Are un jucator ca Elton pe banca si joaca cu toti parlitii. De ce nu joaca Saban,de ce? pentru ca a fost ridiculizat de robinho? Jucatori ca Banel,Lovin,Coman ar fi fost buni sa care bagajele Stelei 86.Ultima jumatate de ora a fost fotbalul pe care il vrem in Ghencea.

Dar sa vb despre Jiji si galerie. Va rog,lideri ai galeriilor,stelist,nu mai faceti strigatul ala penibil al javrelor,chiar daca il ironizati. Becali a primit astazi in Ghencea ce a meritat,s-a umilit la javre iar spectatorii l-au rasplatit cu merita.Umbli cu javre si risti sa mirosi a potaie,cioban nesimitit ce esti. Sunt un om civilizat,urasc injuraturile la stadion,dar penibilul asta merita tot ce ii se intampla. Si acum la tvsport,ii face pe toti de pe stadion derbedei. Boule te-am injurat eu de la servici,panarama ce esti,ne umilesti,tarasti numele nostru in noroi. Plus ca astia o sa ne retrogradeze,ai zis asa "am platit 2 mil euro ca Steaua sa ajunga pe 2",ce dracu sa intelegi din asta,decat jocuri de culise. Te-au injurat ieri seara toti stelistii din tara.

Eu din aceasta partida o sa retin,jocul din ultima jumatate de ora a Stelei,ziua de nastere a lui Dica si revenirea lui pe gazon.

Ovi66,ai perfecta dreptate,exact ca ceasescu.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

ati vazut fata lui Jiji la iesirea de pe stadion?! eram mic, si poate nu-mi mai amintesc bine, dar asta era si fata lui ceausescu la ultima lui aparitie… surprins, mirat, pierdut!…

pleaca din Ghencea!!!

fularultras steagcruce2

Exact aceasi impresie am avut-o si eu...ceausescu socat de reactia multimii...nu era nici sfetnicul lui politic sa-l indrume ce sa faca si ce sa zica...

Becali esti in Bucuresti. Aici nu ti se saruta mana doar ca dai suta de parai in stanga si dreapta...Orice greseala va fi sanctionata!!!

E tipic Becali

In fine acel cantat a lu ham ham de ce e cantat de noi sau cum sa strigat ?

In fine Becali e penal in ultima vreme si cred ca se arde

saracule de Jiji ,oricit ai scumpii biletele,noi VOM FII MEREU in TEMPLU!MINDRU DE STELISTII MEI!

Oare ii zicea "da-i drumul de aici lui Jean"?

oare la ce peluza a stat Jean?

Din cate stiu eu, Jean sta la tribuna I acum...ma indoiesc ca a stat la una din peluze...

E tipic Becali

In fine acel cantat a lu ham ham de ce e cantat de noi sau cum sa strigat ?

In fine Becali e penal in ultima vreme si cred ca se arde

Acel strigat e cantat cu M**E la final cam ceva de genul: Augh augh augh M**E! Augh augh augh M**E! Augh augh augh M**E!

Daca a inceput sa ne ameninte si pe noi asta e grav pentru ca noi vom fi cei care vom decide ce se intampla cu Steaua. Becali dute la Dinamo ca si asa iti place acel auh auh auh.

FRATILOR DACA TREBUIE IESIM IN STRADA pentru A PROTESTA PE ACESTE VORBE PUERILE SCOASE DE UN CIOBAN.

BECALII TINE MINTE UN LUCRU: Steaua E A NOASTRA!!!

Da si suporterii cauta scandal!

Singurul lucru cu care nu sunt de acord este sa dea bani la Dinamo, chiar daca Dinamo a ajuns sa se prostitueze pe banii Stelei!

Restul, ca a facut ca toti dracii pe acolo si s-a umilit e treaba lui!

Chiar daca ne convine sau nu, sau suntem sau nu impotriva principelui sau razboinicului sau cum s-o chema azi, ca maine se cheama altfel, trebuie sa admitem ca omul a facut tot ce a depins de el, cum a stiut sa aduca Steaua mai aproape de Liga, acolo unde ESTE LOCUL Stelei: PRINTRE STELE!

Unde Dinamo oricum nu ajunge anul asta!

Eu cred ca reactia de injuraturi este mult prea dura si cred ca omul a indurat umilinta cand a fost pe Dinamo!

Nu a-ti vazut ca javrele de la Dinamo erau pe blat, da' clujul a fost atat de slab ca nici gol n-a dat?????

Deci nu sunt de acord sa le dea atatia bani, ca doar nu am ajuns noi sa facem echipa tare lu' Dinamo! Asta nu accept! Aaahhhhhhhhhhhh, daca il da pe Gigel Coman, Lovin si Baciu GRATIS la Dinamo, atunci da!

Ce am fi facut noi cu mandria noastra daca jungea Dinamo in Liga si noi nu??????????? A procedat corect si a gresit! Sa plateasca, dar a facut ce trebuia sa faca pentru ca Steaua sa se apropie de obiective! Si a facut-o pentru echipa, nu pentru el! Sau ma rog, o crede ca daca ajunge Steaua in Liga si se fac alegeri in toamna va primi mai multe voturi, dar na ca a dat gres!

In concluzie, bine ca am ajuns pe 2 si acum sa nu ne impiedicam ca tiganu de sub pod la mal!

Apropo de pod si mal, ce-mi place Apoula Bete sau Edel! E supeeeeeeeeeeer portar! Ce mai rad cand ma uit cum apara!

Imaginea lui Jiji a fost cea a unui om speriat caruia ii fuge pamantul de sub picioare. Cred ca cel mai tare il doare faptul ca pierde f mult si politic dupa acest scandal. Rdeati libertatea Stelei !!!

Trist dar adevarat!!!sa plece Jiji ca ne-am saturat!!!dar totusi cred ca cel despre care ar fi trebuit sa scrieti azi este Nicolae Dica!...EL merita!..LA MULTI ANI Dica!!!

Steaua e acelora care ii cinstesc numele prin tot ceea ce fac! Este a campionilor (chiar si Lacatus fie ca iti place sau nu bai Becali) care reprezinta istoria Stelei in toate sporturile! E acelora care o sustin cu sufletul fie din tribune fie de la distanta!

Steaua e a tuturor suporterilor si campionilor care au promovat imaginea acestui frumos club si au cinstit prin rezultate culorile ros-albastru!

TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI!!!!!!!!!!!!!!! steagcruce2

Jiji sau dus voturile noastre!!!!!!!!! adio presidentie! te dai pe langa caini crezand ca mai aduni nishte voturi, da nai ce voturi aduna ca iei sunt mai putini ca NOI! nai gandit bine strategema daca nu mai e MM pe langa tine sa-ti dea sfaturi[...] Sa dus simpatia mea pentru BeeeeeeeCALI lafel si votul meu si al multor stelisti.

ce sa mai credem Jiji despre tine acum? ca esti in stare de orice pentru ati atinde telul????

steagcruce2

By fularultras Dany

supoerterii vin pentru Steaua la meci. tot ce se intampla in Ghencea in timpul unui meci este pentru Steaua.scaune rupte,injuraturi,urale,strigate,totul este pentru Steaua si face parrte din viata de stelist, des telist are se duce l-am eciuri si sustine echipa.patronul este doar un pion, un pion cateodata important,decisiv,dar cateodata la fel de neinsemnat si de parsiv precum un bisnitar la poarta stadionului.Steaua este Steaua si va ramane Steaua si fara Becali, si fara mine,si fara tine, si fara Dica Elton si Olaroiu.Becali nu a inteles fenomenul Steaua pana acum.faptul ca stelistii ureasc milogii si cainii la fel de mult ca pe cel care lea calcat cainele sau pisica cu masina acum 3 saptamani (metafaforic vorbind). Becali trebuie sa inteeleaga fenomenul Steaua daca nu oriu sa plece ori sa intre intr-un con de umbra. Steaua nu este o echipa cuc are sa te faci cunoscut , sa intri in ploitica sau mai stiu eu ce ganduri are bacli. Steaua este Steaua si mereu va ramane asea ! cel mai galonat club diun europa de est ! RESPECT Steaua

Din cate stiu eu, Jean sta la tribuna I acum...ma indoiesc ca a stat la una din peluze...

A fost ridicat din parcare din pacate ... Erau cam 5,6 jandarmi pe el, l'au luat pe sus si l'au bagat in duba