Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Ce este Steaua

19 posts in this topic

Ce este Steaua? Un Rembrandt. Portrait of Jan Six, cumparat de Becali si adaptat dupa gustul lui. I-a schimbat un pic hainele si frizura. Nu era reprezentativ… machedoneste. Gulerul era prea alb si nu semana a razboinicul lui Coelho. Hainele erau prea largi pentru tunsul oilor. Dimensiunile prea mari fata de portretul vechilului din Palatul Auschnitt.

Asa ca Jiji a improvizat. Ce ii trebuie lui traditie? Sant suficiente o foarfeca si o bidinea…. si…pac….pac. Schimba-i ba, culoarea! Taie-i ba, colturile! Sa intre in rama asta! Facuta da tata. Cu mana lui. Care sa pricepea la toate!

Imi e rusine pentru comportamentul lui Becali. Insa nu imi e rusine pentru Steaua! Dupa ce "bidineste" si "forfeceste" Jiji la portret, mai ramane ceva original. Chiar daca un nasture sau o suvita rebela. Iubitorii de frumos asta cauta. Chiar daca se simt jenati de poleiala "bidinita" ulterior, ramane mirosul si gustul original, adica noi, suporterii si Armata Romana!

Dar hai sa vedem ce se mai barfeste!

Un Cojocaru de la EVZ: "Altadata ,,balaur" pentru granzii Capitalei, Otelul a dat impresia ca a lasat-o mai moale aseara, in Ghencea. Meciul a curs catre o victorie lejera a Stelei." Ce sa-i faci Octaviane, e greu de inteles fotbalul. Mai ales pentru atarnatori ca tine. D-astia, care in Mai 86 plangeau de ciuda. Boro-tura ce esti!

Am vrut sa fiu si eu original. Sa-i spun lui Gigi o injuratura pe care nu i-a adresat-o nimeni. N-am gasit! I s-au adresat toate. A mai ramas una: Gigi, Gaudeamus igitur! Hai bai, ca nu-i de mama!

Tolontan (GSP): "Gigi Becali își aranjeazã pînã și observatorii de joc. Așa s-a scris, din nou, finalul de campionat. În timp ce Steaua își folosește banii, Rapid s-a împãcat cu statutul de victimã". Tontolane, de mult vroiam sa iti spun. Mai ai frati pe acasa? Mizerie de ziarist platit din banii voiculescului, ii canti in internationala lui Copos?

Scenarii peste scenarii. Chinuieli gazetaresti smulse din putul gandirii si platite in bani luati de la gura calatorilor CFR: MM a anuntat Clujul de mituirea a 4 fotbalisti (s-a dovedit a fi o mare minciuna). Zotta la Steaua (alta minciuna).

"Dragomir s-a împãcat cu Becali și i-a promis cã Steaua va avea protecție în finalul sezonului" (GSP). Perdele de fum. S-a uitat declaratia lui Penescu ... jucatorii Argesului contactati de clujeni! S-a uitat de "impresionantul" joc la sacrificiu al Gloriei Bistrita!

Steaua este victima perfecta a ziaristilor necinstiti. Si parca ii poti acuza, cand Gigi vorbeste despre Steaua ca despre un teren din Pipera. Cand fostul paharnic, Argaseala, a ajuns presedinte.

"Elton, Andrey, pe faras" (PS) "Radoi contra nasului" (Fanatik) … Cine apara numele Stelei? Cine apara Stelismul?

Borcea a ramas doar cu buricul Shakirei. Bunul Dumnezeu nu a vrut sa-i dea militianului avantaje nemuncite. Lautarii aia, care au cantat dupa Middlesborough - Steaua, canta acum prohodul. Se adapteaza hotii astia. S-a mai lungit si subtiat strigatul spartanilor. Aduce a bocet de jale! Dupa turul trei or sa miaune!

Asta inseamna pedeapsa. Dupa ce investesti in arbitri si echipe adverse, cu gandul ca recuperezi banii din CL, tot Steaua ajunge in grupele Ligii. Mai aduceti-le echipe! Pe astea romanesti le-au cumparat deja!

Becali e un elefant pus sa stearga praful pe bibelouri de portelan. Cat o costa un transplant de creier? Dar o camasa de forta? Oricum, mai putin decat spargerea portelanurilor. E de ajuns si un creier mic. Oricat de mic, numai sa functioneze.

"Sã lucrezi cu ,,Rãzboinicul Luminii" metamorfozat în ,,Principe" este ca și cum ai fuma trabuc lângã o eprubetã cu nitroglicerinã" (Atac). Mai presus de Becali e baiatul ala blond. Copilul unui colonel al Armatei Romane, care simte Stelism de la nastere si care va fi un adversar cinstit al propriei constiinte. Sa fii drept si cinstit Dane! Asa cum ai fost crescut si educat. Indiferent de rezultat, respira in continuare Stelism, Dane! Imprastie Stelism oriunde te-ai afla. Tu nu esti un adversar. Esti de al nostru!

Si care e solutia? Ce este in binele Stelei?

Trebuie sa fim alaturi de echipa. Acum! Nu pentru rezultate. Nu pentru bucuriile pe care ni le ofera. Pentru datoria pe care o avem fata de acest club! Pentru a nu lasa vremelnicii ocupanti sa ne dezbine si sa ne distruga. Pentru a nu da satisfactie celor care nu ne vor in preajma Stelei. In ciuda celor care aresteaza Stelismul, uniti-va si aduceti-va copii la Steaua! Pentru ca: Ce este Steaua? Un Rembrandt. Portrait of Jan Six, cumparat de Becali si adaptat dupa gustul lui. I-a schimbat un pic hainele si frizura………………………

PS. Ai grija Gigi! Si noi putem fi croitori si frizeri ……noi sintem gustul Stelei. Tu esti prost-gustul….

Dumnezeu va fi stelist!

Dankressman

Este un articol idiot! Din cauza asta am ajuns aici! Nu vrem in ruptul capului sa recunoastem ca Jiji blatuieste la greu finalul de campionat! Ce ne intereseaza pe noi de dinamu sau rapizi sau ceferei? Atata taimp cat il vom avea la conducere pe Jiji ne vom zbate in aceeiasi mocirla in care sunt bagate aproape toate echipele din Liga 1. Ca suporteri nu prea putem face nimic altceva decat sa protestam si sa ne aratam dezacordul cu aceasta conducere tembela! Insa prin ceea ce ai scris nu faci decat sa incerci sa ascunzi gunoiul sub pres, acuzi niste ziaristi in loc sa acuzi pe adevaratii vinovati! Dar degeaba, se vede si din cosmos ca in ultimile meciuri ale echipei noastre adversarii au lasat-o mai moale si nu fara motiv! Sigur o sa-mi iau injuraturi la greu, dar daca suntem cu adevarat STELISTI, daca tinem cu adevarat la istoria si la mandria acestei echipe, este cazul ca daca nu avem puterea de a recunoaste anumite adevaruri care dor, mai bine am tace din gura!

Iar finalul cu "Dumnezeu este Stelist" ma face sa cred ca ai aceeasi gandire ca Jiji! Nu mai amestecati religia cu fotbalul! Este o mare blasfemie!

La bine si la rau, HAI Steaua!

@ cl65ene

se vede ca ai doar un post pe acest forum.

Dankressman in articolele lui ironizeaza presa. pune mana si citeste toate articolele lui pe acest site... si ai sa intelegi!

@bodanelu

Userul de mai sus face parte din categoria care intra pe site doar ca sa critice,probabil ca urmatoarea sa intrare se va produce doar daca Steaua va pierde locul doi!Articolul lui Dankressman e ironic si plin de adevaruri...felicitari,tine-o tot asa!

Ce este Steaua? Un Rembrandt. Portrait of Jan Six, cumparat de Becali si adaptat dupa gustul lui.

Era, cu putin timp in urma, un topic pe aici despre rembrand(t)uirea Stelei... :)

ai fost mai serios de data asta dankressman. cred ca te macina si pe tine situatia asta mai mult decat lasi sa se vada. sa-ti raspund la o intrebare, poate o sa te simti un pic mai bine. "cine apara numele Stelei?" - tu. eu. noi astia cu sange ros-albastru. va veni din nou vremea noastra, Steaua va fi iar a suporterilor. pana atunci, asa cum atat de elegant ai remarcat, trebuie sa descoperim suvita aia rebela, farama aia de Steaua ramasa. si dupa ce am descoperit-o sa o iubim si sa incercam sa stergem retusurile la care e supusa acuma. Dumnezeu va fi stelist, ai dreptate.

@grizzly

Ai dreptate ,si eu traiesc cu speranta ca intr-o zi Steaua va fi din nou a suporterilor! steagsahmic

Iarasi un articol superb,doar la tolontan as mai fi adaugat partea cu "sunteti multi?".

In rest ce sa zici,m-am saturat peste tot numai de Becali,de bine,de rau,numai de el,vreau stirile alea vechi,cum erau inainte.Nu mai suport atatea speculatii.Si de retinut....Steaua E TOTUL si mai mult decat atat.

Pentru mine Steaua este un club foarte iubit de suporteri,cu o traditie importanta si cu o conducere ce lasa de dorit. Presupun ca la orice echipa din lume, cand toti suporterii vor demisia antrenorului acesta este demis.Cand toti striga in cor ''Lacatus Lacatus'' atunci Lacatus le este pus antrenor nu presedinte maimutoi. Suporterii au o putere=0. E unica echipa la care suporterii nu conteaza pentru ca Jiji nu va baga in seama. Face-ti ceva e nevoie de o revolutie ros-albastra.

Jiji nu este Steaua atat am de zis,vb aici,dar pe stadion nu prea aud,am strigat odata cu niste prieteni anti Jiji si a venit unu la noi si ne-a zis sa tacem ca poate ne luam bataie...........si sincer cel care ii canta in srtuna este Radoi,il apreciez ca jucator,dar la caracter este 0 barat si impuscat,stapaneste vestiarul.Fara el ne-am calificat in UCL,dar fara dica10 nu mere nimic.Neaga LA Steaua!!!!

Articolul este excelent!M-am saturat sa-i vad mutra lui Jiji pe toate posturile de televiziune,asta chiar crede ca v-a face ceva cu politica lui?Din cauza lui Steaua a ajuns sa insemne Becali de multe ori.Mereu alaturi de Steaua mu** beeecali

Asta inseamna pedeapsa. Dupa ce investesti in arbitri si echipe adverse, cu gandul ca recuperezi banii din CL, tot Steaua ajunge in grupele Ligii. Mai aduceti-le echipe! Pe astea romanesti le-au cumparat deja!

sa fim seriosi,au fost cea mai buna echipa din acest campionat.(si sincer nu cred ca au cumparat mai multe meciuri,arbitri ca Becali)

FORZA Steaua

TOT NOI VOM JUCA IN Liga LA TOAMNA

DE ABIA IL ASTEPT PE Dica

Dinamo NU VA JUCA NICIODATA IN Champions League

DE CE?

PENTRU CA AIA E Liga CAMPIONILOR

100%adevarat halal finantator ...rspkt pentru oamenii care spun ce cred si cand mai zic si adevaru pentru unii e dureros dar sunt prea nesimtiti ca sa bage de seama.NO COMMENT

Sign in to follow this  
Followers 0