Posted November 12, 2012 · Report post nu stiu daca MM ar merita ..dar fratiorii aia 2 cu siguranta... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2012 · Report post Azi am aflat că pană si in meciul vietii te pot dezavantaja arbitrii. Din neatentie, din rea-voință, asta vom afla curand, dar pentru mine nu contează la ora asta. Contează că am primit mii de mesaje de incurajare, iar aceste gesturi din inimă sunt extrem de importante pentru un om care primeste o astfel de veste. Contează ca fiind condamnat pentru o faptă care nu exista nu-ți poti pierde speranta că această eroare nu va fi indreptata chiar dacă traiesti in Romania. Contează că am descoperit cat de slabi sunt cei care sarbatoresc decizia luată de o institutie care-și pierde zilnic credibilitatea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2012 · Report post Contează că am primit mii de mesaje de incurajare, iar aceste gesturi din inimă sunt extrem de importante pentru un om care primeste o astfel de veste. Sunt profund ( ce cuvint lasciv pentru actuala situatie) impresionat pana la lacrimi. Mihai sunt alaturi de tine, nu in tine! Cu mai mult chiar nu te pot ajuta, totusi poate te ajuta cu ceva acest ghid de supravietuire: Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2012 · Report post Lasa ca si acolo o sa-l iubeasca lumea, da' mai mult in gura! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2012 · Report post da' mai mult in gura! Nu neaparat, in afara de ghidul tau cred ca e folositoare si asta: http://www.sfatulmedicului.ro/Sex-si-eroti...e-medicale_6521 Ce naiba hai sa-l ajutam... Peluza vest e alaturi de conducator Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2012 (edited) · Report post Nu e nimic de gluma. Decizia, desi una populara, este fundamental gresita. Nu poti intra cu mascatii prin usa din dos a unui om, din cauza unei decizii abuzive a Curtii de Apel. Sper ca n-o sa se incinga prea tare daca va afla ca decizia e definitiva. Dar stiind flexibilitatea cu care lucreaza domnul Meme, cred c-o va accepta irefutabil. Sau cel putin asa sper. Nu-mi place sa vad mui triste. Edited November 12, 2012 by Lays Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2012 · Report post Nu e nimic de gluma.. de parca ne-a mai ramas altceva...ma rog, voua, eu sunt animal din ala plecat sa munceasca pe jdemii de coco si sa faca caterinca de baietii patrioti, ce baga cu mainile goale.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2012 · Report post Da' de unde si pana unde e abuziva? Asa suntem noi romanii. Ne plangem ca unii fura milioane de euro si scapa basma curata in timp ce un amarat care fura o paine ca n-are ce sa puna pe masa ia 3 ani dar, in acelasi timp, cand o mica parte a jegurilor astea isi primeste pedeapsa meritata ne plangem ca nu e corect, ca nu merita. Trist! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2012 (edited) · Report post Scuze, ma, mi-am dat seama mai greu. Sunt putin cam rupt. Bine ca n-am inceput sa injur ca toronto. Edited November 12, 2012 by MoWeed Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2012 (edited) · Report post A fost o gluma mai nereusita. I'm with you, don't shoot! Edited November 12, 2012 by Lays Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2012 · Report post ai dracu de ganditori Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2012 · Report post Mo, iti pierzi din atentie, te gandesti prea mult la situatie, mai bine o ignori. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2012 · Report post A fost o gluma mai nereusita. De fapt, a fost o gluma buna, beti voi prea mult! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2012 (edited) · Report post Sa le zic pe alea clasice, gen: Meme se face fundas, intra in analele istoriei si se baga cu fundu-n poarta? este fundamental gresita. Si asta e buna. Mai am: se da la fund, Meme te duci sa imbuci ceva?, se interneaza la Fundeni, primeste vizite de curtoazie. Edited November 12, 2012 by ebonyc Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2012 · Report post Om treaz, intelege. Nu ca voi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2012 · Report post Om treaz, intelege. Nu ca voi. ma rog,,, asta e, fiecare cat poate.... e naspa sa te gandesti la hemoroizi ca la grija zilei de maine... hai sa nu hulim.. @Meme mai pui ma poze cu manichiura pe fb? vezi sa nu se interpreteze, poate are vreun vietas fetisul picioarelor ca iti faci si pedichiura... bafta Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2012 (edited) · Report post http://www.youtube.com/watch?v=afz0S3AKllw la inelu creol e nasol... Edited November 12, 2012 by drvladyk Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 13, 2012 (edited) · Report post Acum... Cum va permiteti voi, nechibzuitilor, sa radeti de suferinta omului care din dragoste pentru Steaua si-a subrezit sanatatea si si-a pus viata in pericol? Cati dintr voi ati lins microbi de pe jos dupa ce ati scuipat ca fraierii inainte, cati dintre voi ati dormit direct pe pamant aparati doar de patru pereti si un tavan de carton?? Omul asta era cat pe ce sa moara in pozitie verticala doar in ultima secunda i-au cedat genunchii . Asta inseamna jertfa pentru ceva drag. Dupa 5 minute... Sunteti in stare sa renuntati la tot ce va este drag si sa iubiti disimulat pe altcineva??? Giulestina Magazin : "Nu sunt nici stelist, nici dinamovist. Mai mult, sa stiti ca simpatizez cu Rapidul" Edited November 13, 2012 by terente Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 13, 2012 · Report post Azi am aflat că pană si in meciul vietii te pot dezavantaja arbitrii. Din neatentie, din rea-voință, asta vom afla curand, dar pentru mine nu contează la ora asta. Contează că am primit mii de mesaje de incurajare, iar aceste gesturi din inimă sunt extrem de importante pentru un om care primeste o astfel de veste. Contează ca fiind condamnat pentru o faptă care nu exista nu-ți poti pierde speranta că această eroare nu va fi indreptata chiar dacă traiesti in Romania. Contează că am descoperit cat de slabi sunt cei care sarbatoresc decizia luată de o institutie care-și pierde zilnic credibilitatea. Eu am fost unul din acele mii de oameni care i-au urat la multi ani Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 13, 2012 · Report post Si eu Adriane. Era de asteptat ca "cei 8" sa fie printre miile de sustinatori Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 13, 2012 · Report post Ce bine le sta! Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2012 · Report post <h2 class="sans_bold title_5 color_2">MM ii ceartă pe fanii Stelei: "Nu e normal ce se intimpla mă astept la altceva de la voi!"</h2>Sa ne sugi de tegument. Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2012 · Report post Cred ca asta o sa fie partea cea mai trista a detentiei lui: n-o sa mai poata posta pe facebook sa-si dea importanta... Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 27, 2012 · Report post "Mihai Stoica este un Botezatu al fotbalului". dar Catalin Botezatu este un MM al modei? Parerea mea ca nu. MM e un Botezatu al fotbalului, dar inversa nu-i valabila. Din mai multe motive care tin de logica.Cristian Petre ii raspunde lui Mihai Stoica: "Esti un Botezatu al fotbalului! Mai multă decență nu strică!" Share this post Link to post Share on other sites