fcsteaua.ro

Sã punem lucrurile la punct!

69 posts in this topic

În articolele mele nu folosesc un ton sentențios, pentru cã știu cã pãrerile sunt mereu împãrțite, iar adevãrul este relativ. De data aceasta o voi face, cu amendamentul cã nu am pretenția sã emit un adevãr absolut, ci niște opinii în care cred cu tãrie.

Punctul nr. 1: Mihai Stoica nu este un înger! Nu m-aș hazarda sã spun nici mãcar cã e un președinte potrivit pentru Steaua! Manifestãrile de bruscã admirație fațã de Meme dupã plecarea acestuia sunt, din punctul meu de vedere, disproporționate. Stoica a fãcut lucruri la Steaua pe care n-ar trebui sã le uitãm prea curând: a lovit un suporter (pseudo sau nu), sub protecția bodiguarzilor. A pus umãrul la desființarea Peluzei Sud, când aceasta a avut curajul sã-l conteste. A ajutat la cultivarea cultului personalitãții lui Gigi Becali. A târât Steaua în numeroase scandaluri mediatice, uneori nejustificate, de multe ori disproporționate. Recent, a încercat sã învrãjbeascã suporterii Stelei din cele douã peluze și l-a convins pe Becali sã facã același lucru. Sã uitãm toate acestea?

Punctul nr. 2: cu toate acestea, plecarea lui Mihai Stoica nu este un lucru bun. Dar asta DOAR prin comparație, uitându-ne cine a rãmas și cine va veni în locul lui. Stoica a avut performanțe la Steaua, acesta este un fapt incontestabil. A venit la Steaua cu o experiențã în fotbal. Pe perioada lui, s-au obținut 2 titluri de campioanã, o Supercupã, trei primãveri europene, o calificare in Champions League. A transferat mulți jucãtori: cu unii a greșit, însã i-a adus în Ghencea pe Ghionea, Boștinã, Thereau, Elton, Ochiroșii.

Punctul nr. 3: persoanele ce se anunțã în locul lui Stoica sunt fie nepotrivite, fie nedemne de aceastã poziție! Nepotrivit, mã refer la Valeriu Argãsealã, care pare comeptent pe aspecte organizatorice, însã n-a dat niciodatã dovadã de alte calitãți, strict fotbalistice. Tot nepotrivit - Gabi Popescu. Trecutul sãu nu-l recomandã cu nimic. Ce a fãcut el ca sã ajungã în echipa de conducere a Stelei? Nedemni: Gino Iorgulescu sau Constantin Zotta. Primul, un blatist notoriu, expert în tot ce înseamnã aranjamente în fotbalul românesc. Al doilea, omul Rapidului, poziție din care ne-a atacat în multe rânduri.

Punctul nr. 4: Cosmin Olãroiu este bun de politician. A adulmecat rapid cum bate vântul și a sãrit în barca învingãtorului. L-a pãrãsit pe cel care l-a sprijinit necondiționat ("Olãroiu nu pleacã de la Steaua, decât dacã plec și eu!", remember?), pentru cel care-i putea garanta postul. Ce conteazã cã acum trebuie sã bage jucãtorii patronului? Ce conteazã cã trebuie sã-i lase pe alții pe banca, deși nu meritã? (sau poate mã înșel eu și Lovin a jucat mai bine decât Elton în meciul cu Dinamo) Ce conteazã toate acestea, când ești încã antrenorul Stelei? Sincer, Oli, cu toate performanțele tale (care sunt!), cred cã vei pãrãsi Steaua cu capul jos! Vei fi huiduit, așa cum sunt toți cei care țin cu orice preț de scaun! Jocul practicat de Steaua sub "bagheta ta" s-ar putea sã fie uitat de suporteri, dar "piruetele tale" mai greu.…

Punctul nr. 5: ultimul și cel mai de seama: rãul cel mare vine de la Becali! Asta sã fie clar! De la omul care crede cã Steaua își trage popularitatea din popularitatea lui! (el, un NIMENI pânã sã vinã-n Ghencea) De la omul care îndeamnã adversarii Stelei sã "o lase mai moale". De la cel care crede cã a cumpãra un meci n-ar fi un blat, ci o "reparație moralã" pentru el. De la cel fãrã de care știri din sport nu mai existã în aceastã țarã. De la cel care și-a numit nepoții și apropiații (niște afoni în materie de fotbal) în consiliul de administrație al Stelei. Care a declarat cã mai bine joacã fãrã suporteri și cã pãrerea lor oricum nu conteazã, din moment ce el dã milioanele. De la Gigi Becali pleacã rãul la Steaua și cât timp el va rãmâne în fruntea Stelei nu existã șanse ca acest club sã construiascã ceva temeinic. Performanțe, posibil sã mai existe, ca și pânã acum. Totul însã cu prețul pierderii identitãții Stelei și al alienãrii adevãraților suporteri ai acesteia. Un preț care nu meritã plãtit pentru toate trofeele din lume!

Dumnealui îi prevãd un sfârșit apoteotic la Steaua. Nu știu când va fi, știu doar cã ziua aceea va veni. Iar revãrsarea de urã îl va trimite pe Becali în istorie, la locul pe care îl meritã.

Cu Steaua pânã la moarte!

Ovidiu

P.S. În sfârșit, lucrurile sunt așa cum trebuie sã fie! Rivalii noștri vor intra în Liga Campionilor pe punctele și priceperea lor, nu pe punctele și gloria noastrã! Dacã o vor face.

trebuie facut ceva urgent..nu se mia poate cu Becali a intrecut orice masura.e paranoic e nebun.ce poate fi insa facut?

excelent articol... excelent pentru ca toate parerile tale mi se par extrem de pertinente.

felicitari!

Gigi trebuie inlaturat de la club si consider ca aici o sa fie multa bataie de cap. fara sprijinul presei si al unor oameni publici (de fotbal mai mult sau mai putin) care sa-l combata o sa fie foarte greu, fara sa ne gandim si la variabial "viitor finantar/i"

madru ca sunt stelist!

ps: da, excelente rezultatele din CL! acum sa-i vedem.

punctul 5, cel mai adevarat! Imi pare rau s-o spun, dar Olaroiu n-are absolut nici o vina - nu vrea sa-si dea demisia si gata. Vinovat e cel care il tine antrenor.

Acuma ma uitam pe site la toate sondajele efectuate pana acuma. Cel mai mult mi-a venit sa rad cand am vazut rezultatul la o intrebare foarte veche. "Il ve-ti vota pe Gigi Becali la urmatoarele alegeri?" 66%au spus ca "Da".sunt curios daca s-ar mai pune acum aceiasi intrebare care ar fi rezultatul. Deci rog administrotorii site-ului sa mai puna odata aceasta intrebare.

La meciul cu Ceahlaul, sper sa apara un banner cat toata peluza pe care sa scrie :"Becali is not Steaua". Sa vedeti ce-o sa se mai zvarcoleasca analfabetul pana o sa afle ce inseamna...

Eu de Oli nu mai zic nimic am ajus cum era si cu Piturca ma rugam sa plece dracului odata

MM tot respectu

Gigi e Gigi no comment (uitati-va si la Berlusconii) diferenta e ca ala parca are 2 clase si la in a conduce clubu

Cine vine nu stiu ......

Despre faptu ca dinamu joaca in turu 3 si ca , ciuci lc NEPRETUIT pentru restu exista Mastercard Cash Full Arbitri manjiti etc etc

Forza Steaua

Mda. Articolul este bun. Incepusem sa cred ca vrei ca MM sa se intoarca. Una peste alta se pare ca de cand a plecat, echipa merge bine. In viata unei echipe intervin schimbari. De data asta a fost MM. Pana cand credea ca o sa stea la Steaua. La fel si cu Becali. Pana cand crede ca va sta la Steaua. Va spun eu pana cand: pana va veni unu' si ii va oferi o suma mare de bani sa plece. Dar cine? Noi? Membrii? Trebuie sa ne gandim ca nimeni nu vine de dragul echipei sau a culorilor ros-albastre. Fie el cat de stelist, tot vrea sa aiba profit din afacere. Si eu daca as veni as dori sa am un castig sau cel putin echipa sa se autofinanteze. E destul de clar care sunt metodele de a ajunge sa se autofinanteze: vanzari de jucatori, bilete, materiale promotionale, drepturi TV, Liga Campionilor. Mi-as dori sa avem in conducere ceva oameni mai civilizati, mai profesionisti, care sa nu sara la bataie din cauza unor injuraturi, care sa nu urle la TV si prin emisiuni la telefon certandu-se cu rivalii. In ceea ce priveste antrenoru', i-as mai da credit in continuare lui Oli si va spun si de ce:

- deocamdata are cea mai mare experienta in cupele europene

- este un antrenor care poate avea rezultate foarte bune in continuare bazandu-ma pe faptul ca jucand cu echipe ca Real, Lyon, ma gandesc ca a invatat ceva

- a avut rezultate meritorii pana acum, mai tot timpul fiind nevoit sa joace cu o alta echipa din cauza, dupa parerea mea, prea multor accidentari provocate fie de "macelarii" din campionatul nostru fie din cauza cartonaselor

Intr-adevar, are si parti mai putin bune: prea temator inaintea unor meciuri cu miza foarte mare; inca nu poate motiva jucatorii la capacitate maxima in momentele de cadere; etc.

Una peste alta, nici nu prea stiu pe cine am gasi ca antrenor acum.... Hai Steaua in LC!!!

steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

ar trebui ca si cei din Urziceni sa nu-i mai strige numele.fluierati-l,injurati-l........

cand il vad cum se urca pe mare lui masina,bai fratilor asta nu mai judeca,eu cred ca omul s-a dat pe coca :))

tare curios sunt cum va reactiona ciobanul la meciul cu Ceahlaul cand va fi huiduit de tot stadionul.sa mai iesi pe geamul de la loja ciobanule sa faci cu mana ca tu esti razboinicul pul.i!!!

superb articol, sunt de acord in totalitate cu ceea ce ai scris si cred ca aceeasi parere o au milioane de stelisti,eu nu pot sa inteleg cum poate sa tina mr Oli un jucator ca Elton pe banca, e bun doar de spectacol, nu face faza defensiva, din cate stiu eu nici Dica nu face faza defensiva prea des si totusi e cel mai iubit jucator de la Steaua, Oli e un sclav amarat un pupincurist care spera sa iasa la pensie de la Steaua, astept cu nerabdare momentul in care o sa scampam de el asa cum am scapat si de MM un presedinte care trebuia sa plece de cand a lovit acel suporter

Becali chiar a intrecut orice limita in zilele trecute. Trebuie neaparat sa-l atentioneze cineva, ca ajungem pana la urma sa ne retrogradeze si pe noi ca pe juventus. Daca as fi suporter al crapidului mi s-ar parea de-a dreptul revoltator ce face Becali......deja astea nu mai sunt glume...este NESIMTIRE! Si ce fericit am fost aseara la victoria lui Milan..Dumnezeu a facut dreptate, era imposibil sa mearga cateii in Liga pe spinarea noastra. O sa treaca ei de turul preliminar nefiind capi de serie cand si-or vedea ceafa......lasa Borcea te-ai m-ai pregatit tu de Liga Campionilor si alta data.....nu tre sa fii suparat...=))))))

Eu sincer nici nu mai stiu ce sa cred....ceva trebuie facut...cand vin finalurile de campionat se vorbeste numai de blaturi desi nu e chiar asa...dar datorita acelor "glume" marca Becali... prostimea pune botul imediat... si cadem noi stelistii drept mari blatisti...DE CE NU JOACA Elton???? alta chestie care ma roade si pe care nu o sa inteleg...... citesc acum ca Dinamo vrea sa il ia....si pe el si pe Neaga.. cred ca daca li se permite cainilor asa ceva...devenim prea slabi in fata lor....In legatura cu Oprita sa nu va Para rau.... cand a jucat Dinamo cu leverkusen am fost la mariott sa vad meciul la champions... si era si Oprita la o masa(cu Goian)alaturata.... ce credeti? sarea Oprita in picioare la fiecare atac al lui Dinamo mai ceva ca un caine...(sa nu vb de gol ca era in stare sa se urce pe masa)...

Becali este o rusine pentru Steaua!o rusine si o mizerie!ba,oierule,daca tot vrei sa te dai rotund cu banii tai,macar taci dracu' din gura!ma mir ca aia de la Rapid n-o pun de o denuntare pe la dna sau parchet,pentru ca prin timpeniile debitate iti tai craca singur!si esti tare prost!

referitor la plecarea ciobanului,abia astept alegerile prezidentiale unde va lua 1-2%,va face o criza de isterie si va vinde Steaua!si scapam de el si de nepoti,slugi,bagatori in seama!

Da ..sunt de acord cu voi(unii),in acest moment Oli e cel mai potrivit datorita experientei pe care o are in Liga....dar cum poti sa spui despre un antrenor ca are experienta....cand el trimite pe teren cel putin 4 jucatori care nu mai stiu nici macar cum se joaca fotbal(ex Lovin,Paraschiv,Iacob..samd)si tine pe banca jucatorii valorosi(Elton,Andrey)...apropos De ce nu i s-a dat o seansa lui Andrey??????????>oricum e de 15 ori mai bun decat Cernea..atat ca nu a avut timp sa se acomodeze.Mda cred ca a fost o intrebare retorica...pentru ca e omul lui MM...la fel si Elton si mai nou se pare ca si Neaga......daca Elton si Neaga...(in concluzie)ajung la pitbuli.....va pup ...eu la meciuri din campionatul intern nu ma mai uit,si Steaua va ramane in inima mea aceea echipa din Romania ai caror culori le purtai cu mandrie..erai in stare sa lasi tot cand era vorba de Steaua si o fraza era pe buzele TUTUROR..............MANDRU CA SUNT STELIST!!!!!!!!!

eu nu cred in Oli ca e un antrenor asa de bun .gresheala ca la dat afara pe MM sunt multi care vor spune asta mai tirziu poate vine Zenga inapoi.Becali trebuie sa shtie ca ne trebuie jucatori si din afara ca 30% din jucatori sunt de Steaua restu sunt de umplutura. Acuma cadonamo e-n turu trei nici nu vor ajunge in gr CL forta Steaua .

super articol ai dreptate in tot ce ai scris eu mi-as dori sa plece si Jiji si Oli da nu stiu cine o sa vina in locul celor doi poate aduc un antrenor strain ca aia au mai multa minte poate...Elton da pleaca de la Steaua asa cum a zis Becali nu sh ce o sa se mai intample cu echipa ca mai nou jucatorii fara valoare sunt tinuti la Steaua si 90 de min in teren iar cei care merita sa joace si au valoarea necesara sa poata juca la Steaua sunt tinuti pe banca ca ei "fac doar spectacol" cuvintele lui Jiji...nu cred ca Steaua o sa mai ajunga in CL cu o astfel de conducere care vrea sa cumpere numai jucatori romani ca aia straini ce au"nu au fata de Steaua" sau ce care e problema cu ei....si mai am si yo o intrebare pe ce canal va fi meciul??? cu Steaua pana la moarte si dincolo de ea...FORta Steaua..Dica chiar dak este refacut nu cred ca va fii bagat in teren ca na stiti si voi cum sunt jij si Oli sigur vor zice ca nu poate face fata da asta e eu sper sa revina cat mai repede si mai sper sa il vad si eu pe alton de la inceputul meciului chiar dak e nevoie sa se accidenteze cel care joaca pe locul lui as prefera sa se intample asta at va putea sa demonstreze ca e unul dintre cei mai buni..MM a facut multe la Steaua dar a si gresit dar asta e toata lumea greseste doar ca Becali se crede mai curand Dumnezeu si na trebuia sa-l pedepseasca ...cu steagcruce2 Steaua pana la moarte si dincolo de ea...FORta Steaua..

steagsimpluBecali incet incet incepe sa-si dea arama pe fata.Inca mai sunt sute de mii de oameni daca nu milioane care il vor vota si care il vad singura scapare din saracie.Cred ca omul asta isi bate joc de tot ceea ce atinge si mai ales de credinta in Dumnezeu.La meciul cu Ceahlaul v-a trebui sa primeasca o lectie dura din partea suporteriilor,iar despre Olaroiu?nu pot spune nimic pentru ca este un om de nimic,ceva gen Bula al fotbalului romanesc.Rescpet suporterului stelist care este si v-a fi mereu alaturi de echipa. steagsimplu steagsimplu

Pleacarea lui MM este un eveniment bun pentru Steaua. Din pacate, a plecat singur, nu l-a luat cu el si pe Olaroiu, un antrenor mediocru.

Intradevar tinerea lui Elton pe tusa este o tampenie. In cel mai greu meci, cel cu Dinamu, Elton a fost cel mai bun, ambele goluri fiind initiate de el. Acum aud ca va merge la cainii rosii.

STELISTI MERGETI LA REFERENDUM SI VOTATI "NU"! TREBUIE SA AJUTAM Romania SI CEL MAI CUNOSCUT SUPORTER AL ECHIPEI!

kappon

f.f.f.bun articolul,asa cred si eu ca la Steaua nu vor fi niciodata conditii normale pentru. a lucra pentru. mare performanta ,atita vreme cit va exista acest om anormal-Becali;paradoxal,omul care e cu banii,este si cel mai mare rau pentru. echipa,prin megalomania lui si prin prostia totala.Pina ce nu va pleca el nu putem spera decit la succese de conjunctura;vom avea mari surprize in continuare,parca vad ca va veni si Hagi si alti interesati de bani si glorie pe spinarea Stelei,care numai a noastra ,a celor ce o iubim,nu mai e.Singura speranta e ca sa plece din viata Stelei si implicit a noastra acest impostor.Pina atunci noi cei multi,care iubim Steaua,trebuie sa fim ca intr-un fel de "maquis",sa nu plecam de loc steagul ,aratind mereu adevarul si spunind mereu ca Steaua nu e a nimanui ci a celor multi ,care o iubesc.Forta Steaua!Forta STELISTI!

super articol ai dreptate in tot ce ai scris eu mi-as dori sa plece si Jiji si Oli da nu stiu cine o sa vina in locul celor doi poate aduc un antrenor strain ca aia au mai multa minte poate...Elton da pleaca de la Steaua asa cum a zis Becali nu sh ce o sa se mai intample cu echipa ca mai nou jucatorii fara valoare sunt tinuti la Steaua si 90 de min in teren iar cei care merita sa joace si au valoarea necesara sa poata juca la Steaua sunt tinuti pe banca ca ei "fac doar spectacol" cuvintele lui Jiji...nu cred ca Steaua o sa mai ajunga in CL cu o astfel de conducere care vrea sa cumpere numai jucatori romani ca aia straini ce au"nu au fata de Steaua" sau ce care e problema cu ei....si mai am si yo o intrebare pe ce canal va fi meciul??? cu Steaua pana la moarte si dincolo de ea...FORta Steaua..Dica chiar dak este refacut nu cred ca va fii bagat in teren ca na stiti si voi cum sunt jij si Oli sigur vor zice ca nu poate face fata da asta e eu sper sa revina cat mai repede si mai sper sa il vad si eu pe alton de la inceputul meciului chiar dak e nevoie sa se accidenteze cel care joaca pe locul lui as prefera sa se intample asta at va putea sa demonstreze ca e unul dintre cei mai buni..MM a facut multe la Steaua dar a si gresit dar asta e toata lumea greseste doar ca Becali se crede mai curand Dumnezeu si na trebuia sa-l pedepseasca ...cu steagcruce2 Steaua pana la moarte si dincolo de ea...FORta Steaua..
shtii ca bine zici daca Becali nu da bani la echipa nu investeshte sa plece nu avem nevoie de cei ce se milogesc trebuie sa cumpere cel putin 7 jucatori daca-i adevarat patron. nu va cistiga alegerile nici odata ca se zgirceste dar cind ne aflam into situatie ca aceasta pe3 nui convine si sare cu banu mai bine mai rar cu bani simai multi decit mai des si la altii.

sincer cred ca Becali face clubul de ras ,mai mult decat o vor face vreodata suporteri turbulenti , de cand deschide gura si pana o inchide auzim de la el numai prostii ,sincer ii recomand o vizita la psihiatru

a plecat si Meme unul dintre putini la club care se pricepea la fotbal , au ramas numai marionetele ,si doamne daca jucatori de care s-a vbt in presa chiar ajung la Steaua ,sa ne ajute Dumnezeu ,ce dreaq sa facem cu Paraschiv, szekely sau vatca? toti exxpiratii

ps: am citit si eu ca grupa 92 de la Steaua a castigat turneul national(sau ceva de gen asta) si va reprezenta Romania la campionatul mondial al cluburilor de la goteborg

incercati si voi un articol despre subiectu asta ca de Becali mi s-a acrit

ba daca asa-i de bun Oli latot ce face inca 3 ani la Steaua dece ba nul integreaza pe Elton acesta pote ne mai salveaza eu tot nu inteleg?cum fugi dupa un brazilian il aduci si iti bati joc de banii pe care iai dat p/u el.trebuie sa fii timpit !cum asa Oli daca ai de gind sa ne duci in ripa atunci dute dracu .vezii deale tale ca :NU ESTI DE Steaua... steagsahmic steagcruce2