Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Hotii uituci

24 posts in this topic

Mereu am atentionat in articolele mele ca tigania giulesteana se transpune usor in zicala "hotul striga hotii". Termenul tiganie defineste o stare de fapt, un mod de comportament neavand conotatii rasiste. Razvan Lucescu. Acelasi ipocrit, vesnicul frustrat, mereu victima arbitrilor si a jocurilor de culise. Dupa meciul cu Poli Iasi a iesit in fata cu nemasurata-i nerusinare, specialitatea casei, mentionand ca iesenii au fost stimulati financiar, cu trimitere directa la o premiere din partea Stelei.

Reamintesc d-lui Lucescu, in cazul in care domnia sa a uitat, faptul ca echipa Politehnica din Iasi face parte din sfera de influenta rapidisto-dinamovista prin prisma relatiilor create intre conducerile acestor cluburi, a transferurilor realizate in ultimii ani si a intelegerilor "la bani", iar in confruntarile impotriva Stelei, iesenii si-au dat sufletul pe teren pentru a scoate rezultate favorabile. Elocventa, in acest sens, este mutilarea lui Nesu in meciul tur de la Iasi. Mai mult, cunoscand forta de joc a echipei din capitala Moldovei, inclin sa cred ca aseara jucatorii Politehnicii din Iasi s-au dat "putin" de-oparte in fata iuresului logic ofensiv giulestean. Nu aceasta este valoarea baietilor antrenati de Ionut Popa, nu asa au facut marcaj la cornerele stelistilor, nu asa au facut faza de inchidere la mijlocul terenului in meciurile contra ros albastrilor. Meciul Rapid - Politehnica Iasi a fost un blat ordinar de care antrenorul Popa nu a stiut nimic, iar iesenii au fost lipsiti de rautate din alte motive, reprezentativ fiind primul gol marcat.

Il Soldatino, un iesean

A prins ceva de la tacsu asta: NERUSINAREA, MINCIUNA si mai multe defecte. Daca un antrenor de fotbal poate sa spuna dupa ce a batut cu 3-0 pe Poli Iasi aceste lucruri inseamna ca este "obsedat" de jocuri de culise. Sau asa i-a invatat Copos, cum pierd un meci, ba arbitrii , ba aia au fost motivati financiar...

ok.

si ?

ce daca?

pe mine ca stelist nu ma incalzeste cu nimic sa vad ca sunt si altii la fel de penibili, decazuti moral, preocupati de ceea ce fac altii, precum conducatorii si tehnicienii stelisti.

rusine fotbalului romanesc !

chiar, ca tot veni vorba, va puteti gandi la un personaj care sa activeze in fotbalul romanesc si despre care sa spuneti, cu mana pe inima, ca e curat ca lacrima?

eu am un singur nume in minte: Nelutu Sabau.

nu ma mira deloc ce se intampla... ma ingrijoreaza mai tare declaratiile lui Becali care arunca Steaua in aceeasi lumina de blaturi pe care noi o semnalam la crrapizi.... :evil:

razvanica,baiatul lui tata, e un nou cancer al fotbalului romanesc,la fel cum a fost si tac'su! Poli Iasi a jucat ieri exact cum a jucat Otelul,dar milogul tot milog ramane! Ei se ocupa foarte tare de acest sfarsit de campionat,iar faptul ca Copos era dus cu barca e o foarte buna strategie de a se tine departe de "locul faptei"!Jiji e prost si vorbest mai mult decat face,dar rrapizii sunt invers:fac fara sa vorbeasca prea mult!Ma rog,vorbesc tot timpul de noi,dar asta e poveste veche!

chiar, ca tot veni vorba, va puteti gandi la un personaj care sa activeze in fotbalul romanesc si despre care sa spuneti, cu mana pe inima, ca e curat ca lacrima?

eu am un singur nume in minte: Nelutu Sabau.

Gabi Balint, Gheorghe Hagi, Basarab Panduru, Miodrag Belodedici, Florin Radu Raducioiu, Florentin Petre, Marius Lacatus, Ladislau Boloni, Gabriel Bivolaru, Dan Petrescu

Gabi Balint, Gheorghe Hagi, Basarab Panduru, Miodrag Belodedici, Florin Radu Raducioiu, Florentin Petre, Marius Lacatus, Ladislau Boloni, Gabriel Bivolaru, Dan Petrescu

Florentin Petre nu mai activeaza in fotbalul romanesc , dar putem spune ca este "curat ca lacrima".

cer public desfintarea fituicii pe nume gazeta sporturilor sau schimbarea numelui in "giulestina magazin" si deschiderea unor anchete cu privire la activitatea numitului Catalin tolontan in cadrul ziarului si trustului patronat de mafiotul international voiculescu

forza Steaua intotdeauna superiori

Asa stelisti, haideti sa rezolvam problemele din propria ograda prin aratarea cu degetul a celor din curtea vecinilor!

Cand a spus Lucescu Jr ca au fost motivati financiar cei de la Iasi probabil ca s-a referit la George Copos.

Adica dupa felul in care au jucat iesenii, nu avea la ce altceva sa se refere...

Sorin Boca: "Rapidistii abereaza cand spun ca am fi primit bani de la Steaua"

Presedintele echipei Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat marti, pentru NewsIn, ca directorul de imagine al Rapidului, Cristian Costache, greseste cand spune ca jucatorii ieseni aveau promisi bani de la Steaua pentru a incurca formatia giulesteana, in meciul incheiat cu victoria rapidistilor, scor 3-0.

"Cine e acest Costache? A jucat fotbal undeva? Eu unul nu am auzit de Costache. Cine e el sa vorbeasca despre Poli Iasi, cu ce tupeu spune ca are el informatii despre bani primiti de la Steaua? Am spus-o si o repet, Iasul joaca pe banii clubului in fiecare meci. Putini, asa cum sunt, sunt banii nostri, nu ai altora. Rapidistii abereaza cand spun ca am fi primit bani de la Steaua ca sa ii incurcam. Probabil incearca sa ascunda in spatele acestor afirmatii neputinta echipei si faptul ca Rapid ocupa locul patru in clasament", a declarat, marti, Sorin Boca.

Directorul de imagine al FC Rapid, Cristian Costache, a declarat luni, dupa partida pe care giulestenii au castigat-o cu scorul de 3-0, in fata echipei Poli Iasi, ca antrenorul iesean, Ionut Popa, a refuzat sa se prezinte la conferinta de presa de dupa meci din cauza faptului ca era suparat ca a pierdut prima pe care Steaua o promisese iesenilor in cazul in care acestia reuseau sa obtina un rezultat bun impotriva giulestenilor.

"La fiecare meci vom incerca sa dam tot ce avem mai bun pentru a bate Rapidul. Anul trecut am pierdut in Giulesti dintr-un penalty inexistent, fapt recunoscut pana si de giulesteni, iar in Cupa Romaniei am fost eliminati in sferturi, tot din cauza arbitrilor, dupa ce ni s-a anulat un gol perfect valabil la scorul de 0-0. ".

Eu mai zic odata de ce le dam importanta acelor frustrati de sub pod

Hai sa ne vedem de treburile steliste

Va rog, dragi stelisti nu va mai luati de o echipa mica si saraca si mai presus de tot CORECTA: rapid!

Oare nu v-ati intrebat niciodata de ce nu sunt prime la rapid???? Pentru ca fluxul banilor este urmatorul:

Copos -> arbitri -> echipe adverse rapid -> echipe adverse Steaua -> cost intretinere Yacht -> combustibil yacht -> JUCATORI rapid!

DECI V-AM SPUS CA E ECHIPA SARACA rapid! Nu va mai luati mereu de copilul prost si sarac al fotbalului romanesc!

Se baga si ei in seama cu Steaua, ca au vazut ca atunci cand pronunta numele celuilalt copil vitreg al fotbalului romanesc, Dinamo, nu ii baga nimeni in seama!

Ei stau cu o mana in poseta deschisa a altcuiva si arata cu cealalta mana spre cineva strigand in gura mare: HOTUL!

Forza Steaua! Born to be CHAAAAMP!

Doamne penibil e Razvanel asta... mai rar vezi asemenea nesimtire. Pai daca si la 3-0 spui ca jucatorii adversi si-au dat sufletul pe teren inseamna ca ca n-ai vazut un meci de fotbal de cand te-o fatat ma-ta. Ce sa mai vorbim sa antrenezi? Tacsu' nu si-a invatat nimic plodul, dar absolut nimic. Face degeaba umbra pamantului. Sunt mai multi rapidisti care doresc plecarea juniorului de la Rapid decat stelisti care vor sa-l vada evaporat pe Oli de la Steaua.

Si cu declaratiile astea chiar si-a semnat sentinta de condamnare la prostie vesnica. Pai ce-ar fi vrut progenitura? Sa fie 7-0? El crede ca toti sunt otelari manjiti cu savarine?

Eu mai zic odata de ce le dam importanta acelor frustrati de sub pod

Hai sa ne vedem de treburile steliste

Tu ai dreptate dar trebuie sa luam atitudine pentru a nu arata ca suntem chiar atat de fraieri sau orbi. In esenta ai mare dreptate: Steaua primeaza, Steaua conteaza.

bv Soldatino inca un articol f bun.....il muce asa e educat sa faca asa sunt tiganii.....si nu pot decat sai trasmit numai Multe Urari si Iubire Eterna......si eu sunt din Iasi echipa din copou......nu mai zic nimik ca noua neau rupt picioarele iar cu cioroii si cu cateii nici nu au fost pe teren.....

FORtA Steaua!!!

INCA CEVA SPUNETIMI SI MIE VA ROG PE CE CANAL SE TRANSMITE MECIUL CU Urziceni....PLS

Se transmite pe canalul microbuz Bucuresti-Urziceni dus-intors...

Este pacat ca echipa Politehnica Iasi a facut act de prezenta in Giulesti cum de altfel a facut si in groapa...este pacat ca inca se mai practica prostitutia la unele cluburi.

Mirajul celor 10 mil $ din Liga le-a sucit mintile tuturor , au reaparut blaturile ordinare ,sunt convins ca meciul de la Cluj va fi blat .

Ce nu se pricepe e ca ne furam singuri presul de sub picioare si vom reveni in era cenusie 1996-2006....

Poate cineva sa il trezeasca pe Jiji si sa nu mai faca declaratii care dauneaza grav imaginii clubului Steaua pe care il defaimeaza pe zi ce trece...

In rest toate cele bune si nu uitati finala de la Atena : Milan - Liverpool (revansa)...

mai bine ne bucuram: Milan - mancester 3-0 si cateii joaca tur preliminar

grazie Milan, thank you Liverpool

Si in ciuda cainilor, ooooooo, Liga Campionilor, ooooo

Il Soldatimo raspunde-mi sincer la o intrebare:la meciul Poli Iasi-Steaua cu cine ai tinut.......sincer steagcruce2

Il Soldatimo raspunde-mi sincer la o intrebare:la meciul Poli Iasi-Steaua cu cine ai tinut.......sincer steagcruce2

1. Omule, cum crezi ca as mai fi aici daca as fi tinut macar 1% cu Poli la acel meci?

2. la meciul cu Poli de la Iasi am fost in galeria Stelei

3. eu sunt sincer ori de cate ori ies in fata si afirm cate ceva. Bun sau rau, nu mint.

Noroc

Sign in to follow this  
Followers 0