Posted May 17, 2008 · Report post 1.Roma 2.Milan 3.Olympiakos 4.Steaua Rosie Belgrad 5.Marseille Premiu' mentiune - Lazio si Feyenoord iar o dati in can-can...asteptam sa va spuneti parerea si sa si nominalizati cu argumente ! NOI ?!!..cred ca in primii 25 ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2008 (edited) · Report post am vrut sa zic ca ultras vine de la suporter. deci corect este Armata ultras. nu exista cuvantul ultra. ce inseamna ultra?in traducere: Armata ultras = Armata de suportei sau Armata suporterilor. da bai [...]. ultras = suporter. Editat de Moderatori Fara jigniri! pai nu am jignit pe nimeni. i-am zis doar stupi ca si el a pus iconita aia cu stupi. Edited May 17, 2008 by Marius Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2008 · Report post Bodanelu..Armata UltraS...este fosta Armata Ultra, dar formata numai din oameni ale caror nume incep cu S. Sau poate bijoux_bz a vrut sa zica ultras = suporter si este Armata Suporter. Nu prea ma pricep eu la asa ceva, astept mai multe lamuriri de la bijoux. Multumesc. eu am inteles. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2008 · Report post Mie personal imi place mult Peluza Sud AS Roma, insa si pn Lazio e misto... Si grecii in general (Olimpiakos, Panathinaikos,PAOK,Aris)sunt meseriasi, cel mai mult imi place la greci ca merg organizat si in numar foarte mare si la baschet,volei, si ce sectii or mai fi avand cluburile alea mari... La noi in stadion situatia e in regres, din cauza legilor de rahat si a mentalitatii de turma a cetatenilor... Plus ca s-a uitat de sectiile de rugby,hochei,polo Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2008 · Report post ai prins 2 meciuri pe anfield? marfa!.eu unul nu am spus ca e cea mai tare galerie in postu de mai sus si nici nu cred asta.de exemplu pentru mine boca mi se pare printre cele mai tari si cu siguranta au cel mai frumos cantec.(dale boca).probabil sa fie asa cum zici tu (poate ca englezii considera ca se canta , tinand cont de "lipsa" asta pe alte stadioane). oricum daca te intereseaza barul unde se strang la meciuri lfc fans de la noi (am patit-o o data sa se cante tot meciu si nu ma mai intelegeam cu astia) sa-mi spui. Am prins doua meciuri da, din postura de suporters advers. Odata cu Steaua si odata cu Crystal Palace (i-am batut 2-0!!). Nu cred ca m-ar interesa barul ala deoarece stau in Anglia, ft departe de scouse-land Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2008 · Report post ca tot ai adus vorba de crystal palace pana nu demult eu ii stiam pe ei ca printre cei mai patimasi( incidente ,multe steaguri ).tot pe acolo au ramas sau gresesc eu ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2008 · Report post Steaguri sunt, si incidente, dar majoritatea dintre ele nu sunt mediatizate de mass media. Presupun ca te referi la millwall. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2008 · Report post Steaguri sunt, si incidente, dar majoritatea dintre ele nu sunt mediatizate de mass media. Presupun ca te referi la millwall. Poate ne centralizezi cateva povesti ca nu stiam de rivalitatea CP cu Millwall ! Millwall abia s-a salvat sa nu retrogradeze in Liga a 4-a...iar Crystal Palace a pierdut barajul la "mustata" cu Bristol City , pentru promovarea in prima Liga engleza !....au fost incidente cumva la meciul din play-off ?! ....stiam ca baietii din Bristol sunt "voinici" .... off-topic.....imi facusem acum vreo 2 ani un amic de conjunctura , suporter al lui Koln , si-mi spunea ca se roaga la zei sa retrogradeze in Liga a-lll-a !!!!!!!! ca sa poata avea spatiu si mai putina monitorizare pt incidente !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2008 · Report post PANATHINAIKOS UITATI AICI SI TINETI CONT E MECI DE BASKET NU FOTBAL . Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2008 · Report post @.Ax3L. Stai liniștit cã-l știam de mult. Nu ești primul care posteazã link-ul ãsta. Oare știi cã se cântã și în Ghencea ??? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2008 (edited) · Report post din filmuletzu ala nu conta catecul horto magiko si conta atmosfera si stiu frate cantam si noi un catec asemanator cu al lor de 1an si ceva Edited May 19, 2008 by .Ax3L. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2008 · Report post da.. una e atmosfera intr-o sala inchisa si una e pe un stadion neacoperit. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2008 · Report post @bondanelu ai perfecta dreptate da ca sa ai atmosfera aia trebuie sa cante toti cand vreodata o as cante toata lumea dintr-o sala in Romania .... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2008 · Report post cand o sa inteleaga toata lumea ca la un meci nu se vine sa rupa pungile de seminte, sa isi sufle plamanii printr-o goarna, sa refuleze tot ce au mai rau in ei prin injuraturi la adresa jucatorilor , cand o sa invete lumea cantecele etc. dar romanul e mai comod... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2008 · Report post uite, daca topicul incepe sa devina interesant ,imi spun si eu favoritele:Basel si Barletta Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2008 · Report post In opinia voastrra , care este cea mai tare galerie din lume ? ca din Romania se stie .. ma refer aici la cantece si coregrafi ... votul meu merge la Liverpool fara discutii .. parerea voastra? irriducibili lazio...numarul 1..multi..si puternici..nu misca nimeni in front...si li se rupe de toti Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2008 · Report post Steaguri sunt, si incidente, dar majoritatea dintre ele nu sunt mediatizate de mass media. Presupun ca te referi la millwall. Poate ne centralizezi cateva povesti ca nu stiam de rivalitatea CP cu Millwall ! Millwall abia s-a salvat sa nu retrogradeze in Liga a 4-a...iar Crystal Palace a pierdut barajul la "mustata" cu Bristol City , pentru promovarea in prima Liga engleza !....au fost incidente cumva la meciul din play-off ?! ....stiam ca baietii din Bristol sunt "voinici" .... Rivalitatea dintre Palace si Millwall e veche, ambele echipe fiind din sud estul londrei. Batai au fost aproape tot timpul, de cele mai multe ori Millwall iesind invingatori (e normal). De cateva ori am reusit si noi sa facem ceva mai recent (spun noi pt c-am fost prezent odata). La un meci de campionat au fost 120 de baieti in deplasare la millwall, au castigat lupta, chiar daca nu au existat lupte mari (cum vezi prin filme). Au rupt sute de scaune, au rupt garduri, s-au batut cu garda, si i-au batut si pe unii de la Millwall. Nu exista multe grupuri care sa mearga la Millwall pt scandal (Sezonul asta doar Leeds). Dupa meci unul dintre liderii de la Millwall s-a dus intr-un pub unde erau baietii de la Palace si i-a felicitat. Dupa meciul ala am jucat cu ei doar odata, intr-un amical, eram vreo 70-80 (la inceput). Ne-am dus in London Bridge (zona millwall), ne-am bagat intr-un pub unde se strang ei de obicei, si a inceput sa curga alcoolul. Au venit cativa de la Millwall si l-au spart pe unul dintre noi cu o sticla. Bun. Am iesit toti din pub, am dat coltu si ne-am gasit inconjurati de garda. Direct la Stadion. Dupa meci ne-am dus spre statia locala de tren (South Bermondsey). Dupa cateva minute au aparut vreo 200 de la Millwall si vreo 5 gabori. Ne-am dat si noi seama ca suntem doar 25, dar eram pregatiti pt orice. Spre norocul nostru toti aia 200 erau cam copii si probabil s-au speriat de cativa baieti mari care erau cu noi. Urcam in tren, si dupa vreo 3 statii auzim cantece cu millwall. Bun, se deschide usa, si incepe bataia. A durat vreo 3-4 minute, am iesit noi invingatori. bine.. erau si mai multi ei fiind maxim 15. Dar au venit. Respectul meu pentru ei. Dzeu sa ma ajute data viitoare cand avem meci cu ei :sad2: Batai recente au fost intre Palace si Chalton, 7 baieti de la Palace sunt acum dupa gratii. Doi dintre ei chiat pentru 2 ani. Pentru un pumn... socant. Scandal in barajul asta cu Bristol city n-a fost. Daca era, auzeam de la cineva, sau eram acolo. A fost totusi in campionat cu ei, la noi acasa. Au venit cu gasca lor si prin minutu 87, dupa ce Palace a marcat pt 2-0, au sarit la bataie. Vreo 30 de baieti, tot batrani si cu experienta. Au incercat sa intre intr-un sector cu fani Palace, pana l-a urma s-au batut cu garda/stewarzii. Totusi, am auzit din unele surse ca au fost alregati si batuti in afara stadionului. N-am vazut, deci nu pot spune ca e adevarat. Bristol City are una dintre cele mai tari "firm" din Anglia... au multi cu experienta care mai sunt activi, si foarte multi tineri aka youth. Sper ca nu s-a plictisit nimeni Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2008 · Report post Fenerbache http://youtube.com/watch?v=LBBPoyXEOhM probabil ca la mai pus cineva dar oricum sunt criminali :X Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2008 · Report post triphat in curand te vedem pe discovery ..) Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2008 · Report post si eu offtopic.din 600 de oameni chiar nu a facut nimeni nici o poza...ca de 2 zile peste tot numai poze cu cainii si cu coregrafia lor "exceptionala" dar cu noi 3 poze in prosport si`atat.... http://www.triada06.ro/sezoane/07_08/sezoa...04_05_2008.html Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2008 · Report post irriducibili lazio...numarul 1..multi..si puternici..nu misca nimeni in front...si li se rupe de toti Lazio e numarul doi. Numarul unu este orice grup din Argentina-probabil singurul loc pe planeta unde ai voie sa fi suporter fara frica. Englezii sunt pe locul 589 ori 592 nu mai sunt sigur hahaha. Astia vin cu steaguri numai in deplasari ca exista garduri sa si le puna la uscat-altfel alcolisti tristi. In Romania era Steaua pina a venit Olaroiu si ne-a reamintit ca exista alte lucruri mai importante ca fotbalul. Hagi si Lacatush ne-au convins de asta. Daca vara asta nu pleaca Banel si Dica o sa vina lumea la meciurile ca la alea de polo. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2008 · Report post Englezii sunt pe locul 589 ori 592 nu mai sunt sigur hahaha. Astia vin cu steaguri numai in deplasari ca exista garduri sa si le puna la uscat-altfel alcolisti tristi. Eu merg pe stadioane in Anglia si de multe ori ma intorc acasa rupt de beat noaptea pe la 2-3. Sunt trist ? Vreau argumente... ps. apropo de steaguri.. http://img384.imageshack.us/img384/493/pal...eicesterto5.jpg http://img225.imageshack.us/img225/5024/n5...12414699yg3.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2008 · Report post galeria cea mai faina e cea a Real Madridului,dupa care urmeaza Galatasaray Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 23, 2008 · Report post cu 3 steaguri nu se face primavara... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24, 2008 · Report post :yeahh:RO-TTER-DAM HOO-LI-GAN/ RO-TTER- DAM HOO-LI-GAN:yeahh: Share this post Link to post Share on other sites