cRiss4Steaua

Cea mai tare galerie din lume!

304 posts in this topic

Din cauza asta zic ca avem probleme... s-au schimbat vremurile... din cauza asta nici Jean nu mai sta printre noi... din cauza asta tot mai putzini pushti intreaba dc pot sa stea pe langa noi... asta e... rezistentza si adaptare...

De coregrafii cum facetzi voi nici nu se punea problema pe vremea lu Jean... asa ceva nu prea vezi nicaieri cum a fost cea cu ACAB... si aia cu MORI JAVRA mi-a mers la suflet!(cand spun voi ma refer la cele 2 grupari care se ocupa in special de coregrafiile astea jmechere)

Din cauza asta zic ca avem probleme... s-au schimbat vremurile... din cauza asta nici Jean nu mai sta printre noi... din cauza asta tot mai putzini pushti intreaba dc pot sa stea pe langa noi... asta e... rezistentza si adaptare...

De coregrafii cum facetzi voi nici nu se punea problema pe vremea lu Jean... asa ceva nu prea vezi nicaieri cum a fost cea cu ACAB... si aia cu MORI JAVRA mi-a mers la suflet!(cand spun voi ma refer la cele 2 grupari care se ocupa in special de coregrafiile astea jmechere)

suntem mai mult de 2 grupari care ne ocupam de coregrafii.

Doamneeeeeeeeeeee... in principal 2 grupari care fac coregrafiile de peluza... la asta ma refer... adica cei care gandesc fac rost de materiale... si ceilalatzi participa dar in mai mica masura.. impart foi dalea pe unde trebuie... etc... nu ma refer la coregrafiile de grupare.. ca totzi facem din cand in cand coregrafii mai mici sau mai mari...

albanezule dc vrei iti dau IDu meu de mess da aici numai continui discutzia ca tu parca eshti albanez si yo tatar!:)

Doamneeeeeeeeeeee... in principal 2 grupari care fac coregrafiile de peluza... la asta ma refer... adica cei care gandesc fac rost de materiale... si ceilalatzi participa dar in mai mica masura.. impart foi dalea pe unde trebuie... etc... nu ma refer la coregrafiile de grupare.. ca totzi facem din cand in cand coregrafii mai mici sau mai mari...

albanezule dc vrei iti dau IDu meu de mess da aici numai continui discutzia ca tu parca eshti albanez si yo tatar!:)

asl pls?

jpg?:)... si dc nu ai mashina sport nici nu vreau sa ma uit la tine!... asta mi-a zis-o una ultima oara cand am intrat pe irc acum vreo 3ani... deabia atunci miam dat si eu seama cam ce e cu chestia aia!:)

jpg?:)... si dc nu ai mashina sport nici nu vreau sa ma uit la tine!... asta mi-a zis-o una ultima oara cand am intrat pe irc acum vreo 3ani... deabia atunci miam dat si eu seama cam ce e cu chestia aia!:)

lume rea..,si perfida..ca sa fiu on topic..cea mai tare galerie din lume e galeria lui Auxerre Lugoj..yuhuuuuuuu!

cea mai mare galerie din lume o are InTer!!!! nu se compara nimeni cu Curva Nord

cea mai mare galerie din lume o are InTer!!!! nu se compara nimeni cu Curva Nord

la naiba.. :unsure:

benzina are propria lui galerie si harem... deci galeria+haremu lu benzina RULZ!:)... mai ca curva nord!:)

cea mai tare galerie Building Vanju Mare....pe loku 2 e Curva Nord :biggrin: :laugh:

cea mai tare galerie si cei mai multi membri =CCS Curva Centura Sud

Eu ii simpatizez pe cei de la Barca , pentru toate coregrafiile minunate pe care ni le-au oferit! Torte , Steaguri , fumigene etc au toate galeriile asa ca nu vad de ce as alege una dintre ele.

http://img237.imageshack.us/my.php?image=b...id032007hl6.jpg

http://img231.imageshack.us/my.php?image=campoo6.jpg

http://img262.imageshack.us/my.php?image=ghenceavb5.jpg

valeu,barça are una din cele mai reci stadioane de fotbal din Europa :))))

spuneau asta chiar cei de la boixos nois,intr-un comunicat oficial pe site-ul lor,datorita antipatiei lor fatza de laporta

si oricum coregrafiile alea sunt facute de club...

mi-e greu sa cred ca 2-3 sute de boixos nois sunt in stare sa organizeze asa ceva,da mai stii ? :)))

Panathinaikos frate sau cum se scrie sunt criminali din europa si in america de sud toate echipele au galerie forta

Steaua Bucuresti are cea mai tare galerie din lume!!!

Mai ales de cand striga crainicul "cine este liderul,cine este liderul..." ne pisham pe lume!!!

Si dupa Steaua eu zic ca este LAZIO.