cRiss4Steaua

Cea mai tare galerie din lume!

304 posts in this topic

Dementiali :)

De la 3.50 e cel putin superb!

Sau asta

:)

Bravo lor!

Edited by David_Steaua2007

Cum au pregatit cei de la Borussia Dortmund revenirea in grupele UEFA Champions League,la meciul contra lui Arsenal Londra.

Panathinaikos F.C. , foarte frumoasa atmosfera facuta :) de catre ultrasi si nu numai !

Cu siguranta Liverpool si pe doi ar fi Borrussia Dortmund .la fiecare meci sunt 10 mii de oameni la peluza

Borrussia Dortmund .la fiecare meci sunt 10 mii de oameni la peluza

Chiar mai multi, peste 20 de mii ... Parca 24 de mii de locuri are peluza lor...

da, dar sunt cam prosti in scandari. adica fac coregrafii misto (la dracu, nici nu prea aveau de ales, la ce spatiu au ... era culmea sa nu le faca ok), dar nu sunt prea prost organizati. din aia 24k, nu cred ca sunt mai mult de 5k ultrasi.

Edited by Kellerman

da, dar sunt cam prosti in scandari. adica fac coregrafii misto (la dracu, nici nu prea aveau de ales, la ce spatiu au ... era culmea sa nu le faca ok), dar nu sunt prea prost organizati. din aia 24k, nu cred ca sunt mai mult de 5k ultrasi.

Hai ca m-ai facut sa rad cu lacrimi! :))) Pai la noi o peluza are 3000 si sunt maximum 500(doamne ajuta) de ultrasi, iar aia ca au 5000 de ultrasi sunt prosti in scandari. Acum serios, cat ai luat la Goethe de stii ca scandeaza prost? Sa faci corgrafii cu 24000 de oameni in peluza e de 100 de ori mai greu ca pe Mall Arena, mai ales ca, din cate stiu, n-au scaune. Si totusi, ei n-au gresit niciun 9 :))

Nah, nu stiu, e parerea mea. Chiar daca imi plac si ii respect, nu ii vad la fel de organizati precum alte peluze.

Pai noi n-avem 5000 in toata tara... :))